Komentarze/Relacje/Foto-Video 15-18.02.2019
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Komentarze/Relacje/Foto-Video 15-18.02.2019
jak twierdzisz że nikt na Śląska nie wrzucał prócz młyna to masz kiepskiego informatora;)po drugie szkoda z tobą gadać, szukacie sensacji jak stare baby
No i co doczekałeś się tych wymarzonych gołych męskich dup jak to opisywałeś w temacie krakowskim czy zmarnowałeś 2h życia na nic?KurCzakey pisze:Tak ogladałem tv :)
Zmarnowałem 2 godzinki tak naprawdę, ale czekam dalej na relację znajomych, więc ci napiszę później na razie oprawa dla legendy słaba, jak i cały nieogarnięty młyn razem z młynowym,Jeszcz ten Motor niełubiany na Wisle się pojawił wcześniej łatając po Krakowie samemu co za życie nie?halodrol pisze: 18.02.2019, 22:19No i co doczekałeś się tych wymarzonych gołych męskich dup jak to opisywałeś w temacie krakowskim czy zmarnowałeś 2h życia na nic?KurCzakey pisze:Tak ogladałem tv :)
-
wiernyioddany
ZS - szacun ! Czasami są tu jakieś dywagacje o nr.1 w kraju i osobiście przez pryzmat działania uważam że Zagłębie aktualnie na taki tytuł zasługuje :) Ale to oczywiście tylko moje zdanie z którym można się zgodzić lub nie. Tak czy siak znów pokazali że trzeba się z nimi liczyć .
-
Ultra_Press
- Kontakt:
ZAGŁĘBIE LUBIN - MIEDZ LEGNICA
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=GJGUVrmszWw[/youtube]
WISŁA KRAKÓW - ŚLĄSK WROCŁAW
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ThAUDz1fkxw[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=GJGUVrmszWw[/youtube]
WISŁA KRAKÓW - ŚLĄSK WROCŁAW
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ThAUDz1fkxw[/youtube]
-
Mareczek86
Cracovia nie zapewniła sobie właśnie zakazu na derby?
-
Mareczek86
Szczególnie jak flaga wisi za siatkąkorden pisze: 18.02.2019, 21:27Nic dziś nie wisiało na meczu, żadnych flag i transparentów nie było. Grzejecie temat tego Miśka i grzejecie, macie coś świeżego na niego czy dalej jedziecie na plocie z przed paru dni? Jak macie coś pewnego to dawać bo się to zaczyna robić nudne.Jnw1908 pisze: 18.02.2019, 20:55 Czy na dzisiejszym meczu Wisła-Śląsk wisi trans Misiek trzymaj się?
Brawo dla Motoru za tę flagę od zewnątrz, odważni ale tylko tak na 50 % bo pilnowali i zabezpieczali ją przez cały czas hehe wiec choćby ktoś po nią wybiegł to spokojnie by zdążyli ją zwinąć. Ciekawe też że przez 2 lata gdzie wiadomo w jakich rękach był klub i jakoś Śląsk ani razu się nie odważył wywiesić od zewnątrz a dziś podczas sprzątania burdelu w klubie i okresu przejściowego na trybunach nagle się odważyli hehe.
Tak z ciekawości, ile czasu zajęła wam łącznie podróż z Legnicy pod stadion?
Co do meczu to przednia zabawa na sektorze, dobry derbowy klimacik, zawiódł mnie trochę doping gości, przy poprzednich wizytach wyglądało to lepiej, ale co by nie mówić moim zdaniem i tak zjadają swoich zgodowiczów pod tym względem. Następnym razem odpuście sobie może te z****** "WSZYSCY NA CZARNO", niebieski to nie jest taki zły kolor ;).
/Co do oprawy anty, bekowa i uszczypliwa. Jakby ktoś snuł jakieś fantazje o wielkim ciśnieniu to śpieszę z wyjaśnieniem, że to Miedź wydaje serie vlepek Anty ZL, nie na odwrót.
Co do meczu to przednia zabawa na sektorze, dobry derbowy klimacik, zawiódł mnie trochę doping gości, przy poprzednich wizytach wyglądało to lepiej, ale co by nie mówić moim zdaniem i tak zjadają swoich zgodowiczów pod tym względem. Następnym razem odpuście sobie może te z****** "WSZYSCY NA CZARNO", niebieski to nie jest taki zły kolor ;).
