Jeśli jesteś z Polonii to wytykanie komukolwiek wyjazdów zdecydowanie powinieneś sobie darować, a swoją ciekawość powinieneś pozostawic dla siebie.szwadron97 pisze: 04.12.2018, 08:48Ciekawe czemu na zakazie do Szczecina nigdy nie jeździcie a nie raz mieliście okazję po upadku zgody Zagłębie chyba zabrania he? Wiem prywatnie jeżdżą
Kibicowska Warszawa
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Kibicowska Warszawa
Obstawiam że nie jeżdżą bo się boją że zrobicie zasadzkę... pod Szczecinem.
To jeżdzimy czy nie?szwadron97 pisze: 04.12.2018, 08:48Ciekawe czemu na zakazie do Szczecina nigdy nie jeździcie a nie raz mieliście okazję po upadku zgody Zagłębie chyba zabrania he? Wiem prywatnie jeżdżą
Bo drugie zdanie zaprzecza pierwszemu.
Zajmnij się swojà Koroną i ziomkami z Trnavy, bo ostatnio kolejny raz im charakteru zabraklo.
-
szwadron97
Nic niczemu nie zaprzecza bo jeżdżą Ci co mają gdzieś decyzję decyzyjnych mi chodziło o zorganizowany wyjazd na zakazie na Pogoń nawet Lech Widzew był 2 razy na zakazie w Szczecinie a Legia dlaczego nigdy nie była na zakazie zorganizowaną grupą słyszałem że ZS im zabroniło chociaż może to nie prawda ale też dziwne bo z Pogonią Legia żyje w neutralnych stosunkach?Beha pisze: 04.12.2018, 10:45To jeżdzimy czy nie?szwadron97 pisze: 04.12.2018, 08:48Ciekawe czemu na zakazie do Szczecina nigdy nie jeździcie a nie raz mieliście okazję po upadku zgody Zagłębie chyba zabrania he? Wiem prywatnie jeżdżą
Bo drugie zdanie zaprzecza pierwszemu.
Zajmnij się swojà Koroną i ziomkami z Trnavy, bo ostatnio kolejny raz im charakteru zabraklo.
To ten wyszczekany szwadronek jest z Kielc? :)
-
szwadron97
Jestem z wiochy i kibicuje klubowi z c klasy a większe kluby lubię lub nie:-)
Jak wy tacy jesteście odważni w pisaniu postów na KN, to może napiszecie co działo się na waszej imprezie która była 7 listopada na Podwalu? Dlaczego o tym cisza ? Legia zła i nie dobra, a jaj zabrakło żeby wyjść "porozmawiać" chociaż było was około 25 chłopa, a Legii 9 osób.
Skoro nawet daty nie znasz, liczby osób też nie - nie ma co komentować.Patryk022 pisze: 04.12.2018, 22:44 Jak wy tacy jesteście odważni w pisaniu postów na KN, to może napiszecie co działo się na waszej imprezie która była 7 listopada na Podwalu? Dlaczego o tym cisza ? Legia zła i nie dobra, a jaj zabrakło żeby wyjść "porozmawiać" chociaż było was około 25 chłopa, a Legii 9 osób.
To byście się zdziwili chłopcy jak goście z ekip cisną sobie na zamkniętym forum :) to forum to jest święte w porównaniu co tam się dzieje nie rzadko :)
O każdym które powstaje
Ta bliskość to naprawdę jakaś dziwna teoria, pod którą nikt z Wisły się nie podpisze.
Czy moglby ktos dac mi dostep do tego tajnego forum? Dobrze zaplace!
Klub GKP Targówek w której lidze jest obecnie ? Na jednej z większych stron kibicowskich pojawiło się ich podsumowanie 2018 roku i powiem szczerze ,że jestem trochę w szoku ,bo liga chyba bardzo niska ,a prezentują się bardzo dobrze ,fajne oprawy ,dobre wyjazdy itd . Odpalone przez nich piro też robi wrażenie 142 race
– 83 stroboskopy
– 75 świece dymne
– 70 ogni wrocławskich
– 15 wulkanów
– 12 ogni rzymskich
Kibice nie jednego klubu z wyższych lig mogą pozazdrościć .
