Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Przecież to pewne było choć jakas nadzieja do dziś była ze wejdziemy
-
pytanie z innej beczki: klub naprzod lipiny to torca czy ruch czy podzielone
-
Ruch Radzionków - Gwarek Tarnowskie Góry
Wczoraj odbył się zaległy mecz z Gwarkiem Tarnowskie Góry. Znowu zapełniamy trybunę do ostatniego miejsca, a kasa biletowa 20 minut przed pierwszym gwizdkiem została zamknięta. Prezentujemy oprawę "Retro Ruch", a w czasie meczu prezentujemy kilka opraw właśnie w stylu Retro. Część flag na płocie to płótna, które wisiały za czasów naszej ekstraklasy. W sektorze gości jakieś 30 osób. Głównie pikniki z Tarnowskich Gór.
Wszystkie zdjęcia na naszej stronie [link]

Wczoraj odbył się zaległy mecz z Gwarkiem Tarnowskie Góry. Znowu zapełniamy trybunę do ostatniego miejsca, a kasa biletowa 20 minut przed pierwszym gwizdkiem została zamknięta. Prezentujemy oprawę "Retro Ruch", a w czasie meczu prezentujemy kilka opraw właśnie w stylu Retro. Część flag na płocie to płótna, które wisiały za czasów naszej ekstraklasy. W sektorze gości jakieś 30 osób. Głównie pikniki z Tarnowskich Gór.
Wszystkie zdjęcia na naszej stronie [link]

-
W Lipinach na Naprzód chodzą przede wszystkim mieszkańcy Lipin i Chropaczowa w starszym wieku.Niema żadnego młyna ani ruchu kibicowskiego.Na stadionie rządzą kibice w wieku 50-60 plus.
-
ok a klub bokserski naprzod lipiny? jak tam kibicowsko sie prezentuje ? R czy T
-
Napewno duża ilość Ruchu była w sekcji bokserskiej jak jest teraz niemam pojęcia.
-
https://stadionowioprawcy.net/galeria/p ... 0-04-2019/
kiedyś na Świonach była dobra banda,teraz została sama grupa jednostrzałowców + pikniki i dzieci...
ps. co z Pepe z Ruchu? Zniknął ze stadionu dość długo przed grubą aferą z zatrzymaniami a był jak dla mnie jednym z najlepszych młynowych w Polsce?
kiedyś na Świonach była dobra banda,teraz została sama grupa jednostrzałowców + pikniki i dzieci...
ps. co z Pepe z Ruchu? Zniknął ze stadionu dość długo przed grubą aferą z zatrzymaniami a był jak dla mnie jednym z najlepszych młynowych w Polsce?
-
-
Po czym wnioskujesz że to jednostrzałowcy bo strasznie mnie to zaciekawiło ? :)ulicznapsychologia pisze: ↑21.04.2019, 23:30https://stadionowioprawcy.net/galeria/p ... 0-04-2019/
Ja tam widzę dużo małolatów którzy być może niedługo zastąpią dobrych chłopaków z PF którzy grzeją puchę . A to że nie mają 110 kg i 50 w łapie to nie znaczy że nie potrafią walczyć :)
Wesołych !
---- Łódzkości 1910 Fanatycy ----
-
Te jedno szczałowcy jak to nazwałeś już na Ligocie pokazali charakter,pokute d*** i nadmuchane łapy charakteru nie przebijom
-
Ktoś mi powie jak zareagował Dawid Śliwa na to że jego brat wyparł się klubu i filmik został wrzucony na fb?
Łukasz Marek największy kumacz z RR był z laską z rojec którą pierw pukali poloniści hahaha.
Łukasz Marek największy kumacz z RR był z laską z rojec którą pierw pukali poloniści hahaha.
-
jesteś największą kurwą na tym forum, kurwą, która rzuca nazwiskami naszych kibiców na lewo i prawo i oby ciebie ktoś kiedyś wypukał razem z twoją starąulicznapsychologia pisze: ↑23.04.2019, 00:54Ktoś mi powie jak zareagował Dawid Śliwa na to że jego brat wyparł się klubu i filmik został wrzucony na fb?
