Komentarze 12-14.04.2019
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Komentarze 12-14.04.2019
Drugi z Lechii co siedział w strukturach rekinów powiadasz. To zamiast flagi Wisły Gdynia powinna być Wisła Gdańsk hehe, nikt nie siedział w strukturach rekinów,zatrzymali brata byłego bramkarza reprezentacji Polski i Legii Warszawa, zgody nie ma, ale kontakty były są i będą, w przeszłości też sporo się działo i oby nie obiło się rykoszetem na ekipie z Gdańska.
-
Stary Kibol
No to już potwierdzone że Misiaczek w koronie..oficjalnie poszedł na współpracę z psami..
-
ZdzichuWiertara
A kto to oficjalnie potwierdził ? Stadionowi Oprawcy na fejsbuku czy w Teleexpresie było ?Stary Kibol pisze: 16.04.2019, 20:59 No to już potwierdzone że Misiaczek w koronie..oficjalnie poszedł na współpracę z psami..
z Cracovii chlopaki tak samo leżą wiec jednyne co zostaje to resztki malolatow na osiedlach po obu stronach, ktorych jest coraz mniej.factoryproject pisze: 16.04.2019, 20:13 Pamiętajcie jedno...W przyrodzie nic nie ginie. Zatrzymali Sharksów pojawią się młodzi, jacy by oni nie byli to interes będzie się kręcił. Od zawsze tak było jest i będzie, kto tego nie rozumie to trudno. Kraków to jakby nie patrzeć miasto w którym żyje milion ludzi, myślicie że nagle teraz Cracovia przejmie wszystko? Są tutaj ludzie którzy swoje przeżyli i widzieli także na spokojnie.
Krakow umiera z roku na rok, a rodzi sie angielski styl tyle ze ten nowoczesny. chwałą wiec ultrasom jednych i drugich że jeszcze mają zajawkę bo kibolka doszła do linii mety
-
wariat_outlaw
Potwierdzone przez tvn24.Fajne macie zródła informacji hehe.Stary Kibol pisze: 16.04.2019, 20:59 No to już potwierdzone że Misiaczek w koronie..oficjalnie poszedł na współpracę z psami..
Ja tam nie wierze w rozjebanie się M.
-
Hollatyaboy1948
hahah fajna ta koalicja taka nie za sztywna nie za miękka :Dwariat_outlaw pisze: 16.04.2019, 21:14Potwierdzone przez tvn24.Fajne macie zródła informacji hehe.Stary Kibol pisze: 16.04.2019, 20:59 No to już potwierdzone że Misiaczek w koronie..oficjalnie poszedł na współpracę z psami..
Ja tam nie wierze w rozjebanie się M.
-
LegionKing
Ale sie syw z tego wszystkiego zrobił w tym Krakowie, podali się sami na tacy przejmując władze w klubie i teraz do wyboru grzejesz X lat za kierowanie plus jeszcze inne tematy, albo współpraca wychodzisz za jakiś czas te schowane gdzieś tam melony wydajesz i patrzysz jak dzieciak rośnie. Zasady zasady wszedzie słysze zasady dobrze mi ktoś kiedyś powiedział jakie zasady nie ma ku*** żadnych zasad a Ci co wpajali zasady są teraz kolegami prokuratorów :)
-
wariat_outlaw
Coś w tym jest LegionKing.Tam gdzie grube siano,grube interesy to ciężko o zasady.Chyba że omerta w strukturach mafii włoskiej,że milion razy się zastanowisz zanim pójdziesz na współpracę.
W Polsce jak to wygląda każdy widzi.Z najbardziej znanego świadka koronnego zrobiono celebrytę.W świecie kibicowskim również nic nikomu się nie stanie.grudzień dalej cały i zdrowy,to samo z pozostałymi więc następni idą na wpółpracę bo widzą że nic się nikomu złego nie stanie.W Polsce nie było i nie ma czegoś takiego jak mafia,są zorganizowane grupy przestępcze a to jest spora różnica.
W Polsce jak to wygląda każdy widzi.Z najbardziej znanego świadka koronnego zrobiono celebrytę.W świecie kibicowskim również nic nikomu się nie stanie.grudzień dalej cały i zdrowy,to samo z pozostałymi więc następni idą na wpółpracę bo widzą że nic się nikomu złego nie stanie.W Polsce nie było i nie ma czegoś takiego jak mafia,są zorganizowane grupy przestępcze a to jest spora różnica.
