147 osob z Jastrzebia
110 Stal Rzeszow
21 Lada Bilgoraj
180 SSW z Niskiem
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
147 osob z Jastrzebia
Widać w Zgierzu matematyki nie uczą. Wszystkie bilety wykupione na 2 dni przed meczem, kolejny komplet z rzędu na marnej trybunce, a ty kapciu wracaj do oglądania ligi mistrzów i kolejnego remisu na blaszoku.oldies years pisze: ↑07.04.2019, 18:03byli, ale się zmyli..dintre pisze: ↑07.04.2019, 11:00Ty się nie kieruj na wielopokoleniowy klub, bo do lat 80 to Widzew nie miał kibiców, więc starszego kibica Widzewa niż 55 lat to nie uświadczysz.swierku1910 pisze: ↑07.04.2019, 10:33
Widzisz koleżko bo dla nas Widzew to nie jest moda która mija po trzydziestce,sam mam swoje lata i jeżdżę na mecze ze swoimi dziećmi,a jak dzieci dorosną to też będę z nimi na mecze chodził. Dla ciebie tacy ludzie to stare pryki,a dla mnie to wierni kibice. Może i jesteśmy specyficznym klubem,ale mi to się podoba.
bo całe lata 60,60,70, a i 80 w Łodzi byli tylko i wyłącznie kibice ŁKSu .i tutaj jest wielopokoleniowsc z dziadka na wnuczka itd.
do lat 80 Widzew nie miał kibiców??? hahaha, od połowy lat 70. chodzę na Widzew i jakoś Bońka pamiętam na żywo. I nie byłem sam na Widzewie, na stadionie..
więc kity wciskaj małoletnim niedojebom po szalu. A teraz zapierdalaj na Puszczę, może z dziadkami i wnuczkami, a i z babciami i prababciami się was zbierze raz więcej niż 3500, zwłaszcza w obliczu walki o ekstraklasę..
dziwne bo dla mnie doping dużo słabszy niż na poprzednich meczach, frekwencja też chyba mniejsza niż podano (być może tyle sprzedanych) jak dla mnie nie było więcej niż 20k, a gwizdów to jakoś żadnych nie słyszałem ale ważne że ty tak i specjalnie się zarejestrowałeś żeby to napisać...bull77 pisze: ↑07.04.2019, 18:28Na Wiśle mega doping i b.dobra frekwencja. Piast trochę słabo słyszalny, ale parę razy coś tam krzyknęli. Mecz bez bluzgów oprócz jazdy po Panu M. po paru jego decyzjach w 1 połowie. Trochę gwizdów podczas pozdrowień dla Ruchu, Widzewa i Elany z części trybuny E - z boiska nie było wtedy powodów by gwizdać ale też trochę przyłączeń do pozdrowień dla zgód z innych trybun.
zasadniczo wyjabane mam Wasze bitwy.net ktore tu odstawiacie ale jedno Ci musze napisac Panie Rodowity. Moze Ty jestes rodowity ale nawet w Zelowie wiedza ze Blaszok to jest w Katowicach na Bukowej, Zyleta w Warszawie, Galera u Was itd.MW10 pisze: ↑07.04.2019, 18:35Widać w Zgierzu matematyki nie uczą. Wszystkie bilety wykupione na 2 dni przed meczem, kolejny komplet z rzędu na marnej trybunce, a ty kapciu wracaj do oglądania ligi mistrzów i kolejnego remisu na blaszoku.oldies years pisze: ↑07.04.2019, 18:03byli, ale się zmyli..dintre pisze: ↑07.04.2019, 11:00
Ty się nie kieruj na wielopokoleniowy klub, bo do lat 80 to Widzew nie miał kibiców, więc starszego kibica Widzewa niż 55 lat to nie uświadczysz.
bo całe lata 60,60,70, a i 80 w Łodzi byli tylko i wyłącznie kibice ŁKSu .i tutaj jest wielopokoleniowsc z dziadka na wnuczka itd.
do lat 80 Widzew nie miał kibiców??? hahaha, od połowy lat 70. chodzę na Widzew i jakoś Bońka pamiętam na żywo. I nie byłem sam na Widzewie, na stadionie..
więc kity wciskaj małoletnim niedojebom po szalu. A teraz zapierdalaj na Puszczę, może z dziadkami i wnuczkami, a i z babciami i prababciami się was zbierze raz więcej niż 3500, zwłaszcza w obliczu walki o ekstraklasę..
Zawilina pisze: ↑07.04.2019, 10:36Ta "arka" to ładnie tobie po łbie poskakała kompleksiarzu :)ZywiecZdroj pisze: ↑07.04.2019, 10:05OK, to nie wykorzystaliście pełnej puli, a jaka liczba Arki z Wami w Gdańsku?
