Wydymała to Ciebie stara gumowym pętem w kakao, od Wisły 3 chuje w bok, lepiej się zajmij swoją Cracovią bo dołujecie w dół i zaraz się rozjebiecie o chodnik.. nawet nasze małolaty przejęły wasz kaufland na derbach.. a Wisła czy w ekstraklasie czy w IV lidze nadal będzie was j**** na każdym kroku.. Szcześliwego Nowego Roku i c*** ci w ryjszwadron97 pisze: ↑31.12.2018, 07:28Przerób sobie Nick na kambodżańczyk :-) było was 22 k a nawet nie stać was na opłatę stadionu:-) Sarapata sobie pensję wypłaciła firmie męża a Wisłę wydymala:-)Gwinejczyk pisze: ↑30.12.2018, 11:51Ten szwadron97 to nowy uczeń lorda sithów VALO. Razem zawładną galaktyką internetów. Tylko w ten sposób widzą szanse dla swojej Cracovii. Bo w realu już nie bardzo.
Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Wisła 5
-
Cracovia przynajmniej płaci za Kaufland a wy za stocznie nie biedaki:-)małolat pisze: ↑31.12.2018, 09:42Wydymała to Ciebie stara gumowym pętem w kakao, od Wisły 3 chuje w bok, lepiej się zajmij swoją Cracovią bo dołujecie w dół i zaraz się rozjebiecie o chodnik.. nawet nasze małolaty przejęły wasz kaufland na derbach.. a Wisła czy w ekstraklasie czy w IV lidze nadal będzie was j**** na każdym kroku.. Szcześliwego Nowego Roku i c*** ci w ryjszwadron97 pisze: ↑31.12.2018, 07:28Przerób sobie Nick na kambodżańczyk :-) było was 22 k a nawet nie stać was na opłatę stadionu:-) Sarapata sobie pensję wypłaciła firmie męża a Wisłę wydymala:-)Gwinejczyk pisze: ↑30.12.2018, 11:51Ten szwadron97 to nowy uczeń lorda sithów VALO. Razem zawładną galaktyką internetów. Tylko w ten sposób widzą szanse dla swojej Cracovii. Bo w realu już nie bardzo.
-
po jakiego c**** Wy wchodzicie 2 dyskusje z tym parapetem, przecież jemu tylko o to chodzi, tym zyje
za kim jestes?
-
-
to już filipiak i comarch jest spoko czy jak tam to u was wygląda?
-
o grubo się dzieje w nowym roku :D
rozkminki o czynszach za stadion...
Masz superciekawe życie chłopcze, że o 6:29 w nowy rok napierasz na kwestie opłat za stadion.
rozkminki o czynszach za stadion...
Masz superciekawe życie chłopcze, że o 6:29 w nowy rok napierasz na kwestie opłat za stadion.
-
´WislaGraffiti` jeszcze dziala?
-
Z tego co wiem to od kilku lat już nie działają pod tą grupą a na pewno nie pod tym szyldem.
-
Działa tak jak Wisła londyn.
Good Night Left Side
-
i pomyśleć że zeznania takich pedałów są traktowane jako twardy dowód.
-
Co tam slychac panowie nowego w Krakowie?Nie bylo mnie z 2 i pol roku.
upa upa k u r e w kupa
-
-
-
Tosiek po staremu... tylko smok wawelski (AKA smog) rozdaje karty.
-
-
A co to sie staneło ostatnio w tej knajpie w Myslenicach?Bo jak juz pogoniony konfident tnie dobrego chlopaka to to ku*** musi pierdolnąc wszystko.
upa upa k u r e w kupa
-
Przecież, to w Myślenicach, a nie Krakowie ;)
-
Jakie jest nastawienie ultrasow lub zwyklych kibicow Wisly Krakow do SKWK? Pytanie odnosnie ostatnich rewelacji, ktore mozna bylo przeczytac na Weszlo.
-
-
Powiem krótko, Wisły już nie ma. Mogliście ocalić resztki godności i zacząć od poczatku, ale woleliscie zostać pośmiewiskiem całej Polski, zwykłymi żebrakami wycieruchami podłogi. Jak będą pasować wam barwy wyzebrane w łasce od ludzi którymi gardzicie? Teraz lizecie buty każdemu za kilka złotych, byle żul kupi sobie akcje i wytrze nimi buty. Stara menelica dająca niemytej d** za suchą bułkę. Taki jest obraz Wisły Kraków.
-
Ostra jazda. 1500 Socios. 10000 karnetow. 4banki z akcji w jeden dzien.
Jalmuzna ludzi" ktorymi gardzimy.
Frustracje lepiej kreatywnie leczyc, nie na forum
Jalmuzna ludzi" ktorymi gardzimy.
Frustracje lepiej kreatywnie leczyc, nie na forum
za kim jestes?
