Gwoli wyjaśnienia, przytocz mój post, w którym rzekomo coś skłamałem ?
Ja jestem teraz tylko ciekaw dalszego biegu wydarzeń.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Tak się regularnie dzieje od roku 2000. Cieszę się że mogłem liznąć kibicowania w latach 90..19__kattowitz__20 pisze: ↑17.05.2019, 14:53narazie nic nie mozna pisac odnosnie żaboli,jedynie jo staRy chop wom powiym ze kibicostwo zeszlo na psy(jakby to nie zabrzmialo)
Jak najbardziej. Za to Ty nie masz pojecia co to sarkazm. Jak beda siedziec cicho to szacunek, jak sie skurwia...no to coz...mowiac koledzy po fachu, mialem na mysli te ich wszystkie zabawy w wielkie mafie i inne pierdoly. No ale Ty cbyba nie doroslej jeszcze do czytania ze zrozumieniem, wiec nie zarzucaj mi klamstw.
To faktycznie musisz być stary i nie dołeżny że dopiero to stwierdziłeś19__kattowitz__20 pisze: ↑17.05.2019, 14:53narazie nic nie mozna pisac odnosnie żaboli,jedynie jo staRy chop wom powiym ze kibicostwo zeszlo na psy(jakby to nie zabrzmialo)
ze tez wy sie nie nauczyliscie zeby siedziec cicho zamiast glupio pierdolic i wyjsc potem na hipokrytów. Pisalem to przy r********* Surmy i napiszę drugi raz jak prokurator Ci zaświeci wyrokiem 15 lat i powie, ze mozesz odsiedziec z tego rok albo dostac zawiasy to nie ma c**** który na to nie pojdzie. Mozna pisac o sztywnosci zasadach itp. ale tutaj konczy sie moralność.Wtedy pierdoliliscie, o ekipie 60-tek i że napewno tak nie jest, teraz widać, że u was też ruszyło i pójdzie dalej jak lawina, a kolor szalika czy nazwa drużyny wydziaranej na ciele nie ma tutaj znaczenia tym bardziej, ze Ci panowie mają większe grzeszki niż bójka w lesie za którą grożą 2 lata.trolo pisze: ↑17.05.2019, 13:11Nie ma co gdybać tylko czekać, część już siedzi od dłuższego czasu i nic na to nie wskazuje by mieli się rozpruć. Na 60 idą grube ryby, które mogą wnieść istotne informacje również do innych spraw. Nie każdy może nimi zostać. Konfidentem za to może zostać każdy który się rozpruje, a to istotna różnica. U was w ekipie wielu tych najbardziej sztywnych poszło na 60 i sypią jak widać w wielu sprawach. Wasze trudne sprawy wyciągają przez to kolejne ekipy. Ilu z waszych odsiadujących okaże się konfidentami wyjdzie na rozprawach i odczytywaniu zeznań.
te kim ty ku*** jestes ze sie wypowiadasz za wszystkich ze nie ma.takiego co nie pojdzie na wspolprace?? ku*** godej za siebie synek.i nie rob ganby !!! naRaoli1988 pisze: ↑18.05.2019, 10:33ze tez wy sie nie nauczyliscie zeby siedziec cicho zamiast glupio pierdolic i wyjsc potem na hipokrytów. Pisalem to przy r********* Surmy i napiszę drugi raz jak prokurator Ci zaświeci wyrokiem 15 lat i powie, ze mozesz odsiedziec z tego rok albo dostac zawiasy to nie ma c**** który na to nie pojdzie. Mozna pisac o sztywnosci zasadach itp. ale tutaj konczy sie moralność.Wtedy pierdoliliscie, o ekipie 60-tek i że napewno tak nie jest, teraz widać, że u was też ruszyło i pójdzie dalej jak lawina, a kolor szalika czy nazwa drużyny wydziaranej na ciele nie ma tutaj znaczenia tym bardziej, ze Ci panowie mają większe grzeszki niż bójka w lesie za którą grożą 2 lata.trolo pisze: ↑17.05.2019, 13:11Nie ma co gdybać tylko czekać, część już siedzi od dłuższego czasu i nic na to nie wskazuje by mieli się rozpruć. Na 60 idą grube ryby, które mogą wnieść istotne informacje również do innych spraw. Nie każdy może nimi zostać. Konfidentem za to może zostać każdy który się rozpruje, a to istotna różnica. U was w ekipie wielu tych najbardziej sztywnych poszło na 60 i sypią jak widać w wielu sprawach. Wasze trudne sprawy wyciągają przez to kolejne ekipy. Ilu z waszych odsiadujących okaże się konfidentami wyjdzie na rozprawach i odczytywaniu zeznań.
