minioola1909 pisze: 22.03.2019, 12:09 Niestety na małych stadionach i będą kłopoty z biletami.
Ryga poj. stadionu 9 500 miejsc
Lublana 16 036
Skopje 36 400
Ramat Gan( Izrael) 41 583 poprawiam się w Izraelu gramy w Jerozolimie stadion Teedy 21 000 tys pojemność
Losowanie grup Euro 2020
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM, Zorientowany
-
minioola1909
Re: Losowanie grup Euro 2020
Zastanawiałem się też nad tym czy gramy w Tel Avivie czy Jerozolimie, ale już wyjaśnione. Dzięki.minioola1909 pisze: 24.03.2019, 17:39minioola1909 pisze: 22.03.2019, 12:09 Niestety na małych stadionach i będą kłopoty z biletami.
Ryga poj. stadionu 9 500 miejsc
Lublana 16 036
Skopje 36 400
Ramat Gan( Izrael) 41 583 poprawiam się w Izraelu gramy w Jerozolimie stadion Teedy 21 000 tys pojemność
Patrząc na skrót pierwszego meczu Macedonii to było zdecydowanie więcej wolnych miejsc niż zakupionych biletów. Chyba najfajniejszy stadion pod tym względem w całych eliminacjach.
Hetman Włoszczowa w Wiedniu obecny w 9 osób

Znacie jakieś opcje na samolot do Skopje? Albo pociąg?
Ma ktos jakies sprawdzone noclegi w Skopje albo orientuje sie chociaz w jakiej kwocie oscyluja ?
Jest dość tanio, ale standard też w większości adekwatny do ceny. Ja chyba w tamtym roku płaciłem za pokój w hotelu w centrum miasta około 100 złotych, ale rezerwowałem w tym samym dniu.
-
LegiaChełmża
Organizuje ktoś jeszcze autokarowy wyjazd do Słowenii lub Rygi? Poproszę priv
Znasz może jakieś tańsze opcje na transport?Kosa pisze: 29.03.2019, 22:36 Jest dość tanio, ale standard też w większości adekwatny do ceny. Ja chyba w tamtym roku płaciłem za pokój w hotelu w centrum miasta około 100 złotych, ale rezerwowałem w tym samym dniu.
Loty do ościennych miast i auto/autokary.
Jeszcze jeden filmik z Austrii, z przemarszu, metra i stadionu. 16 tysięcy Husarii w Wiedniu - kozacko!
https://www.youtube.com/watch?v=ti8sOZPfxIE
https://www.youtube.com/watch?v=ti8sOZPfxIE
Właśnie pojawiły się bilety do kupienia na Macedonie...
25zł na sektor gości,
dla osób, które chcą przedłużyć sobie wypad na mecz z wypadem do Grecji - międzynarodowy pociąg Belgrad-Skopje-Saloniki kursuje od 15 czerwca...
można dojechać do Gevgeliji pociągiem na granicę, stamtąd już tylko 90km do Salonik
z tym że na północy Grecji zaczynają gromadzić się różnej maści przybysze, nawet jakieś zamieszki z policją na granicy mają...
łatwo, w miarę blisko i tanio można wybrać się do Sofii lub Prisztiny.
dla osób, które chcą przedłużyć sobie wypad na mecz z wypadem do Grecji - międzynarodowy pociąg Belgrad-Skopje-Saloniki kursuje od 15 czerwca...
można dojechać do Gevgeliji pociągiem na granicę, stamtąd już tylko 90km do Salonik
z tym że na północy Grecji zaczynają gromadzić się różnej maści przybysze, nawet jakieś zamieszki z policją na granicy mają...
łatwo, w miarę blisko i tanio można wybrać się do Sofii lub Prisztiny.
Jadać przez Serbie wymagany jest paszport czy spokojnie można śmigać na dowodzie osobistym?
-
QWERTYUIOPASDFGHJKL
Ja bym sobie wyrobił na Twoim miejscu bo w tamtych krajach to różnie bywa,sam jestem w trakcie wyrabiania wolę nie ryzykować że do dowodu się dosrają i będą problemykarnister pisze: 11.04.2019, 10:02 Jadać przez Serbie wymagany jest paszport czy spokojnie można śmigać na dowodzie osobistym?
Do Serbii bez problemu wjedziesz bez paszportu, przerabiane z autopsji.
-
anonXprzybysz
Planuje ktoś wyprawę autem/busem?
Są już do kupienia bilety na Macedonię dla osób bez karty kibica? Lepiej zamówić przez pzpn czy szukać na miejscu?
Od tego roku karty kibica na Reprezentacje już nie obowiązują, zasada kto pierwszy ten lepszy. Bilety na Macedonie są od 11 kwietnia w cenie 25zł, zainteresowanie chyba małe skoro cały czas są do kupienia.
Dzięki za info. Karty nie obowiązują tylko na meczach wyjazdowych czy też w Polsce?rightside pisze: 15.04.2019, 18:15 Od tego roku karty kibica na Reprezentacje już nie obowiązują, zasada kto pierwszy ten lepszy. Bilety na Macedonie są od 11 kwietnia w cenie 25zł, zainteresowanie chyba małe skoro cały czas są do kupienia.