-
I bardzo dobrze,każdy powinien rzucać cidrowskimi imionami,nazwiskami,ksywami bo jesteście bandą fRRajerów która się nawet nie potrafiła przyznać że był u was Bałtyk na otwarciu lidl arena,druga sprawa to ciche układy z pedałami z Namysłowa którzy przed Odrą spierdalają jak dzikie zające.Łagodny pisze: ↑23.04.2019, 06:35jesteś największą kurwą na tym forum, kurwą, która rzuca nazwiskami naszych kibiców na lewo i prawo i oby ciebie ktoś kiedyś wypukał razem z twoją starąulicznapsychologia pisze: ↑23.04.2019, 00:54Ktoś mi powie jak zareagował Dawid Śliwa na to że jego brat wyparł się klubu i filmik został wrzucony na fb?
-
Jak jesteś z PB to pochwal się co tam u was się działo /dzieje. Bo chyba duuuzo za uszami ostatnio macie.ulicznapsychologia pisze: ↑23.04.2019, 00:54Ktoś mi powie jak zareagował Dawid Śliwa na to że jego brat wyparł się klubu i filmik został wrzucony na fb?
Może zacznij od relacji wyjazdu do Szczecina....
-
ulicznapsychologia i poprostuadhd to te sam cymbał z gimnazjum więc nie warto z nim dyskutować.
ulicznapsychologia - 59 wpisów z czego 50 to posty Anty RR
poprostuadhd - 2 wpisy z czego 2 Anty RR
Teraz obrał taką taktykę, że pisze głupoty z pierwszego konta rzucając ksywami/nazwiskami/adresami. Ktoś od nas odpowiada i wtedy przełącza na drugie konto i z drugiego sam siebie popiera i ciągnie dalej temat.
Od nas nikt nie wspomina o Polonii Bytom, bo mamy swój klub i o nim wrzucamy tutaj informacje takie jak relacje czy zdjęcia co widać powyżej. A ten idiota ukryty pod dwoma nickami mam wrażenie, że jak widzi właśnie nasze zdjęcia tu wrzucone to od razu dostaje ciśnienia
ulicznapsychologia - 59 wpisów z czego 50 to posty Anty RR
poprostuadhd - 2 wpisy z czego 2 Anty RR
Teraz obrał taką taktykę, że pisze głupoty z pierwszego konta rzucając ksywami/nazwiskami/adresami. Ktoś od nas odpowiada i wtedy przełącza na drugie konto i z drugiego sam siebie popiera i ciągnie dalej temat.
Od nas nikt nie wspomina o Polonii Bytom, bo mamy swój klub i o nim wrzucamy tutaj informacje takie jak relacje czy zdjęcia co widać powyżej. A ten idiota ukryty pod dwoma nickami mam wrażenie, że jak widzi właśnie nasze zdjęcia tu wrzucone to od razu dostaje ciśnienia
-
Na barażowym meczu Polonia Bytom - Ruch Radzionków kibice Cidrów wywiesili transparent: gwałciciele,konfiole,na siano wyjeby... nadal nam chcecie kręcić afery? Po reakcji kibiców Polonii dało się zauważyć, że ów transparent dość mocno podniósł im ciśnienie.
ulicznapsychologia i poprostuadhd - ciekawi mnie wasze zdanie na temat tego transparentu? ;)
ulicznapsychologia i poprostuadhd - ciekawi mnie wasze zdanie na temat tego transparentu? ;)
-
Jakby trans był rzetelny to kibice konfidenckiego klubu dorzucili by do niego ksywki,niestety trans jest z palca wyssany.Centurion pisze: ↑23.04.2019, 22:51Na barażowym meczu Polonia Bytom - Ruch Radzionków kibice Cidrów wywiesili transparent: gwałciciele,konfiole,na siano wyjeby... nadal nam chcecie kręcić afery? Po reakcji kibiców Polonii dało się zauważyć, że ów transparent dość mocno podniósł im ciśnienie.
-
Nie wszyscy są takimi kozakami żeby na forum ksywkami rzucać c***PoprostuADHD pisze: ↑23.04.2019, 23:01Jakby trans był rzetelny to kibice konfidenckiego klubu dorzucili by do niego ksywki,niestety trans jest z palca wyssany.Centurion pisze: ↑23.04.2019, 22:51Na barażowym meczu Polonia Bytom - Ruch Radzionków kibice Cidrów wywiesili transparent: gwałciciele,konfiole,na siano wyjeby... nadal nam chcecie kręcić afery? Po reakcji kibiców Polonii dało się zauważyć, że ów transparent dość mocno podniósł im ciśnienie.
