Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Weteran1946
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Duma i wizytówka a nie ma gdzie trenować heheh ŚŻK
-
Carcassonne
To kto w końcu rządzi w tym zapyziałym, brudnym pożydowskim mieście?
I jak w ogóle można być dumnym z mieszkania w jakiejś łódzkiej melinie, i śmiać się z kogoś, kto mieszka np. we wsi pod jakimś Ozorków? Przynajmniej wieśniaki mają trochę podwórka i ogródek a nie obszczane kamiennice gdzie przed wojną mieszkał jakiś rabin.
I jak w ogóle można być dumnym z mieszkania w jakiejś łódzkiej melinie, i śmiać się z kogoś, kto mieszka np. we wsi pod jakimś Ozorków? Przynajmniej wieśniaki mają trochę podwórka i ogródek a nie obszczane kamiennice gdzie przed wojną mieszkał jakiś rabin.
Miasto moje a w nim..
Ja p*******, weźcie się jebnijcie w łeb!
-
Carcassonne
Jeśli został ten tysiąc to ilu w tym żydów? Gdybym cię poważnie potraktował to trochę brak ci logiki.
Chodzi o to, że w wawie taka Brzeska na Pradze to jest egzotyka, a tak właśnie wygląda większość Łodzi, ciśniesz komuś od wieśniaków z Koluszek a w czym ty jesteś lepszy mając na korytarzu wspólny kibel z sąsiadami?
Chodzi o to, że w wawie taka Brzeska na Pradze to jest egzotyka, a tak właśnie wygląda większość Łodzi, ciśniesz komuś od wieśniaków z Koluszek a w czym ty jesteś lepszy mając na korytarzu wspólny kibel z sąsiadami?
Miasto moje a w nim..
Carcassonne pierwszy rok w Warszawie?
-
Carcassonne
Koledzy z pragi dumni, że im cisniesz?
@Weteran1946
Skąd taki nick bo mam nadzieję że nie od wieku i doświadczenia ?! Jeśli masz mniej niż 17-19 lat to spoko, rozumiem i nie czepiam się
Jeśli jednak jesteś już dorosły a nie daj Boże masz jeszcze rodzinę to musisz korzystać z opieki medycznej dla dobra swojego i swoich bliskich ;)
Skąd taki nick bo mam nadzieję że nie od wieku i doświadczenia ?! Jeśli masz mniej niż 17-19 lat to spoko, rozumiem i nie czepiam się
Jeśli jednak jesteś już dorosły a nie daj Boże masz jeszcze rodzinę to musisz korzystać z opieki medycznej dla dobra swojego i swoich bliskich ;)
Ale wy denni jesteście. A najlepsza parówka z Warszawy, gdzie jego babcię z dziadkiem w 1967 przywieźli, a ten wielki mieszczuch już jest :P
Ja pierdoleeeeee
Ja pierdoleeeeee
-
Carcassonne
Każdy od czegoś zaczynał, nie mów tylko że twoja rodzina od czasów piastowskich uprawia ziemię i choduje świnie pod Parzęczewem :)mądrala pisze: 02.03.2019, 19:18 Ale wy denni jesteście. A najlepsza parówka z Warszawy, gdzie jego babcię z dziadkiem w 1967 przywieźli, a ten wielki mieszczuch już jest :P
Ja pierdoleeeeee
Miasto moje a w nim..
Jestem Łodziak z dziada-pradziada, kim wcześniej byli moi przodkowie, tego nie wiem. Pradziadkowie wszyscy z Łodzi tak czy inaczej.Carcassonne pisze: 02.03.2019, 19:25Każdy od czegoś zaczynał, nie mów tylko że twoja rodzina od czasów piastowskich uprawia ziemię i choduje świnie pod Parzęczewem :)mądrala pisze: 02.03.2019, 19:18 Ale wy denni jesteście. A najlepsza parówka z Warszawy, gdzie jego babcię z dziadkiem w 1967 przywieźli, a ten wielki mieszczuch już jest :P
Ja pierdoleeeeee
Ale nawet jakbym był z Parzęczewa, Ozorkowa, czy innych mniejszych miejscowości, to szczerze, nie widzę w tym nic uwłaczającego, a ludzi robiących sobie kpiny z miejsca pochodzenia oceniam wyjątkowo nisko, gdyż świadczy to tylko i wyłącznie o byciu parówkami. Twoja babcia z dziadkiem przyjechali ze wsi z Podlaskiego czy innej Lubelszczyzny i widzisz, jak to los potrafi płatać figle w głowach takich gagatków, ty już się za wielkiego mieszczucha uważasz.
