Siemce1989 pisze: 11.03.2019, 09:53
Hanys_1964 pisze: 11.03.2019, 08:52
Siemce1989 pisze: 10.03.2019, 22:13
Cwele sie wypowiedza jak wpadna na 5 min pospiewac w jakies miasto albo jak wykaza sie sila dwukrotnej przewagi. Napusza ze Ruch pada na Ryj a zycie i tak brutalne. k**** nie istnieja i zawsze beda nikim. Pamietajcie obsrance. Kryzys kryzysem ale sie skonczy i bedziecie tak dopierdalani ze w waszej historii nie doswiadczyliscie tyle bolu za to prucie d*** z waszymi przyjaciolkami. Bedziecie prosic o litosc ktorej nikt wam nie okaze. Ale to.oczywiscie nie do was internetowi smiecie.
I co myślisz ze kogoś wystraszyłeś tym postem?
A co macie zamiar robić krzywe akcje jak przed zatrzymaniami, w 4 z maczetami na jednego?
Należy się cieszyć ze powiało troche normalnoscia i ze chociazby ostatnie starcie na Ligocie było honorowe, na zdrowych zasadach, co zreszta wasi przedstawiciele potwierdzili.
Dlaczego zmieniasz kontekst mojej wypowiedzi?
Nic nie wspominalem o sprzecie.
Wy za to byliscie zawsze honorowi tak? Ale ok sam sobie odpowiem szkoda znowu pisac 4 strony o przeszlosci bo z wami tak w kolko.
Tez uwazam ze nalezy sie cieszyc i fajnie by bylo gdyby wszedzie obowiazywal taki pakt i kazdy sie z niego wywiazywal.
Na ligocie Gieksa honorowo przeciez pisaly Katowice tutaj sie rozchodzi o liczby. Dlaczego jak ktos wygra w wiekszej przewadze wstydzi sie do tego przyznac? Patrz Ligota patrz Ruch-Legia.. i nie mow mi ze od naszych ida farmazony bo chwile pozniej porazka z ZS i z obu stron jasny komunikat ze honorowo i rowne liczby.
Nie mówię, ze koalicja jest swieta bo tak nie jest. Jednak tego rodzaju akcje o jakich wspomniałem to wasza domena w ostatnich czasach. Jeżeli chodzi o liczby na Ligocie może i faktycznie z naszej strony było więcej osób, ale na pewno nie była to jakaś niewiadoma jaka przewaga liczbowa, a już kompletnie śmieszy mnie wasz wczorajszy filmik z tego zdarzenia na którym de facto za dużo nie widać, a na waszym profilu już zaczęła się niebieska propaganda, mająca wskazywać na to, ze od nas miała być niewiadoma jaka przewaga liczbowa.
Poza tym kazdy kto miałby się obiektywnie wypowiedzieć przyznałby, ze od lat jesteście siła nr 1 na Śląsku. Nie jest natomiast tak jak to piszecie (chociazby twój ostatni post) że nie istniejemy. Chociażby sytuacja na katowickich dzielnicach na przestrzeni ostatnich lat znaczaco poprawiła się na nasza korzyść. Mozna wskazać przykładowo południowe dzielnice Katowic.
Na każdym kroku siejecie propagandę jacy to jesteście niezwyciezeni, niepokonani i jak to my nie mamy nic do powiedzenia, a prawda jest taka, ze ten GKS nie raz wam utarł nosa na przestrzeni ostatnich powiedzmy kilkunastu lat.
Na 55 lecie GieKSy cos tam mazaliscie w bialy dzień na naszych terenach. Przesłanie do internetu, ze oczywiście nic nie znaczymy bo robicie sobie co chcecie w biały dzień na naszych terenach.
Chwile później GKS robi podobna akcje na Nikiszu to już od razu hejtowanie i wymyslanie niebieskiej propagandy internetowej, ze to ze tamto... Tego rodzaju sytuacji jest mnóstwo na przestrzeni ostatnich lat. W myśl zasady my zrobimy to super, nasi wrogowie to złe.