– 83 stroboskopy
– 75 świece dymne
– 70 ogni wrocławskich
– 15 wulkanów
– 12 ogni rzymskich
-
LegionKing
GKP Wycofał sie z III ligi po jesieni 2014/2015 i zaczął od B klasy i nadal tam jestS.J. pisze: 15.01.2019, 21:40 Klub GKP Targówek w której lidze jest obecnie ? Na jednej z większych stron kibicowskich pojawiło się ich podsumowanie 2018 roku i powiem szczerze ,że jestem trochę w szoku ,bo liga chyba bardzo niska ,a prezentują się bardzo dobrze ,fajne oprawy ,dobre wyjazdy itd . Odpalone przez nich piro też robi wrażenie 142 race
– 83 stroboskopy
– 75 świece dymne
– 70 ogni wrocławskich
– 15 wulkanów
– 12 ogni rzymskich
-
patriota85
Sorry za rozmycie.Czy w dzisiejszych czasach istnieje jakiś większy - i co ważniejsze - poważniejszy serwis kibicowski w Polsce ? Jeżeli tak, to proszę o link, zajrzę z ciekawości.S.J. pisze: 15.01.2019, 21:40 Klub GKP Targówek w której lidze jest obecnie ? Na jednej z większych stron kibicowskich pojawiło się ich podsumowanie 2018 roku
Legia Warszawa - The New Saints, 2013 rok
Pytanie do Legii z Błoń. Grafy robili miejscowi czy chłopaki z Warszawy? Byłem tam parę dni temu i kilka ładnych dla oka prac zauważyłem (najlepsza chyba ta patriotyczna przy starej „dwójce”).
-
WieszWięcej
Mówicie, że Legia nie ma kompleksu Polonii?
Że Polonia nie istnieje?
To skąd te oświadczenia o bojkocie?
Jak można bojkotować firmę, która ma związek z czymś czego nie ma?
Że Polonia nie istnieje?
Nie powiedziałbym, że to jest kompleks Polonii. Po prostu Legia chce zgarnąć ''całą pulę'' i jak najbardziej osłabić rolę rywala w mieście. Takie bojkoty mają na celu zniechęcenie ewentualnych biznesmenów do wspierania Polonii i tyle.WieszWięcej pisze: 28.01.2019, 17:34 Mówicie, że Legia nie ma kompleksu Polonii?
Że Polonia nie istnieje?
Boja sie Polonii;d
:))) Olo, naprawdę myślisz, że starsi tutejsi forumowicze zapomnieli o kompromitacji, jaką zaserwowałeś komentując jako warszawski "obiektywny rezydent" z innej ekipy (nigdy nie dowiedzieliśmy się, z jakiej) - m.in. z wejściem na Legię (prasa, VIP-y - nie pamiętam).cichociemny pisze: 31.01.2019, 15:43 Kolego sympatyczny, zły adres - nie jestem z Polonii. Co do meritum - Legia ma masę kibiców, z czego fanatycy to jednak w większości osoby z mniejszych ośrodków, ze wsi, osoby młode, bezrobotne czy pracujące fizycznie. Tutaj nie ma co się obrażać, że akurat ta grupa nie ma zbyt dużo kasy - jak ktoś nie ma forsy, to nie kupuje piwka za 6 złotych, tylko za 2 złote. Równie dobrze mógłbym ogłosić bojkot Mercedesa - ale czy firma to odczuje, skoro nie stać mnie na nowego Mercedesa?
Fakt, że się uaktywniłeś najlepiej świadczy o małości wielkomiejskich "fanatyków" z K6. Ksero tekstu z weszło nie skomentuję. Zmobilizujcie się i sprawdźcie, gdzie odbywa się Warszawski Festiwal Piwa. Podpowiem - raczej nie w baraku, w którym planowaliście kiedyś gościć Arkę najtańszymi sikaczami z siecówki ;)
Swoją drogą, rozumiem że większość użytkowników k.net nie ma jak tego zweryfikować - ale jest mnóstwo ludzi ze zgód i kos, którzy zweryfikowali na żywo, skąd w większości pochodzimy :)
nikomu nie życzę aż takiego spadku, ale ciekawi mnie czy nadal bylibyście tak wyszczekani pod spadku do 5 ligi, ilu to fanatycznych od Was kupiłoby karnety.
-
ldzwdz1910
Gościu nie wygląda jakby powalał Tedka jednego po drugim, a dywan uzbierany.

-
Przecież na zdjęciu nie ma dywana z męskich torebek zwanych pedałkami, także jakich tedków?ldzwdz1910 pisze: 02.02.2019, 20:59 Gościu nie wygląda jakby powalał Tedka jednego po drugim, a dywan uzbierany.
![]()
Olo, widzę, że desperacja naprawdę w wyższych stanach stanów górnych :) Niezależnie od wyników i przebiegu rozmaitych sytuacji, są tacy, którzy np. z ruskimi mają przygody z różnym wynikiem i tacy, którzy ramię w ramię składają wieńce pod sowieckim mauzoleum przy Żwirkach... A,, no tak, ale to było zanim przy K6 zaczęto "walkę z komuną" :) Ciąg dalszy wątku dość specyficznego stanu umysłu :)))
Wcale się nie dziwię, że rzucenie puszką farby w graf, czy kilka pociągnięć wałkiem po murze uważasz za sukces. Życie.
