Cysorz europy folksdojcz rudzielec tusk.

Puchar Polski - 2019/2020
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Puchar Polski -2018/2019 !
Aha, chłopaki. Czyli mam rozumieć, że jaracie się że nie było pocisków na reprezentanta opcji, która wprowadziła najbardziej restrykcyjne antykibicowskie prawo od 30 lat istnienia PRL-bis (2-3 tys. za wjazd na murawę, bilety z nazwiskiem, peselem, zakazy za race itp.)?? Który zbił kapitał polityczny na krucjacie przeciwko kibicom? Gdzie reprezentanci tej partii wprost mówili, że dla nich kibice to żulia i bydło?WieszWięcej pisze: ↑02.05.2019, 16:43No coś Ty pojebało Cię?
Przecież wiadomo, że akcja z niewpuszczeniem Lechii to mistyczna "wina Tuska". PiS nie ma z tym nic wspólnego.
Niech zgadnę - oglądacie też programy rozrywkowe dla debili, gdzie wasi idole otwarcie przyznają się że wami - własnymi widzami - gardzą (vide wypowiedzi wojewódzkiej, majewskiej, czy im podobnych medialnych kurwiatek z tv komercyjnych?) Co najważniejsze jaracie się, ze macie modne gatki obcisłe? Skoro tak, to smacznego chłopcy..
"Rzeczywistość z d*** opisywana przez pizgaczy" - Matka Kurka
"Blogi internetowe zagrażają demokracji" - Barack Hussein Obama

"Blogi internetowe zagrażają demokracji" - Barack Hussein Obama

-
Dla większości kibiców Tusk to taki sam dekiel jak Kaczyński, czy inny Ziobro. Tyle, że widok Tuska na meczach nie dziwi - wiernie kibicuje Lechii, w 80. była na jakichś wyjazdach, interesuje się, komentuje. Za to Kaczyński pewnie myli Lechię z Legią. A Ziobro wsadziłby wszystkich kiboli na dożywocie do pierdla...
pizgacz_rurkowcow pisze: ↑02.05.2019, 20:17Aha, chłopaki. Czyli mam rozumieć, że jaracie się że nie było pocisków na reprezentanta opcji, która wprowadziła najbardziej restrykcyjne antykibicowskie prawo od 30 lat istnienia PRL-bis (2-3 tys. za wjazd na murawę, bilety z nazwiskiem, peselem, zakazy za race itp.)?? Który zbił kapitał polityczny na krucjacie przeciwko kibicom? Gdzie reprezentanci tej partii wprost mówili, że dla nich kibice to żulia i bydło?WieszWięcej pisze: ↑02.05.2019, 16:43No coś Ty pojebało Cię?
Przecież wiadomo, że akcja z niewpuszczeniem Lechii to mistyczna "wina Tuska". PiS nie ma z tym nic wspólnego.
Niech zgadnę - oglądacie też programy rozrywkowe dla debili, gdzie wasi idole otwarcie przyznają się że wami - własnymi widzami - gardzą (vide wypowiedzi wojewódzkiej, majewskiej, czy im podobnych medialnych kurwiatek z tv komercyjnych?) Co najważniejsze jaracie się, ze macie modne gatki obcisłe? Skoro tak, to smacznego chłopcy..
-
Po stronie Lechii flagi Śląska i Rakowa czy jeszcze jakiś ekip? Z Rakowem oficjalnie układ/zgoda, że wisi flaga? Super oprawa Jagi.
-
Mnie śmieszą ludzie, którzy uwierzyli Zibiemu w jego słodkie pierdzenie. To była gadka pod publiczkę by zjednać sobie kiboli(Korona nawet go na wyjazd zabrała). Jemu zależy tylko i wyłącznie na tym by na reprezentację czy finał PP przyszło jak najwięcej ludzi(najlepiej piknioli).
Niektórzy tu piszą j**** PiS, bo miało być lepiej. Kolejni naiwniacy, którzy myśleli, że nagle wszystko się zmieni na lepsze. Każde państwo niezależnie od tego kto w nim rządzi było, jest i będzie policyjne. Nawet jakby jakimś cudem Konfederacja wygrała to nic się w tej kwestii nie zmieni.
Niektórzy tu piszą j**** PiS, bo miało być lepiej. Kolejni naiwniacy, którzy myśleli, że nagle wszystko się zmieni na lepsze. Każde państwo niezależnie od tego kto w nim rządzi było, jest i będzie policyjne. Nawet jakby jakimś cudem Konfederacja wygrała to nic się w tej kwestii nie zmieni.
