Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
NoMatterWhat
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Nie dla wszystkich. Sa ekipy gdzie np przeznaczonych jest 100 biletow i jest to na zasadzie "kto pierwszy ten lepszy".
Terror mozesz miec wyjebane ale klub pilkarski to nie tylko gra dla 200 - 400 kumatych. Publika sklada sie z roznych kibicow i pikole tez sa potrzebni. Tak bardzo niekiedy wysmiewanych przez Twoich kolegow - oczywiscie jako wymowka, kiedy Was przychodzilo mniej niz sezon temu czy wczesniej.
Terror mozesz miec wyjebane ale klub pilkarski to nie tylko gra dla 200 - 400 kumatych. Publika sklada sie z roznych kibicow i pikole tez sa potrzebni. Tak bardzo niekiedy wysmiewanych przez Twoich kolegow - oczywiscie jako wymowka, kiedy Was przychodzilo mniej niz sezon temu czy wczesniej.
Wiem że składa się z różnych kibiców, ale właśnie jak napisałeś na końcu, przychodziło Nas mniej niż w tym sezonie. A teraz się obudzili Wielcy kibice, bo awans, zaraz ekstraklasa itd. ile osób odbiło się od kas, którzy byli z klubem od 4 ligi, jeździli po różnych wiochach, teraz tez zaliczali wszystkie/więcej meczy u siebie czy wyjazdów niż Ci „wielcy kibice”... niby tez ich wina bo nie pokupowali karnetów.. No ale cóż zobaczymy jak to będzie przy całym stadionie i jak wkłady pozaliczają kilka wpadek :DNoMatterWhat pisze: 20.05.2019, 17:39 Nie dla wszystkich. Sa ekipy gdzie np przeznaczonych jest 100 biletow i jest to na zasadzie "kto pierwszy ten lepszy".
To jest normalna sprawa że po takim sukcesie budzą uspieni kibice.Dla mnie to nic dziwnego.Też mi sie to nie podoba bo gdzie byli jak gralismy w pizdiwolce itd,etc..
-
PanTuNieStał
Więc jak to się ma do tych wcześniejszych bajek?? zaraz zaraz to nie ty najbardziej krzyczałeś coś o kibicach sukcesu? To jak to w końcu jest? Ważna jest ta frekwencja czy nie??Prawda jest taka, że Łódź jest spragniona sukcesów. Mistrzostwa kraju, czy lig europejskich w naszym mieście nie było od 20 lat, to samo dotyczy reprezentacji. Kiedyś chociaż na reprę można było się przejść, a teraz totalny marazm, więc nic dziwnego że zainteresowanie rośnie.
Druga sprawa że u nas to normalka, że po awansach wraca masa ludzi. Pamiętam sezon 2006, gdy po kilku dobrych latach w drugiej lidze (jeszcze wtedy była 1 liga i 2 liga), wróciliśmy do ekstraklasy. Na meczach z czołowymi klubami stadion był wypchany tak że na Galerze stało się po 2 osoby na 1 krzesełku, a co ciekawe frekwencję podawali po 8-9 tys, z wiadomych przyczyn. :)
Jak szybko można zmienić tok myślenia, można by zapytać również , czy ważne są fan cluby czy też nie? Pewnie dopóki się ich nie ma, to nie , a jak zaczynają się organizować to jak najbardziej tak.
Kilka stron wcześniej już Ci raz wyjaśniłem, więc nici z napinki.PanTuNieStał pisze: 21.05.2019, 14:31Więc jak to się ma do tych wcześniejszych bajek?? zaraz zaraz to nie ty najbardziej krzyczałeś coś o kibicach sukcesu? To jak to w końcu jest? Ważna jest ta frekwencja czy nie??Prawda jest taka, że Łódź jest spragniona sukcesów. Mistrzostwa kraju, czy lig europejskich w naszym mieście nie było od 20 lat, to samo dotyczy reprezentacji. Kiedyś chociaż na reprę można było się przejść, a teraz totalny marazm, więc nic dziwnego że zainteresowanie rośnie.
Druga sprawa że u nas to normalka, że po awansach wraca masa ludzi. Pamiętam sezon 2006, gdy po kilku dobrych latach w drugiej lidze (jeszcze wtedy była 1 liga i 2 liga), wróciliśmy do ekstraklasy. Na meczach z czołowymi klubami stadion był wypchany tak że na Galerze stało się po 2 osoby na 1 krzesełku, a co ciekawe frekwencję podawali po 8-9 tys, z wiadomych przyczyn. :)
Jak szybko można zmienić tok myślenia, można by zapytać również , czy ważne są fan cluby czy też nie? Pewnie dopóki się ich nie ma, to nie , a jak zaczynają się organizować to jak najbardziej tak.
