Wujek gogle się kłania.Wystarczy nazwe ulice wpisac w wyszukiwarce odpalić google maps i wlączyć street view.Wtedy robisz sobie wirtualny spacer po wybranej ulicy i po samych grafach wiesz kto gdzie rządzi.
Wlaśnie przed chwilą ''szedlem'' sobie po Włokinniczej i mam pytanie czy tam jeszcze ktos wogule mieszka?
Wujek gogle się kłania.Wystarczy nazwe ulice wpisac w wyszukiwarce odpalić google maps i wlączyć street view.Wtedy robisz sobie wirtualny spacer po wybranej ulicy i po samych grafach wiesz kto gdzie rządzi.
Wlaśnie przed chwilą ''szedlem'' sobie po Włokinniczej i mam pytanie czy tam jeszcze ktos wogule mieszka?
A jak ktoś grafy były przestrzelone w trakcie przejazdu wozu google to co wtedy? :)
ŁÓDZKI KLUB SPORTOWY - RODOWICI 1908 ŁODZIANIEǝʍoʇɹods oʍʇsʎzɹɐʍoʇǝzɔıuloɹ
Jakies studenty po zajęciach na eko socu wracały w kierunku narutowicza.
Było zimno, 2 koleszkow z 3 osobowego składu miało szalik Widzewa.
W poblizu ktoś wychwycił ten temat i chłopaki dostały klapsy tracąc fanty.
podobno jednego tak kopnęli w tornister, że aż mu kredki wyleciały.
Pany, poraddzie cos. Moj widzewiok w komorce chyba choruje albo cos mu zaszkodzilo, nic sie nie odzywa a wczesniej taki wyszczekany, czterdziesty karnet mu pakuje do ryja i nic - nie dziala. Moze sie zawiesil. Ktos mial podobny problem ze swoim widzewiokiem? Moze mu puscic kasete VHS z Ligi Mistrzow albo jakies program o rolnictwie?
Zapewne wydaje ci się że wymyśliłeś prześmiewczy post roku, no muszę cię zmartwić choć nieobiektywnie, że tak nie jest, malutki masz ten rozumek.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."
Pany, poraddzie cos. Moj widzewiok w komorce chyba choruje albo cos mu zaszkodzilo, nic sie nie odzywa a wczesniej taki wyszczekany, czterdziesty karnet mu pakuje do ryja i nic - nie dziala. Moze sie zawiesil. Ktos mial podobny problem ze swoim widzewiokiem? Moze mu puscic kasete VHS z Ligi Mistrzow albo jakies program o rolnictwie?
Pomaluj go srebrem i na nim zrob grafa...i to jest hardcore, tylko uważaj komu się pucujesz, żeby potem nie było śmiechu na sali jak z szalikami kobity;)
Taka historie mógł wymyślić tylko Haker z MKC ( ten co na konta Wiary chcial sie włamywac ) , on ma tak samo wybujała fantazje hehe :))
Haker czy to Ty ???
A mi przy porządkowaniu zinów nasunęło się takie pytanie, jak to się stało że ŁKS używał emblematu Czerwonego Diabła i ogólnie wzorcem był Man U ..klub zdecydowanie bez białego koloru barw.
A mi przy porządkowaniu zinów nasunęło się takie pytanie, jak to się stało że ŁKS używał emblematu Czerwonego Diabła i ogólnie wzorcem był Man U ..klub zdecydowanie bez białego koloru barw.
Motyw mają dojebany i to sie ze mna zgodzi chyba kazdy i do tego ta fana Uliczni Wojownicy jedna z lepszych
Motyw mają dojebany i to sie ze mna zgodzi chyba kazdy i do tego ta fana Uliczni Wojownicy jedna z lepszych
chodziło mi bardziej o konkretnego CzD z herbu Man Utd na okładkach zinów ŁKS, ekipa ManUtd to Red Army...
Zaprowadz mu do piwnicy swoją matkę, jak chłop porucha to dojdzie do siebie.
Pany, trochę offtop, ale czy ktoś kojarzy szczura, który w okolicach pl. Barlickiego, dworca Kaliskiego i Manufaktury, a może i jeszcze gdzieś, cały czas (gdzieś od roku) zaczepia ludzi mówiąc, że wyjebali go z budowy i potrzebuje hajsu na pociąg/bus żeby wrócić do domu? To jakiś typ, który pojawia się na meczach którejś z łódzkich drużyn? Pytanie absolutnie bez żadnej spiny.
Artysta-takich ludzi to po Łodzi w h** chodzi i cwaniakuje by tylko kasę dać na gorzałę.
Raz mnie gościu zaczepił że potrzebuje na bilet na drugi koniec Łodzi - zdziwil się bo mu bilet dałem :)
Pózniej ten sam ta sama gadka tylko inne miejsce zamieszkania.
Aha. MW10 jeśli źle to odebrałem to wybacz,nie ma tematu.
Mój post był kierowany do Pana Pique vel MMS który zawsze błyszczy newsami po zwycięstwach, a gdy coś idzie nie pomyśli, zapada się pod ziemię. Można powiedzieć jak szczURy w kanałach. ;)
A to jest jakiś obowiązek pucowania się na k. net do czegoś co się wydarzyło? Chyba bardziej Wy powinniście się pochwalić tym plusikiem. Może sami "coś" słyszeliście ale dobrze nie wiecie o co chodzi , i stąd te posty dopiero dziś :)
Co do nagrań wrzuconych do sieci , trochę słaba sytuacja wyszła. Jeśli chodzi o to o kim jest mowa na nagraniach jak sami ich nazywacie nieprzypadkowymi osobami to jesteście trochę w błędzie :). O kim by to jednak nie było nie powinno byc takich sytuacji. Do wracających z obozu w Kołobrzegu , wiadomo dlaczego do niczego nie doszło .
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."