''Znasz już koszernej demokracji smak
A tolerancji knebel dławi, gdy chcesz krzyczeć
Poczucie ciągłej winy, w którym chcą byś trwał
By cię uciszyć ksenofobią szantażują kraj...''
-
Z donaldinho to taki kibol, że nawet oprawę Lechii telefonem nagrywał.KaeSPe pisze: ↑02.05.2019, 20:23Dla większości kibiców Tusk to taki sam dekiel jak Kaczyński, czy inny Ziobro. Tyle, że widok Tuska na meczach nie dziwi - wiernie kibicuje Lechii, w 80. była na jakichś wyjazdach, interesuje się, komentuje. Za to Kaczyński pewnie myli Lechię z Legią. A Ziobro wsadziłby wszystkich kiboli na dożywocie do pierdla...
Wy w tej Warszawie to widać macie cały czas sentyment do maToła i tego całego POwskiego tałatajstwa.
-
Pierwszy raz pojechałem na finał i ogólnie spore rozczarowanie. Spodziewałem się więcej. Ogólnie obie ekipy porównywalnie. Więcej świecidełek po stronie Lechii, lekko nie wyszła im ta źle rozwinięta sektorowa przy 2 oprawie. Chorągiewki wyglądały lux. Jaga też w miarę fajnie bawiła się u siebie na trybunie. Na neutralnych trubunach mix and match, bez spinek przynajmniej w mojej okolicy. Dla mnie mecz tyle że zaliczony i chyba tyle wspomnień.
Parkingi i wpuszczanie dno, weszliśmy dopiero w 30 minucie.
Parkingi i wpuszczanie dno, weszliśmy dopiero w 30 minucie.
RRR
-
-
a co on ma zrobic jak odpalanie piro min na imprezach masowych stało się prawnie nielegalne?on tą ustawę podpisał?Jaskół pisze: ↑02.05.2019, 20:29Mnie śmieszą ludzie, którzy uwierzyli Zibiemu w jego słodkie pierdzenie. To była gadka pod publiczkę by zjednać sobie kiboli(Korona nawet go na wyjazd zabrała). Jemu zależy tylko i wyłącznie na tym by na reprezentację czy finał PP przyszło jak najwięcej ludzi(najlepiej piknioli).
-
A mnie śmieszą tacy jak ty. Co ma PiS do organizacji finału PP. Twoim zdaniem jak organizacja finału wygląda tak samo za PIS jak za PO to znaczy że są to takie same partie. To ci mówie że finał organizuje PZPN.Jaskół pisze: ↑02.05.2019, 20:29Mnie śmieszą ludzie, którzy uwierzyli Zibiemu w jego słodkie pierdzenie. To była gadka pod publiczkę by zjednać sobie kiboli(Korona nawet go na wyjazd zabrała). Jemu zależy tylko i wyłącznie na tym by na reprezentację czy finał PP przyszło jak najwięcej ludzi(najlepiej piknioli).
-
Idź jeszcze jedna z drugą opierdol temu niewinnemu pzpnowi kredkę.
Ponad 11 koła ludzi i JEDNA BRAMKA, w której wyraźny analfabeta sprawdzał dane na biletach. Jeden debil miał sprawdzić dane 11 tysięcy osób, więc nie p****** jeden z drugim, że dlatego nie weszliśmy na czas, bo godzinę przed meczem przyjechalismy. W końcu ludzie nie wytrzymali... Później zamknęli nam te jedna bramkę i nikogo nie wpuszczali. Jak zaczęli znowu, to skończyli dopiero w przerwie.
Ponad 11 koła ludzi i JEDNA BRAMKA, w której wyraźny analfabeta sprawdzał dane na biletach. Jeden debil miał sprawdzić dane 11 tysięcy osób, więc nie p****** jeden z drugim, że dlatego nie weszliśmy na czas, bo godzinę przed meczem przyjechalismy. W końcu ludzie nie wytrzymali... Później zamknęli nam te jedna bramkę i nikogo nie wpuszczali. Jak zaczęli znowu, to skończyli dopiero w przerwie.
-
Jeżeli chodzi o oprawy, to moim zdaniem lepiej zaprezentowala sie Jagiellonia. Fajne pomysły i estetyczne. Do tego fajne połączenie tej pszczoły.
