Tak samo jak w Rudzie...

Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Skonczcie już dupcyc. Na Rudzie to było dawno temu. Dostalismy w******* i trudno. Łancuch jest tak mocny jak mocne jest jego najsłabsze ogniwo. Wkrótce rewanż. Do następnego.
-
Tu nie chodzi ,że było w p****** tylko o to kto był po stronie Ruchu ,ludzie z klubu co działają charytatywnie ,plus kibice co mieli rozdawać paczki w szpitalu w tym kilku kumatych z niebieskich Katowic , naprzeciw wyselekcjonowana ekipa koalicji.Teraz pomyślcie jak by główna banda Ruchu zaatakowała akcje Gieksy w schronisku dla zwierząt czy by się aby postawili.
-
Tak oczywiście panie niebieski internet i ta zbieranina przyjechała na tereny wroga i dzielnie dwukrotnie podjęła walkę z 3 ekipami. Na koniec natomiast poprosili kolegów z Batorego o telefon do kryminału, żeby podziękować GieKSie za honorową walkę.astula pisze: ↑13.12.2018, 01:18Tu nie chodzi ,że było w p****** tylko o to kto był po stronie Ruchu ,ludzie z klubu co działają charytatywnie ,plus kibice co mieli rozdawać paczki w szpitalu w tym kilku kumatych z niebieskich Katowic , naprzeciw wyselekcjonowana ekipa koalicji.Teraz pomyślcie jak by główna banda Ruchu zaatakowała akcje Gieksy w schronisku dla zwierząt czy by się aby postawili.
Co do siły Niebieskich Katowic to nie tak dawno pokazałi na Bogucicach jacy to z nich dzielni fajterzy, kiedy to przyjechali w kilka fur szukać wrażeń, a skończyło się na tym, że spierdalali zostawiając swoje samochody. A no przepraszam zapomniałbym o ostatniej kozackiej akcji NK na galerię Libero...
GKS KATOWICE
-
temat tej akcji dawno sie wyczerpal, nie odgrzewajcie kotleta bo to wszystko sprowadza sie do napinki.
-
Kto sieje wiatr zbiera burze. Smrody tasują się w nieskończoność nad swoimi akcjami w Rudzie i w Zakopanym to teraz dla odmiany zostali sprowadzeni do parteru. Nie są bez skazy i też mają brut za paznokciami.Kuzyn Burmistrza pisze: ↑13.12.2018, 09:28temat tej akcji dawno sie wyczerpal, nie odgrzewajcie kotleta bo to wszystko sprowadza sie do napinki.
-
Brut? Łoo skurwesyn 
-
No to chyba lepiej sprowadzac "na ziemie" takimi dzialaniami jak te pod szpitalem, a nie przez licytowanie się akcjami na forum sprzed 2/3 lat , ktore zrobily burze na 20 stron z czego wartosciowych wpisow bylo moze z 8.Fizmatenty pisze: ↑13.12.2018, 11:20Kto sieje wiatr zbiera burze. Smrody tasują się w nieskończoność nad swoimi akcjami w Rudzie i w Zakopanym to teraz dla odmiany zostali sprowadzeni do parteru. Nie są bez skazy i też mają brut za paznokciami.Kuzyn Burmistrza pisze: ↑13.12.2018, 09:28temat tej akcji dawno sie wyczerpal, nie odgrzewajcie kotleta bo to wszystko sprowadza sie do napinki.
-
Wystarczy popatrzeć na fotki z poprzednich lat i każdy sobie oceni co za ekipa była tego dnia w szpitalu. Tego co działo się na Rudzie, a teraz nie można porównywać, nie ta skala.
-
... albo wyselekcjonowana banda Ruchu zaatakowała ludzi na obchodach rocznicy wydarzeń na KWK Wujek. Yyyy, ale czekaj, wtedy to przecież była niby akcja na plus, hmmm? Jakby tu jeszcze zakrzywić logike żeby wyszło na nasze, co?
-
To macie w c*** twardych ultrasów i dziołszki skoro 2x wyskoczyli do bandy GieKSy i się prali po ryjach
-
Byłeś tam czy przekaz z gazet? GieKSa sama wypierdala jak przyszliśmy na miejsce. My rozwijamy transparent, śpiewamy po chwili druga strona powoli się zbiera z powrotem. Dwóch osobników chciało przykozaczyć, ktoś nie wytrzymał sprzedał liścia wpadają kaski i po wszystkim. Historia rozbudowana przez pismaków.
-
Chce wam sie o tym wszystkim pierdolić jeszcze, dajcie se na luz.