/Co do oprawy anty, bekowa i uszczypliwa. Jakby ktoś snuł jakieś fantazje o wielkim ciśnieniu to śpieszę z wyjaśnieniem, że to Miedź wydaje serie vlepek Anty ZL, nie na odwrót.
Między sobą na pocieszenie opowiadacie takie bajeczki żeby mniej bolało?korden pisze: 18.02.2019, 22:40Nie ma się szczycić za bardzo z takiego skrojenia na takim patencie ogromnym tak szczerze mówiąc, wszystko dostali do rączki, ochrona otwarła drzwi, wpuściła, wypuściła, zamknęła a Wisła po prostu nie mogła zareagować na to, bez szans na reakcie... W dodatku robili to na takim pośpiechu że mając w zasięgu ręki flage Sharksów nie połasili się na nią tylko skroili mini nieobliczalnych.
-
Józek Chrzanów

Tu widać jak na dłoni jak flaga wisi "na zewnątrz" forumowi eksperci. nic tylko podbiec i zrywać..
-
jebacjebacpzpn
Czy mógłbyś z podobnym pospiechem wyjaśnić sprawę Waszego kolegi po szalu S.? Czy jak wszyscy nabierzesz wody w usta, zmienisz temat, nie odpowiesz, znikniesz z tego tematu?ponadwami pisze: 18.02.2019, 23:26 Jakby ktoś snuł jakieś fantazje o wielkim ciśnieniu to śpieszę z wyjaśnieniem, że to Miedź (...)
Widzę, że ci za ciężko normalnie odpowiedzieć na proste pytanie. Wystarczy, że mi wskażesz jakikolwiek związek dlaczego był pozdrawiany grajek, tylko tyle chcę.Beha pisze: 18.02.2019, 20:05 Urzekła mnie twoja wyliczanka, widzę, że jęz. polski na podobnym poziomie, co u idola Tarasa Romańczuka.
Jak masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem, zgłoś się do nauczycielki od jęz.polskiego po korepetycje.
Legia będzie pozdrawiała, kogo bedzie chciała .
A jak ci się nie podoba, to razem z farbowanym rodakiem Tarasem idz się poskarżyć Stanowskiej albo Nigdy Więcej.
PS oznaczyłem ci błędy przez pogrubienie, doucz się swojego ojczystego języka.
Motoru ile 100-150?Józek Chrzanów pisze: 18.02.2019, 23:37
Tu widać jak na dłoni jak flaga wisi "na zewnątrz" forumowi eksperci. nic tylko podbiec i zrywać..
Furman nie raz i nie dwa był pozdrawiany już na Legii, więc na co się srasz, a że przy okazji pojechał z gościem udającym Polaka i grającym dla zninawidzonego klubu w W-wie, no cóż życie...:)pestycydy pisze: 19.02.2019, 00:37Widzę, że ci za ciężko normalnie odpowiedzieć na proste pytanie. Wystarczy, że mi wskażesz jakikolwiek związek dlaczego był pozdrawiany grajek, tylko tyle chcę.Beha pisze: 18.02.2019, 20:05 Urzekła mnie twoja wyliczanka, widzę, że jęz. polski na podobnym poziomie, co u idola Tarasa Romańczuka.
Jak masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem, zgłoś się do nauczycielki od jęz.polskiego po korepetycje.
A jak ci się nie podoba, to razem z farbowanym rodakiem Tarasem idz się poskarżyć Stanowskiej albo Nigdy Więcej.
W czym tkwi Twój problem?
