Komentarze -15-19.05.2019 !
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Komentarze -15-19.05.2019 !
Co Legia spiewala podczas drugiej oprawy?
Górnik może pieprzyć, że Piast go nie boli ale fakty są takie, że taki sukces zrobi im tylko dobrze. Ruch tez 30 lat temu był pewny, że bedzie rządził w Katowicach ale pojawiły się sukcesy i nagle z piknikowej bandy zrobiła się konkretna ekipa na Gieksie. To samo czeka Torcidę w Gliwicach tym bardziej, że sporo chłopaków powineli od nich z Gliwic.
-
bez-napinki
Się okaże.
-
Na_lajcie
Tez sie kiedys zastanawialem nad czyms podobnym. Kiedy to Wisla u siebie miala nakaz zeby przegrac ze Slaskiem, co dawalo mu mistrzostwo a Ruchowi wice ;)Stadionowy pisze: 20.05.2019, 21:32Może osoby które gwizdały być może uznały że miejsce , gra i zaangażowanie zawodników nie jest adekwatne do ich zarobków, warunków i miejsca w którym grają ;)PanTuNieStał pisze: 20.05.2019, 19:42 Oprawy Legii jak zwykle pomysłowe i wręcz idealnie wykonane, natomiast nie bardzo wiem jak się ma hasło i piosenka z Monty Pytona do zachowania fanów z Warszawy po meczu, chyba że to taki Angielski humor miał być. Trochę się w dupach przewraca, jak już Mioduski jest zły, to czego wy chcecie? Szejka z Abu Zabi? A mistrz Polski to oczywista oczywistość? W sumie może nie rozumiem jako kibic którego klub od 25lat to pasmo upokorzeń i wstydliwych momentów (aspekt sportowy). Słaby ten warszawski sznyt.
https://www.youtube.com/watch?v=s3AP0Zv_HWg
Gratulację dla Piasta, Lechii i Cracovii, będą mieli okazję pokazać się w europie.
Trochę dziwi frekwencja Lechii ( 15 tys)biorąc pod uwagę że to podium mieli ponad 60 lat temu a mogli mieć jeszcze srebrne medale...
Na forum Lecha przed meczem większość postów była typu że ludzie się nie obraża jak ich drużyna przegra albo wręcz nie wyobrażają sobie żeby ten mecz wygrać... Nie wiem jak nawet to skomentować ;)
-
Andrzej6117
Nie sądzę. Polonia zdobyła mistrza w 2000 i jakoś w Warszawie nic się nie zmieniło, a nawet dla nich pogorszyło...Magik1906 pisze: 20.05.2019, 23:09 Górnik może pieprzyć, że Piast go nie boli ale fakty są takie, że taki sukces zrobi im tylko dobrze. Ruch tez 30 lat temu był pewny, że bedzie rządził w Katowicach ale pojawiły się sukcesy i nagle z piknikowej bandy zrobiła się konkretna ekipa na Gieksie. To samo czeka Torcidę w Gliwicach tym bardziej, że sporo chłopaków powineli od nich z Gliwic.
-
antidogclub
O co chodziło w oprawie Wisły?
-
Pawel_Warszawa
i jeszcze do tego dobrze się bawiliśmy w trakcie meczu bez Zagłębia na trybunach!
Różnica jest ogromna Legia to klub z WARSZAWY a nie z okolicznego miasta, więc sukces Polonii nie miał wpływu na lokalny patriotyzm. Ruch stracil w Katowicach bo Katowiczanie woleli kibicować drużynie ze swojego miasta niż tej z miasta obok, podobnie było w Bełchatowie z Widzewem i tak też będzie z Górnikiem w Gliwicach, gdzie już większość stanowi Piast. Oczywiście tak jak w Katowicach pewnie zostaną dzielnice bastiony za Torcidą ale miasto będzie za Piastem, przecież na ich meczu było prawie 10000 ludzi a Gliwice mają 200 0000 to o czymś świadczy.Andrzej6117 pisze: 21.05.2019, 06:13Nie sądzę. Polonia zdobyła mistrza w 2000 i jakoś w Warszawie nic się nie zmieniło, a nawet dla nich pogorszyło...Magik1906 pisze: 20.05.2019, 23:09 Górnik może pieprzyć, że Piast go nie boli ale fakty są takie, że taki sukces zrobi im tylko dobrze. Ruch tez 30 lat temu był pewny, że bedzie rządził w Katowicach ale pojawiły się sukcesy i nagle z piknikowej bandy zrobiła się konkretna ekipa na Gieksie. To samo czeka Torcidę w Gliwicach tym bardziej, że sporo chłopaków powineli od nich z Gliwic.
