Co maja cyganie wspolnego z Rumunia niedouku?martins1979 pisze: ↑13.03.2019, 19:33GKS- Banik cygany z pewnością mają jakieś układy z federacją Rumuńską i z związkiem taborów objazdowych ;)

Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
-
Dramat czytać cos takiego (upośledzenie umysłowe w czystej postaci). W europie najwięcej cyganów jest w Bułgarii (prawie dwu-krotnie więcej niz w Rumuni) a następnie w Macedoni. Rumunia jest na trzecim miejscu. W Polsce na szczęście niewielki odsetek.old_rts_old pisze: ↑13.03.2019, 20:12Co maja cyganie wspolnego z Rumunia niedouku?martins1979 pisze: ↑13.03.2019, 19:33GKS- Banik cygany z pewnością mają jakieś układy z federacją Rumuńską i z związkiem taborów objazdowych ;)
[link]
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
Spadam z tego forum!
-
taka ameba umyslowa mysli ze Rumun to cygan.a cyganow to chyba procentowo najwiecej jest na Slowacji,a w Macedonii to albancow jest jedna czwarta populacji.cyganow to tak naprawde najwiecej jest w Indiach bo stamtad ta zaraza przywedrowala
-
Wymyślasz komuś od umysłowych ameb, a sam mieszasz cyganów z Albańczykami. Albańczycy to potomkowie Illirów, którzy mieszkali nad Adriatykiem już ok.1000 lat przed naszą erą.
This is CELTIC - my religion.
"What a fuckin shame. It used to be a Paradise, now it's a Little Palestine"
"What a fuckin shame. It used to be a Paradise, now it's a Little Palestine"
-
Nikogo nie mieszam.zupełnie zielony napisal ze w Macedonii jest najwiecej cyganow a wg mnie pomylilo mu sie wlasnie z albancami ktorych jest tam tyle mniej wiecej ile napisalem.
-
Na Slowacji tez mnostwo cyganow, pamietam jak zobaczylem ilu ich tam lazi a kumpel nasz przewodnik mowil ze to jeszcze nic, w niektorych miastach jest jeszcze gorzej.
-
Jak już jesteśmy przy takich tematach, to nie ma nic bardziej wkurwiającego niż mylenie Cyganów z Rumunami, twierdzenie że Sosnowiec to Śląsk, albo wyzywanie ludzi ze wschodniej Europy od ,,ruskich" niezależnie od ich prawdziwej narodowości. Autentycznie mnie c*** strzela jak to gdzieś słyszę
-
Odbiegamy trochę od tematu bo brzmi Zgody / kosy / układy ;) Co do cyganów to polecam odpalić YT niezłe rodzynki mozna znaleść - tu link do jednego z nich- Słowacja: To nie po wojnie to bloki cygańskie - [link]
ps. To robactwo pasożytnicze przywędrowało z Indii (dokładnie stan "Radżastan") to co tam się dzieje jest nie do wyobrażenia nawet dla kogos kto interesuje sie tematyką podróżniczą. Sam zwiedziłem spory kawałem Radżastanu - aby uwierzyć że to sie dzieje na prawde trzeba to poczuć i to w dosłownym sensie ;)
ps. To robactwo pasożytnicze przywędrowało z Indii (dokładnie stan "Radżastan") to co tam się dzieje jest nie do wyobrażenia nawet dla kogos kto interesuje sie tematyką podróżniczą. Sam zwiedziłem spory kawałem Radżastanu - aby uwierzyć że to sie dzieje na prawde trzeba to poczuć i to w dosłownym sensie ;)
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Spadam z tego forum!
-
-
Z ciekawości...czemu tak jest?
-
Bo komuchy się bawiły w inżynierię społeczną z cyganami. Na youtubie masz dużo reportaży o luniku IX.
-
tam przecież pomniki po czerwonych dalej stoją a jest ich od c****.z cyganami to jest masakra, w kurortach np nie ma ich wcale, jadąc parę km już inna bajka.widać trzymają ich tam za pyski a wyskok jakiegoś cygana mógłby skutkować masowym wysiedleniem hehe
-
Trzymają? W Bardejovie ledwo zaparkowałem auto, otoczyła mnie chmara cyganiątek. W okolicach Popradu / Wysokich Tatr też ich od zajebania - w sezonie tylko czekają na turystów, sam miałem akcję, że jak im kazaliśmy spierdalać, to potem walili w nas z daleka kamieniami. Ale tam są i tak w miarę zasymilowani, w Czechach nie miałem bliższej styczności, ale kumpel mówił, że jest z nimi dużo bardziej przejebane.