-
Wszystkich interesuje twoje zdanie paziu. Byle żul kupił akcje ale ciebie i tak nie stać bo stara nie da 100zl. A teraz W********** do naukiKrewki pisze: ↑06.02.2019, 19:53Powiem krótko, Wisły już nie ma. Mogliście ocalić resztki godności i zacząć od poczatku, ale woleliscie zostać pośmiewiskiem całej Polski, zwykłymi żebrakami wycieruchami podłogi. Jak będą pasować wam barwy wyzebrane w łasce od ludzi którymi gardzicie? Teraz lizecie buty każdemu za kilka złotych, byle żul kupi sobie akcje i wytrze nimi buty. Stara menelica dająca niemytej d** za suchą bułkę. Taki jest obraz Wisły Kraków.
-
Krewki już zacierał ręce myślą że spadniemy a tu psikus i ta jego frustracja :) Co Nas nie zabije to Nas wzmocni. Teraz czas na sponsora strategicznego.
ABG
-
Pozyjemy zobaczymy. Narazie komentujemy myslacych inaczej piszacych o zulach kupujacych akcje
za kim jestes?
-
Ja myślę, że nowym rządzącym zależy na pozbyciu się gangsterów, a nie Ultrasów itp. Inną sprawą jest, że muszą jakoś działać aby wyciągnąć klub z dna. Coś czytałem, że nawet młody Gowin jakieś graffiti zmalował w okolicach siłowni, więc wydaje mi się że każdy potrzebuje teraz pewnego wyciszenia.
-
Dużo osób nie rozumie że gangsterka i kibicowanie w Krakowie idzie za pan brat, jedno bez drugiego nie ma prawa bytu jeżeli chodzi o wpływy w mieście, dużo pikników nie rozumie klimatu krakowskiego, i nigdy go nie zrozumie, bo mają to gdzieś, albo żyją w innym świecie, czy innym mieściemateusznow pisze: ↑06.02.2019, 22:58Ja myślę, że nowym rządzącym zależy na pozbyciu się gangsterów, a nie Ultrasów itp. Inną sprawą jest, że muszą jakoś działać aby wyciągnąć klub z dna. Coś czytałem, że nawet młody Gowin jakieś graffiti zmalował w okolicach siłowni, więc wydaje mi się że każdy potrzebuje teraz pewnego wyciszenia.
@Krewki - swoją nienawiść do Wisły panie kibicu Śląska, przysłaniasz logiczne myślenie, kibice Wisły zrobili bardzo dużo żeby uratować Wisłę, a co najważniejsze miasto i politycy nie dają ani grosza na utrzymanie Wisły, z pieniędzy podatników nic nie idzie na Wisłe Kraków. Wisła Kraków z ekstraklasy jest klubem który dostaje od miasta prawdopodobnie najmniej i w dodatku zostaliśmy wyruchani na stadion, za który płacimy chore pieniądze. Sprzedano 10 000 karnetów na teraz, kibice Wisły w 24h wyłożyli z prywatnej kasy 4 miliony złotych w akcje na ratowanie Wisły. Wcześniej w inny sposób kibice Wisły wykładali swoją kasę, miliony... Więc twój post to ignorancja i zwykła nienawiść, nie pokryta faktami. W obecnej chwili czuje większy szacunek do kibiców Legii, niż Śląska, mimo że zapewne kumaci z Legii życzą Wiśle jak najgorzej...
-
ten graf to był typowy szyld tamtej siłowni, nie ma co się doszukiwać.media zaraz by mu zjebały renomę.mateusznow pisze: ↑06.02.2019, 22:58Ja myślę, że nowym rządzącym zależy na pozbyciu się gangsterów, a nie Ultrasów itp. Inną sprawą jest, że muszą jakoś działać aby wyciągnąć klub z dna. Coś czytałem, że nawet młody Gowin jakieś graffiti zmalował w okolicach siłowni, więc wydaje mi się że każdy potrzebuje teraz pewnego wyciszenia.
-
Ale póki co,na bardzo ciekawy i atrakcyjny wyjazd nie możesz pojechać.protektormalopolska pisze: ↑06.02.2019, 20:55Krewki już zacierał ręce myślą że spadniemy a tu psikus i ta jego frustracja :) Co Nas nie zabije to Nas wzmocni. Teraz czas na sponsora strategicznego.
-
przynajmniej nie musi czekać 10lat na kolejny;)
-
Korden, nie do konca sie z Toba zgodze. Ja nie jestem kibicem Wisly, a akcje kupilem. Poprostu zalezalo mi, zeby klub zostal w Ekstraklasie. I mysle, ze bardzo sporo bylo takich osob.
Po tym calym zamieszaniu SKWK bardzo stracilo w moich oczach. To chyba pierwszy przypadek w PL, zeby stowarzyszenie dzialalo na taka szkode swojego klubu.
