sir. pisze: 23.02.2019, 19:08
Wisła od zarania dziejów to miała właśnie sztamę z Ruchem i Widzewem, potem Lechią i Śląskiem ale nie było internetów to nie było takich napinek:)
Zdecydowanie pierwszy był Śląsk, później chyba Lechia, dalej Ruch, a na końcu Widzew. Możliwe, że z Lechią i Ruchem zgody zostały zawiązane w podobnym czasie. Swego czasu śpiewało się Ruch-Wisełka-Lechia Gdańsk. Był też chyba swoisty "czworokąt" L-R-W-Ś.
Jeśli chodzi o Lechię to owszem w latach 80-tych była zgoda z Wisłą,Widzewem i Ruchem. około 88/89 po koleji zgody padły. Śląsk był zgodą niezależną od wyżej wymienionych.
Tvr34 pisze: 25.02.2019, 14:31
No i Widzew ma asa w rękawie , może powiedzieć mamy wasze flagi chodzie się o nie bic :)
Czy kiedykolwiek doszło w Polsce do umówione walki o straconą flagę? Mówię o takiej walce, że jeżeli ekipa która straciła flagę, wygrała starcie, odzyskała ją? Coś takiego kojarzy mi się w starciu GKS Bełchatów vs CSKA Moskwa, ale tam po prostu Rosjanie nie do końca zaakceptowali sposób utraty barw.
My się byliśmy o nasze 2 flagi z warszawską Legia. Po perturbacjach z pewną pod warszawską grupą a pozniej z milicją doszło do walki po 11 która przegraliśmy. Flagi oddane ale już nigdy nie zawisły.
glwtrcd pisze: 26.02.2019, 01:23
I co do tego ze Lech dzwoni czesto do Widzewa to prawda i odpowiedz zawsze ta sama ze sie niezbiora.
Ale malowacc grafy i do Poznania to potrafia sie zebrac?
Dzwoni to ci w tym pustym łbie jak się wrzuci ziarnko grochu :) Wymyślaj dalej bzdury, może kiedyś staną się prawdą.
Wisła od zarania dziejów to miała właśnie sztamę z Ruchem i Widzewem, potem Lechią i Śląskiem ale nie było internetów to nie było takich napinek:)
Zdecydowanie pierwszy był Śląsk, później chyba Lechia, dalej Ruch, a na końcu Widzew. Możliwe, że z Lechią i Ruchem zgody zostały zawiązane w podobnym czasie. Swego czasu śpiewało się Ruch-Wisełka-Lechia Gdańsk. Był też chyba swoisty "czworokąt" L-R-W-Ś.
Jeśli chodzi o Lechię to owszem w latach 80-tych była zgoda z Wisłą,Widzewem i Ruchem. około 88/89 po koleji zgody padły. Śląsk był zgodą niezależną od wyżej wymienionych.
Nawet nie wiesz jaki w******* dostała Wisła po Grabiszyńskiej od laziorów wiec, nie wiesz wyskakiwali z nożami i zostali poskładani w c*** wiec twoje wirtualne zgody wsadź sobie w pizde.
Wisła wam cipy uratowała na grabiszyńskiej więc grzecznie podziękuj i W********** stąd prujdupo. Za frajerskie pomówienie M. i radość z tego powinieneś zostać wyruchany przez kolegów z trybun.
Kumatyinaczej pisze: 27.02.2019, 04:54
Ser Ty sobie zmień nick na lizodup albo obrońca ucieśnionych wrwe. Nie masz kolegów łajzo, że do każdego z wrwe musisz się podlizywać?
P.S. Zamiast tyle czasu spędzać na Naszym forum i kibice.net poswięć ten czas na słownik, wyjdzie na dobre nieuku.
hahah o ku***!popatrz się czasem na siebie.zabolało?
Nawet nie wiesz jaki w******* dostała Wisła po Grabiszyńskiej od laziorów wiec, nie wiesz wyskakiwali z nożami i zostali poskładani w c*** wiec twoje wirtualne zgody wsadź sobie w pizde.
Kto konkretnie dostał i kiedy?
Jeden odprowadzał WSH na dworzec, drugi widział jakiś w*******...skąd wy się bieerzecie?