-
Potwierdzam, mam znajomego który zwiedził Rumunię wzdłuż i wszerz i to samo mówił, że porządni i fajni ludzie.P.R.O.S.T.O pisze: ↑14.03.2019, 17:23Wbrew ogólnie przyjętym zabobonom Rumuni to bardzo porządni ludzie. I żadne z nich brudasy, ani dosłownie ani w przenośni. Akurat w UK poznałem ich naprawdę sporo i złego słowa nie dam na nich powiedzieć. Natomiast jeśli chodzi o Węgrów to już tak kolorowo nie jest. Przynajmniej jeśli chodzi o tych przebywających w UK.
No ale dla przeciętnego Kowalskiego cygan to Rumun i bezrefleksyjnie taką głupotę powtarzają. Wzięło się to od Romów i stąd ludzie myślą, że chodzi o Rumunię.
Na cyganów działa tylko jedno - w*******. Znajomy z Andrychowa mi opowiadał jak swego czasu zebrali się ekipą i ustawili się z bandą cyganów. Spuścili im w*******(obie ekipy ze sprzętem) a potem jeszcze przez jakiś czas na mieście lali po mordach napotkanych cyganów. I skończyło się kozaczenie, krojenie i zaczepianie ludzi.
-
Pod Popradem mają coś w stylu wioski jak obóz z filmu Dystrykt9, w samym Popradzie też jest ich dużo, w Wysokich Tatrach gdzie najwięcej turystów jakoś ich niema a przecież to śmieszna odległość nie wiem czy 20km.kat. pisze: ↑15.03.2019, 14:03Trzymają? W Bardejovie ledwo zaparkowałem auto, otoczyła mnie chmara cyganiątek. W okolicach Popradu / Wysokich Tatr też ich od zajebania - w sezonie tylko czekają na turystów, sam miałem akcję, że jak im kazaliśmy spierdalać, to potem walili w nas z daleka kamieniami. Ale tam są i tak w miarę zasymilowani, w Czechach nie miałem bliższej styczności, ale kumpel mówił, że jest z nimi dużo bardziej przejebane.
to że żebrają często nachalne to ok, ale nie ma jakiś tam afer, napadów na turystów itp. do tego się bardziej odniosłem.
-
W Mielcu też kiedyś oklepali i skroili chłopaka z szalika reprezentacji Polski ale zebrała się ekspedycja karna z miasta i załatwili sprawę z cyganami.
-
Heh, na początku lat 90tych zaczęły sie pogromy cyganów w Dębicy, nawet był reportaż w krajowej TV na ten temat co było dużym wydarzeniem (wtedy były tylko 2 kanały w TV). Jednak jak na miasto niespełna 50 tyś (wtedy) nie było ich wielu - troszkę ponad 100u. Obecnie znacznie mniej, jak zaczęła się "UE" wielu uciekło do UK jako prześladowani :D. Na ten czas prawie nie widoczni na mieście (przesiedlono ich na obrzeża) - tzw. blok cudów "Na wspólnej" k. dębickiego kryminału.
Spadam z tego forum!
Spadam z tego forum!
-
Czym ty się przejmujesz.
Latami Hanysami z rucha rządził gorol z zamoscia, dekade temu kozak nad kozaki zrobił szpagat szoagatów.
Ostatnio, ostatni sprawiedliwi walą szpagaty że aż wstyd a pikole wszystko kupili.
Nabraliscie ostatni bastion polskości, elane, widzew no i wisle.
Te brudasy z parkingów przy was to h** - wyście są królami cyganów jak nikt i nie macie w tej dyscyplinie konkurencji na dziesiątki lat.
-
Nivea Ty siedzisz na 10 czy na rodzinnym,
jak się dziś czujesz po tych akcjach, czego nie rozumiesz?
Latami Hanysow lzżacych z goroli ogarniał gorol spod bialoruskiej granicy,
najwieksi sztywniacy okazali się prujdupami a zagorzała proslaska ekipa szukala wsparcia kaj popadnie.
Te wasze pikole zostali zrobieni na wnuczka i tylko cygony nie wiedzom jak to zrobić.
Dobre pra?!
jak się dziś czujesz po tych akcjach, czego nie rozumiesz?
najwieksi sztywniacy okazali się prujdupami a zagorzała proslaska ekipa szukala wsparcia kaj popadnie.