Dzisiaj na stadionowych oprawcach będzie oświadczenie ze Górnik zawiesił działalnosc z powodu mistrzostwa Piasta, tak donosi fanpage Skarpetkowi chuligani który prowadzi 15 letni chuligan z pcimia dolnego.Oldschoolfan pisze: 21.05.2019, 12:59 Nastepny internetow analizator statystyk z fejsbuka albo innych stadionowych oprawców, Górnik może pakować zabawki skoro komisja ciot z kibice net wie lepiej jaki rozkład sił na mieście
Nawet po ich tym mistrzostwo na Gliwicach niewiele się zmieniMagik1906 pisze: 21.05.2019, 12:53Różnica jest ogromna Legia to klub z WARSZAWY a nie z okolicznego miasta, więc sukces Polonii nie miał wpływu na lokalny patriotyzm. Ruch stracil w Katowicach bo Katowiczanie woleli kibicować drużynie ze swojego miasta niż tej z miasta obok, podobnie było w Bełchatowie z Widzewem i tak też będzie z Górnikiem w Gliwicach, gdzie już większość stanowi Piast. Oczywiście tak jak w Katowicach pewnie zostaną dzielnice bastiony za Torcidą ale miasto będzie za Piastem, przecież na ich meczu było prawie 10000 ludzi a Gliwice mają 200 0000 to o czymś świadczy.Andrzej6117 pisze: 21.05.2019, 06:13Nie sądzę. Polonia zdobyła mistrza w 2000 i jakoś w Warszawie nic się nie zmieniło, a nawet dla nich pogorszyło...Magik1906 pisze: 20.05.2019, 23:09 Górnik może pieprzyć, że Piast go nie boli ale fakty są takie, że taki sukces zrobi im tylko dobrze. Ruch tez 30 lat temu był pewny, że bedzie rządził w Katowicach ale pojawiły się sukcesy i nagle z piknikowej bandy zrobiła się konkretna ekipa na Gieksie. To samo czeka Torcidę w Gliwicach tym bardziej, że sporo chłopaków powineli od nich z Gliwic.
-
PanTuNieStał
Życie bywa przewrotne, i podłoga może stać się twoim najbliższym "przyjacielem".To co dla Was jest sufitem dla Legii jest podłogą :)
-
kibic ze Śląska
w Gliwicach rządzi Ksg i tyle.
Majster Piasta tego nie zmieni a nawepno nie jeden. 5-10 tlustych lat moze by cos zmienilo bo to juz czasem nowe pokolonie na stadionie.
Tak czy inaczej przez ten jeden dzien
Gliwice sa nasza stolica! (pilkarska)
Waldek King!
Majster Piasta tego nie zmieni a nawepno nie jeden. 5-10 tlustych lat moze by cos zmienilo bo to juz czasem nowe pokolonie na stadionie.
Tak czy inaczej przez ten jeden dzien
Gliwice sa nasza stolica! (pilkarska)
Waldek King!
Co Was obchodzi ilu ich było na stadionie, czy dostawali bilety do pizzy, kontroli drogowej, itd.?
A niech sobie ich chodzi 10 tysięcy, przecież zabrskich kibiców przez to nie ubędzie. :)
Więc po co te wyciąganie kalkulatorów, gdybanie, prześmiechujki.
W kwietniu 2006 na mecz z ówczesną Amicą Wronki na Górnik, po wielu latach nagle przyszło tysiące chuliganów i fanatyków? Też było piknikowo. Górnik prowadził wtedy podobne działania marketingowe, tańsze bilety, promocje, część ludzi i tak wchodziła bez biletu.
Część tych ludzi złapała bakcyla, jedni bardziej intensywnie, drudzy mniej...
Dziś możemy się cieszyć nadal fajną, umiarkowanie wysoką frekfencją. I o to chyba chodzi? Przyjemniej jest jeździć za swoją drużyną na pełne, kolorowe i głośne stadiony.
:)
A niech sobie ich chodzi 10 tysięcy, przecież zabrskich kibiców przez to nie ubędzie. :)
Więc po co te wyciąganie kalkulatorów, gdybanie, prześmiechujki.
W kwietniu 2006 na mecz z ówczesną Amicą Wronki na Górnik, po wielu latach nagle przyszło tysiące chuliganów i fanatyków? Też było piknikowo. Górnik prowadził wtedy podobne działania marketingowe, tańsze bilety, promocje, część ludzi i tak wchodziła bez biletu.
Część tych ludzi złapała bakcyla, jedni bardziej intensywnie, drudzy mniej...