Lechia...ciężko czytelna pierwsza (ta brazowa) i ta z tym łysym kibicem, malo estetyczna.
Chyba nawet nie było bluzgów na siebie, prawda?
Lechia...ciężko czytelna pierwsza (ta brazowa) i ta z tym łysym kibicem, malo estetyczna.
-
Naucz się czytać ze zrozumieniem, bo nigdzie nawet nie wspomniałem o organizacji finału przez PiS. Napisz mi co się zmieniło za PiS jeśli chodzi o zachowania i działania psiarni względem kibiców, czy nawet zwykłych obywateli? Tak, pamiętam co odpierdalała psiarnia na polecenie Schetyny m.in. z kibicami Legii.swierku1910 pisze: ↑02.05.2019, 21:11A mnie śmieszą tacy jak ty. Co ma PiS do organizacji finału PP. Twoim zdaniem jak organizacja finału wygląda tak samo za PIS jak za PO to znaczy że są to takie same partie. To ci mówie że finał organizuje PZPN.Jaskół pisze: ↑02.05.2019, 20:29Mnie śmieszą ludzie, którzy uwierzyli Zibiemu w jego słodkie pierdzenie. To była gadka pod publiczkę by zjednać sobie kiboli(Korona nawet go na wyjazd zabrała). Jemu zależy tylko i wyłącznie na tym by na reprezentację czy finał PP przyszło jak najwięcej ludzi(najlepiej piknioli).
''Znasz już koszernej demokracji smak
-
Podobno w pociągu Lechii cały czas czymś j****. Ktoś wie co Arka tam rozpyliła?
-
Nic, to najprawdopodbniej "ból d***" Arkowców... Lechii gratuluję pucharu.Nazwezajeli pisze: ↑02.05.2019, 21:47Podobno w pociągu Lechii cały czas czymś j****. Ktoś wie co Arka tam rozpyliła?
-
Z tym brakiem bluzgów na siebie to chyba żart ??blekitna ostryga pisze: ↑02.05.2019, 21:38Jeżeli chodzi o oprawy, to moim zdaniem lepiej zaprezentowala sie Jagiellonia. Fajne pomysły i estetyczne. Do tego fajne połączenie tej pszczoły.
-
Śledziem j**** tak.Nazwezajeli pisze: ↑02.05.2019, 21:47Podobno w pociągu Lechii cały czas czymś j****. Ktoś wie co Arka tam rozpyliła?
-
Szczerze to wszedłem w około 30 minucie i niczego nie słyszałem. Na trybunach neutralnych sporo jednych i drugich i totalny piknik. Wyszedłem z 5 min po meczu i mogłem coś przeoczyć.Polish Power pisze: ↑02.05.2019, 21:56Z tym brakiem bluzgów na siebie to chyba żart ??blekitna ostryga pisze: ↑02.05.2019, 21:38Jeżeli chodzi o oprawy, to moim zdaniem lepiej zaprezentowala sie Jagiellonia. Fajne pomysły i estetyczne. Do tego fajne połączenie tej pszczoły.
RRR
-
Na prawde mówisz że się nic nie zmieniło. Zapomniałeś już chyba tamte czasy. Ja nie lubie PiS,głosuje na Konfederacje,ale trochę obiektywizmu trzeba jednak zachować. Przecież za Platfusów to rozważano czy w ogóle piłki nożnej nie zakazać. To byli ludzie chorzy z nienawiści do nas. Nigdy więcej tego ścierwa.Jaskół pisze: ↑02.05.2019, 21:45Naucz się czytać ze zrozumieniem, bo nigdzie nawet nie wspomniałem o organizacji finału przez PiS. Napisz mi co się zmieniło za PiS jeśli chodzi o zachowania i działania psiarni względem kibiców, czy nawet zwykłych obywateli? Tak, pamiętam co odpierdalała psiarnia na polecenie Schetyny m.in. z kibicami Legii.swierku1910 pisze: ↑02.05.2019, 21:11A mnie śmieszą tacy jak ty. Co ma PiS do organizacji finału PP. Twoim zdaniem jak organizacja finału wygląda tak samo za PIS jak za PO to znaczy że są to takie same partie. To ci mówie że finał organizuje PZPN.Jaskół pisze: ↑02.05.2019, 20:29Mnie śmieszą ludzie, którzy uwierzyli Zibiemu w jego słodkie pierdzenie. To była gadka pod publiczkę by zjednać sobie kiboli(Korona nawet go na wyjazd zabrała). Jemu zależy tylko i wyłącznie na tym by na reprezentację czy finał PP przyszło jak najwięcej ludzi(najlepiej piknioli).
