z przegonienia kilku małolatów malujących patriotycznego grafa robicie Bóg wie jakie zwycięstwo.
1. Jak to byli malolaci, to ty pokrzywiony chu.jku masz aktualnie 70 lat.
2. Jakiego patriotycznego grafa - po "WI" mialo byc "WITAMY RUSKICH SERDECZNIE" czy "WIERNI BYCZYNIE FOREVER"?
3. j**** cie, chamie, i dalej pomniejszaj wasze zydowsko-wiesniackie porazki, az zdechniesz :) Nic sie nie stalo, rog rog, gol gol - buraku.
Gdzie byłaś lampucero jak wasi hools dostali w******* na Limance i twoje koleżanki opisywały to jako zwykłą osiedlową akcje?
Skomentuj lepiej jak tam pędzel chm.... co obrażał chłopów od was przebywajacych obecnie po 2 stronie muru a na Rudzie s********* jak dziki zając.
a tak w ogóle to chojeńska kasta to przerzuty i ch** im do d*** :)
Człowiek jedzie sobie na mecz do Krakowa a tu od dwóch dni prują się do niego jakieś gałgany typu mw10.Fajnie, że kogoś pogoniliście w końcu, różnica polegała między nami na tym, że w nasze ręce wpadły kompromitujące was materiały np nazywanie waszych hools dałnami i z tego była beka ;) swoją drogą S. i Ch. już pogonieni czy nie?
A co do czerpania wiedzy z fejsbuczka, to z ciekawości spojrzałem na datę dodania postów na waszym fanpage i na tym forum. Zgadnijcie kto był pierwszy? ;) Nie odpisujcie, bo nie chce mi się przekrzykiwać z jakimiś lampucerami żyjącymi wirtualnym światem. Adios
Aha. To teraz świadczy wpis na k.net. czy ktoś wiedział o akcji ? :D
S. ?????
pique, dlaczego mówiąc o kompromitujących materiałach mówisz tylko o czymś co zostało już puszczone w internet? nie zasłużyłeś na dostęp do plików czy też dużo mówisz a mało wiesz?
Jak to w końcu jest? Chojny czerwony bastion gdzie zostały tylko białe niedobitki, a tu proszę - kroją i ganiają waszych malarzy? Klasyczne: internet swoje, ulica swoje?
ŁKSu na opisywanej tutaj akcji 2 dyszki, szkoda tylko że tylu ich nie ma na tym osiedlu :)
S. ?????
Nie, ale zarzucając komuś czerpanie info z neta niech się pochwalą czymś o czym nie ma nigdzie opisane. ;) mógłbym napisać kilka ostatnich akcji z obu stron, bo w ten weekend parę osób od was też dostaje po głowach, ale po co? Żeby takie gałgany jak mw10 się jarały na kibice net. Niech sobie internetowcy żyją dalej swoim wirtualnym światem. Szkoda czasu na polemikę z napinatorami. Pa ;)
S. ?????
Nie, ale zarzucając komuś czerpanie info z neta niech się pochwalą czymś o czym nie ma nigdzie opisane. ;) mógłbym napisać kilka ostatnich akcji z obu stron, bo w ten weekend parę osób od was też dostaje po głowach, ale po co? Żeby takie gałgany jak mw10 się jarały na kibice net. Niech sobie internetowcy żyją dalej swoim wirtualnym światem. Szkoda czasu na polemikę z napinatorami. Pa ;)
Jak to w końcu jest? Chojny czerwony bastion gdzie zostały tylko białe niedobitki, a tu proszę - kroją i ganiają waszych malarzy? Klasyczne: internet swoje, ulica swoje?
ŁKSu na opisywanej tutaj akcji 2 dyszki, szkoda tylko że tylu ich nie ma na tym osiedlu :)
Szkoda , że chuj4 wiesz :) (wydaje mi się że wiesz , ale piszesz głupoty specjalnie) 20 kibiców z chojen to z dziarami ŁKSu spokojnie się znajdzie , osiedle należy do was , ale widać jak was boli nasz bastion na zatorzu
20 kibiców z chojen to z dziarami ŁKSu spokojnie się znajdzie , osiedle należy do was , ale widać jak was boli nasz bastion na zatorzu
Nie no mistrz, dodaj jeszcze 10 z garbatymi nosami i konieczne 5 z kamieniem na piętach.........
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."
20 kibiców z chojen to z dziarami ŁKSu spokojnie się znajdzie
Rozbierali sie przed Toba i liczyles ?
ku*** jaki debil.