-
Nie no ku#wa nie moge znowu słaba ekipa pod szpitalem znowu kobiety i dzieci. To jest masakra faRmazoniarze do potęgi
-
-
Zarzuty gdzie byli kiedy to czy kiedy tamto .. a jak wkoncu wyszli to co? Zle? Chyba ze ktos myslal ze ta slaba GieKSa wyjdzie dostanie po ryju "jak zawsze" i wtedy bedzie po staremu? "Zjadamy Was, palicie wroty i ta cala wasza koalicja to c**** warta!"? Taki scenariusz mial byc? Psikus
I cieszcie sie ze wkoncu macie NORMALNE zasady.
I cieszcie sie ze wkoncu macie NORMALNE zasady.
-
szpitale,schroniska,szkoły....cele charytatywne-wiadomo kto tym się zajmuje...
to tak samo sie podniecać jak wjazd na ślub,pogrzeb itp...
bez odbioru
bez odbioru
-
tylko mi sie wydaje czy sugerujesz ze takimi sprawami nie interesuja sie ludzie od bitki?Michał1990Polska pisze: ↑13.12.2018, 23:03szpitale,schroniska,szkoły....cele charytatywne-wiadomo kto tym się zajmuje...
bez odbioru
-
nurtuje mnie jedno pytanie jak to jest że te 60ki ktore wyskoczyly z puchy smigaja sobie po slaskich ulicach i jeszcze gonia chlopakow z ruchu nie ma na nich bata czy jak ? czy poprostu wszyscy są zesrani że taki dudui czy balus lataja po ulicach i leja mlodych z ruchu normalnie smiech na sali panowie to raz a dwa jak to jest ze kumaci z ksg pozwolili znów biegać arturowi nowakowi skoro ten rozpierdolił sie do podpaleń aut żabole go wyrzucili jak sie nie myle z autobusu jak jechali bodajże na slask wroclaw na brigate wirek go wrzucali ze to rozjebus a nagle przyjety jak brat i lata po rudzie 1 z zabolami odpowie ktos mi an te dwa zajebiste pytania ? jak można ku*** ponieść dziurawca !??! jeszcze sie taki rozjebus udziela na internecie no ku*** mac juz chyba zapomnial jak wycierał śline na stacji bp na wirku zesrany w spodnie
-
Mogę Ci odpowiedzieć o jednej osobie mianowicie o balusiu, że od biegania zleciał z wagi 10 kilo, kiedy by nie spierdalal to za chwilę już są psy.
Mnie też nurtuje jedno pytanie.supertorba1920 pisze: ↑14.12.2018, 11:56nurtuje mnie jedno pytanie jak to jest że te 60ki ktore wyskoczyly z puchy smigaja sobie po slaskich ulicach i jeszcze gonia chlopakow z ruchu nie ma na nich bata czy jak ? czy poprostu wszyscy są zesrani że taki dudui czy balus lataja po ulicach i leja mlodych z ruchu normalnie smiech na sali panowie to raz a dwa jak to jest ze kumaci z ksg pozwolili znów biegać arturowi nowakowi skoro ten rozpierdolił sie do podpaleń aut żabole go wyrzucili jak sie nie myle z autobusu jak jechali bodajże na slask wroclaw na brigate wirek go wrzucali ze to rozjebus a nagle przyjety jak brat i lata po rudzie 1 z zabolami odpowie ktos mi an te dwa zajebiste pytania ? jak można ku*** ponieść dziurawca !??! jeszcze sie taki rozjebus udziela na internecie no ku*** mac juz chyba zapomnial jak wycierał śline na stacji bp na wirku zesrany w spodnie
Ile Ty ku*** masz lat, że nie potrafisz normalnie napisać jednego zdania, z uwzględnieniem znaków interpunkcyjnych takich jak przecinek czy kropka, pomijając już pisanie zdań z dużej litery ? Bo jeżeli, dajmy na to masz 8-10, to w pełni jesteś usprawiedliwiony. Natomiast jeżeli więcej, to ku*** na Twoim miejscu byłoby mi wstyd, że w XXI wieku, kiedy to nauczanie początkowe jest obowiązkowe, nie potrafię napisać względnie dobrze kilku zdań wielokrotnie złożonych.
-
baleron jedynie co może to napinać się z gazem do małolatów, pozamazywać pod osłoną nocy napisy na siebie, bita ku*** jak zobaczy kogoś konkretniejszego to wiadomo jaka jest reakcja. dudi dawo dołączyli do tego c**** ale oni to nie grudzień i tym pedałom psycha siądzie prędzej czy później.
