Województwo Pomorskie
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Województwo Pomorskie
ma ktoś to nagranie ??
Nie kłam że nikt nie siedział za tą sprawę bo jedna osoba przyjęła ładne kilka lat.
Koniec tych kłamstw, osoba która siedziała była rozpoznana przez was i są na to papiery. Dodatkowo za wycofanie zeznań wzięliście kasę do łapy lecz już było na to za późno.kibic28 pisze: 22.01.2019, 15:11 Tak, masz rację. Miało być nikt za to nie siedział przez Bałtyk. Bo to gość od was sie rozpierdolił, którego niedawno pogoniliście i tyle w temacie
Eh, wychowałem się na zinie Zadyma i Filozofii Gołego :) To już będzie 19 lat
-
serce miasta
widze że jednak nie rozumiesz...odpowiedz czy osoby których dotyczyły papiery nadal chodzą na Bałtyk tj jeżdzą na wyjazdy,maja dostęp do szalików,koszulek itp.?kibic28 pisze: 22.01.2019, 16:13 Konfidenctwo bee ale sprzęt ok, przerzuty ok, kłamstwa ok, dragi ok, gangsterka ok... Chłopie nic nie usprawiedliwiam tylko obrazuję jakie to wszystko zakłamane. Ktoś wtedy powiedział za duzo w emocjach bo prawie zginęlu ludzie a to prawie kajtki były a nie żadni gangsterzy. W tamtych czasach mówiło się mordercy za kraty... Po chwili wszystko zostało odwołane ale rozpruł się sledź i za to typ poszedł siedzieć. I było to ku*** 16 lat temu. Trzy pokolenia kibice.net juz ten temat przerabiały od tamtej pory.
Goły cwelu to ciebie nie ma i nie będzie
A jak myślisz ?serce miasta pisze: 22.01.2019, 16:34widze że jednak nie rozumiesz...odpowiedz czy osoby których dotyczyły papiery nadal chodzą na Bałtyk tj jeżdzą na wyjazdy,maja dostęp do szalików,koszulek itp.?kibic28 pisze: 22.01.2019, 16:13 Konfidenctwo bee ale sprzęt ok, przerzuty ok, kłamstwa ok, dragi ok, gangsterka ok... Chłopie nic nie usprawiedliwiam tylko obrazuję jakie to wszystko zakłamane. Ktoś wtedy powiedział za duzo w emocjach bo prawie zginęlu ludzie a to prawie kajtki były a nie żadni gangsterzy. W tamtych czasach mówiło się mordercy za kraty... Po chwili wszystko zostało odwołane ale rozpruł się sledź i za to typ poszedł siedzieć. I było to ku*** 16 lat temu. Trzy pokolenia kibice.net juz ten temat przerabiały od tamtej pory.
Goły cwelu to ciebie nie ma i nie będzie
Tak masz rację, skupie się tylko na kibicowaniu swojej drużynie bo na resztę jestem za cienki. Tyle obowiązków kibica w dzisiejszych czasach, że nie podołam.
Ojjj i wywiad coraz gorszy, dopracujcie informacjecoci pisze: 22.01.2019, 17:59 https://www.youtube.com/watch?v=Q9PWgNgPCww
2:21 do 2:28 pies-ten wyższy z wąsikiem ;)
-
Jurgen von Bacterius
Mówisz o śmiechu córki Adamowicza?
https://wolna-polska.pl/wp-content/uplo ... /a-116.jpg
https://wolna-polska.pl/wp-content/uplo ... /a-110.jpg
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... q1Ak-t3wVc
Na filmiku 16:29, 17:08. 1:02:44
Żona i starsza córka też jakoś nie wyglądają na zbytnio przejęte.Zero łez.
Dziwne to wszystko w c***. Każdy z nas zapewne uczestniczył w nie jednym pogrzebie, widział najbliższą rodzinę zmarłego. Mnóstwo łez, zmęczenie, opuchnięte powieki, ogromny stres. Nawet w przypadkach gdy rodzina była już w jakimś stopniu pogodzona ze stratą, bo ktoś ciężko chorował.
Tutaj nie widać łez, nie widać żadnych emocji. Żona przemawia kilkanaście godzin po tragicznej śmierci męża i nawołuje Owsiaka by nie rezygnował z funkcji przewodniczącego WOŚP? W takich sytuacjach masz w d**** wszystko co cię otacza, milion myśli na raz, kto, dlaczego to zrobił. Każdy kto przechodził śmierć kogoś bliskiego to chyba doskonale wie o czym mowa.
W kościele to chyba więcej smutku w oczach mieli ludzie obcy niż najbliższa rodzina.
Tutaj nie widać łez, nie widać żadnych emocji. Żona przemawia kilkanaście godzin po tragicznej śmierci męża i nawołuje Owsiaka by nie rezygnował z funkcji przewodniczącego WOŚP? W takich sytuacjach masz w d**** wszystko co cię otacza, milion myśli na raz, kto, dlaczego to zrobił. Każdy kto przechodził śmierć kogoś bliskiego to chyba doskonale wie o czym mowa.