-
A widzisz bluzgi były w 35minucie meczu a najlepsze działo sie 10 min po meczudoping pisze: ↑02.05.2019, 22:01Szczerze to wszedłem w około 30 minucie i niczego nie słyszałem. Na trybunach neutralnych sporo jednych i drugich i totalny piknik. Wyszedłem z 5 min po meczu i mogłem coś przeoczyć.Polish Power pisze: ↑02.05.2019, 21:56Z tym brakiem bluzgów na siebie to chyba żart ??blekitna ostryga pisze: ↑02.05.2019, 21:38Jeżeli chodzi o oprawy, to moim zdaniem lepiej zaprezentowala sie Jagiellonia. Fajne pomysły i estetyczne. Do tego fajne połączenie tej pszczoły.
-
-
Obiektywnie oceniając Arka Gdynia lepiej zaprezentowała się od Lechii.
-
Finał oglądałem z sektorów neutralnych, trochę kręciłem się po stadionie.
Oprawy fajne , Jagi wizualnie fajniejsze. Oprawa Lechii z łucznikiem przypomina oprawę Legii w Krakowie kilka lat wcześniej.
Doping dla Lechii (pewnie ze względu na ilość i wynik)
Bluzgów na siebie chyba nie było albo były symboliczne co jest dziwne biorąc pod uwagę dotychczasowe relację ekip. Były wspólne śpiewy o policji i Legii...
Sektory neutralne to kabaret, zero spin, wspólne fotki, przypominało to mecz zgodowy - Rudy zadowolony
Sporo osób przyjechało dzień wcześniej chyba tylko po to żeby się najebać i dostać w zęby
Oprawy fajne , Jagi wizualnie fajniejsze. Oprawa Lechii z łucznikiem przypomina oprawę Legii w Krakowie kilka lat wcześniej.
Doping dla Lechii (pewnie ze względu na ilość i wynik)
Bluzgów na siebie chyba nie było albo były symboliczne co jest dziwne biorąc pod uwagę dotychczasowe relację ekip. Były wspólne śpiewy o policji i Legii...
Sektory neutralne to kabaret, zero spin, wspólne fotki, przypominało to mecz zgodowy - Rudy zadowolony
Sporo osób przyjechało dzień wcześniej chyba tylko po to żeby się najebać i dostać w zęby
-
-
YOUTUBE: Olo Film
http://ultrastifo.org/
http://ultrastifo.org/
-
Specjał 12 wagonów plus ekipa samochodowa 15 aut, no i jeszcze kilka osób na własną rękę.
-
Piotr Stokowiec: dedykujemy to zwycięstwo Pawłowi Adamowiczowi
[link]
Dramat.
[link]
Dramat.
-
Skąd wiesz, o który ŁKS pytał? Satyre dojebaleś, a sam jesteś w tyle z edukacją.Tytusromekiatomek pisze: ↑03.05.2019, 00:16Słuchaj pajacu jak chciales być zabawny to ci nie wyszło bo Rodowici Łodzianie byli obecni i na pewno się pochwala bo tez czemu mieli by tego nie zrobic :-) a ty pokazałeś zreszta już któryś raz ze jestes tylko mała krótka szczękająca szmata i możesz już spowrotem spierdalac do nory na podkarpackim zadupiu razem ze swoją smieszna zbieraninka
-1947-
-
Dramatem jest obecna scena kibicowska, zero solidarnosci, polsko-jezyczni politycy ktorzy zniszczyli ten kraj siedza na stadionie jak u siebie, jebanie swoich na hajs i konfidenci.Kazdy kto mial minimum 90 IQ odbil od tego kurestwo i patrzy na to wszystko z politowaniem
-
A ten se siedzi gdzieś na jakiejś wyspie jak wulkan gorącej i się brechta :D
Tradycja WMG(Freie Stadt Danzig) zobowiązuje, nie ma co. Szkoda, że środowisko Lechii jest podzielone w tej kwestii. Miasto w łapach antypolskich szumowin od lat, wałki na mieszkańcach nie mniejsze jak za Haki Grundbaum w Warszawie, ale co tam.