-
pizgacz_rurkowcow
Re: Komentarze/Relacje/Foto-Video 15-18.02.2019 hehe
Kurczak jakie efekty tego lubelskiego latanie po Krakowie? Trafienie kogoś konkretnego z TSW, wykrojenie jakiś fantów? Jak coś to zarzuć jakieś foty, relacje. Akcję nawet jednej z największych kos potrafię docenić. Jednak coś mi się widzi że nie zarzucisz bo jesteś jednym z wielu płaczków, co dalej nie może dojść do siebie, że koledzy po głowach w Marsylii dostali, to zostaje nawijanie farmazonów na poprawę humoru? Tak jak pisałem jakiś czas temu - mieliście już multum okazji żeby się wykazać chociażby wrocławsko-legnicko-lubelskim składem i pokazać coś konkretnego w Krk. Jedyne niestety co się działo to Ci pierwsi się jarali że w Gdańsku trafili jakieś pojedyncze sztuki co pojechały do ziomków na melanż, a poza tym to non-stop płacz takich Kurczaków z neta. Chyba że dostanę relacje/foty to zwracam honor.KurCzakey pisze: 18.02.2019, 22:25Zmarnowałem 2 godzinki tak naprawdę, ale czekam dalej na relację znajomych, więc ci napiszę później na razie oprawa dla legendy słaba, jak i cały nieogarnięty młyn razem z młynowym,Jeszcz ten Motor niełubiany na Wisle się pojawił wcześniej łatając po Krakowie samemu co za życie nie?halodrol pisze: 18.02.2019, 22:19No i co doczekałeś się tych wymarzonych gołych męskich dup jak to opisywałeś w temacie krakowskim czy zmarnowałeś 2h życia na nic?KurCzakey pisze:Tak ogladałem tv :)
-
edekmaciwoda
A propo liczb ..jeszcze prawda jest taka ze gdyby nie fan cluby sam Lubin byłby taka Nieciecza ....to dzieki fan clubom macie taki młyn i ekipę policzcie sami Chojnow Boleslawiec .Ścinawa Złotoryja Świerzawa Góra i kij się co jeszcze a tak słaby młyn smieszne ...bo w większości w ekipie to jest Chojnów Bolesławiec gdyby nie oni to byście cicho siedzieli ....to oni wodzili prym w ekipie ...I kiedyś fakt było HZL A teraz dostała tylko nazwa ...ustawiliscie się na Miedź wracajaca ze Szczecina to czemu nic z tego nie wyszło ....kiedyś STARE HZL potrafilo wjeżdżać w nocy w Legnicy na dworzec jak szukali atrakcji teraz co już się boją ? Prawda jest taka ze już nie macie tak dobrej ekipy ....A boicie się wyjść na ubitą ziemię z Legniczanami bo bo Ty była wtopa jak nic a tak blisko macie do siebie ....
-
edekmaciwoda
ZAGLEBIE= HIPOKRETY
Pisalem ci, idź poskarż się do Nigdy Wiecej, jako chorzowski powinieneś mieć w tym doświadczenie.pestycydy pisze: 19.02.2019, 00:37Widzę, że ci za ciężko normalnie odpowiedzieć na proste pytanie. Wystarczy, że mi wskażesz jakikolwiek związek dlaczego był pozdrawiany grajek, tylko tyle chcę.Beha pisze: 18.02.2019, 20:05 Urzekła mnie twoja wyliczanka, widzę, że jęz. polski na podobnym poziomie, co u idola Tarasa Romańczuka.
A dopóki nie ustalisz, czy to Furman czy Kuświk ciskał do farbowanego lisa, nie wracaj z żalami.
I pamiętaj: korepetycje, inaczej kibel w gimnazjum.
A tylu tu z południowych rejonów kraju kumaterii :) o Furmanie/Romanczuku wiedzą wszystko ale o swoich układowiczach/zgodach już niekoniecznie. No ale mimo słoneczka dziś troszkę mrozi w jednym ze śląskim miast.
-
AMFITEATRJB
Oświęcim to raczej Małopolska nie Śląsk;)
O fakt. Człowiek się uczy całe życie. Ale i na podkarpaciu minimalnie na minusie.
Potwierdzi ktoś że Bielskie Zagłębie wchodzi posiadanie flagi Iglopolu i 3 Unii Oświecim ?
jakiś włam był do magazynku?
Słyszalem że 110 osób z Motoru.Maciąg pisze: 19.02.2019, 00:42Motoru ile 100-150?Józek Chrzanów pisze: 18.02.2019, 23:37
-
Czytelnik1979
To jest w końcu ten Siwak w ekipie czy nie? Kilka(naście) pytań do kibiców Zagłębie padło i nikt nie chce odpowiedzieć :-(
Relacja z meczu Legia -Cracovia ze strony Legioniści.com :
Legia Warszawa - Cracovia ()
Przy Łazienkowskiej dobra frekwencja, blisko 21 tys. widzów. Na wyjście piłkarzy zaprezentowana została oprawa - transparent "Zaczynamy z wysokiego Ceeeeee", podczepiana do dachu malowana sektorówka przedstawiająca kibica z megafonem w koszulce "ACAB", foliowe flagi oraz pirotechnika - odpalane z dachu sztuczne ognie oraz po kilkadziesiąt czerwonych i zielonych rac odpalonych na bocznych sektorach Żylety. W wyniku zadymienia boiska mecz został opóźniony o kilka minut. Cracovia przyjechała do Warszawy specjalem. Wraz z nimi zgody, m.in. Ajax, Lech oraz GKS Tychy. W sektorze gości wywiesili 6 flag. W drugiej połowie zaprezentowali transparent "Bianco Rosso", białe i czerwone chorągiewki, ok. 30 rac i stroboskopy.