Chłopy każdy może się wypowiedzieć i tyle w temacie, a że każdy ma inne zdanie to już inna bajka, stare czasy ale z bratem po szalu, a nie którzy nie wiedzą co to znaczy. Z Kibicowskim Pozdrowieniem :)
Zobaczymy co będzie za 10 lat...
-
Thuglife1971
Kurła... kiedyś to było
-
Mareczek86
Dostałby pewnie od 15 wzwyż, bez możliwości do obrony.LegionKing pisze: 16.04.2019, 22:41 Ale sie syw z tego wszystkiego zrobił w tym Krakowie, podali się sami na tacy przejmując władze w klubie i teraz do wyboru grzejesz X lat za kierowanie plus jeszcze inne tematy, albo współpraca wychodzisz za jakiś czas te schowane gdzieś tam melony wydajesz i patrzysz jak dzieciak rośnie. Zasady zasady wszedzie słysze zasady dobrze mi ktoś kiedyś powiedział jakie zasady nie ma ku*** żadnych zasad a Ci co wpajali zasady są teraz kolegami prokuratorów :)
Dzieciarnia sie naogladala Ojca Chrzestnego i chcieli stworzyc mafie, prawda jest taka ze teraz 3/4 lata na uchu i kto pierwszy sie rozjebie ten lepszy.Do tego 60-tki lataja sobie po wolnosci i zbieraja haracze od niewinnych ludzi pod parasolem sluzb.Teraz kazdy kto mial cos wspolnego z WSH albo PF moze czuc sie zagrozony, uszy beda sie gotowac w prokuraturze bo kazdy beda chcial dac na papier jak najwiecej zeby byc mocnym swiadkiem koronnym.
-
Mareczek86
Ale nie oszukujmy się jeśli chodziłoby tylko o kibolke to by podostawali zawiasy lub pare rok/dwa.
Jeżeli faktycznie Misiek zaczął sypać to zobaczymy teraz jak sztywni są czołowi z innych ekip bo to wszystko runie jak kostki domina. Nie łudźcie się, że jak przed jakimiś typami z Lechii czy Śląska stanie widmo 15 letnich odsiadek to będą milczeli jak grób.
Jakie to wszystko chujowe, jak iść z dzieciakiem na mecz i zarażać go fanatyzmem, skoro wszędzie w otoczce około-kibicowskiej tylko interesy, hajs, dragi i "zasady", które jak przychodzi co do czego to se nimi d*** wycierają.
Ludzie z Krakowa i Chorzowa najgłośniej krzyczeli do Legii o "trudnych sprawach"... Na stadionach, a w szczególności tu na forum.
Jak doszło do spotkania na trasie to skończyli na glebie.
Jak na Legii była afera bo się Hanka rozjebała to nie poszedł efekt domina tylko ludzie grzeją puchę do dziś.
Czas weryfikuje wszystko.
Jak doszło do spotkania na trasie to skończyli na glebie.
Jak na Legii była afera bo się Hanka rozjebała to nie poszedł efekt domina tylko ludzie grzeją puchę do dziś.
Czas weryfikuje wszystko.
To już narzekaj kelgom z ekipy, bo z Wisłą bardzo szybko się polubili.mądrala pisze: 17.04.2019, 09:45 Jakie to wszystko chujowe, jak iść z dzieciakiem na mecz i zarażać go fanatyzmem, skoro wszędzie w otoczce około-kibicowskiej tylko interesy, hajs, dragi i "zasady", które jak przychodzi co do czego to se nimi d*** wycierają.
A ostatnio to nawet ze Stalowką....
-
LordNelson
Ja akurat nie mam z tym nic wspólnego, ale to w sumie nieistotne, niech ci nawet będzie. Czy chcesz teraz powiedzieć, że to nie zeznania waszych szefów, ale zgłoszenie waszego włamania przez klub (o ile takie było) jest powodem kłopotów w waszej ekipie? Może zapytaj się kolegów czyje zeznania ich obciążyły, bo albo żyjesz w krainie fantazji, albo ktoś ci kit wciska, a ty wszystko łykasz bez zastanowienia.