Te wasze pikole zostali zrobieni na wnuczka i tylko cygony nie wiedzom jak to zrobić.
Dobre pra?!
-
Co do wpisu wyżej to sorry że się wtrącam ale strasznie nie lubie hipokryzji. No bo zarzucając komuś szukanie wsparcia gdy samemu robi się sztamę anty Ruch z niedawnym wrogiem zza miedzy to trzeba być nie lada dzbankiem.
-
Zgadzam się:Towariszcz Komandir pisze: ↑15.03.2019, 21:17Co do wpisu wyżej to sorry że się wtrącam ale strasznie nie lubie hipokryzji. No bo zarzucając komuś szukanie wsparcia gdy samemu robi się sztamę anty Ruch z niedawnym wrogiem zza miedzy to trzeba być nie lada dzbankiem.
Ciche układy min z Piastem, Polonia, tyskimi czy układ z jastrzebiem to normalka w ich "kibicowskie biznesie".
Tak, tak ruch też miał kiedyś zgodę z Górnikiem dzbanku
Czy wyżej wymienieni mają już gotowe transy "60" czy nikt z ruchu o nie nie dzwonił?
-
Mamy układ z całym Województwem Śląskim za wyjątkiem GKSu Kce i Górnika...
-
...i Rakowa !bez-napinki pisze: ↑15.03.2019, 23:47Mamy układ z całym Województwem Śląskim za wyjątkiem GKSu Kce i Górnika...
http://www.youtube.com/watch?v=BsUjr1qqdVw
-
oraz układ anty koalicje z WisłąTowariszcz Komandir pisze: ↑15.03.2019, 21:17Co do wpisu wyżej to sorry że się wtrącam ale strasznie nie lubie hipokryzji. No bo zarzucając komuś szukanie wsparcia gdy samemu robi się sztamę anty Ruch z niedawnym wrogiem zza miedzy to trzeba być nie lada dzbankiem.
-
To się zdecydujcie czy narkotykowy układ czy anty cośtam.Khan pisze: ↑16.03.2019, 10:29oraz układ anty koalicje z WisłąTowariszcz Komandir pisze: ↑15.03.2019, 21:17Co do wpisu wyżej to sorry że się wtrącam ale strasznie nie lubie hipokryzji. No bo zarzucając komuś szukanie wsparcia gdy samemu robi się sztamę anty Ruch z niedawnym wrogiem zza miedzy to trzeba być nie lada dzbankiem.
-
Nie udawaj głupszego niż jesteś. Dziecko się domyśli, że to najbardziej skundlony, ćpuński układ anty koalicyjny. Szambo wybiło i wszystkich was nim upierdoliło.pestycydy pisze: ↑16.03.2019, 10:34To się zdecydujcie czy narkotykowy układ czy anty cośtam.Khan pisze: ↑16.03.2019, 10:29oraz układ anty koalicje z WisłąTowariszcz Komandir pisze: ↑15.03.2019, 21:17Co do wpisu wyżej to sorry że się wtrącam ale strasznie nie lubie hipokryzji. No bo zarzucając komuś szukanie wsparcia gdy samemu robi się sztamę anty Ruch z niedawnym wrogiem zza miedzy to trzeba być nie lada dzbankiem.
-
Jakie to jest dobre ha ha.Udenhout88 pisze: ↑15.03.2019, 21:04
Z Jarosławia do granicy jest bliżej niż z Zamościa, także idąc tym porównaniem dla GKSu ich ziomki z JKS to gorole spod ukraińskiej granicy, którzy nadają się tylko do lżenia :)
Szach i mat.
-
Amenjestesmywaszastolica pisze: ↑16.03.2019, 11:43Tylko różnica jest taka, że od dobrych kilkunastu lat na GKS nie widać akcentów antypolskich-antygorolskich, a na HKS są one motywem przewodnim.
-
Typ z Gieksy sie nabija z goroli spod białoruskiej granicy zapominajac ze tym samym lży ziomków goroli spod jeszcze bliższej ukrainskiej granicy. Serio jeszcze chcesz cos dopisywac i go bronic?jestesmywaszastolica pisze: ↑16.03.2019, 11:43Tylko różnica jest taka, że od dobrych kilkunastu lat na GKS nie widać akcentów antypolskich-antygorolskich, a na HKS są one motywem przewodnim.