Dziś możemy się cieszyć nadal fajną, umiarkowanie wysoką frekfencją. I o to chyba chodzi? Przyjemniej jest jeździć za swoją drużyną na pełne, kolorowe i głośne stadiony.
:)
Pytanie do samych zainteresowanych.Co kibice Zagłębia S. Sądzą o tym,że na ich stadionie od przyszłego sezonu bardzo możliwe,że grać bedzie również Raków Częstochowa?
-
mortarthor
130 osób w tym delegacje Stali Rzeszów, Karpat Krosno i Polonii Przemyśl
Raków ma chyba grać w Katowicach na stadionie Gieksy.PogOshin pisze: 21.05.2019, 17:08 Pytanie do samych zainteresowanych.Co kibice Zagłębia S. Sądzą o tym,że na ich stadionie od przyszłego sezonu bardzo możliwe,że grać bedzie również Raków Częstochowa?
-
LegionKing
Cytat Relacji z trybun Legionisci.com :czeko1 pisze: 19.05.2019, 21:43 Zarzad Legii nie wpuscil Zaglebia bo planowal fete a kibice Legii bawia sie w najlepsze. Czyzby to nie jest hipokryzja?
"Trzy dni przed spotkaniem pojawiła się informacja dotycząca zamknięcia sektora gości dla kibiców z Lubina, którzy w tym czasie prowadzili zapisy na wyjazd do Warszawy. Sprawa wynikła po rozmowach dyrektorów ds. bezpieczeństwa obu klubów, ze względu na bardzo skromne zainteresowanie wyjazdem ekipy z Dolnego Śląska. Fani Legii czym prędzej zaproponowali Zagłębiu możliwość wejścia na stadion (tym bardziej, że lubinianie wielokrotnie wpuszczali nas u siebie na zakazie), jednak ci z owej propozycji nie skorzystali. Szkoda, bowiem ostatecznie mecz rozegrany został bez przyjezdnych"
-
Stary Kibol
Komentarz jest tylko jeden...Legii nikt nie lubi ..proste..Tak jak Górnik oddał mecz Lechowi tak teraz Lech Piastowi..I tak będzie zawsze jak to mówią życie..Stadionowy pisze: 20.05.2019, 21:32Może osoby które gwizdały być może uznały że miejsce , gra i zaangażowanie zawodników nie jest adekwatne do ich zarobków, warunków i miejsca w którym grają ;)PanTuNieStał pisze: 20.05.2019, 19:42 Oprawy Legii jak zwykle pomysłowe i wręcz idealnie wykonane, natomiast nie bardzo wiem jak się ma hasło i piosenka z Monty Pytona do zachowania fanów z Warszawy po meczu, chyba że to taki Angielski humor miał być. Trochę się w dupach przewraca, jak już Mioduski jest zły, to czego wy chcecie? Szejka z Abu Zabi? A mistrz Polski to oczywista oczywistość? W sumie może nie rozumiem jako kibic którego klub od 25lat to pasmo upokorzeń i wstydliwych momentów (aspekt sportowy). Słaby ten warszawski sznyt.
https://www.youtube.com/watch?v=s3AP0Zv_HWg
Gratulację dla Piasta, Lechii i Cracovii, będą mieli okazję pokazać się w europie.
Trochę dziwi frekwencja Lechii ( 15 tys)biorąc pod uwagę że to podium mieli ponad 60 lat temu a mogli mieć jeszcze srebrne medale...
Na forum Lecha przed meczem większość postów była typu że ludzie się nie obraża jak ich drużyna przegra albo wręcz nie wyobrażają sobie żeby ten mecz wygrać... Nie wiem jak nawet to skomentować ;)
-
PanTuNieStał
Oglądałeś mecz Piasta z Lechem?, tam nikt nikomu nic nie podarował,po prostu Piast sportowo był najlepszą drużyną piłkarską tego sezonu, życie.Komentarz jest tylko jeden...Legii nikt nie lubi ..proste..Tak jak Górnik oddał mecz Lechowi tak teraz Lech Piastowi..I tak będzie zawsze jak to mówią życie..
-
don alfonso
Hahahaha, to chyba nie widziałeś co Putnocky zrobił. Potem Lech grał normalnie żeby nie wyglądało, że się dogadali. Jakby strzelili to potem by znowu Piast odpowiedział. Była spółdzielnia by spuścić Miedź i żeby Legia nie została mistrzem. Skąd to wiem? Po prostu jestem w posiadaniu takiej wiedzy.
Piłkarski poker oglądałeś? Nic się nie zmieniło od tamtego czasu.
