To wygląda jak kibice Wólki kosowskiej.Teraz juz wiemy czym zapełniane są trybuny na Widzewie.
Widzew chyba z pod ZUSU zbiera ludzi na mecze. Specyficzna ekipa jeszcze pojechali na zakazie nawet nie wiedzieli pewnie że takie coś jest jak zakaz wyjazdowy emeryci i renciści.
Widzisz koleżko bo dla nas Widzew to nie jest moda która mija po trzydziestce,sam mam swoje lata i jeżdżę na mecze ze swoimi dziećmi,a jak dzieci dorosną to też będę z nimi na mecze chodził. Dla ciebie tacy ludzie to stare pryki,a dla mnie to wierni kibice. Może i jesteśmy specyficznym klubem,ale mi to się podoba.
Ty się nie kieruj na wielopokoleniowy klub, bo do lat 80 to Widzew nie miał kibiców, więc starszego kibica Widzewa niż 55 lat to nie uświadczysz.
bo całe lata 60,60,70, a i 80 w Łodzi byli tylko i wyłącznie kibice ŁKSu .i tutaj jest wielopokoleniowsc z dziadka na wnuczka itd.
Choćby na tej fotce z wczorajszego wyjazdu jest starszy kibic niż 55 lat,a sam znam kilku kibiców Widzewa po 60 którzy teraz mają wnuki,wychowane na Widzewiaków, oczywiście.
alica pisze: 07.04.2019, 08:33
Lecha jakoś zaraz po otwarciu stadionu w Gdańsku było 2000 osób. Z tego co pamiętam jeden z większych autokarowych wyjazdów w obecnej dekadzie. O ile dobrze pamiętam ok. 40 autokarów. Czy ktoś w podobnej liczbie autokarów jechał w ostatnich latach?
Blekitni Stargard pojechali pare lat temu na Lecha w 40 autokarow ! ;)))
Na Wiśle mega doping i b.dobra frekwencja. Piast trochę słabo słyszalny, ale parę razy coś tam krzyknęli. Mecz bez bluzgów oprócz jazdy po Panu M. po paru jego decyzjach w 1 połowie. Trochę gwizdów podczas pozdrowień dla Ruchu, Widzewa i Elany z części trybuny E - z boiska nie było wtedy powodów by gwizdać ale też trochę przyłączeń do pozdrowień dla zgód z innych trybun.
bull77 pisze: 07.04.2019, 18:28
Na Wiśle mega doping i b.dobra frekwencja. Piast trochę słabo słyszalny, ale parę razy coś tam krzyknęli. Mecz bez bluzgów oprócz jazdy po Panu M. po paru jego decyzjach w 1 połowie. Trochę gwizdów podczas pozdrowień dla Ruchu, Widzewa i Elany z części trybuny E - z boiska nie było wtedy powodów by gwizdać ale też trochę przyłączeń do pozdrowień dla zgód z innych trybun.
dziwne bo dla mnie doping dużo słabszy niż na poprzednich meczach, frekwencja też chyba mniejsza niż podano (być może tyle sprzedanych) jak dla mnie nie było więcej niż 20k, a gwizdów to jakoś żadnych nie słyszałem ale ważne że ty tak i specjalnie się zarejestrowałeś żeby to napisać...
Dziś na rezerwach Śląska około 250 osób z Górnika Wałbrzych. Skupieni jedynie na bluzganiu. Czy można prosić o informację - ile z tej grupy stanowili fani Zawiszy (sądząc po fladze obecni) ?
Hipokryctwo poziom maksymalny
kizo-miedzy bagnem a szczytem
Teledysk sprzed dobrych 6-7 lat
Bujajcie się jak małpy w tym teledysku na treningach u policjanta daschke
Bez odbioru
dziwne bo dla mnie doping dużo słabszy niż na poprzednich meczach, frekwencja też chyba mniejsza niż podano (być może tyle sprzedanych) jak dla mnie nie było więcej niż 20k, a gwizdów to jakoś żadnych nie słyszałem ale ważne że ty tak i specjalnie się zarejestrowałeś żeby to napisać...
Ogólnie, na pewno te gwizdy to jakaś niewielka część, choć szkoda że jeszcze są. Może z Twojej perspektywy nie było ich słychać, bo z meczu na mecz jest tego mniej. Generalnie, to widać, że na Wiśle i kibicowsko i piłkarsko idzie w dobrym kierunku. A co do rejestracji, to kiedyś musi być ten pierwszy raz :)
Frekwencja mniejsza, bo 26k to nie 28, czy 33k, doping też słabszy, bo rywal inny. A gwizdy były, niewielkie, bo niewielkie ale były. Byłeś na meczu, na stadionie, czy to relacja z tv?
Byłem na wszystkich w tym roku i jak dla mnie różnica z Derbami dużo większa niż 2k-2,5k na cały stadion, takie odniosłem wrażenie choć może przesadziłem że było max 20k (takie mam zdanie, nie mam wglądu do klubu)Gwizdy jak idą to też od jakiś pojedynczych januszy z E, temat drążony już 3 rok.
LIPTON18 pisze: 06.04.2019, 22:18
Spotkanie dzisiaj na południu kraju potwierdzi ktoś?
Info juz po internetach lata dawno a ty probujesz tutaj zgrywac jakiegos bohatera
GKS Jastrzebie - Odra Opole 30v30 wygrana Odry
Te Jastrzębie rzeczywiście takie słabe że od Odry dostaje po głowie ? Moze czas sie ustawic z inną Odrą tą z Wodzisławia to będą wieksze szanse aby na remis.
ŁKS podnieca się tym kompletem kolejny raz a nadal to wygląda blado przy Widzewie zarówno młyn jak i reszta
LIPTON18 pisze: 06.04.2019, 22:18
Spotkanie dzisiaj na południu kraju potwierdzi ktoś?
Info juz po internetach lata dawno a ty probujesz tutaj zgrywac jakiegos bohatera
GKS Jastrzebie - Odra Opole 30v30 wygrana Odry
Te Jastrzębie rzeczywiście takie słabe że od Odry dostaje po głowie ? Moze czas sie ustawic z inną Odrą tą z Wodzisławia to będą wieksze szanse aby na remis.
ŁKS podnieca się tym kompletem kolejny raz a nadal to wygląda blado przy Widzewie zarówno młyn jak i reszta
KoziBobek pisze: 08.04.2019, 15:41
Ruch gra ciekawy kibocowski mecz ze SSW. Zero piro. Ale na treningu dla piłkarzy zrobili ... oprawe z pirotechniką. Co za upadek kibicowski.
KoziBobek pisze: 08.04.2019, 15:41
Ruch gra ciekawy kibocowski mecz ze SSW. Zero piro. Ale na treningu dla piłkarzy zrobili ... oprawe z pirotechniką. Co za upadek kibicowski.
3/4 ekip w Polsce odpala więcej piro na zapowiedziach, weselach, urodzinach itd. niż na stadionach.