Na samym początku SO prowadził jakiś koleś ze Stali Gorzów.Lari pisze: ↑25.02.2019, 12:51O "Stadionowych Oprawcach" latało info, że prowadzą je goście z Widzewa. Co w sumie by się zgadzało, bo kilkukrotnie "umknęło im" info o niedyspozycjach Widzewa.ot co pisze: ↑24.02.2019, 13:00Wstyd pytać, ale c***.
Jest sobie od kilku lat w sieci taki portalik stadionowi oprawcy (nie, nie zaglądam tam).Czy wiadomo komu kibicują admini, czy to jakieś anonimowe szczury ?
Jeżeli wiadomo, to czy te osoby są znane w swojej/swoich ekipie/ekipach, czy to jakieś zwykłe leszcze ?
Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
-
To już pokazuje, że ta strona jest "mało kumata". Inna sprawa, że z 90% tych fejsbukowych stron kibicowskich to po prostu dno. Osobiście z takich typu stron śledzę jedynie oficjalną stronę kibicowską mojego klubu i zgodowiczów. Zapewne podobnie robi sporo osób, oczywiście z różnych klubów.blakuś pisze: ↑25.02.2019, 19:51Na samym początku SO prowadził jakiś koleś ze Stali Gorzów.Lari pisze: ↑25.02.2019, 12:51O "Stadionowych Oprawcach" latało info, że prowadzą je goście z Widzewa. Co w sumie by się zgadzało, bo kilkukrotnie "umknęło im" info o niedyspozycjach Widzewa.ot co pisze: ↑24.02.2019, 13:00Wstyd pytać, ale c***.
Jest sobie od kilku lat w sieci taki portalik stadionowi oprawcy (nie, nie zaglądam tam).Czy wiadomo komu kibicują admini, czy to jakieś anonimowe szczury ?
Jeżeli wiadomo, to czy te osoby są znane w swojej/swoich ekipie/ekipach, czy to jakieś zwykłe leszcze ?
Moje wypowiedzi - mój punkt widzenia.
-
Jeszcze byscie sie zdziwili jakie osoby z ekip napinają sie na tych portalach. Mamy czasy internetu i każdy idiota może wysrać przez klawiature telefonu co mu sie tylko podoba.
-
To fakt. Ostatnio "zalajkowałem" profil SO, ale wymiękłem, gdy zobaczyłem relację o tym, że młoda Stal Rzeszów zrobiła wspólnie tarcze z młodymi Karpatami a potem poszli razem na obiad...JerseyStilon pisze: To już pokazuje, że ta strona jest "mało kumata". Inna sprawa, że z 90% tych fejsbukowych stron kibicowskich to po prostu dno. Osobiście z takich typu stron śledzę jedynie oficjalną stronę kibicowską mojego klubu i zgodowiczów. Zapewne podobnie robi sporo osób, oczywiście z różnych klubów.
exitus acta probat.
-
Bardziej pytałem o serwis/stronę niż fan page, ale to na jedno wychodzi, bo to ta sama "ekipa" prowadzi.
Wychodzi na to, że nie ma 100% pewności kto prowadzi tą stronę.Co mnie dziwi w związku z tą sytuacją, to że strona prowadzona przez anonimowe szczury funkcjonuje już kilka lat.Na przestrzeni ostatnich 15 lat było wiele stron ogólnopolskich, czy wojewódzkich prowadzonych przez anonimowe osoby i wszystko padało w krótkim czasie.Skąd nagle taka zmiana ?
Pamiętam, że jak powstało forum so (też tam nie zaglądałem), to było podejrzenie, że to psy założyły... .
Wychodzi na to, że nie ma 100% pewności kto prowadzi tą stronę.Co mnie dziwi w związku z tą sytuacją, to że strona prowadzona przez anonimowe szczury funkcjonuje już kilka lat.Na przestrzeni ostatnich 15 lat było wiele stron ogólnopolskich, czy wojewódzkich prowadzonych przez anonimowe osoby i wszystko padało w krótkim czasie.Skąd nagle taka zmiana ?
Pamiętam, że jak powstało forum so (też tam nie zaglądałem), to było podejrzenie, że to psy założyły... .
-
Od dłuższego czasu zastanawia mnie symbolika tego czarnego fragmentu (w prawym górnym rogu) w herbie Legii. Oficjalnie w herbie tego nie ma a na niektórych pracach czy flagach jest.
https://legionisci.com/zdjecia/12graffiti_wfs149.jpg
Drugie pytanie odnośnie tych flag. Która jest starsza, Lecha czy Widzewa?
[link]
[link]
Drugie pytanie odnośnie tych flag. Która jest starsza, Lecha czy Widzewa?
[link]
[link]
BYŁO I JUŻ NIE WRÓCI
-
Powiedzmy, że jest to substytut tarczy z h, której na Legii nie spotkasz.siemianowiczanie pisze: ↑02.03.2019, 17:59Od dłuższego czasu zastanawia mnie symbolika tego czarnego fragmentu (w prawym górnym rogu) w herbie Legii. Oficjalnie w herbie tego nie ma a na niektórych pracach czy flagach jest.