-
obyś nie miał racji, ale sam w to nie wierze.Rick Ross pisze: ↑03.05.2019, 06:28Dramatem jest obecna scena kibicowska, zero solidarnosci, polsko-jezyczni politycy ktorzy zniszczyli ten kraj siedza na stadionie jak u siebie, jebanie swoich na hajs i konfidenci.Kazdy kto mial minimum 90 IQ odbil od tego kurestwo i patrzy na to wszystko z politowaniem
-
Dlaczego taka patologia nie jest banowana??Tytusromekiatomek pisze: ↑03.05.2019, 00:16Słuchaj pajacu jak chciales być zabawny to ci nie wyszło bo Rodowici Łodzianie byli obecni i na pewno się pochwala bo tez czemu mieli by tego nie zrobic :-) a ty pokazałeś zreszta już któryś raz ze jestes tylko mała krótka szczękająca szmata i możesz już spowrotem spierdalac do nory na podkarpackim zadupiu razem ze swoją smieszna zbieraninka
Nic nie wnosi do tematu a tylko wszyscy czerwoni bronią Rudego bońka...
-
Bluzgów z obu stron nie było, wspólne pozdrawianie policji, pzpn, Stefańskiego i Legii. Oprawy lepsze Jagi doping dla Lechii.
-
12 osob
-
Jakie liczby zgód, układów?
Po obu stronach..
Po obu stronach..
-
Szacunek dla kibiców Jagi za cały mecz i za szpaler dla naszych piłkarzy po meczu. Myślę, że należy się Wam godne przyjęcie na koniec sezonu w Gdańsku. Nie wiem jak to zrobiliście, że tak szybko i sprawnie zjawiliście się na stadionie, bo my od 2 - 3 godzin stania od 14:20... PRL w komunikatach PZPN i słowach Bońka: " chcecie oglądać mecz to musi być trochę rygoru" Wqurw maksymalny za to pałowanie i gazowanie, inna sprawa, że ktoś tam od nas nie wytrzymał ciśnienia i ostro wkroczył, ale teraz to wszystko nieważne.
Trzeba świętować i liczyć na mobilizację grajków na koniec ligi...
Trzeba świętować i liczyć na mobilizację grajków na koniec ligi...
-
Szacunek należy się i Lechii i Jagiellonii za przygotowane oprawy. Tym bardziej, że Lechia miała problemy z wejściem co pewnie im utrudniło wiele spraw. Trzeba też pamiętać, że obie ekipy nie były u siebie więc zaangażowanych ludzi musiało być mnóstwo.
Fajnie, że ten finał PP w ostatnich latach się tak rozwinął, bo piłkarze swój mecz rozgrywają na murawie, a kibice na trybunach przez całe 90minut i można liczyć na konkretne i pomysłowe prezentacje w tym oczywiście piro.
Na jakich stronach Jagiellonii i Lechii można zobaczyć pełną fotogalerię w jakiś większych rozmiarach?
Fajnie, że ten finał PP w ostatnich latach się tak rozwinął, bo piłkarze swój mecz rozgrywają na murawie, a kibice na trybunach przez całe 90minut i można liczyć na konkretne i pomysłowe prezentacje w tym oczywiście piro.
Na jakich stronach Jagiellonii i Lechii można zobaczyć pełną fotogalerię w jakiś większych rozmiarach?
-
Finał PP: Jagiellonia Białystok – Lechia Gdańsk 02.05.2019
https://www.youtube.com/watch?v=V5pT7LgUOCo
https://www.youtube.com/watch?v=EE9xPsBdY3w
https://www.youtube.com/watch?v=4WblnJuM3jk
https://www.youtube.com/watch?v=NJ8kEyoUfmI
https://www.youtube.com/watch?v=V5pT7LgUOCo
https://www.youtube.com/watch?v=EE9xPsBdY3w
https://www.youtube.com/watch?v=4WblnJuM3jk
https://www.youtube.com/watch?v=NJ8kEyoUfmI
-
Bluzgów na Jagiellonie nie było. Jedynie wspólnie na Legię.
Na meczu pierwszy raz pozdrowiony Stomil, który licznie wspierał Lechię.
Do tego oczywiście był Śląsk, Gryf Słupsk i Raków.
ŁKSu nie było, nie wiem skąd takie info.
Na meczu pierwszy raz pozdrowiony Stomil, który licznie wspierał Lechię.
Do tego oczywiście był Śląsk, Gryf Słupsk i Raków.
ŁKSu nie było, nie wiem skąd takie info.