Czy kibice Cracovii nie napisali czasami w oświadczeniu ,że oficjalnie już ich nic z Ajaxem nie łączy ?
Przy Łazienkowskiej dobra frekwencja, blisko 21 tys. widzów. Na wyjście piłkarzy zaprezentowana została oprawa - transparent "Zaczynamy z wysokiego Ceeeeee", podczepiana do dachu malowana sektorówka przedstawiająca kibica z megafonem w koszulce "ACAB", foliowe flagi oraz pirotechnika - odpalane z dachu sztuczne ognie oraz po kilkadziesiąt czerwonych i zielonych rac odpalonych na bocznych sektorach Żylety. W wyniku zadymienia boiska mecz został opóźniony o kilka minut. Cracovia przyjechała do Warszawy specjalem. Wraz z nimi zgody, m.in. Ajax, Lech oraz GKS Tychy. W sektorze gości wywiesili 6 flag. W drugiej połowie zaprezentowali transparent "Bianco Rosso", białe i czerwone chorągiewki, ok. 30 rac i stroboskopy.
Czy kibice Cracovii nie napisali czasami w oświadczeniu ,że oficjalnie już ich nic z Ajaxem nie łączy ?
Kolego, odpowiedz sobie sam... Przecież gdyby Siwaka nie było w ekipie. to by zaprzeczyli.Czytelnik1979 pisze: 19.02.2019, 14:10 To jest w końcu ten Siwak w ekipie czy nie? Kilka(naście) pytań do kibiców Zagłębie padło i nikt nie chce odpowiedzieć :-(
Dziwny jest brak transparentu Misiek trzymaj się tym bardziej że wcześniej był wieszsny. Moim zdaniem po tym całym zamieszaniu z jego osobą tym bardziej powinien wisieć i skoro go nie było to jednak chyba jednak jest coś na rzeczy. Poczekamy zobaczymy... Zrezygnował z adwokatów a każdy wie że to pierwszy krok.....
skoro miałeś taką prośbę, to nie szkoda nerwów?
Tak jak się spodziewałem,nie ma szans na odpowiedź lubinków. no cóż,trudno ...
Ostatnia rzecz do ZL i już was nie męcze - czy to prawda co mówił mi pewien nicpoń z arki,ze swojego bohatera z taboru,w ramach okazania szacunku nazywacie Don Cziawani ?
Ostatnia rzecz do ZL i już was nie męcze - czy to prawda co mówił mi pewien nicpoń z arki,ze swojego bohatera z taboru,w ramach okazania szacunku nazywacie Don Cziawani ?
Kibice Zagłębia Lubin dziwnie milczą w temacie brudnego u siebie w ekipie. Motoru w Krakowie 120 osób.
Zagłebie....i Zawisza....Falubaz.Fajnie,że przy okazji meczu z Legią zebraliście sie wraz ze zgodami w kilka setek-tu racja w takiej liczbie kalkulatorów u siebie nie potrzeba ;)Po powrocie ze Szczecina trzeba było nie załączyć kaukulatorów, to byście zobaczyli jakie to Zagłębie słabe.
Skoro tabor cyganów ETK przyjechał do Lubina w niedzielę to teraz tabor cyganów z HZL wybiera się w poniedziałek do Wrocławia ?
W ich milczeniu nie ma nic dziwnego, w końcu nie jest to powód do dumy i chwalenia się.kibol12 pisze: 19.02.2019, 16:50 Kibice Zagłębia Lubin dziwnie milczą w temacie brudnego u siebie w ekipie. Motoru w Krakowie 120 osób.
ACABeczek - kibice Polonii Przemyśl to też dla Ciebie wieśniaki czy już jednak miastowi? :)
Przez chwilę było nieporozumienie na linii Ajax-Cracovia szybko wyjaśnione.S.J. pisze: 19.02.2019, 14:26 Relacja z meczu Legia -Cracovia ze strony Legioniści.com :
Zagłebie z BKS'em nowe flagi mają?
+ Łodzki KSpotter pisze: 19.02.2019, 17:21Przez chwilę było nieporozumienie na linii Ajax-Cracovia szybko wyjaśnione.S.J. pisze: 19.02.2019, 14:26 Relacja z meczu Legia -Cracovia ze strony Legioniści.com :