Zawsze mnie zastanawia, że Lech pomimo zgody z Arką wchodzi do Gdańska normalnie, a jak ma przyjechać Cracovia czy Zagłębie to od lat wojewoda dostaje sraczki i zamyka sektor gości.
[/quote
Odp na pierwsze pytanie - bardzo gruba liczba,jakieś 130-150. A dostali 300 biletów.
Śmiesznie wyglądało jak w przerwie zmieniali oflagowanie sektora (w pierwszej połowie brak flagi arki) i zawisło już wszystko co miało zawisnąć,a z flagą arki chodzili niemrawo od lewa do prawa. Tak jak by Lech ich strofował - ej no nie wieszajcie tu bo wiocha będzie ...
10 Dinamo Brześć
Gedania Gdansk pisze: ↑07.04.2019, 20:33Tak,arka codziennie mi jak i innym ekipom skacze po głowie. i ogólnie są tak zajebiści,że każdy ma do nich kompleksy. to chyba nie powinno dziwić.Zawilina pisze: ↑07.04.2019, 10:36Ta "arka" to ładnie tobie po łbie poskakała kompleksiarzu :)ZywiecZdroj pisze: ↑07.04.2019, 10:05
OK, to nie wykorzystaliście pełnej puli, a jaka liczba Arki z Wami w Gdańsku?
Zawsze mnie zastanawia, że Lech pomimo zgody z Arką wchodzi do Gdańska normalnie, a jak ma przyjechać Cracovia czy Zagłębie to od lat wojewoda dostaje sraczki i zamyka sektor gości.
[/quote
Odp na pierwsze pytanie - bardzo gruba liczba,jakieś 130-150. A dostali 300 biletów.
Śmiesznie wyglądało jak w przerwie zmieniali oflagowanie sektora (w pierwszej połowie brak flagi arki) i zawisło już wszystko co miało zawisnąć,a z flagą arki chodzili niemrawo od lewa do prawa. Tak jak by Lech ich strofował - ej no nie wieszajcie tu bo wiocha będzie ...
A jak już jesteśmy przy temacie - jakieś ustosunkowanie do naszego transu który zawisł na młynie? Jeżeli nie został zauważony to podpowiem - treningi u krymucha.
Ogólnie, na pewno te gwizdy to jakaś niewielka część, choć szkoda że jeszcze są. Może z Twojej perspektywy nie było ich słychać, bo z meczu na mecz jest tego mniej. Generalnie, to widać, że na Wiśle i kibicowsko i piłkarsko idzie w dobrym kierunku. A co do rejestracji, to kiedyś musi być ten pierwszy raz :)sir. pisze: ↑07.04.2019, 19:06dziwne bo dla mnie doping dużo słabszy niż na poprzednich meczach, frekwencja też chyba mniejsza niż podano (być może tyle sprzedanych) jak dla mnie nie było więcej niż 20k, a gwizdów to jakoś żadnych nie słyszałem ale ważne że ty tak i specjalnie się zarejestrowałeś żeby to napisać...bull77 pisze: ↑07.04.2019, 18:28Na Wiśle mega doping i b.dobra frekwencja. Piast trochę słabo słyszalny, ale parę razy coś tam krzyknęli. Mecz bez bluzgów oprócz jazdy po Panu M. po paru jego decyzjach w 1 połowie. Trochę gwizdów podczas pozdrowień dla Ruchu, Widzewa i Elany z części trybuny E - z boiska nie było wtedy powodów by gwizdać ale też trochę przyłączeń do pozdrowień dla zgód z innych trybun.
Arka jeszcze nie była.piknik-owy pisze: ↑07.04.2019, 17:43Słaba liczba Arki z Lechem.
Ps. Czy Arka była chociaż raz na derbach w Gdańsku?
Raz jeszcze dla ciebie i innych koleżanek, cytat z tego forum, gdzie już raz na ten temat była rozmowa:
I teraz skup się na tym, co zaznaczyłem na czarno. Chłop znalazł się na teledysku, trenował z nami KILKA LAT wcześniej, jak poszedł na psa. Został pojechany w momencie, gdy tylko zaczął myśleć o psiarskiej drodze! Od tego czasu ma zakaz i nie wchodzi nawet do klubu, nie mówiąc o wspólnym trenowaniu.kipketer pisze: ↑29.06.2017, 10:33Daschke
Przecież wiecie ze Jarosław daschke jest teraz w AT wiecie również ze kiedy tylko wyszło ze zastanawia się nad kariera k**** dostał chuje do d*** i od tamtej pory nie ma nic wspólnego z Lechia . Wiecie również ze teledysk kręcony był kilka lat wcześniej kiedy nie było tematu i nikt nawet nie miał prawa podejrzewać tego co nastąpi. Wiecie również ze dostał zakaz trenowania tam gdzie my i ma jechanie. Nigdy tego faktu nie ukrywaliśmy przed nikim jest dla nas c***** i tyle.