Śląscy Ekstremiści
-
OleOle pisze: ↑14.12.2018, 13:38baleron jedynie co może to napinać się z gazem do małolatów, pozamazywać pod osłoną nocy napisy na siebie, bita ku*** jak zobaczy kogoś konkretniejszego to wiadomo jaka jest reakcja. dudi dawo dołączyli do tego c**** ale oni to nie grudzień i tym pedałom psycha siądzie prędzej czy później.
[/quote dudi dawo to następni konfidenci na Ruchu to jednak fabryka konfidentów
-
Jakoś potraficie w 5-ciu ciąć przeciwnika. Gdybyście się nie rozpruli to "ktokolwiek widział ktokolwiek wie".Naród Slonski pisze: ↑14.12.2018, 12:51Mogę Ci odpowiedzieć o jednej osobie mianowicie o balusiu, że od biegania zleciał z wagi 10 kilo, kiedy by nie spierdalal to za chwilę już są psy.
To w czym problem powtórzyć akcje ?
-
człowieku czy Ty sie wczoraj urodziłeś?? Włącz myślenie, to nic nie boli. Przeciez oni doskonale zdaja sobie sprawe, ze po takiej akcji znowu przybędzie im 60siątek. Jakby mieli za mało problemów.saab10 pisze: ↑14.12.2018, 15:41Jakoś potraficie w 5-ciu ciąć przeciwnika. Gdybyście się nie rozpruli to "ktokolwiek widział ktokolwiek wie".Naród Slonski pisze: ↑14.12.2018, 12:51Mogę Ci odpowiedzieć o jednej osobie mianowicie o balusiu, że od biegania zleciał z wagi 10 kilo, kiedy by nie spierdalal to za chwilę już są psy.
To w czym problem powtórzyć akcje ?
-
wezmę u ciebie lekcje :)Na_lajcie pisze: ↑14.12.2018, 13:31Mnie też nurtuje jedno pytanie.supertorba1920 pisze: ↑14.12.2018, 11:56nurtuje mnie jedno pytanie jak to jest że te 60ki ktore wyskoczyly z puchy smigaja sobie po slaskich ulicach i jeszcze gonia chlopakow z ruchu nie ma na nich bata czy jak ? czy poprostu wszyscy są zesrani że taki dudui czy balus lataja po ulicach i leja mlodych z ruchu normalnie smiech na sali panowie to raz a dwa jak to jest ze kumaci z ksg pozwolili znów biegać arturowi nowakowi skoro ten rozpierdolił sie do podpaleń aut żabole go wyrzucili jak sie nie myle z autobusu jak jechali bodajże na slask wroclaw na brigate wirek go wrzucali ze to rozjebus a nagle przyjety jak brat i lata po rudzie 1 z zabolami odpowie ktos mi an te dwa zajebiste pytania ? jak można ku*** ponieść dziurawca !??! jeszcze sie taki rozjebus udziela na internecie no ku*** mac juz chyba zapomnial jak wycierał śline na stacji bp na wirku zesrany w spodnie
Ile Ty ku*** masz lat, że nie potrafisz normalnie napisać jednego zdania, z uwzględnieniem znaków interpunkcyjnych takich jak przecinek czy kropka, pomijając już pisanie zdań z dużej litery ? Bo jeżeli, dajmy na to masz 8-10, to w pełni jesteś usprawiedliwiony. Natomiast jeżeli więcej, to ku*** na Twoim miejscu byłoby mi wstyd, że w XXI wieku, kiedy to nauczanie początkowe jest obowiązkowe, nie potrafię napisać względnie dobrze kilku zdań wielokrotnie złożonych.
