Ale co ty człowieku porównujesz kluby typu Legia i Lech w których był kapitał w postaci ludzi, którzy włożyli tam hajs Rutkowski czy Lesny/Mioduski do Wisły, którą kibice przejeli po tym, jak sprzedano ją jakiemuś gogusiowi co przyszedł i pierwsze co to wyjebal kilkaset tysięcy z kasy klubu i zniknał? WSH już dostali zadłużony klub, swoimi działaniami wybitnie nie pomogli ale przez kilka lat utrzymywali na powierzchni go. Nawet ta parówa Jadczak do pewnego momentu utrzymywal ze Misiek sam dawal pieniadze na transfery czy inne rzeczy.WF. pisze: ↑04.03.2019, 10:56Zabawne jest to, że Legia sportowo walczy o mistrza, kibicowsko też ma się dobrze. Na Lechu – powiedzmy, że jest podobnie ;) Może pomijając walkę o mistrza.oli1988 pisze: ↑04.03.2019, 10:22Zabawne jest to jak kibole innych klubów starają się dyskredytować WSH bo ponoć okradali klub.Gdy na takim Lechu od lat spokój kupiony jest garmażerką.O Legii za Lesnego to już w ogóle nie wspomnę, bo tam to dopiero był raj i interesy. To pokazuje jak wielu tutaj c**** wie a jesli ci co wiedzą dalej wylewają swoje żale to wali od was hipokryzją misiaczki.
A na Wiśle?
Gnój sportowo. Kibicowsko nie chce się wypowiadać bo to nie moje podwórko, ale brak flag i dopingu na ostatnim meczu chyba jednak świadczy o tym, że burdel się tam zrobił niemiłosierny.
Interesy trzeba umieć robić „misiaczku”
Kogo winić za taki stan rzeczy na Wiśle? Nie mi to oceniać. Nawet nie chce mi się podejmować dyskusji bo w sumie to nie moja sprawa, nie mój klub, nie moi koledzy. Ale wnioski każdy może sobie wyciągnąć sam.
Ostatnie miesiące to jakaś wolna amerykanka, jak najważniejsze osoby WSH poszły siedzieć.