Moja ostatnia odpowiedź do L.F.H.:
Po pierwsze wyjazd w 38+starzy to Bydgoszcz nie Toruń, Po drugie atak na flagę w ZG...wiesz jakie jest ciśnienie na takich meczach...
Teraz reszta: Jeździmy dopiero drugi sezon praktycznie całkowicie nową ekipą, średnia wieku 21-22 lata, jako stara ekipa mamy za sobą kilka walk ustawianych w większości z ekipami piłkarskimi-górą okazywali się zawsze nasi przeciwnicy...W tym sezonie zaliczyliśmy każdy wyjazd z wyjątkiem powtórki w Tarnowie, zdobywamy niezbędne dla młodego pokolenia obycie na szlaku kibicowskim, niestety przez te 2 sezony na trasie nie zaatakował nas nikt...teraz to MY bedziemy wybierać sobie rywali, żeby nie powtórzyła się sytuacja sprzed lat, że wychodzimy z każdym na siłę.
Jeszcze jedno jako nieliczni podajemy dokładne liczby wyjazdowe naszej ekipy i kiedy odmawiamy, zawsze o tym piszemy...
Teraz jeśli chodzi o Was: Czekamy na realizację Waszych słów z jednego z smsów:"NIE ZNACIE DNIA ANI GODZINY KIEDY WAS TRAFIMY". Nastepnie podobno wkurwiliście się na wszystkich i mieliście jeździć wszędzie, bo jak sami twierdzicie chociaż Was nie ma to i tak się Was wszyscy boją-cytuje Wasze słowa...Ostatnia rzecz to miejcie tyle honoru, żeby napisać o tym jak to Wy odmawialiście w tym sezonie już trzem ekipom(trzem o których wiem). Dalsze wrzuty proponuje uskuteczniać na priv bo to forum jest zbyt amatorskie na takie dyskusje !
Z mojej strony koniec tematu!
P.S. Pisząc Apator i Polonia z dużych a Falubaz Terror z małej poniżasz się...Leszno Fans Hooligans? Z kim się biliście oprócz nas i Kani Gostyń przez ostatnie 7 lat ???