Nikt nie zgłosił żadnej kradzieży od nas, bo i nikt nam nic nie ukradł (na co akurat jest papier). Wszystkie osoby z GKS, które były w tej sprawie przesłuchiwane nic nie powiedziały. Klub też nic nie zgłaszał, bo ich ta sprawa również nie dotyczyła. Trzeba być mega bezczelnym i mieć maks tupet, by wciągać nas w sprawę, w której jedynymi kłapiącymi dziobem są rzekomi sprawcy. Jakby każdy w kibicowskiej Polsce zachowywał się tak, jak osoby od nas przy tej sprawie, to by nie było wielu problemów. EOT.
pewnie dlatego, ze jak to mowia, klamstwo powtorzone tysiac razy staje się prawda
Kosa pisze: 17.04.2019, 13:55 Nikt nie zgłosił żadnej kradzieży od nas, bo i nikt nam nic nie ukradł (na co akurat jest papier). Wszystkie osoby z GKS, które były w tej sprawie przesłuchiwane nic nie powiedziały. Klub też nic nie zgłaszał, bo ich ta sprawa również nie dotyczyła. Trzeba być mega bezczelnym i mieć maks tupet, by wciągać nas w sprawę, w której jedynymi kłapiącymi dziobem są rzekomi sprawcy. Jakby każdy w kibicowskiej Polsce zachowywał się tak, jak osoby od nas przy tej sprawie, to by nie było wielu problemów. EOT.
To może jak już tak szczerze sobie rozmawiamy, i tego jak kto powinien zachowywać się przy danej sprawie, to przyznacie się w końcu, że flagi były wam skrojone a nie ukradzione jak wmawialiscie całej Polsce bo od was chłopaki znajdowali się wtedy w budynku klubowym co pięknie wyśpiewał cieć w trakcie zeznań?
Co do reszty to nie kompromituj się. Klub nic nie zgłaszał? To pewnie dlatego prezydent Krupa z Katowic jako główny udziałowiec dzwonił do prezydenta Chorzowa, że jak nie znajdą się puchary, które zostały zawinięte razem z flagami to on opilnuje by policja nie odpuściła?
-
clearbluesky
Czyli milicja tropiła flagi w Krakowie, bo nikt nie zgłosił przestępstwa. Ok, niech będzie.Kosa pisze: 17.04.2019, 13:55 Nikt nie zgłosił żadnej kradzieży od nas, bo i nikt nam nic nie ukradł (na co akurat jest papier). Wszystkie osoby z GKS, które były w tej sprawie przesłuchiwane nic nie powiedziały. Klub też nic nie zgłaszał, bo ich ta sprawa również nie dotyczyła. Trzeba być mega bezczelnym i mieć maks tupet, by wciągać nas w sprawę, w której jedynymi kłapiącymi dziobem są rzekomi sprawcy. Jakby każdy w kibicowskiej Polsce zachowywał się tak, jak osoby od nas przy tej sprawie, to by nie było wielu problemów. EOT.
-
LordNelson
Przecież nawet nie ma papierów na to, że ktokolwiek cokolwiek zgłosił, tylko domniemania potencjalnych konfidentów z Chorzowa
-
polskipodróżnik
Powiem tak każdy pies który zajmuje się kibicami ma swoich informatorów zwanymi przez nas konfidentami którzy działają w bandach albo mają kolegów którzy przekazują im informacje a póżniej jest jak jest.I dotyczy to wszystkich grup działających w Polsce a największym informatorem jest to oto forum gdzie sypiecie jak możecie.
-
LegionKing
Co wy rozkminiacie z tymi flagami wystarczy, że psiaki zaglądające tu weszli na drugi dzień albo na stadionowych oprawców i polish hoolsów w fejzbunia wiedzieli kto komu jak gdzie i przy okazji tych flag poszperali sobie inne sprawy, sami się na tacy wykładamy.
no chyba że chodzi o coś grubszego przynajmniej jest pretekst na wejście, zresztą drugi z kolei w krótkim okresie.
-
DoZo(L)e...
ŚP. WŁODEK "BLADY" - NA ZAWSZE W NASZEJ PAMIĘCIPSonTour pisze: 16.04.2019, 10:26S.P Blady-PAMIĘTAMYczajnik_widzew pisze: 16.04.2019, 10:13co na nim bylo?leniwiec pisze: 15.04.2019, 22:24 Portowców w Warszawie 453 z oprawą pod hasłem "Szczecińscy chemicy wjeżdżają do stolicy!"
Szacunek dla Legii za transparent.
-
Stary Kibol
Olimpia Elbląg obecna dziś w Tarnobrzegu??