Wolę klimatyczne wyjazdy po 200 osób na drugi koniec kraju, niż masówkę po 2000 osób gdzie jadą ludzie którzy pojawią się raz na rok, ale ta druga opcja jest bardziej korzystna dla klubu, któremu w końcu kibicuję, i który ma z tego korzyści.
Hahahaha tak jak wczesniej gadaliscie o stylowce by teraz się chwalić tym, że wszystkie bilety w dwie godziny poszly.
-
PanTuNieStał
Jakiś nie rozgarnięty jesteś zacytowałem twój post, w którym piszesz o meczach domowych (i do niego się odniosłem), a ze 40 stron dalej sapałeś że na Widzew chodzą janusze i matki z dziećmi.Wtedy do was przychodziło średnio 3 tyś wtedy narracja była w stylu, bo same wariaty przychodzą i tak lepiej, bo janki nie chcą siedzieć razem z tymi wariatami, gdy sprawa awansu stała się realna, to nagle okazało się że janki są też na Karolewie i nie przeszkadza im siedzenie na jednej trybunie z "dzikami". Dla mnie to normalna sprawa ,wszak sukces przyciąga ludzi, wskazuję tylko na że tak powiem pewną niekonsekwencję.Kilka stron wcześniej już Ci raz wyjaśniłem, więc nici z napinki.
Wolę klimatyczne wyjazdy po 200 osób na drugi koniec kraju, niż masówkę po 2000 osób gdzie jadą ludzie którzy pojawią się raz na rok, ale ta druga opcja jest bardziej korzystna dla klubu, któremu w końcu kibicuję, i który ma z tego korzyści.
Żadko sie tu wypowiadam prawda jest taka ze macie kupe w majtach bo ŁKS urósl w taka sile ze macie kupe w majtac i to jest fafakt macie sile ale ta sila juz sie skonczyla....
-
ImperatorMistrz
Bija sponsora radomiaka na krytej zle, nie bija sponsora radomiaka tez zle bo janki :) tutaj jest niezly ubaw.
-
ReanimacjiTrupaStop
Wy tu gadu gadu, a na mieście tyle ciekawych zdarzeń. :)
-
NoMatterWhat
Co ty bys zrobil bez fp NZ.
Nie wiem po co dyskutujecie z mw10 skoro ciezko go nazwac kibicem. Najpierw pyta o liczby ŁKSu na wyjezdzie, by potem urosnac do rangi podawania frekwencji meczow domowych. Najpierw pisze do widzewiakow jako "kolego" by potem pisac, ze on cos pamieta na ŁKSie. Wytyka komus kompleks, a kiedy jest wyjazd ŁKSu on pisze o Widzewie. Mowi, ze woli wyjazd w mniejszej liczbie, gdy w tym samym czasie produkuje sie na kibice net.
Typowy obraz internetowego napinacza, a dajecie sie wciagac w jego brednie.
Nie wiem po co dyskutujecie z mw10 skoro ciezko go nazwac kibicem. Najpierw pyta o liczby ŁKSu na wyjezdzie, by potem urosnac do rangi podawania frekwencji meczow domowych. Najpierw pisze do widzewiakow jako "kolego" by potem pisac, ze on cos pamieta na ŁKSie. Wytyka komus kompleks, a kiedy jest wyjazd ŁKSu on pisze o Widzewie. Mowi, ze woli wyjazd w mniejszej liczbie, gdy w tym samym czasie produkuje sie na kibice net.
Typowy obraz internetowego napinacza, a dajecie sie wciagac w jego brednie.
-
Hustin Doffman
Teraz ŁKS bedzie grał w ekstraklapie dlatego to zrozumiałe że bedzie wysyp zwykłych piłkarskich kibiców. Na mecz z Lechem,Legią czy Wisłą będzie zapotrzebowanie 5 razy wieksze niz maja miejsc na stadionie i to tez uwazam za normalne. Wydaje mi sie ze kibicowsko w Łodzi bedzie w tym sezonie ciekawie jak dawno nie było. W 2 lidze bedziemy grali z rezerwami Lecha wiec bedzie ciekawie,GKS Katowice tez konkretny rywal itd. A to ze osiedlowe bójki sa komentowane w sieci uwazam za paranoje. Kiedys o szczegolach wiedzieli tylko ci co powinni,dzis w telefonie znajdziesz takie info ze policjantow na takich portalach jak Stadionowych oprawcy sa setki...