-
to jest c*** typ z Gieksy pierdoli coś o cyganach ze Słowacji choć ich ksywa cygany wzieła się z tego, ze pary cyganów na gieksie woziło się jak w swoim taborze.R.E. Bells pisze: ↑16.03.2019, 13:49Typ z Gieksy sie nabija z goroli spod białoruskiej granicy zapominajac ze tym samym lży ziomków goroli spod jeszcze bliższej ukrainskiej granicy. Serio jeszcze chcesz cos dopisywac i go bronic?jestesmywaszastolica pisze: ↑16.03.2019, 11:43Tylko różnica jest taka, że od dobrych kilkunastu lat na GKS nie widać akcentów antypolskich-antygorolskich, a na HKS są one motywem przewodnim.
Koleś ma nick 88 i nawet nie ogarnia, że Slovan to własnie ekipa z takimi poglądami jadąca z cyganami równo. No cymbał do potęgi.
-
typ z gieksy nie nabijal sie z "goroli" z JKS czy Zamoscia tylko z etego ze Ruch cisnal od goroli a ogarnial ich Hetman.i to jest smieszne
-
Szkoda tylko, że ten Hetman mieszka na Śląsku ponad 30 lat i lepiej włada śląskim niż nie jeden "Hanys" z Gieksy cyz Górnika. Słabe więc to napierdalanie się.
-
Czyli murzyn mieszkający 30 lat w Polsce i władający językiem Polskim jest już Polakiem?
-
-
No jak pokazuje przykład Izu Ugonoha, który ma ziomeczków na Lechii [link]streetlife pisze: ↑16.03.2019, 15:25Czyli murzyn mieszkający 30 lat w Polsce i władający językiem Polskim jest już Polakiem?
czy tego pana ze zdjęcia poniżej na marszu Niepodloegłości chyba tak co? No chyba, że nie panujecie nad tym kogo zapraszacie na swoje spędy o wy śmieszni patrioci
[link]
I tak Hetman jest traktowany jak swój, nigdy nie latał w ekipie to facet od ogarniania spraw organizacyjnych, a na Ruch chodził jeszcze zanim ktokolwiek słyszał o Psycho Fans czy jakiejkolwiek innej ekipie w tym kraju.
polska24 beka to jest z takich debili jak ty, którzy mają problem z mówieniem co najmniej 2 językami bo są zbyt tępi by się ich nauczyć i zwalają to na pseudopatriotyzm, szczam na takich pedałów jak wy wytarłbym wam morde tymi waszymi koszulkami i z żołnierzami wyklętymi czy innym pamiętamy choć większość z was historie zna na poziomie 4 klasy szkoły podstaowej.
-
Jak tam to wasze niepokonane miasto, które nasi przodkowie zrównali z ziemią i odlali się na truchło waszych dziadów?jestesmywaszastolica pisze: ↑16.03.2019, 15:37przecież to co piszesz to ośmieszasz i tak po chuju śmieszny naród ślunski. także pisz więcej :)
a mordę to ty najchętniej to wycierasz ale kutasem starego, no i rodowitego hetmana
ps. oddaj k**** kanapki
-
-
Toruń Łódź czy Kraków to głównie walczyli w swoich miastach ale jak już chcesz szukać uszczypliwości to powiedz mi jak to jest lać samemu na swoich przodków? Piękny przykład błazenady legii i pseudopatriotów. Jeszcze nie zapomnijcie o fladze white legion z wilczym hakiem symbolem tych co wam r******** miasto i dziadków.

-
Ty się tam lepiej martw o wasze omy jebane przez krasnoarmiejców we wszystkie dziury.donhichot pisze: ↑16.03.2019, 15:41Jak tam to wasze niepokonane miasto, które nasi przodkowie zrównali z ziemią i odlali się na truchło waszych dziadów?jestesmywaszastolica pisze: ↑16.03.2019, 15:37przecież to co piszesz to ośmieszasz i tak po chuju śmieszny naród ślunski. także pisz więcej :)
a mordę to ty najchętniej to wycierasz ale kutasem starego, no i rodowitego hetmana
ps. oddaj k**** kanapki
-
Aha. To jak w swoich miastach to się nie liczy. Myślałem, że jesteś debilem który jest za głupi, żeby zrozumieć, że cisnąc w ten sposób warszawiakom automatycznie ciśniesz każdemu polakowi, ale wyjaśniłeś sprawę i wyszedłeś obronną ręką.