Dalej sie nie przedstawiłeś z ksywy, bardzo jestem ciekaw czy za pomówienia jakie tu wyłożyłeś koledzy z trybu by cię nie wyprostowali, jeśli ty w ogóle ze Śląska jesteś
Psiak pisze: 26.02.2019, 16:28
Jeden odprowadzał WSH na dworzec, drugi widział jakiś w*******...skąd wy się bieerzecie?
Dalej sie nie przedstawiłeś z ksywy, bardzo jestem ciekaw czy za pomówienia jakie tu wyłożyłeś koledzy z trybu by cię nie wyprostowali, jeśli ty w ogóle ze Śląska jesteś
A ty tu sam pajacujesz. Odkad jezdze na mecze od okolo 1989 do dzisiaj Wisla Ślask i Lechia byli anty Hanysy zwlaszcza Wisla ktora tracila barwy i kroila hanysow.
Wisla to zawsze byla anty hanysy to samo reszta.
gnuj pisze: 27.02.2019, 15:10
Arka uciekała przed sprzętem, Lech się nie ruszył pod kasami, ale menele z Łaziorów gołymi rękami łapali za siekiery i spuszczali w******* Szarakanom. Cyrk.
Czy ja dobrze rozumiem, Śląsk tłukł Wisłę podczas zgody, to chcesz powiedzieć?
sir. pisze: 27.02.2019, 01:31
was poskładała LGBT z Sevilli i uprawiali orgię na waszych ścierkach
Wychodzi na to że to lgbt z sevilli leje rózne ekipy miedzy innymi Śląsk i robi orgie na flagach rywali?to bardzo ciekawe co napisałeś.Byłeś u nich na imprezie?
Arka uciekała przed sprzętem, Lech się nie ruszył pod kasami, ale menele z Łaziorów gołymi rękami łapali za siekiery i spuszczali w******* Szarakanom. Cyrk.
Identycznie zrozumiałem hahaha
To Śląsk bił Wisłe podczas zgody? hahahaha nieżle :)
Tosiek pisze: 27.02.2019, 18:12
Wisla(nieoficjalnie) jedzie wspierac Lechie do Zabrza?
Jak się czyta posty niektórych dzbanów to wydaje mi się, że przy rejestracji wystarczy dać jakieś równanie z podstawówki do rozwiązania i połowa odpadnie i nie założy konta.
Ty chuuju złamany. Gość prosi o linka a ty mu piszesz, że w telewizji jest mecz niedojeebie bez mózgu. Mnie to rozśmieszyło i normalnie się uśmiechnąłem bez spiny a ty się zesrałeś jak małe dziecko kolumbijski gigancie narkotykowy.
przecież sam pajacu nie umiesz pisać poprawnie bo ,na pewno, piszemy oddzielnie.a teraz wracaj do swoich poważnych rozmów które tutaj prowadzisz, kolega wyżej zadał pytanie.w ataku gniewu haha dobry z ciebie pokemon:)
A ty tu sam pajacujesz. Odkad jezdze na mecze od okolo 1989 do dzisiaj Wisla Ślask i Lechia byli anty Hanysy zwlaszcza Wisla ktora tracila barwy i kroila hanysow.
Wisla to zawsze byla anty hanysy to samo reszta.
Chyba nie do końca jest jak piszesz.
Śląsk miał zgodę z Gieksą.Byłem na tym wyjeździe kiedy się to posypało.Jakoś koniec lat 80tych,dokładnie nie pamiętam.
Na Oporowskiej mniej więcej w tym czasie widywałem też chłopaków w barwach Piasta
Do Piasta ,Lechia też nie czuła specjalnie wstrętu,a i we Wrocławiu, do pewnego wydarzenia,nie było na gliwiczan ciśnienia.
I co do tego ze Lech dzwoni czesto do Widzewa to prawda i odpowiedz zawsze ta sama ze sie niezbiora.
Dzwoni to ci w tym pustym łbie jak się wrzuci ziarnko grochu :) Wymyślaj dalej bzdury, może kiedyś staną się prawdą.
To zapytaj pewne osoby odwas ile mieli telefonow z propozycja. Jak niewiesz to ci moge napisac na prv a to bedzie ze jestes jebana p**** co tu sie napina.
To zapytaj pewne osoby odwas ile mieli telefonow z propozycja. Jak niewiesz to ci moge napisac na prv a to bedzie ze jestes jebana p**** co tu sie napina.
Heh pewnie sam dzwoniłeś i sam odbierałeś te mityczne telefony :) no ale co tam czekam na te ksywki farmazoniarzu.