-
ŚródmieścieWschód
Robienie relacji z osiedlowych wjazdów. Jednych i drugich popierdoliło, atencjusze.
-
Hustin Doffman
a na dodatek okazuje sie ze relacja Limanki to stek bzdur. Teraz pol roku beda sprostowania z obu stron. To juz naprawde jest żałosne...
-
Hustin Doffman
kompletnie nie zrozumiales o co mi chodzi ale to juz nie istotne w tym momencie. ŁKS przedstawil zdobycz- 1:0 dla was - koniec tematu. Ale nie potrafie zrozumiec jednej rzeczy. PO CO TE WSZYSTKIE RELACJE SKORO POTEM CZYTAM ZE GOWNO WIEM BO ZNAM FAKTY TYLKO Z RELACJI,A SPROSTOWAŃ Z OBU STRON JEST POTEM TYLE ZE MÓZG SIE LASUJE !!! A potem i tak czytam ze gówno wiem bo mnie tam nie było,ze jestem internetowym hoolsem bo podpieram sie relacją naocznych swiadków...tyle ze po pol roku krązy tyle wersji jednego zdarzenia ze gdyby nie ta fota koszulki zastanawial bym sie czy wogole mialo miejsce takie zdarzenie. Na tych relacjach zyskuja tylko władze,nikt wiecej. Takie rzeczy powinny zostac w podziemiu a nie w sieci. Tylko o to mi chodzi.
do tego są tak szerocy że jeżdżą w 9 , 3 autami ;)
Zabrakło tylko określenia "widzewek" .
Swoją droga pierwszy raz spotykam się z sytuacją ze ktoś wypierdala lotke a tak naprawdę wg relacji "podejmuje próbę wymiany" =:O z kim ? Z U Boltem czy z jakimś innym biegaczem ?
Ta relacja to kupa śmiechu , podobnie jak poprzednia relacja "wiary spod kutasa" oparta tylko i wyłącznie na farmazonie..
Swoją droga pierwszy raz spotykam się z sytuacją ze ktoś wypierdala lotke a tak naprawdę wg relacji "podejmuje próbę wymiany" =:O z kim ? Z U Boltem czy z jakimś innym biegaczem ?
Ta relacja to kupa śmiechu , podobnie jak poprzednia relacja "wiary spod kutasa" oparta tylko i wyłącznie na farmazonie..
-
Fanatycy Widzewa
- Kontakt:
nie, zaznaczone że to cytat jestrobotopo pisze: 22.05.2019, 22:58 Pomijajac juz kto ma racje, to zadam takie pytanie - te opisy meczow/akcji ze strony Widzewa pisze jakas dziewczyna ? Tego nie da sie czytac, masa usmieszkow itp.
jak pisze dziewczyna to jest bez cytatów :D
Teraz będzie 5 stron krzyku kto ma rację... Jest relacja jednej i drugiej strony to na c*** drążyć temat?
-
PapaPedro1947
Do jednych i drugich żeby nie było. Skoro macie pisać takie relacje, a później wyzywać się przez pół internetu to lepiej w skrócie piszcie kto dostał wp.erdol i potencjalne opisy sobie odpuśccie. Pozdrawiam
W dodatku ma taki sam nick MW10 na naszym forum . Często chłopak zagląda
Reanimacja, nie będziesz tu nikogo weryfikować, bo nikt Ci się nie będzie chwalić kim jest i gdzie mieszka. A jak tak bardzo chcesz się popisać to ja chętnie zadam Ci parę pytań odnośnie ostatnich wyjazdów ŁKSu, ale ostrzegam, że odpowiedzi na nie nie znajdziesz w relacjach. (pytania będą proste, np. o miejsca postoju, żadnych tajnych informacji)
-
Banditosdod
A to nie jest ten koleś co go Łks odwiedził w domu za pisanie tutaj.W sumie z 2 strony czy dalej by się tu wpisywal.Chyba ze dziala na szkodę kogoś wpieprzajac go na minę.Bo teraz to już wszystko możliwe.R/R138 pisze: 23.05.2019, 20:41 Reanimacja, nie będziesz tu nikogo weryfikować, bo nikt Ci się nie będzie chwalić kim jest i gdzie mieszka. A jak tak bardzo chcesz się popisać to ja chętnie zadam Ci parę pytań odnośnie ostatnich wyjazdów ŁKSu, ale ostrzegam, że odpowiedzi na nie nie znajdziesz w relacjach. (pytania będą proste, np. o miejsca postoju, żadnych tajnych informacji)
-
Hustin Doffman
Ciekaw jestem jakie wrażenia będą mieć kibice ŁKS-u po meczu POLSKA vs Kolumbia...w końcu zobaczyli jak wygląda stadion w Łodzi :)
Doping dobry.Trzeba przyznać
Mogli zobaczyć.. Gdybyscie z derbów nie zrobili festynu niczym rodem z bundesligi.. :)
-
don alfonso
Na meczach U-20 też obowiązuje pakt na reprezentację?