O ku***:-)
mosz racja SZArLEJ synek dobrze prawisz,ale my sie mogymy yno pogodać,abo popisac samSzaRlej1920 pisze: ↑17.05.2019, 18:06A moim skromnym zdaniem wszyscy macie najebane w swych czerepach ,począwszy od mojego Ruchu po Górnik ,Gks ,Giekse , Tychy i resztę , na co Wy liczycie że biznesmeni to Kibole z lat 90 ? nie to są ludzie którzy pilnują własnej d*** i swoich interesów i jesli nadarzy się okazja to wskoczą na 60 ki . Ja nie wierzę już w żadne ideały bo za dużo widziałem , wszyscy to kozaki a przy najbliższej okazji urządzają spowiedz byle by dupsko uchronić . Nie wszyscy ale większość taka jest , w sumie zaginął już duch kolektywu jest tylko MOJE ( DUPSKO ) to mój pierwszy chyba a na pewno ost post na tym forum . Kto chce może dojebać sie o ort i inne pierdy , nie odp na priv bo mam to w 4literach już
dokładnie, mów za siebie.swiRony pisze: ↑18.05.2019, 17:34te kim ty ku*** jestes ze sie wypowiadasz za wszystkich ze nie ma.takiego co nie pojdzie na wspolprace?? ku*** godej za siebie synek.i nie rob ganby !!! naRaoli1988 pisze: ↑18.05.2019, 10:33ze tez wy sie nie nauczyliscie zeby siedziec cicho zamiast glupio pierdolic i wyjsc potem na hipokrytów. Pisalem to przy r********* Surmy i napiszę drugi raz jak prokurator Ci zaświeci wyrokiem 15 lat i powie, ze mozesz odsiedziec z tego rok albo dostac zawiasy to nie ma c**** który na to nie pojdzie. Mozna pisac o sztywnosci zasadach itp. ale tutaj konczy sie moralność.Wtedy pierdoliliscie, o ekipie 60-tek i że napewno tak nie jest, teraz widać, że u was też ruszyło i pójdzie dalej jak lawina, a kolor szalika czy nazwa drużyny wydziaranej na ciele nie ma tutaj znaczenia tym bardziej, ze Ci panowie mają większe grzeszki niż bójka w lesie za którą grożą 2 lata.trolo pisze: ↑17.05.2019, 13:11Nie ma co gdybać tylko czekać, część już siedzi od dłuższego czasu i nic na to nie wskazuje by mieli się rozpruć. Na 60 idą grube ryby, które mogą wnieść istotne informacje również do innych spraw. Nie każdy może nimi zostać. Konfidentem za to może zostać każdy który się rozpruje, a to istotna różnica. U was w ekipie wielu tych najbardziej sztywnych poszło na 60 i sypią jak widać w wielu sprawach. Wasze trudne sprawy wyciągają przez to kolejne ekipy. Ilu z waszych odsiadujących okaże się konfidentami wyjdzie na rozprawach i odczytywaniu zeznań.
Ale ligę wyżej od was :) . A tak na marginesie to co się ostatnio podziało z piłką na Śląsku w niższych ligach to tragedia :(
Tu akurat smierdziuszki..mi poprawiło humor..bo osobiście stawiałem na spadek..miesiac tem ..mowilem ze Piast bedzie mistrzem ze Miedz i Zaglebie zleci z ekstra...że Górnik się utrzyma...WY Gieksa będzie spadek..ŁKS awansuje i że Widzew dalej będzie kwitł w 2 lidze...niestety u nas wszystko szło w tym kierunku..odkąd KRUPA stworzył siatkę w Katowicach tak to będzie.. tu akurat smierdziuszki mi nie dojebiecie bo w życiu stapam realnie na ziemi..dziwne co że stawiam własną drużynę do spadku..
Jaka siatka? Developerzy?
Nie mogę odszukać, pokaż w którym miejscu m-c temu pisałeś o tym co wyżej.Stary Kibol pisze: ↑19.05.2019, 09:42
bo osobiście stawiałem na spadek..miesiac tem ..mowilem ze Piast bedzie mistrzem ze Miedz i Zaglebie zleci z ekstra...że Górnik się utrzyma...WY Gieksa będzie spadek..ŁKS awansuje i że Widzew dalej będzie kwitł w 2 lidze...