-
Umówmy się że 90% ludzi z ekip to ameby umysłowe w drogich ciuchach :)
To jakim cudem ja studia ukończyłemMENTOL1 pisze: ↑15.12.2018, 09:28To widac ze ty nie jesteś w ekipie lub nie jestes fanatykiem taki fanatyk z lat 90 to nie myślał o nauce od dziecka tylko mecze i klimat kibicowski pieprzą jakieś pisanie i naukę. Znam wielu takich i wiem jak teraz sie zachowują caly czas sterydy treningi interesy ... a pisać to oni nie umieją zresztą ja też będy robie jak oni bo wiem jak to jest byc fanatykiem.Na_lajcie pisze: ↑14.12.2018, 13:31Mnie też nurtuje jedno pytanie.supertorba1920 pisze: ↑14.12.2018, 11:56nurtuje mnie jedno pytanie jak to jest że te 60ki ktore wyskoczyly z puchy smigaja sobie po slaskich ulicach i jeszcze gonia chlopakow z ruchu nie ma na nich bata czy jak ? czy poprostu wszyscy są zesrani że taki dudui czy balus lataja po ulicach i leja mlodych z ruchu normalnie smiech na sali panowie to raz a dwa jak to jest ze kumaci z ksg pozwolili znów biegać arturowi nowakowi skoro ten rozpierdolił sie do podpaleń aut żabole go wyrzucili jak sie nie myle z autobusu jak jechali bodajże na slask wroclaw na brigate wirek go wrzucali ze to rozjebus a nagle przyjety jak brat i lata po rudzie 1 z zabolami odpowie ktos mi an te dwa zajebiste pytania ? jak można ku*** ponieść dziurawca !??! jeszcze sie taki rozjebus udziela na internecie no ku*** mac juz chyba zapomnial jak wycierał śline na stacji bp na wirku zesrany w spodnie
-
Baleron to najbardziej z nich cwaniakuje na Świętochłowicach byli widziani pod biedronką wszyscy 4 dawo baleron i dudi bujaja się w 4 5 i kto ich dojedzie nikt ! Nie ma kto taka prawda śmiech na sali, ale to nic nadal mi nikt nie odpowiedział co z tym rozjebusem Arturem Nowakiem czmu ma prawo biegać znów.OleOle pisze: ↑14.12.2018, 13:38baleron jedynie co może to napinać się z gazem do małolatów, pozamazywać pod osłoną nocy napisy na siebie, bita ku*** jak zobaczy kogoś konkretniejszego to wiadomo jaka jest reakcja. dudi dawo dołączyli do tego c**** ale oni to nie grudzień i tym pedałom psycha siądzie prędzej czy później.
-
To widać że ty nie jesteś w ekipie lub nie jesteś fanatykiem i że pieprzyłeś pisanie i naukę... Widać też że jesteś umysłowy menel albo takie umysłowe Auschwitz i wiesz jak nim być ;)MENTOL1 pisze: ↑15.12.2018, 09:28To widac ze ty nie jesteś w ekipie lub nie jestes fanatykiem taki fanatyk z lat 90 to nie myślał o nauce od dziecka tylko mecze i klimat kibicowski pieprzą jakieś pisanie i naukę. Znam wielu takich i wiem jak teraz sie zachowują caly czas sterydy treningi interesy ... a pisać to oni nie umieją zresztą ja też będy robie jak oni bo wiem jak to jest byc fanatykiem.
-
1948 rac w kształcie litery "G" pod stadionem Górnika z okazji 70-lecia klubu (14.12.2018 r.)
https://www.youtube.com/watch?v=pYNAvhAuwIU
https://www.youtube.com/watch?v=pYNAvhAuwIU
PolishFans TV - największy kanał kibicowski w Polsce na YouTube
YouTube ➡ https://www.youtube.com/PolishFansTV
Facebook ➡ https://www.facebook.com/polishfanstv/
Instagram ➡ https://www.instagram.com/polishfanstv/
Twitter ➡ https://twitter.com/polishfanstv
-
W********** żebraku pierdolony z tego forum.Jak tak lubisz jałmużnę to żebraj na ulicy, albo po kościołem, a nie na YouTube.PolishFansTV pisze: ↑15.12.2018, 11:421948 rac w kształcie litery "G" pod stadionem Górnika z okazji 70-lecia klubu (14.12.2018 r.)
-
Ile jeszcze postów nabijesz czepiając się nas? Nie możesz tego napisać prywatnie? Jest mnóstwo kanałów przez które masz możliwość się z nami skontaktować i zgłosić swoje uwagi. Jesteś jednym z nielicznych więc chętnie wysłuchamy argumentów. Aczkolwiek patrząc na twoje wpisy, i to jak swobodne przychodzi ci bluzgać to nie będzie z tobą o czym pisać.patriota85 pisze: ↑15.12.2018, 13:16W********** żebraku pierdolony z tego forum.Jak tak lubisz jałmużnę to żebraj na ulicy, albo po kościołem, a nie na YouTube.PolishFansTV pisze: ↑15.12.2018, 11:421948 rac w kształcie litery "G" pod stadionem Górnika z okazji 70-lecia klubu (14.12.2018 r.)
Posty do usunięcia.