No chyba ze ku*** debilu sugerujesz żebyśmy zaakceptowali psa w ekipie? Że dalej się buja przy nas ?? Czy o co chodzi??
To jest moje osobiste zdanie. Zawsze cieszy oko duża liczba kibiców w sektorze gości.
Macie chłopcy wyjaśnione wyżej.
Gedania Gdansk pisze: ↑07.04.2019, 20:33Ogólnie to tego wyjazdu nie będą miłe wspominać kibice z Poloni Świdnica.Zawilina pisze: ↑07.04.2019, 10:36Ta "arka" to ładnie tobie po łbie poskakała kompleksiarzu :)ZywiecZdroj pisze: ↑07.04.2019, 10:05
OK, to nie wykorzystaliście pełnej puli, a jaka liczba Arki z Wami w Gdańsku?
[/quote
Frekwencja mniejsza, bo 26k to nie 28, czy 33k, doping też słabszy, bo rywal inny. A gwizdy były, niewielkie, bo niewielkie ale były. Byłeś na meczu, na stadionie, czy to relacja z tv?sir. pisze: ↑07.04.2019, 19:06dziwne bo dla mnie doping dużo słabszy niż na poprzednich meczach, frekwencja też chyba mniejsza niż podano (być może tyle sprzedanych) jak dla mnie nie było więcej niż 20k, a gwizdów to jakoś żadnych nie słyszałem ale ważne że ty tak i specjalnie się zarejestrowałeś żeby to napisać...bull77 pisze: ↑07.04.2019, 18:28Na Wiśle mega doping i b.dobra frekwencja. Piast trochę słabo słyszalny, ale parę razy coś tam krzyknęli. Mecz bez bluzgów oprócz jazdy po Panu M. po paru jego decyzjach w 1 połowie. Trochę gwizdów podczas pozdrowień dla Ruchu, Widzewa i Elany z części trybuny E - z boiska nie było wtedy powodów by gwizdać ale też trochę przyłączeń do pozdrowień dla zgód z innych trybun.
Grzybobranie w kwietniu? Chyba grzybki halucynogenne których sobie widać nie żałowałesK.net-Powrót Króla pisze: ↑08.04.2019, 14:30W weekend doszło do "grzybobrania" Legia vs Lech ,tu film :
[link]
Te Jastrzębie rzeczywiście takie słabe że od Odry dostaje po głowie ? Moze czas sie ustawic z inną Odrą tą z Wodzisławia to będą wieksze szanse aby na remis.Potezny Warmianin pisze: ↑07.04.2019, 19:39Info juz po internetach lata dawno a ty probujesz tutaj zgrywac jakiegos bohatera
GKS Jastrzebie - Odra Opole 30v30 wygrana Odry
Twoje uwagi są bardzo cenne !Noga z Familoka pisze: ↑08.04.2019, 16:25Te Jastrzębie rzeczywiście takie słabe że od Odry dostaje po głowie ? Moze czas sie ustawic z inną Odrą tą z Wodzisławia to będą wieksze szanse aby na remis.Potezny Warmianin pisze: ↑07.04.2019, 19:39Info juz po internetach lata dawno a ty probujesz tutaj zgrywac jakiegos bohatera
GKS Jastrzebie - Odra Opole 30v30 wygrana Odry
ŁKS podnieca się tym kompletem kolejny raz a nadal to wygląda blado przy Widzewie zarówno młyn jak i reszta
ziomalu, a ja z tego co słyszałem to jesteś zwykłą rozjebundą i jeżeli specjalnie po to tworzysz konto aby zajebać farmazonem to faktycznie - słuch mógł mnie nie zawieść akurat tym razem!ZiomalZiomka pisze: ↑08.04.2019, 18:58Z tego co słyszałem to Jastrzębie posiliła się jeszcze zgodami(układami). Chodzą słuchy ze Odra się odrodziła i jest mocna. Czas pokaże ...
Kuźwa masz rację, sam nie wierzę ,że w dzisiejszych czasach to może cieszyć i że takie coś napisałem. Czyżby znak teraźniejszości?...
Użytkownicy przeglądający to forum: Bytomska Wiara, Danczes949, gatewaycreative, mieczem, Orzech i 74 gości