Haha Sewerynek chce ludzi weryfikować :D Forum przepełnione psami :D Nagle poczuł, że ciepło się robi to potrafił normalnie odpisać bez chujów w dupe i innych pedalskich zachowań.
-
don alfonso
Stary zgred skoro nie zczaiłeś, że w moim pytaniu jest zawarte drugie dno to sorry ale nie pogadamy.
-
Stary Kibol
Może odpowiem za nich..myślę że mieli więcej możliwości oglądania lepszych stadionów...np.Tychy ..tylko wasz stadion leży praktycznie na peryferiach Łodzi..A w sumie co tam ciekawego na nim jest kupa betonu który się sypie..Hustin Doffman pisze: 23.05.2019, 21:00 Ciekaw jestem jakie wrażenia będą mieć kibice ŁKS-u po meczu POLSKA vs Kolumbia...w końcu zobaczyli jak wygląda stadion w Łodzi :)
-
Odbanowany
Peryferia Łodzi powiadasz.. panu już podziękujemy - sprawdź topografie miasta zanim zaczniesz wysilać swój mózg, bo nic mądrego nie wychodzi z tego.Stary Kibol pisze: 24.05.2019, 14:54Może odpowiem za nich..myślę że mieli więcej możliwości oglądania lepszych stadionów...np.Tychy ..tylko wasz stadion leży praktycznie na peryferiach Łodzi..A w sumie co tam ciekawego na nim jest kupa betonu który się sypie..Hustin Doffman pisze: 23.05.2019, 21:00 Ciekaw jestem jakie wrażenia będą mieć kibice ŁKS-u po meczu POLSKA vs Kolumbia...w końcu zobaczyli jak wygląda stadion w Łodzi :)
-
szwadron97
Lepiej nie mieć stadionu w ekstraklasie niż mieć w 2 lidze na 3 poziomie to w sumie 3 liga:-)Hustin Doffman pisze: 23.05.2019, 21:00 Ciekaw jestem jakie wrażenia będą mieć kibice ŁKS-u po meczu POLSKA vs Kolumbia...w końcu zobaczyli jak wygląda stadion w Łodzi :)
-
ImperatorMistrz
Dla twojej wiedzy z dzielnicy srodmiescie wystarczy przejsc park baden-powella aby dostac sie na stadion Widzewa ale widze twoja wiedza o Lodzi jest dosyc marna.Stary Kibol pisze: 24.05.2019, 14:54Może odpowiem za nich..myślę że mieli więcej możliwości oglądania lepszych stadionów...np.Tychy ..tylko wasz stadion leży praktycznie na peryferiach Łodzi..A w sumie co tam ciekawego na nim jest kupa betonu który się sypie..Hustin Doffman pisze: 23.05.2019, 21:00 Ciekaw jestem jakie wrażenia będą mieć kibice ŁKS-u po meczu POLSKA vs Kolumbia...w końcu zobaczyli jak wygląda stadion w Łodzi :)
-
NoMatterWhat
Lepiej nie mieć stadionu w ekstraklasie niż mieć w 2 lidze na 3 poziomie to w sumie 3 liga:-)
[/quote]
No, to by bylo dobre jakby ich chodzilo max 5 tysiecy na ekstraklase.
Czy bedac w ekstraklasie liczba dostepnych biletow zwiekszy sie do pojemnosci trybuny czy pozostanie w okolicach 5 tysiecy?