-
No tak, nie napisali,że był u nich Bałtyk, to można podawać ich dane w necie...Ja p******* jaka żenada. W********** z tego forum cymbale i nie rób wstydu swojej ekipie.PoprostuADHD pisze: ↑23.04.2019, 16:30I bardzo dobrze,każdy powinien rzucać cidrowskimi imionami,nazwiskami,ksywami bo jesteście bandą fRRajerów która się nawet nie potrafiła przyznać że był u was Bałtyk na otwarciu lidl arena,druga sprawa to ciche układy z pedałami z Namysłowa którzy przed Odrą spierdalają jak dzikie zające.Łagodny pisze: ↑23.04.2019, 06:35jesteś największą kurwą na tym forum, kurwą, która rzuca nazwiskami naszych kibiców na lewo i prawo i oby ciebie ktoś kiedyś wypukał razem z twoją starąulicznapsychologia pisze: ↑23.04.2019, 00:54Ktoś mi powie jak zareagował Dawid Śliwa na to że jego brat wyparł się klubu i filmik został wrzucony na fb?
-
Tępić w zarodku takich rozmownych zwykła faja jesteś i już.ulicznapsychologia pisze: ↑23.04.2019, 00:54Ktoś mi powie jak zareagował Dawid Śliwa na to że jego brat wyparł się klubu i filmik został wrzucony na fb?
-
Mam pytanie do kibiców Rakowa. Czy w koncówce lat 90-tych za czasów ostatnich lat w Ekstralasie, Raków miał swój FC w Tarnowskich Górach bo coś mi świta i przypomina się, że w w tych latach widziałem flagę Tarnowskie Góry w barwach Racovii na stadionie w Częstochowie. Chyba, że z perspektywy lat już troszkę mogę się mylić.
-
Nie mieli coś pomyliłeś chyba.Jurand ze Spychowa pisze: ↑24.04.2019, 18:30Mam pytanie do kibiców Rakowa. Czy w koncówce lat 90-tych za czasów ostatnich lat w Ekstralasie, Raków miał swój FC w Tarnowskich Górach bo coś mi świta i przypomina się, że w w tych latach widziałem flagę Tarnowskie Góry w barwach Racovii na stadionie w Częstochowie. Chyba, że z perspektywy lat już troszkę mogę się mylić.
NAJLEPSZE LATA DZIEWIĘĆDZIESIĄTE!
-
Koncowka 90 i troche pozniej sporo osób na Ruch Chorzów jezdziło z TG. Flagi gadzety z Tarnowskich tez były .Do teraz jezdzi sporo osób i jest zapisanych do WR.
-
Ok w takim razie bije się w pierś. Moja pomyłka, dzięki. Pozdro.S.G. pisze: ↑24.04.2019, 19:50Nie mieli coś pomyliłeś chyba.Jurand ze Spychowa pisze: ↑24.04.2019, 18:30Mam pytanie do kibiców Rakowa. Czy w koncówce lat 90-tych za czasów ostatnich lat w Ekstralasie, Raków miał swój FC w Tarnowskich Górach bo coś mi świta i przypomina się, że w w tych latach widziałem flagę Tarnowskie Góry w barwach Racovii na stadionie w Częstochowie. Chyba, że z perspektywy lat już troszkę mogę się mylić.
-
Wy to macie wszedzie kibicow, A później frekwencja na meczach Was weryfikuje. Oczywiście wspomnij mi, że na drugą ligę chodzi Was po 5 tysięcy, ale to chyba mało jak na władców Śląska?
-
-
Może i kiedyś Ruch coś tam jeździł z Tarnowskich, ale to raczej przeszłość. Barw 0, gadżetów nowych też nie robią, jeżeli ktoś jest to się nie wychylają.
W tym mieście karty zostały rozdane już dawno.