Może i był najlepszą, ale poprostu Lech nie chciał im krzywdy zrobić:)
Jak czytam Twoje wypowiedzi to jestem pewny, że nie jesteś psem masz olbrzymią wiedzę na tematy kibicowskie, wiesz prawie wszystko o każdej ekipie do tego jeszcze wiedza o spółdzielni, można tylko pozazdrościć. Mam tylko jedno pytanie.don alfonso pisze: 22.05.2019, 07:02 Hahahaha, to chyba nie widziałeś co Putnocky zrobił. Potem Lech grał normalnie żeby nie wyglądało, że się dogadali. Jakby strzelili to potem by znowu Piast odpowiedział. Była spółdzielnia by spuścić Miedź i żeby Legia nie została mistrzem. Skąd to wiem? Po prostu jestem w posiadaniu takiej wiedzy.
U was tam w prokuraturze macie nakazane pisać na k.net czy to takie hobby??
Pozamiatane :))))C6chzR pisze: 22.05.2019, 07:27Jak czytam Twoje wypowiedzi to jestem pewny, że nie jesteś psem masz olbrzymią wiedzę na tematy kibicowskie, wiesz prawie wszystko o każdej ekipie do tego jeszcze wiedza o spółdzielni, można tylko pozazdrościć. Mam tylko jedno pytanie.don alfonso pisze: 22.05.2019, 07:02 Hahahaha, to chyba nie widziałeś co Putnocky zrobił. Potem Lech grał normalnie żeby nie wyglądało, że się dogadali. Jakby strzelili to potem by znowu Piast odpowiedział. Była spółdzielnia by spuścić Miedź i żeby Legia nie została mistrzem. Skąd to wiem? Po prostu jestem w posiadaniu takiej wiedzy.
-
don alfonso
Ziobro każe pisać ale tylko w czasie wolnym od pracy.C6chzR pisze: 22.05.2019, 07:27Jak czytam Twoje wypowiedzi to jestem pewny, że nie jesteś psem masz olbrzymią wiedzę na tematy kibicowskie, wiesz prawie wszystko o każdej ekipie do tego jeszcze wiedza o spółdzielni, można tylko pozazdrościć. Mam tylko jedno pytanie.don alfonso pisze: 22.05.2019, 07:02 Hahahaha, to chyba nie widziałeś co Putnocky zrobił. Potem Lech grał normalnie żeby nie wyglądało, że się dogadali. Jakby strzelili to potem by znowu Piast odpowiedział. Była spółdzielnia by spuścić Miedź i żeby Legia nie została mistrzem. Skąd to wiem? Po prostu jestem w posiadaniu takiej wiedzy.
-
domin 1982
don alfonso pisze: 22.05.2019, 07:02 Hahahaha, to chyba nie widziałeś co Putnocky zrobił. Potem Lech grał normalnie żeby nie wyglądało, że się dogadali. Jakby strzelili to potem by znowu Piast odpowiedział. Była spółdzielnia by spuścić Miedź i żeby Legia nie została mistrzem. Skąd to wiem? Po prostu jestem w posiadaniu takiej wiedzy.
Lubię taką megalomanie - wiem wszystko a Wy nic. Mam nadzieje że nie napinasz się z tego powodu tak mocno by wystrzelił Ci kuzik od spodni.
Spiskowyc z kibice.net w akcji. Dajcie spokój, piłkarsko Piast zasłużył na mistrzostwo jak nikt inny, w grupie mistrzowskiej mieli najlepszą formę i tyle. GRATULACJE!!
Kibice Piasta mają was przepraszać, bo ich klub zdobył mistrzostwo. Kibice każdej drużyny marzą o takim rozstrzygnięciu na koniec sezonu i to jest fakt.
Kibicowsko może być tylko lepiej, bo sukces sportowy napędza koniunkturę na kibicowania i tak jest od zawsze, w każdym klubie.
Kibice Piasta mają was przepraszać, bo ich klub zdobył mistrzostwo. Kibice każdej drużyny marzą o takim rozstrzygnięciu na koniec sezonu i to jest fakt.
Kibicowsko może być tylko lepiej, bo sukces sportowy napędza koniunkturę na kibicowania i tak jest od zawsze, w każdym klubie.