W klatce gości zero. Widzew na sobotę podobno 750 biletów dostał.
-
LordNelson
Gdzie są te repliki? Mówiłeś że wywiesili, więc na pewno będzie jakieś zdjęcie.
Resztę prsemilczę, tu nie mój poziom, tak nisko nie jestem w stanie zejść, ale przynajmniej próbowałeś
Koniec transmisji z mojej strony sprzedawczyki, temat już wystarczająco rozjebany jest.
Resztę prsemilczę, tu nie mój poziom, tak nisko nie jestem w stanie zejść, ale przynajmniej próbowałeś
Koniec transmisji z mojej strony sprzedawczyki, temat już wystarczająco rozjebany jest.
-
clearbluesky
Życzę trochę więcej zaangażowania w pracę, "panie władzo". Nawet zdjęcia w dobrej jakości są z tego meczu.LordNelson pisze: 17.04.2019, 22:57 Gdzie są te repliki? Mówiłeś że wywiesili, więc na pewno będzie jakieś zdjęcie.
-
RKS1910RKS
najgorsze w tym ze z tym c***** miśkiem duzo ekip w Polsce robiło coś teraz będzie jak domino... jak tak ostro pójdzie to Resovia,Przemyśl,Widzew itp będą wjazdy psiaków
-
szwadron97
pokaz zdjeciaclearbluesky pisze: 17.04.2019, 23:13Życzę trochę więcej zaangażowania w pracę, "panie władzo". Nawet zdjęcia w dobrej jakości są z tego meczu.LordNelson pisze: 17.04.2019, 22:57 Gdzie są te repliki? Mówiłeś że wywiesili, więc na pewno będzie jakieś zdjęcie.
-
clearbluesky
http://gieksainfo.pl/galeria-porazka-z- ... biektywie/szwadron97 pisze: 18.04.2019, 04:11pokaz zdjeciaclearbluesky pisze: 17.04.2019, 23:13Życzę trochę więcej zaangażowania w pracę, "panie władzo". Nawet zdjęcia w dobrej jakości są z tego meczu.LordNelson pisze: 17.04.2019, 22:57 Gdzie są te repliki? Mówiłeś że wywiesili, więc na pewno będzie jakieś zdjęcie.
-
LordNelson
Szybko te repliki zrobili, nawet cofnęli się w czasie, bo zbiórka była chyba później. Zastanów się czasem co piszesz, bo z każdym postem zmieniasz zdanie, jak sprzedajesz kolegów też co chwilę zmieniasz zeznania?
Pytanie było o replikę, s nie raz wywieszoną starszą wersję zajebanej flagi. Zresztą przypomnij sobie historię waszej flagi Oberschlesien, której kopia też wisiała kilka razy po zajebaniu przez Polonię albo Zagłębie (nie pamiętam już dokładnie kto to był). No ale u was można, nie?
Pytanie było o replikę, s nie raz wywieszoną starszą wersję zajebanej flagi. Zresztą przypomnij sobie historię waszej flagi Oberschlesien, której kopia też wisiała kilka razy po zajebaniu przez Polonię albo Zagłębie (nie pamiętam już dokładnie kto to był). No ale u was można, nie?
podsumowując widząc fotki dalej twierdzisz, że Gieksa nie zrobiła replik straconych flag?LordNelson pisze: 18.04.2019, 08:58 Szybko te repliki zrobili, nawet cofnęli się w czasie, bo zbiórka była chyba później. Zastanów się czasem co piszesz, bo z każdym postem zmieniasz zdanie, jak sprzedajesz kolegów też co chwilę zmieniasz zeznania?
Ruch to ewenement na skale europy a moze i nawet swiata.Nigdzie nie bylo tak ze 2 razy rozpierdala sie czolowka ekipy i wysyla do puchy prawie 100 osob
Ja to mam wrażenie, że paru psów sobie tu odpowiada szukając informacji, część osób to podłapuje i wchodzi z nimi w dyskusje. Siedzi taki Horacy z Jackiem w jednym pokoju na komendzie i szukają atrakcji na forum.
Zaraz zrobicie z tych chorzowskich bohaterów narodowych. Nie sypią ci którym grożą niskie wyroki,bo wolą posiedzieć rok czy dwa, i jak wyjdą to będą mieli spokój,a już Ci którym grozi dłuższa odsiadka to sypią jeden po drugim.Tekie bohatery!!