Wcale się nie dziwię, że rzucenie puszką farby w graf, czy kilka pociągnięć wałkiem po murze uważasz za sukces. Życie.
Tee, rodowity warszawianin. Większość z was do babci jeździ na podlubelskie wsie więc kontroluj bajerę :)
-
stary zgred
Nie tylko Motoru , ale całej Polski , co odbudowało stolyce resztę sobie dopiusz ignorancie. Tak wiem , Twoi przodkowie pod Wiedniem walczyli. Trochę pokory.
Dziwne, że sporo ludzi z szeroko pojętych okolic jeździ do stolicy do roboty :)
Mnie dla odmiany zupełnie nie dziwi, że po przedwiosennym przebudzeniu się cichociemnego czarnego brata znad Wisły nadciągnęła internetowa frakcja czerwonej armii ;)
Od pewnego czasu był to temat raczej spokojny. Olo, mam taką nieśmiałą propozycję, rozumiem wolę kiboconetowej walki, skalę desperacji i takie tam, ale może przyhamuj nieco z trollingiem, bo zrobi nam się tu drugi temat łódzki. I po co to komu? :)
Od pewnego czasu był to temat raczej spokojny. Olo, mam taką nieśmiałą propozycję, rozumiem wolę kiboconetowej walki, skalę desperacji i takie tam, ale może przyhamuj nieco z trollingiem, bo zrobi nam się tu drugi temat łódzki. I po co to komu? :)
-
LegionKing
Te rodowity Łodzianin ze Skierniewic, Łowicza itd bolą oczy jak się mija Ursus Włochy jak się jedzie do roboty i czasem sie wyskoczy zamazać grafa co ? :)
Rodowici Łodzianie to ci drudzy, jak nie pamiętasz ;)LegionKing pisze: 07.02.2019, 10:59Te rodowity Łodzianin ze Skierniewic, Łowicza itd bolą oczy jak się mija Ursus Włochy jak się jedzie do roboty i czasem sie wyskoczy zamazać grafa co ? :)
Wg twoich kolegów po szalu dziwne, o ile nie tyczy się ludzi z Łodzi/okolic.mądrala pisze: 07.02.2019, 09:44 Dziwne, że sporo ludzi z szeroko pojętych okolic jeździ do stolicy do roboty :)
Mnie tylko dziwią wpisy dzbanów stojacych za transparentem o "stolcu" w piatkowy/sobotni wieczór, a w poniedziałek do tego "stolca" na życie zarabiać... A teraz już nawet loledzy derbowej rywalki.
Pomieszanie z poplątaniem.
-
szwadron97
Teraz jak Cracovia przyjedzie to Legia już nie musi dawać zakazu dla Polonii której niby nie ma jaka ulga dla legionistów
wkoncu piłka nożna dla kibiców 

Nie ma nad czym dyskutować :) Ode mnie tylko tyle - przemyśl jednak sens trollowania tego tematu. Bo bez jaj, to wiemy :)cichociemny pisze: 08.02.2019, 22:39 Teraz przez 5 stron będziemy dyskutować nad tym czy jestem z Polonii czy nie? Bez jaj...
... taki tekst najlepiej pokazuje, że próbujesz tu uprawiać propagandę. Wystarczy przejrzeć np. ten temat, by stwierdzić, że poza wydarzeniami historycznymi takie wątki w ogóle nie są przez nas poruszane. A jak są, to je tnę. Natomiast, mimo kręconego wciąż stereotypu, nie tylko nie pojawiały się tu nasze opinie o sobie mające świadczyć o rzekomej megalomanii, ale bywało przeciwnie. A że nie pasuje do propagandowego obrazka? Życie :)
PS Jedyne "chwalenie się" być może dotyczy sfery ultras, ale też nie zauważyłem, byśmy tym chwaleniem się tu jakoś wyróżniali.
PS Jedyne "chwalenie się" być może dotyczy sfery ultras, ale też nie zauważyłem, byśmy tym chwaleniem się tu jakoś wyróżniali.
Legii w Płocku 800 na zakazie.Teraz ja ci zadam pytanie.Cichociemny komu kibicujesz?
OpasłyKnurLudojad pisze: 22.02.2019, 19:41Podobnego kalibru co zabarykadowanie się w kiblu z flagą na jednym z turniejów i zostawienie kumpli zgodowiczow, ktorzy dostają wcirki ;)cichociemny pisze: 06.02.2019, 14:34Podobnego kalibru co uciekanie jak dzikie zające przed Ruskimi? :)
Rozumiem, że należało z flagą czekać na przeciwników w wejściu?
Poza tym flagę ewakuowała i schowała jedna osoba a cała reszta od nas była z tych co się postawiła.
Przypominam, że legia o tych sprawach tu nie pisze.