Nie ma KK.
Witam, czy ktoś posiada informacje jaką najlepszą trasę wybrać do Macedonii samochodem? Jak wygląda przejazd przez poszczególne granice? Na coś szczególnego, oprócz opłat za autostrady i zieloną kartę ubezpieczenia się przygotować?
Z góry dzięki za odpowiedź, pozdro.
Z góry dzięki za odpowiedź, pozdro.
-
minioola1909
orientował się ktoś konkretnie czy koniecznie trzeba mieć paszport?
Gdzie znajdę informacje, kiedy zostaną wysłane bilety na wyjazdowy mecz z Macedonią? Na laczynaspilka.pl nie mogę tego zlokalizować.
Kiedyś dzwoniłem do nich na infolinię w sprawie biletów. O dziwo szybko odebrali i udzielili informacji. Może tam zobacz.Zawau pisze: 08.05.2019, 13:51 Gdzie znajdę informacje, kiedy zostaną wysłane bilety na wyjazdowy mecz z Macedonią? Na laczynaspilka.pl nie mogę tego zlokalizować.
W drugiej połowie maja mają być wysyłane.
Mamy kilka wolnych miejsc w autobusie do Macedonii jakby ktoś szukał transportu, bilet na mecz też jest. Ktoś chętny to priv
Witam. Potrzebuję jeden bilet na mecz Macedonia - Polska
-
Przemo RKS
Niestety wyjazd mi nie wypali, także ma bilet/bilety na sprzedaz(łącznie 4) TYLKO PRIV
Rozumiem, ze te vouchery to bilety???
Ciekawe czy wyborcy PISu, którzy będą na tym meczu, będą konsekwentni i wspólnie zaśpiewają hymn Izraela, a hymn Polski wygwiżdżą. Jeśli nie chcą być hipokrytami, to muszą tak zrobić. PZPN ostrzega, że nie będzie możliwości kupienia kiełbachy, tylko koszerne żarcie. W sektorze gości spodziewana liczba osób tak z 500+
Siema, mam 2 bilety na mecz z Macedonia bo dwom chlopakom cos wypadlo i nie moga z nami jechac. Bede na miejscu w Skopje mozemy sie zgadac, jak by ktos te bilety chcial piszcie na priv. Pozdro
Info z Macedonii:
Psy chca eskortowac naszych z centum na stadion 15 minut z buta
Nie ma depozytow
Nie ma sprzedazy biletow dla nas. Jest dla macedonczykow. Co wazne - moze byc problem z wchodzeniem. Bedzie uznaniowe wpuszczanie
Bilety sa do kupienia w necie i w pubktach MOL ale sprzedają tylko miejscowym.
Psy chca eskortowac naszych z centum na stadion 15 minut z buta
Nie ma depozytow
Nie ma sprzedazy biletow dla nas. Jest dla macedonczykow. Co wazne - moze byc problem z wchodzeniem. Bedzie uznaniowe wpuszczanie
Bilety sa do kupienia w necie i w pubktach MOL ale sprzedają tylko miejscowym.
https://sport1.mk/fudbal/reprezentacija ... jata-video
tłumaczenie
Ponad 24 godziny przed rozpoczęciem meczu kwalifikacyjnego między Macedonią a Polską zaczynają się pierwsze incydenty z fanami zespołu gości, które są uważane za najbardziej wpływowe w Europie. Chaos wydarzył się w kawiarni na placu Skopje, kiedy Polacy starli się między sobą, a policja ledwo ich powstrzymała. Niektóre z nich znalazły się w areszcie. Zobacz, co wydarzyło się dzisiaj z filmu kolegów z telewizji Clan.
tłumaczenie
Ponad 24 godziny przed rozpoczęciem meczu kwalifikacyjnego między Macedonią a Polską zaczynają się pierwsze incydenty z fanami zespołu gości, które są uważane za najbardziej wpływowe w Europie. Chaos wydarzył się w kawiarni na placu Skopje, kiedy Polacy starli się między sobą, a policja ledwo ich powstrzymała. Niektóre z nich znalazły się w areszcie. Zobacz, co wydarzyło się dzisiaj z filmu kolegów z telewizji Clan.
-
19__kattowitz__20
hehe po 3 latach odpuszczania kadry po Marsylii zebrali sie, znowu zaskoczyli i pewnie znowu znikną na 3 lata
-
Noga z Familoka
Ci co tyle narzekali na Widzew od meczu w Francji mają okazje dzisiaj się wykazacKoziBobek pisze: 07.06.2019, 16:17 hehe po 3 latach odpuszczania kadry po Marsylii zebrali sie, znowu zaskoczyli i pewnie znowu znikną na 3 lata
-
Odbanowany
Rzeczywiście w środowisku jesteś kozim bobkiem skoro nie wiedziałeś, ze Widzew będzie w Macedonii. Zainteresowane strony były swiadome :)KoziBobek pisze: 07.06.2019, 16:17 hehe po 3 latach odpuszczania kadry po Marsylii zebrali sie, znowu zaskoczyli i pewnie znowu znikną na 3 lata