Polecam Ci zagłębić się w historie Warszawy oraz Twojej rodziny. Wtedy zrozumiesz, że nie powinieneś szydzic z Pragi, a tym bardziej z hodowców świń
Czyli jak klasyczny warszawianin (nie mylić z warszawiakami) do babci jeździsz na wieś :)
1910
po co dyskutowac z konfidentem carcasonne co cieszyl sie i bil brawo pod artykulem nt zatrzyman kibicow i pisal ze policja powinna wylapac i zamknac jak najwiecej przestepcow z ekip.j**** go.a wiesniak i cham to nie pochodzenie a zachowanie i maniery
On nie zrozumie tego co do niego piszesz :))C1365O pisze: 02.03.2019, 19:42 Polecam Ci zagłębić się w historie Warszawy oraz Twojej rodziny. Wtedy zrozumiesz, że nie powinieneś szydzic z Pragi, a tym bardziej z hodowców świń
Bracia po szalu wam lecą na puche!!! Panowie z Widzewa.Juz nastu
Wy się z ku*** będziecie droczyć.Nie macie większych problemów?
ŁKS Łódź Polska
-
Na nich !!
O co chodzi z tym typem ?
Po cholerę ten wafel wpisuję takie głupoty ?
Też mogę wpisać " Legion Piła " czy " Sharks" ,co to ku*** daje ???
Jak nie masz nic do powiedzenia to trzym dulawe i tyle w temacie.
-
Carcassonne
Dobrze prawisz Abr(aham?), może wreszcie zapanuje kultura w temacie łódzkim.:)
Miasto moje a w nim..
-
wiernyioddany
Nie sądzę że oni wiedzą co się w ostatnich dniach dzieje...Abr1908 pisze: 02.03.2019, 23:57 Bracia po szalu wam lecą na puche!!! Panowie z Widzewa.Juz nastu
---- Łódzkości 1910 Fanatycy ----
No koledzy co "M" transa wieszali M postanowił podziękować 600 osób do sprawy.
Sztywniutko Poleciał
Sztywniutko Poleciał
-
stary ocean
Myślisz że te ogary z widzetfu co się tu mądrują mają wiedzę co z ich kolegami po szalu się dzieje?
I że niestety dla nich nadciągają h***** czasy
-
PanTuNieStał
No i na pewno wszystkich 600 pamięta z imienia, nazwiska ,ksywy, lecz to nie istotne. Niestety po raz kolejny Widzew otrzymuje cios, choć w wielu przypadkach sprawy były cały czas w toku. Nie życzę nawet największemu wrogowi takich problemów, choć ci zapewne po cichu się cieszą, że teraz nastanie ich czas. Na Śląsku nawet notorycznie tłamszona gieksa wyszła nory. NIc to nie znasz dnia ani godziny.
Zapewne bardzo cię to cieszy, nareszcie będzie można odetchnąć, bo już w swych mokrych snach widzisz wspaniałą przyszłość. Uważaj bo życie bywa przewrotne.I że niestety dla nich nadciągają h***** czasy
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

-
ReanimacjiTrupaStop
Co śmieszne niektórzy wciąż wierzą że biznesowa koalicja wyszła im na dobre... :)stary ocean pisze: 03.03.2019, 10:16 Myślisz że te ogary z widzetfu co się tu mądrują mają wiedzę co z ich kolegami po szalu się dzieje?
-
Łódzki Klub Sportowy
Nie bijmy leżącego.
-
Banditosdod
Widzew bedzie miał kibiców czy to wam się podoba czy nie.Ile to razy już mowiliscie o koncu ekipie.Przejmiecie miasto można gdybyac co wyszło na dobre a co nie
-
Osiedlowy Wataszka
powie ktoś co sie odjebało? Ekipa Widzewa zawinieta czy jaki c*** ze tu szampany otwieranie ?
-
PolowaPolski
Misiek :))Osiedlowy Wataszka pisze: 03.03.2019, 12:40 powie ktoś co sie odjebało? Ekipa Widzewa zawinieta czy jaki c*** ze tu szampany otwieranie ?
-
stary ocean
Zapewne bardzo cię to cieszy, nareszcie będzie można odetchnąć, bo już w swych mokrych snach widzisz wspaniałą przyszłość. Uważaj bo życie bywa przewrnotne.