Po tym calym zamieszaniu SKWK bardzo stracilo w moich oczach. To chyba pierwszy przypadek w PL, zeby stowarzyszenie dzialalo na taka szkode swojego klubu.
-
Bo gangsterzy tak mówią ? Zresztą na mieście niech sobie tam kręcą interesy jakie chcą, ale swoją "miłość" doić ? Tutaj nie chodzi tylko o Kraków, ale całą Polskę, gdzie dla niektórych ludzi w pierwszej kolejności liczy się $$. Ja osobiście mam głęboko w d**** takich ludzi, bo oni są tylko dla pieniędzy i działania są tylko pod tym kątem.korden pisze: ↑07.02.2019, 03:59Dużo osób nie rozumie że gangsterka i kibicowanie w Krakowie idzie za pan brat, jedno bez drugiego nie ma prawa bytu jeżeli chodzi o wpływy w mieście, dużo pikników nie rozumie klimatu krakowskiego, i nigdy go nie zrozumie, bo mają to gdzieś, albo żyją w innym świecie, czy innym mieście
Jesteś pewien, że tylko ten ? [link]
-
ok, myślałem że poszedł tylko WSA na wejściu do hali.
-
O jakim działaniu SKWK piszesz? Obarczanie stowarzyszenia za wszystko, co złe, to droga na skróty.MR1 pisze: ↑07.02.2019, 19:21Korden, nie do konca sie z Toba zgodze. Ja nie jestem kibicem Wisly, a akcje kupilem. Poprostu zalezalo mi, zeby klub zostal w Ekstraklasie. I mysle, ze bardzo sporo bylo takich osob.
https://imprezymasowe.eu - blog o prawnych aspektach imprez masowych
-
Vanna Ly odnaleziony, ukrywał się z koalicją Widzew&Elana&Stal Rz.

z przymrużeniem oka :D

z przymrużeniem oka :D
-
skąd wy się wykluwacie? nie wierze, że normalny myślący człowiek da się nabrać na jakieś zrzutki internetowe( nie myśle tu o kibicach Wisły). Ty naprawdę wydałeś 100 pln na to coś? szacun ziomek. Ile to trzeba mieć w głowie żeby postępować jak ten wyżej. Świat się kończyMR1 pisze: ↑07.02.2019, 19:21Korden, nie do konca sie z Toba zgodze. Ja nie jestem kibicem Wisly, a akcje kupilem. Poprostu zalezalo mi, zeby klub zostal w Ekstraklasie. I mysle, ze bardzo sporo bylo takich osob.
-
pijzemna, chodzi mi np o Dukata, ktory bral nie mala pensje.
Suczysko, niby dlaczego dalem sie nabrac?
Suczysko, niby dlaczego dalem sie nabrac?
-
Nabrać w jakim sensie ? Że kasa znowu pójdzie w lewiznę, czy że zdecydował się mimo wszystko coś dołożyć od siebie, bo chce pomóc ?Suczysko pisze: ↑10.02.2019, 10:36skąd wy się wykluwacie? nie wierze, że normalny myślący człowiek da się nabrać na jakieś zrzutki internetowe( nie myśle tu o kibicach Wisły). Ty naprawdę wydałeś 100 pln na to coś? szacun ziomek. Ile to trzeba mieć w głowie żeby postępować jak ten wyżej. Świat się kończyMR1 pisze: ↑07.02.2019, 19:21Korden, nie do konca sie z Toba zgodze. Ja nie jestem kibicem Wisly, a akcje kupilem. Poprostu zalezalo mi, zeby klub zostal w Ekstraklasie. I mysle, ze bardzo sporo bylo takich osob.
-
stać go to może jest bardziej myślący od ciebie, po drugie pozbycie się takiej akcji nie będzie jakimś problemem, może też nabrać wartości kolekcjonerskiej a wątpię w dalszą emisję.
-
Krewki, nie bądź taki krewki. Najpierw sprawdź swój ogródek, jak wyglądały kwestie na temat których się wypowiadasz w odniesieniu do twojej drużyny, kiedy widmo upadku zajrzało w oczy śląskowi. Piszesz o zakupach akcji, to sprawdź jak to wyglądało u was, na samym początku, a potem kolejny exodus po 2014. Tam dopiero była żonglerka akcjami. Jak doczytasz to daj znać kto się bardziej zeszmacił. Czołem misiu kolorowy.
bileciki do kontroli !!
-
Śmieszą mnie takie interentowe zrzuty na samochody co jebnął szydło i takie sprawy. Może nie zrozumiałeś mnie ale to wszystko jest ustawiane dla takich naiwnych jak TY. Sam bym dla mojej drużyny zrobił co mogę ale dla innego klubu? bo niech zostanie w eklapie? masz takie powody na wydanie 100 pln dam Ci nr konta slij mi siano. Raz bedzie na ratowanie biedronek z wiosny raz na moją impreze. Jeleni pełno w około