W kościele to chyba więcej smutku w oczach mieli ludzie obcy niż najbliższa rodzina.
-
Slenderman
1.9.4.6 no właśnie. Urządzili sobie teatr na WOŚP w Gdańsku. Prezydent Paweł Adamowicz, teraz jest gdzieś daleko, na drugim końcu globu... Fałszywa flaga. Teatr dla Gojów.
Chowałeś kiedykolwiek kogoś bliskiego ? Zdajesz sobie sprawę że ludzie naprawdę bardzo róznie reagują na takie stresujące i smutne wydarzenia ? Pomijam już że to jeszcze małe dziecko i nic nie kuma. Prze chuje jesteście :)Jurgen von Bacterius pisze: 23.01.2019, 08:53Mówisz o śmiechu córki Adamowicza?
https://wolna-polska.pl/wp-content/uplo ... /a-116.jpg
https://wolna-polska.pl/wp-content/uplo ... /a-110.jpg
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... q1Ak-t3wVc
Na filmiku 16:29, 17:08. 1:02:44
Żona i starsza córka też jakoś nie wyglądają na zbytnio przejęte.Zero łez.
Ja p*******. Nie odchodź Jurek.
To co Goly napisales o kibicach nazywa się projekcja. Sfustrowanego outsidera nie majacego wplywu na nic, nawet na wlasne samopoczucie. Pozostaje żyć własną legendą.
-
optymistasks
Wiem że nie wszyscy są gangsterami, ale problem polega na tym, iż wielu chciałoby nimi być, gdyż takie mają wzorce sukcesu i szacunku..Może nie wszyscy by chcieli, ale wkielu.
A ja nigdy nie chciałem być gangsterem; w sumie chciałem być Hrabią Monte Christo, ale potem pojawił się internet, fb, twitter, więc zostałęm chorym psychicznie autsajderem - z czego się w sumie cieszę...Nie ku***, nie mogę tak popadać w gonitwę dygresji, bo ktoś pomyśli że jestem chory psychicznie...heh...
A ja nigdy nie chciałem być gangsterem; w sumie chciałem być Hrabią Monte Christo, ale potem pojawił się internet, fb, twitter, więc zostałęm chorym psychicznie autsajderem - z czego się w sumie cieszę...Nie ku***, nie mogę tak popadać w gonitwę dygresji, bo ktoś pomyśli że jestem chory psychicznie...heh...
nudny juz jestes z ta dziara i kopaniem c****,w sumie w tym gownie w ktorym sie obracales tj.ekipie baltyku moze takie rozkminki mieliscie,ale raz ze o cwelu to ty sie z symetri mogles jedynie dowiedziec a dwa ze tez bym sobie herbu na nodze nie dziabal,wszystko co najdrozsze to raczej czlowiek symbolicznie na sercu umieszcza ewentualnie w okolicy.
-
optymistasks
Arkan - powiem Ci tylko ze nie mamy pojecia - my, tzw normalni ludzie - co sie dzieje w swiecie i jakie akcje sa robione!
Ty uwazasz ze on zginal, ja uwazam ze nie, no i tyle...
Ty uwazasz ze on zginal, ja uwazam ze nie, no i tyle...
-
optymistasks
Mlody Arkan - ty zachowaj troche kultury osobistej, bo nie znasz mnie, a to ze Arka jest dla mnie wrogiem, nie znaczy ze ty tu bedziesz pisal obrazliwe teksciki i wszyscy beda uwazac iz jestescie super ekipa. Mniejsza o to, moj Baltyk byl inny i mam same super wspomnienia; wy teraz korzystacie ze zlodziejskiej koniunktury - dlatego gracie taqm gdzie gracie...nie chcecie pamietac spraw niewygodnych, no ale moze wszyscy tak jakos mamy. W kazdym razie nie wystepuj w roli sedziego, bo w Polsce i sami sedziowie nie za bardzo sie z niej wywiazuja...Troche refleksji zawsze dodaje godnosci czlowiekowi. Taka moja rada mlody Arkanie...
-
Gedania Gdansk
Pisze do Ciebie( zresztą bardzo rozsądnie) chłop bodajże z Motoru, a Ty wszędzie widzisz albo tych "konfidentów z nsr" albo Arkę. W tej opowieści odnosnie Budynia to brakuje jeszcze Reptalian...
-
optymistasks
Dobra, nie chce mnie sie sprawdzac ludzie kto skad jest - rozumiecie to, iz te sprawy zwiazane z tym srodowiskiem nie sa dla mnie do konca powazne, wiec tyle...
Ja nikogo nie zmuszam do wiary czy niewiary w cokolwiek; nie przedstawiam dowodow i fakto - ja po prostu wyrazilem swoje zdanie ktore brzmi: Nie wierze w smierc Adamowicza.
A niektorzy juz tu widza powod do zaczynania awantur, wysmiewania, pogardy, tropienia wariatow, itd...Masz inne zdanie? No i ok, nie atakuj mnie za to co mysle...