-
Patrząc na to na których flagach tak jest, to podobnie myślałem, ale pewności nie było. Dzięki za odpowiedźrzutkarny pisze: ↑02.03.2019, 19:38Powiedzmy, że jest to substytut tarczy z h, której na Legii nie spotkasz.siemianowiczanie pisze: ↑02.03.2019, 17:59Od dłuższego czasu zastanawia mnie symbolika tego czarnego fragmentu (w prawym górnym rogu) w herbie Legii. Oficjalnie w herbie tego nie ma a na niektórych pracach czy flagach jest.
BYŁO I JUŻ NIE WRÓCI
-
Może ktoś z Śląska W. opisać zgodę z Miedzią Legnica? Jak doszło do zgody? W latach 80 kontakty Miedzianka miała z ŁKS-em i wy też czy to był powód?
NAJLEPSZE LATA DZIEWIĘĆDZIESIĄTE!
-
Andrzej Kiełek jest postacią autentyczną oraz czynnym kibicem Pogoni SzczecinBIV pisze: ↑04.03.2019, 18:32Pytanie do kibiców szczecińskiej Pogoni. Czy ktos taki jak Andrzej Kiełek faktycznie istnial i byl w jakikolwiek sposob kiedyś zwiazany z Pogonia? Oprocz oczywiscie pilnowania biletow ;)
Jak nie, to skad sie wzial (chodzi mi o nazwisko, nie o "obowiazki podczas wyjazdów")? Pamieta ktos?
-
Andrzej jest czynnym wyjazdowiczem. Pomimo lat na karku i pojawiających się siwych włosów nie odpuszcza. Ostatnio był na wyjeździe w Krakowie ze swoją autorską flagą.
Jest bardzo ważną osobą w środowisku kibiców Pogoni Szczecin, gdyż odpowiada za kupno biletu grupowego dla wszystkich wyjazdowiczów. Niestety pomimo silnych starań, Pan konduktor nie był w stanie znaleźć Andrzeja, który całą trasę Szczecin - Kraków czekał z biletem w ręku, w celu okazania uprawnienia do przemieszczania się tymże pociągiem.
Chodzą słuchy, że Andrzej jest niekwestionowanym Mistrzem Polski w zabawę w chowanego.
Jest bardzo ważną osobą w środowisku kibiców Pogoni Szczecin, gdyż odpowiada za kupno biletu grupowego dla wszystkich wyjazdowiczów. Niestety pomimo silnych starań, Pan konduktor nie był w stanie znaleźć Andrzeja, który całą trasę Szczecin - Kraków czekał z biletem w ręku, w celu okazania uprawnienia do przemieszczania się tymże pociągiem.
Chodzą słuchy, że Andrzej jest niekwestionowanym Mistrzem Polski w zabawę w chowanego.
-
A to prawda, że ma za sobą jakieś szlaki lotnicze na tzw. gapę? Jeśli prawda to flaga zasłużona w stu procentach hehe.Czapka pisze: ↑10.03.2019, 03:18Andrzej jest czynnym wyjazdowiczem. Pomimo lat na karku i pojawiających się siwych włosów nie odpuszcza. Ostatnio był na wyjeździe w Krakowie ze swoją autorską flagą.
-
Raz pomylił samoloty i z Budapesztu do Berlina na gape wracał :-)
-
Jest w Polsce ekipa, ktora odpalila piro (nie pytam o sladowe ilosci rac w liczbie 2-3) na innej trybunie niż młyn mimo ze nie byl on zamkniety? Czy kiedys pzpn zamknal inna trybune na mecz niz mlyn?
-
Przecież nie jedna ekipa odpalała choćby wokół całego stadionu z mojego podwórka nie raz na krytej choćby napis Pogoń z rac, czy też wokół całego stadionu na debiucie jupiterów.Inne ekipy na 100% też tak odpalały.
-
Na Ruchu również odpalane zza ogrodzenia multum razy
Połączył nas ten klub, jesteśmy jak rodzina - całe nasze życie ułożone pod terminarz
-
u was to taka trybuna zza ogrodzenia czy problemy z rozumieniem tekstu czytanego? Pytam akurat o czasy od kiedy race są najpoważniejszym przestępstwem w tym kraju i bardziej ściganym niż prawdziwe przestępstwa.
-
2017 pasuje?nowa19ts06huta pisze: ↑10.03.2019, 14:37Pytam akurat o czasy od kiedy race są najpoważniejszym przestępstwem w tym kraju i bardziej ściganym niż prawdziwe przestępstwa.

-
CzapaBP o cos takiego pytalem, podziekowal
-
Pytanie do kogoś z Rakowa.
Gdzie będziecie rozgrywać mecze, jeśli awansujecie do ekstraklasy? Wiadomo coś na ten temat?
Gdzie będziecie rozgrywać mecze, jeśli awansujecie do ekstraklasy? Wiadomo coś na ten temat?