Tak a strzały w słupek czy obronione piłki przez bramkarza Piasta to też było pewnie dogadane przed meczem prawda? Lech przegrał bo był chujowy w tym sezonie piłkarsko a ta bramka to tylko wisienka na torcie tego sezonu , po za tym jakbyś oglądał od początku sezon Lecha to byś nie szerzył tutaj teorii spiskowych ponieważ takie babole putnocky czy janicki w tym sezonie już wiele zrobili np w Wisła czy Jagą , sa po prostu chujowi tyle w temacie Legia przegrała mistrza na własne życzeniedon alfonso pisze: 22.05.2019, 07:02 Hahahaha, to chyba nie widziałeś co Putnocky zrobił. Potem Lech grał normalnie żeby nie wyglądało, że się dogadali. Jakby strzelili to potem by znowu Piast odpowiedział. Była spółdzielnia by spuścić Miedź i żeby Legia nie została mistrzem. Skąd to wiem? Po prostu jestem w posiadaniu takiej wiedzy.
-
19__kattowitz__20
nie wiem gdzie to wrzucic , dla kiboli w Tarnowie:
"Niebieskie Chachary" także w Polsce.
Specjalny pokaz filmu odbędzie się w Tarnowie podczas
33. Tarnowskiej Nagrody Filmowej
Seans: 7 czerwca (piątek) godzina 20:00 (KINO MARZENIE)
"Niebieskie Chachary" także w Polsce.
Specjalny pokaz filmu odbędzie się w Tarnowie podczas
33. Tarnowskiej Nagrody Filmowej
Seans: 7 czerwca (piątek) godzina 20:00 (KINO MARZENIE)
W każdym aspekcie? Chyba masz na myśli grajków na murawie.elephants pisze: 22.05.2019, 12:57 Liga się skończyła, można podsumować mijający sezon jednym zdaniem. Było zajebiście!!! Dla Lechii jest to udany sezon w każdym aspekcie. Teraz czas pokazać się w Europie. Mam nadzieję, że będzie nam dane zaprezentować się z jak najlepszej strony, oby jak najdłużej.
Pewnie Lech z Piastem mieli wspólne treningi żeby przećwiczyć te zagrywki :DProof pisze: 22.05.2019, 11:50Tak a strzały w słupek czy obronione piłki przez bramkarza Piasta to też było pewnie dogadane przed meczem prawda? Lech przegrał bo był chujowy w tym sezonie piłkarsko a ta bramka to tylko wisienka na torcie tego sezonu , po za tym jakbyś oglądał od początku sezon Lecha to byś nie szerzył tutaj teorii spiskowych ponieważ takie babole putnocky czy janicki w tym sezonie już wiele zrobili np w Wisła czy Jagą , sa po prostu chujowi tyle w temacie Legia przegrała mistrza na własne życzeniedon alfonso pisze: 22.05.2019, 07:02 Hahahaha, to chyba nie widziałeś co Putnocky zrobił. Potem Lech grał normalnie żeby nie wyglądało, że się dogadali. Jakby strzelili to potem by znowu Piast odpowiedział. Była spółdzielnia by spuścić Miedź i żeby Legia nie została mistrzem. Skąd to wiem? Po prostu jestem w posiadaniu takiej wiedzy.
Ludzie przecież ten cały alfonso to urabura/hmiel. Serio tego nie widzicie? :)
filipinko czemu sie sfajdolilas?moglas sie lepiej przedstawic.teraz juz wiadomo ze z konta filipina tez psychik sie proje
-
szwadron97
Zobacz jak grali Janicki z tym Putnockym cały sezon po drugie Legia nie wygrała więc nie ma tematudon alfonso pisze: 22.05.2019, 07:02 Hahahaha, to chyba nie widziałeś co Putnocky zrobił. Potem Lech grał normalnie żeby nie wyglądało, że się dogadali. Jakby strzelili to potem by znowu Piast odpowiedział. Była spółdzielnia by spuścić Miedź i żeby Legia nie została mistrzem. Skąd to wiem? Po prostu jestem w posiadaniu takiej wiedzy.
Ciekawe !!! jak dochodzi co do czego to wstyd się przyznać za kim ale w ogóle kozak jakby co haha
Czy Admin może z łaski swojej zamknąć już to zgrupowanie kadry która się kłóci tylko kto komu walił
Idol kibiców Śląska Wrocław
https://twitter.com/Zielony666/status/1 ... 8775674881
-
bez-napinki
admin ma to w piździe, bo hajs się zgadza.fonobar pisze: 25.05.2019, 20:15 Czy Admin może z łaski swojej zamknąć już to zgrupowanie kadry która się kłóci tylko kto komu walił
Ile Stilonu w środę w Pawlowicach?
Idol koszykarskiej Polski, nie tylko Śląska. Pogubił się chłop.KoziBobek pisze: 25.05.2019, 21:46 Idol kibiców Śląska Wrocław