Gdybyś czytał uważnie to byś wiedział że nie napisałem tylko mówiłem...a mowilem miedzy znajomymi..A to jest różnica.. I dziś myślę że Elena nie awansuje...pogrąży Row . I utrzyma się Elbląg.. bo gdyby Elena wygrała to wszyscy by mieli po 59 Pkt..czyli Radomiak Grudziądz i Bełchatów.i Elana..czyli teraz będzie decydowały mecze między Elena A pozostałymi..A jak jest to niewiem nie zaglebialem się.. Bełchatów gdy dziś wygra to ma 61pkt.i teraz co ..na razie remisuje ma 59..kusy_jest_boski pisze: ↑19.05.2019, 11:28Nie mogę odszukać, pokaż w którym miejscu m-c temu pisałeś o tym co wyżej.Stary Kibol pisze: ↑19.05.2019, 09:42
bo osobiście stawiałem na spadek..miesiac tem ..mowilem ze Piast bedzie mistrzem ze Miedz i Zaglebie zleci z ekstra...że Górnik się utrzyma...WY Gieksa będzie spadek..ŁKS awansuje i że Widzew dalej będzie kwitł w 2 lidze...
Moje przejezyczenie w pisowni sory Michu_Łódz...Michu_Łódź pisze: ↑19.05.2019, 13:57Lepiej spójrz jeszcze raz w tabele. Bełchatów nie będzie miał 59 punktów,bo przed dzisiejszym meczem miał ich 57 ;)
Gościu w tym kraju piłkarski poker trwa w najlepsze. Takie akcje na mniejszą lub większą skalę trwają od kilkunastu lat. Piłkarze i ich rodziny,bliscy,działacze wszyscy grają u bukmacherów i to o grube pieniądze, w grze są na prawde duże pieniądze a jak wiadomo,niektórzy dają się za pieniądze ruchać, to bez problemu inni w porozumieniu mogą się podłożyć.Podobny przykład dziś Elana,gdyby wygrali awansowali by do wyższej ligi,oni jednak oddali 3 punkty dla Elbląga(a ci dzięki temu utrzymali się).Przypomina mi się akcja ze stefańskim jak sędziował w Gdańsku i myśląc o tamtym drukarzu,możliwe,że dziś będzie kolejka cudów nad WisłąPolish Power pisze: ↑19.05.2019, 15:46Na Gieksie nie ma spikera ?? Mecz Raków - Wigry zakończył się kilkam minut wcześniej niż na Bukowej, w momencie zakończenia meczu w Częstochowie mógłby przecież spiker poinformować że Wigry wygrały i wówczas już gracze Bytovii zapewne by tak nie atakowali w końcówce wiedząc już że nawet wygrana nie da im utrzymania ...
Moze i strzelił ale nie h** ..tak jak Was strzelił h** bedac drugi raz pod rząd na ostatnim miejscu najpierw w 1lidze A teraz w 2giej...I takie Siedlce dojebały gwóźdź do trumny legendzie bez końca...W spadkach
Oby was też nie musiał za rok strzelać c***..., takie kluby nie zasługują na grę w takich ligach.Stary Kibol pisze: ↑19.05.2019, 17:21Moze i strzelił ale nie h** ..tak jak Was strzelił h** bedac drugi raz pod rząd na ostatnim miejscu najpierw w 1lidze A teraz w 2giej...I takie Siedlce dojebały gwóźdź do trumny legendzie bez końca...W spadkach
Widzę nareszcie normalną odpowiedz w relacji Gieksa Ruch.....Piast bedzie Mistrzem..mowie to jako osoba która do 15 roku życia mieszkała w Warszawie.....I wcale nie jestem za Polonią..nns1920 pisze: ↑19.05.2019, 17:55Oby was też nie musiał za rok strzelać c***..., takie kluby nie zasługują na grę w takich ligach.Stary Kibol pisze: ↑19.05.2019, 17:21Moze i strzelił ale nie h** ..tak jak Was strzelił h** bedac drugi raz pod rząd na ostatnim miejscu najpierw w 1lidze A teraz w 2giej...I takie Siedlce dojebały gwóźdź do trumny legendzie bez końca...W spadkach
Eh między sobą się bijecie dobrze ze inni szybko zareagowali i rozwiązali problem19__kattowitz__20 pisze: ↑19.05.2019, 18:55psiarnia....https://www.youtube.com/watch?v=AAp6lXe ... Xzbpp_ak_Y
jednak bolijestesmywaszastolica pisze: ↑17.05.2019, 11:41co taka policyjna ku*** jak ty robi jeszcze na tym forum to trudne do wytłumaczenia. a ciebie to faktycznie musi boleć zapierdalanie w patrolu przy minus 15
Użytkownicy przeglądający to forum: 19acab45, Aaabbb2323, Fat, floydfloyd, george, kapitan_swir_planeta, kkkosc, koniak, Koper1910, Meyer, RedRum, rightside, RudaSlaska7, StarykoŃ i 157 gości