Nie powiem żebym płakał z tego powodu ,natomiast na pewno nikomu nie życzę sytuacji w jakiej znaleźli się wasi koledzy .
Mokrych snów to nie mam już z 40 lat .A jak to dalej będzie to czas pokaże
Nie powiem żebym płakał z tego powodu ,natomiast na pewno nikomu nie życzę sytuacji w jakiej znaleźli się wasi koledzy .
Mokrych snów to nie mam już z 40 lat .A jak to dalej będzie to czas pokaże
A ktoś otwiera szampany? Chyba tylko jakaś ściera. Dziś oni jutro kto inny. Z ŁKS-u też leży w c*** chłopaków więc z czego tu się cieszyć? Pytanie co z tymi którzy tu tak bronili lochy i pisali jaki on nie sztywniak..Osiedlowy Wataszka pisze: 03.03.2019, 12:40 powie ktoś co sie odjebało? Ekipa Widzewa zawinieta czy jaki c*** ze tu szampany otwieranie ?
-
Osiedlowy Wataszka
No jeśli to prawda to chujnia,ale to musiało sie tak skonczyc.Przejebane mają chłopaki z Widzewa,ale sami sie na to pisali bedac przdupasami Ruchu w tej biznesowej zgodzie.Wspolczuje tez Śląskowi i Lechii bo pewnie ich też to nie ominie.A kto wie czy nie inne luby z czołówki.Masakra.
-
Grzesiek1908
Hwdp.Nie wiem czy to powód do radości że ktoś leci na puche!?Nieważne czy to osoby z Widzewa,ŁKS,czy z Zagłębia Sosnowiec przecież każdego może to spotkać.
-
ale_ci_parada
to jest już norma na Widzewie. spadają (Potok, Poddębice) potem się odbudowują (Pietryna, Limanka, flagi Lecha itd.), są w ścisłym topie i znowu boom.
jak ktoś te akcje porownuje do walk banda na bande to naprawdę ma najebane we łbie
"Są w ścisłym topie".ale_ci_parada pisze: 03.03.2019, 13:43 to jest już norma na Widzewie. spadają (Potok, Poddębice) potem się odbudowują (Pietryna, Limanka, flagi Lecha itd.), są w ścisłym topie i znowu boom.
Ale w skali kraju? Czy mówimy tutaj już o Europie?
Przepraszam jeśli pytanie było bezczelne.
Rozumiem, że globalnie? Czy może jednak chodzi o galaktykę?
-
Banditosdod
Na pewno są w Łodzi i będą.Nic to nie zmieni.Radicaal pisze: 03.03.2019, 14:15"Są w ścisłym topie".ale_ci_parada pisze: 03.03.2019, 13:43 to jest już norma na Widzewie. spadają (Potok, Poddębice) potem się odbudowują (Pietryna, Limanka, flagi Lecha itd.), są w ścisłym topie i znowu boom.
Ale w skali kraju? Czy mówimy tutaj już o Europie?
Przepraszam jeśli pytanie było bezczelne.
Rozumiem, że globalnie? Czy może jednak chodzi o galaktykę?
-
Weteran1946
Przestan z lekami człowieku
-
Na nich !!
Polowa biznesowego Krakowa łącznie z politykami i mafiosami ma srakę w majtach, do tego dodajmy Gdańsk gdzie mimo niby kosy interesy nadal zostały , także teraz to dopiero będą żniwa...
-
Banditosdod
Ty no może Budowlani się na nich ustawia!A jeszcze Orzeł także walka o podium zacięta.Szczerze trudne czasy..W koncu do Wejcherowa to pojechała już tylko garstka+ultrasi.:D)Low kick na kolano pisze: 03.03.2019, 17:42 W Łodzi jeszcze sie widzewioki łapią do pierwszej trójko ekip :)
Nikt za bardzo nie odpyskowuje, bo oczywiście czolowke hools z tego forum wzieli, haha.
-
Weteran1946
Na rakietę dla pana M zbierają hehe , transparenty były wiec czas na rakietę
-
Wielki Widzew
Widzę elita Łks netforce internetowi wojownicy dorwała się do smartfonów i klawiatur.
Jest c*** na kolano jest przygłup weteran brakuje do kompletu rabina z bajkowego.Poprujcie się przez kabelek rudziki.
Jest c*** na kolano jest przygłup weteran brakuje do kompletu rabina z bajkowego.Poprujcie się przez kabelek rudziki.
j**** 60tki