Jakbyś kiedyś ruszył 4 litery z przed kompa , poszedł na jakiś trening SW to może też byś widział dziary ludzi od was z ekipy , miłej niedzieli , walczcie mocno w tym temacie
20 kibiców z chojen to z dziarami ŁKSu spokojnie się znajdzie
Rozbierali sie przed Toba i liczyles ?
ku*** jaki debil.
Jakbyś kiedyś ruszył 4 litery z przed kompa , poszedł na jakiś trening SW to może też byś widział dziary ludzi od was z ekipy , miłej niedzieli , walczcie mocno w tym temacie
Dobra znajomość swoich kumpli z trybun, salki ma być oznaką bycia pedałem i debilem? Jak już chcecie komuś dojebać to róbcie to z głową, bo się jeden z drugim ośmieszacie.
Dobra znajomość swoich kumpli z trybun, salki ma być oznaką bycia pedałem i debilem? Jak już chcecie komuś dojebać to róbcie to z głową, bo się jeden z drugim ośmieszacie.
Dwa nienapinkowe pytania:
Jak poszło na turnieju prężnej załodze Łks Radogoszcz ?
Czy mam wrażenie, że na waszych prześcieradłach więcej wrzutów z przekreślonym RTS niż pro Łks ?
Czy mam wrażenie, że na waszych prześcieradłach więcej wrzutów z przekreślonym RTS niż pro Łks ?
Widocznie ślepy jesteś skoro widzisz na transparentach więcej anty niż pro więcej lepiej zaprzestań komentarzy że swoim wzrokiem hahaha
ja rozumiem, że łks od jakiegoś czasu obrał sobie za cel umocnienie swojej pozycji w fanclubach, sliny piotrków, ostatnie próby (nieudane w pabianicach i łęczycy) ale ''łks lutomiersk'' na turnieju w 20 osób to już brzmi jak żart dla każdego kto chociaż przejeżdżał kiedyś przez te miejscowość :D
Widocznie ślepy jesteś skoro widzisz na transparentach więcej anty niż pro więcej lepiej zaprzestań komentarzy że swoim wzrokiem hahaha
1. Pierwsza strona z SO, z trzech czy czterech prześcieradeł, na trzech widzę przekreślone RTS. Każdy Was zna i w zasadzie nie powinno być tematu, ale zasadniczo, to turniej łksiacki, czy antywidzewski?
2. Koszulki - non-toper motyw anty-RTS, nie trzeba być przesadnie spostrzegawczym, aby zauważyć, na czym się koncentrujecie.
1. Pierwsza strona z SO, z trzech czy czterech prześcieradeł, na trzech widzę przekreślone RTS. Każdy Was zna i w zasadzie nie powinno być tematu, ale zasadniczo, to turniej łksiacki, czy antywidzewski?
2. Koszulki - non-toper motyw anty-RTS, nie trzeba być przesadnie spostrzegawczym, aby zauważyć, na czym się koncentrujecie.
3. ŁKS Radogoszcz?? ŁKS Lutomiersk?? ku4wa
Ad.2 tak koncentrujemy się :) przejedź się ul. Wojska Polskiego albo po Poddębicach to zobaczysz na czym Wy Cię koncentrujecie :) co za pierdolenie hipokryci, lepiej malujecie od przeplatanki niż My :) ale wytykają, że niby jesteśmy Anty, a Oni to tylko Widzewkiem sie interesują:) sami przecież nie wierzycie w to co piszecie , to po co to piszecie?
jak była flaga widzewskie Polesie to wszystko spoko było. Jak są jakieś profile czerwone Koziny, albo czerwona Limanka, to też wszystko w porządku. Natomiast jak się pojawia ŁKS Radogoszcz czy ŁKS Lutomiersk to j****, was tutaj nie ma. Ot taka widzewska hipokryzja gagatków z tego forum
ja rozumiem, że łks od jakiegoś czasu obrał sobie za cel umocnienie swojej pozycji w fanclubach, sliny piotrków, ostatnie próby (nieudane w pabianicach i łęczycy) ale ''łks lutomiersk'' na turnieju w 20 osób to już brzmi jak żart dla każdego kto chociaż przejeżdżał kiedyś przez te miejscowość :D
Ten tego, rodowitość przestaje być atutem ;)
Odpowiedz na moje pytanie gdzie te transparenty w większości anty niż pro pokaż foto
c*** cię to cwelu internetowy obchodzi. Pisałeś wczoraj farmazonie j*****, że RTS zrobił flagi Pruszków, Ciechanów, ale jakoś na pytanie żebyś wkleił foto tychże z naszego stadionu już nie odpowiedziałeś i przeszedłeś do transparentów.
Już parę osób cię pytało komu kibicujesz i nie odpowiedziałeś kiepie, więc ciągnij się z tego forum.