-
Smierdziuchy z Chorzowa nie podniecajcie się waszą frekwencja u siebie bo jeszcze z 20 miesięcy temu graliście mecze w ekstraklasie z takimi klubami jak Legia Lech itd Daje Wam góra takie trzy mecze z rzędu ( 3 sezonu w jednej lidze) z takimi zniczami Pruszków i będzie was mniej niż Gieksy. Zresztą ja tam dobrze pamiętam jak was po 800 widzów chodziło na cichą jak graliście z tłokami Gorzyce :)
-
Zdanie cyganów z gieksy to akurat mało kogo w Chorzowie obchodzi.
Bandycki Batory
-
Był to sezon 2003/04 frendzlu.enterorokej pisze: ↑25.04.2019, 15:04ja tam dobrze pamiętam jak was po 800 widzów chodziło na cichą jak graliście z tłokami Gorzyce :)
Dla porównania, średnia frekwencja na np. stadionie Wisły Kraków, która sezon po sezonie świętowała w tych czasach Mistrza Polski , wynosiła 7-8 tyś. widzów.
Inne czasy, inne kibicowanie.
[link]
Używaj mózgu.
-
Kogo interesuje frekwencja dzbany ? Liczą się przede wszystkim wyjazdy i sprawy sportowe no i oczywiście kto ilu ma konfidentów w ekipie. W tym ostatnim smrody są na pewno w top 3,zaraz koło wisełki
-
-
Nie łączy nas nic ze Stalą, a z Wisłą jest układprzypalowiec z forum pisze: ↑25.04.2019, 01:16Pytanie mam, łączy Was coś ze Stalą Rzeszów że dziś zaspiewaliscie "kazdy to powie"? Jakie aktualnie macie relację z Wisłą?
-
W tematach "wyjazdów i spraw sportowych" chyba nie można nam wiele zarzucić.
Mam pytanie w kwestii "konfidentów w ekipie": Ile 'qRew' w ostatnim czasie "siadło na c..." w bandzie "pSYCHOfAJ", bo gdzieś przeczytałem, że "zawinęli" u was około 80/100 chłopów i 99% z nich siedzi "sztywno"?
"Połączone siły wspomnianych klubów tworzą koalicję WRWE. Złośliwi nazywają ten alians „koalicją 60-tek”, ponieważ bardzo wielu kiboli Ruchu Chorzów, Wisły Kraków, a ostatnio Widzewa poszło na współpracę z organami ścigania."
www.tvp.info
www.tvp.info
-
DoZo(L)e zjebałeś się na klawiaturę czy do skarpety ?
-
zgłoś się do rozmów w toku.
-
Ruch Radzionków który trzyma ze Startem Namysłów który jest Fc śląska i zgodą Lechii G... zaczyna trzymać z bałtykiem?! co na to Start?
-
chca czesciej nad morze jezdzic
-
DoZo(L)e... pisze: ↑25.04.2019, 21:53Nie odpowiadaj pytaniem, czy na pytanie.
W tematach "wyjazdów i spraw sportowych" chyba nie można nam wiele zarzucić.
Mam pytanie w kwestii "konfidentów w ekipie": Ile 'qRew' w ostatnim czasie "siadło na c..." w bandzie "pSYCHOfAJ", bo gdzieś przeczytałem, że "zawinęli" u was około 80/100 chłopów i 99% z nich siedzi "sztywno"?
-
Było pytanie, padła odpowiedź.C6chzR pisze: ↑26.04.2019, 09:21Nie odpowiadaj pytaniem, czy na pytanie.DoZo(L)e... pisze: ↑25.04.2019, 21:53W tematach "wyjazdów i spraw sportowych" chyba nie można nam wiele zarzucić.
Następną wątpliwość wyjaśnił 'rucHOOL' w temacie "krakowskim", więc argument o rzekomym 1% konfidentów w chorzowskiej bandzie też został obalony, bo matematyka podpowiada, że na ~15/20 pf przypada jedna 'zaganiaRa'.
"Połączone siły wspomnianych klubów tworzą koalicję WRWE. Złośliwi nazywają ten alians „koalicją 60-tek”, ponieważ bardzo wielu kiboli Ruchu Chorzów, Wisły Kraków, a ostatnio Widzewa poszło na współpracę z organami ścigania."
www.tvp.info
www.tvp.info