"Żadna niewola nie jest haniebniejsza od dobrowolnej" - Seneka
http://www.youtube.com/watch?v=vr9G2gjgI8A
http://www.youtube.com/watch?v=vr9G2gjgI8A
-
Najprawdopodobniej w Sosnowcu.
-
Jak to się ma do zapowiedzi PZPN, że nie będzie przyzwolenia na rozgrywanie meczy poza swoim stadionem/miastem? Zdaje się Sandecja miała być ostatnim klubem, któremu to się udało. Czy w Częstochowie jest plan remontu stadionu albo budowy nowego obiektu?
https://imprezymasowe.eu - blog o prawnych aspektach imprez masowych
-
multum razy czyli 2 razy. Pajacu :)
-
Jeden c***
Połączył nas ten klub, jesteśmy jak rodzina - całe nasze życie ułożone pod terminarz
-
Pamięta ktoś kiedy miał miejsce ostatni grubszy wjazd z bramą na poziomie ekstraklasy i 1 ligi?

-
EKlapa pewnie Legia-Jaga, Piasta nie liczę. Chyba, że pytasz o wejście na sektor z bramąUrzadSkarbowy pisze: ↑17.03.2019, 10:28Pamięta ktoś kiedy miał miejsce ostatni grubszy wjazd z bramą na poziomie ekstraklasy i 1 ligi?
Uśmiechnij się, jutro możesz nie mieć zębów.
-
Z tego co wiem to "wjazd z bramą" to nic innego tylko wejście na stadion po wyłamaniu/otwarciu bramy przy okazji oklepując paru securitów.
No chyba że coś sie zmieniło.
No chyba że coś sie zmieniło.
-
Śląsk-Pogoń i flaga Lechii
-
-
A niby czemu ?
Lepszy stary, klimatyczny w Sosnowcu niż te wszystkie nowe w Ekstraklapie.
Stare stadiony też mają swój, urok, może nie ma tam zadaszenia itp., ale za to jest klimat i łatwiej coś podziałać.
-
Pytanie do Widzewiaków. Jaką trasą jechał wasz specjał do Rzeszowa oraz na jakich stacjach miał przystanki (chodzi o dosiadanie się fc)
hip hop hańbą BIAŁEJ RASY!
www.facebook.com/wisloka.historia.bez.konca
WSZYSTKIE FOTOGRAFIE KIBICÓW WISŁOKI - jedyny taki FP w Polsce! - ponad 5260 zdjęć!

WSZYSTKIE FOTOGRAFIE KIBICÓW WISŁOKI - jedyny taki FP w Polsce! - ponad 5260 zdjęć!
-
Warszawa, Radom, KielceZupełnie Zielony. pisze: ↑17.03.2019, 20:11Pytanie do Widzewiaków. Jaką trasą jechał wasz specjał do Rzeszowa oraz na jakich stacjach miał przystanki (chodzi o dosiadanie się fc)
-
Łódź - Tomaszów Mazowiecki - Opoczno - Kraków Płaszów - RzeszówZupełnie Zielony. pisze: ↑17.03.2019, 20:11Pytanie do Widzewiaków. Jaką trasą jechał wasz specjał do Rzeszowa oraz na jakich stacjach miał przystanki (chodzi o dosiadanie się fc)
-
To jest wjazd z brama
https://www.youtube.com/watch?v=qKe_F_7-hMY
-
Mam pytanko bo przed WRWE Resovia miała dobre kontakty z Wisłą czy jakby odbili przed lub zaraz po i dalej byli związani z ŁKS-em to teraz wspólnie latali by również z Cracovią?
-
To jest wjazd na murawę, wjazd z bramą zdefinjował obiektywny.zetka_kapy1948 pisze: ↑17.03.2019, 21:51To jest wjazd z brama
Boli mnie, gdy wyrzucam dodatki z gAZETY, widząc oczami myśli padające lasy. „Dom” wyrzucam – dąb pada. „Turystykę” – lipa. „Komunikaty” – świerki jak zimowe kwiaty. „Auto-moto” – jak maszty upadają sosny. „Supermarket” – to modrzew, klon – „Nieruchomości”. „Mój Komputer” – i buk się korzeniem nakrywa. A z każdym precz dodatkiem ich żywicą krwawię.
"NOCNA ZMIANA", "OSZOŁOM"
"NOCNA ZMIANA", "OSZOŁOM"
-
Może to?
[link]
[link]
-
Panowie, kiedyś czytałem (słyszałem?) jakoby w jakiejś ekipie (Arka?) latał ksiadz. Prawda to? Jeśli tak to ktoś przybliży temat? Bo ciekawy przypadek...
-
w Bałtyku.
-
Coś słyszałem ale o Hetmanie Zamość że tam taki przypadek był, jest. Nawet na fb Cos pisali ze kolega po szalu przyjął święcenia kapłańskie a o Arce niech ktoś inny się wypowie bo tu nie mam pojęcia