Ja nikogo nie zmuszam do wiary czy niewiary w cokolwiek; nie przedstawiam dowodow i fakto - ja po prostu wyrazilem swoje zdanie ktore brzmi: Nie wierze w smierc Adamowicza.
A niektorzy juz tu widza powod do zaczynania awantur, wysmiewania, pogardy, tropienia wariatow, itd...Masz inne zdanie? No i ok, nie atakuj mnie za to co mysle...
-
kibic ze Śląska
a Elvisa?optymistasks pisze: 24.01.2019, 13:51 Dobra, nie chce mnie sie sprawdzac ludzie kto skad jest - rozumiecie to, iz te sprawy zwiazane z tym srodowiskiem nie sa dla mnie do konca powazne, wiec tyle...
Z posta na post coraz bardziej się kompromitujesz...
-
optymistasks
Sam zdecyduje co i kiedy, oraz gdzie wstawie - rowniez pozdrawiam...
Wstrząsające Jurgen von Bacterius!
Ale Ty jako reprezentant Hooligans Poland pewnie nie strzelisz z ucha na komendzie czy innych CBA, ABC, CBŚ itp.
I skoro jesteś tak mądry to zrozumiesz że one miały retrospekcję.
Ale Ty jako reprezentant Hooligans Poland pewnie nie strzelisz z ucha na komendzie czy innych CBA, ABC, CBŚ itp.
I skoro jesteś tak mądry to zrozumiesz że one miały retrospekcję.
-
Jurgen von Bacterius
No tak przecież śmiech uśmieszki na pogrzebie własnego ojca, zero emocji i łez także u żony to jak najbardziej naturalna rzecz. Miały retrospekcję po prostu przypomniały sobie chwile które wywołały uśmiech na twarzach.
Że ja na to wcześniej nie wpadłem, przecież to takie logiczne i naturalne.
-
Prof. Miodek
Na spotkaniu wspominkowym? Tak, to naturalne, że się na takich sootkaniach wspomina dobre rzeczy. I nie było to na pogrzebie, nie pisz kłamstw rodem z TVN.Jurgen von Bacterius pisze: 01.02.2019, 21:17 No tak przecież śmiech uśmieszki na pogrzebie własnego ojca, zero emocji i łez także u żony to jak najbardziej naturalna rzecz. Miały retrospekcję po prostu przypomniały sobie chwile które wywołały uśmiech na twarzach.
optymistasks nie słyszałeś, że Adamowicz jest na Dominikanie z tymi wszystkimi milionami z Amber Gold i czeka tam na rodzinę?
Taki tok rozumowania chyba odpowiada niektórym.... ręce opadają
Taki tok rozumowania chyba odpowiada niektórym.... ręce opadają
-
optymistasks
Mnie nie odpowiada spiskowa teoria dziejow, niemniej jednak jest wiele poszlak na wiele tematow - a wiec nie zamierzam sztucznie pewnych rozwiazan wykluczac, tylko dlatego by przypadkiem "nie wyjsc na oszoloma"...Mnie interesuje prawda, a nie zdanie wiekoszsci, szczegolnie w dzisiejszych czasach, gdy manipulacja ludzmi jest stala metoda zarzadzania...
Sa takie rzeczy na ziemi i niebie, o ktorych sie filozofom nie snilo...a nawet fizjologom byc moze...
Sa takie rzeczy na ziemi i niebie, o ktorych sie filozofom nie snilo...a nawet fizjologom byc moze...
-
Gedania Gdansk
Ale jaki spisek? Przecież to nie tajemnica, że po Budyniu płacze pewna młoda dama, a z żoną łączyło jego: majątek, tajemnice biznesowe, i polityka...
a jaka to dama ?
-
Michał1990Polska
dobra żona :)Gedania Gdansk pisze: 05.02.2019, 14:58 Ale jaki spisek? Przecież to nie tajemnica, że po Budyniu płacze pewna młoda dama, a z żoną łączyło jego: majątek, tajemnice biznesowe, i polityka...
-
optymistasks
Wiemy moze kilka procent z mechanizmow, ktore rzadza swiatem klamstwa i nigdy nie dowiemy, co tak naprawde sie dzieje - nawet jesli pozornie nam to pokazuja.
Ja w smierc Adamowicza nie wierze, mam prawo...
Ja w smierc Adamowicza nie wierze, mam prawo...
-
optymistasks
Obrazasz chlopaczku, czym w sumie sam siebie komentujesz...
Ma ktoś link do telewizyjnego szpagatu tego jegomośćcia?
właśnie chyba nigdzie tego nie ma
a jednak jest video jak płaczesz do kamery :)
-
LordNelson
Wiem jaka jest odpowiedź, ale zapytam: dobrze się czujesz? Jak skończyły się lekarstwa, to powiedz, może uda się jakąś zbiórkę zorganizować, bo aż przykro na to patrzeć.
-
LzsKleszczewko
Tzw. Samozaoranie Bałtyku Level Hard