Nie wiem po c*** się wypowiada na temat położenia stadionu ktoś kto jak się domyślam Łódź jedynie widział z okien pociągu. Jak stadion położony 500 metrów od bloków to peryferia to zazdroszczę Ci metropolii w której mieszkasz, że na peryferiach są bloki. Te domki o których mówisz to prawdopodobnie chodzi Ci o Grembach i Stoki. Jakbyś jechał taką szeroką, trzypasmową osiedlową uliczką na peryferiach :D zwaną potocznie Piłsudskiego to dojechałbyś do rozległego Widzewa Wschodu, a dalej Rokicińską do Janowa i Olechowa. Dopiero Andrzejów to prawdziwe peryferia bo tam dużo gospodarstw bali się w rolnictwo, ale takie bardziej hodowlane. Kury, kaczki, jakieś krowy. Bądź co bądź stadion Widzewa na peryferiach nie leży.
Ale jak już jesteśmy przy takich tematach, to jeśli chodzi o tereny to zazdroszczę Widzewiakom jednego. Wjeżdża się do was na Zarzew, jedzie i nie wiadomo kiedy się już jest na Dąbrowie i znowu jedziesz i trafiasz ostatecznie na Chojny. Nie widać granic między tymi osiedlami po prostu jest blok koło bloku, jeden jest do Zarzewia należący, a drugi już do Dąbrowy. Fajnie mogą osiedla w ten sposób się integrować, co widać po murach zresztą.
Ale jak już jesteśmy przy takich tematach, to jeśli chodzi o tereny to zazdroszczę Widzewiakom jednego. Wjeżdża się do was na Zarzew, jedzie i nie wiadomo kiedy się już jest na Dąbrowie i znowu jedziesz i trafiasz ostatecznie na Chojny. Nie widać granic między tymi osiedlami po prostu jest blok koło bloku, jeden jest do Zarzewia należący, a drugi już do Dąbrowy. Fajnie mogą osiedla w ten sposób się integrować, co widać po murach zresztą.
-
PanTuNieStał
Zachowujecie się jakbyście osiągnęli szczyty, szczytów. Radość jak najbardziej, ale już euforia i jaranie się tym że jesteście po wielu latach poniewierania, wyżej od Widzewa, to już świadczy o pewnego rodzaju kompleksie. I jeszcze trzeba nadać tytuł Salskiemu Doktora honoris causa. A my prędzej czy później się spikniemy spokojna głowa (piszę o piłce nożnej).Zgadzam sie. Jeszcze bym dodał, że bedziemy grać w najwyższej klasie rozgrywkowej.
-
PanTuNieStał
To wypad do swojego tematu. Tam Fox robi wszystko żeby się dało czytać i z obiektywizmem nie ma problemu.Panowie z Łodzi - jedyna słuszna rada (bez napinki)...
Nagrywajcie wszystkie Wasze spotkania a potem wyznaczcie wspólną komisję do omówienia wyniku. Inaczej nie da się tego ku*** czytać.......
Jest lepsze wyjście - nie czytaj skoro się nie da, chyba nikt Cię do tego nie zmusza..Dario1916 pisze: 24.05.2019, 17:58 Panowie z Łodzi - jedyna słuszna rada (bez napinki)...
Nagrywajcie wszystkie Wasze spotkania a potem wyznaczcie wspólną komisję do omówienia wyniku. Inaczej nie da się tego ku*** czytać.......
Byś jeździł na wyjazdy to byś wiedział jak wygląda stadion na peryferiach miasta, ale co taki internetowy gil może wiedzieć. Dam ci pierwszy przykład z brzegu - Wrocław, może cie kiedyś rodzice tam zabiorą albo będzie wycieczka klasowa ;)
Serio to nie pamiętam..U nas pełna amatorka.Co chwile inny trener
Jedyne nazwisko to Drabik
Ale to był od starszych chłopaków 79?
Juz to kiedyś pisałem,a nie każdy wie...
Na Abramce mieszkał gość który współtworzył DHW...
To tak a propos lojalności i zasad... kiedyś
We Włókniarzu były wtedy zapasy i "ping-pong"
Baraże z Radomskiem płaciłem za wjazd 5000zl heh
Jedyne nazwisko to Drabik
Ale to był od starszych chłopaków 79?
Juz to kiedyś pisałem,a nie każdy wie...
Na Abramce mieszkał gość który współtworzył DHW...
To tak a propos lojalności i zasad... kiedyś
We Włókniarzu były wtedy zapasy i "ping-pong"
Baraże z Radomskiem płaciłem za wjazd 5000zl heh