PolishFans TV - największy kanał kibicowski w Polsce na YouTube
YouTube ➡ https://www.youtube.com/PolishFansTV
Facebook ➡ https://www.facebook.com/polishfanstv/
Instagram ➡ https://www.instagram.com/polishfanstv/
Twitter ➡ https://twitter.com/polishfanstv
-
Skoro ich widziałeś to czemu ich nie dojechałeś? Przeciez frajer to frajer nie wazne skąd. Wszedzie powinni być j*****. Nie moj temat ale taka sugestia mnie naszła. Smiech na sali zrobiłeś z siebie. Mowisz ze nikt ich nie dojeżdza a sam co zrobiles jak ich widzialeś?supertorba1920 pisze: ↑15.12.2018, 11:01Baleron to najbardziej z nich cwaniakuje na Świętochłowicach byli widziani pod biedronką wszyscy 4 dawo baleron i dudi bujaja się w 4 5 i kto ich dojedzie nikt ! Nie ma kto taka prawda śmiech na sali, ale to nic nadal mi nikt nie odpowiedział co z tym rozjebusem Arturem Nowakiem czmu ma prawo biegać znów.OleOle pisze: ↑14.12.2018, 13:38baleron jedynie co może to napinać się z gazem do małolatów, pozamazywać pod osłoną nocy napisy na siebie, bita ku*** jak zobaczy kogoś konkretniejszego to wiadomo jaka jest reakcja. dudi dawo dołączyli do tego c**** ale oni to nie grudzień i tym pedałom psycha siądzie prędzej czy później.
BHBD
-
cwelisko Dudi już wypierdolił do swojej zajebanej dechami wiochy. Artur Nowak ps Arczi przyjęty ponownie przez kolegów z TRŚL po r********* się to już norma u nich. aspirant Noga też jest git haha... na Rudzie bez zmiany, Górnik non stop j*****!supertorba1920 pisze: ↑14.12.2018, 11:56nurtuje mnie jedno pytanie jak to jest że te 60ki ktore wyskoczyly z puchy smigaja sobie po slaskich ulicach i jeszcze gonia chlopakow z ruchu nie ma na nich bata czy jak ? czy poprostu wszyscy są zesrani że taki dudui czy balus lataja po ulicach i leja mlodych z ruchu normalnie smiech na sali panowie to raz a dwa jak to jest ze kumaci z ksg pozwolili znów biegać arturowi nowakowi skoro ten rozpierdolił sie do podpaleń aut żabole go wyrzucili jak sie nie myle z autobusu jak jechali bodajże na slask wroclaw na brigate wirek go wrzucali ze to rozjebus a nagle przyjety jak brat i lata po rudzie 1 z zabolami odpowie ktos mi an te dwa zajebiste pytania ? jak można ku*** ponieść dziurawca !??! jeszcze sie taki rozjebus udziela na internecie no ku*** mac juz chyba zapomnial jak wycierał śline na stacji bp na wirku zesrany w spodnie
-
Jak Ruch przegra to nigdy nie było bandy , tylko ultrasi ,pikole , kobiety , 3 garnitut itp itd . Jednak jak wygraja to GKS najlepszym skladem i zawsze GKSu wiecej jest . Każdy kto sie orientuje w temacie to juz nie wierzy w te opowiadania jak z baśni Andersena .
-
To może ja się przy okazji dołączę do krótkiej argumentacji. W d. mam wasze filmiki które nie dość że nagrywane są w fatalnej rozdzielczości (tak wiem, ukrywanie twarzy, ale nie każdy filmik tego potrzebuje). To w dodatku szukacie sensacji tam gdzie jej nie ma- bezczelne tytuły. Perełka na koniec- średnio filmik trwa powiedzmy minutę (60s) a reklama / katowanie o subskrybcje itd. 40s.PolishFansTV pisze: ↑16.12.2018, 11:48Jesteś jednym z nielicznych więc chętnie wysłuchamy argumentów.
Tak więc badziewia nie oglądam / włączam!
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
-
gdzie byłeś jak o dywany trzeba było walczyć ?
-
Problem w tym, że te dzbany z polishfanstv tego nie nagrywają, tylko kopiują od innych.Co do reszty się zgadza.Zupełnie Zielony. pisze: ↑17.12.2018, 15:40To może ja się przy okazji dołączę do krótkiej argumentacji. W d. mam wasze filmiki które nie dość że nagrywane są w fatalnej rozdzielczości (tak wiem, ukrywanie twarzy, ale nie każdy filmik tego potrzebuje). To w dodatku szukacie sensacji tam gdzie jej nie ma- bezczelne tytuły. Perełka na koniec- średnio filmik trwa powiedzmy minutę (60s) a reklama / katowanie o subskrybcje itd. 40s.PolishFansTV pisze: ↑16.12.2018, 11:48Jesteś jednym z nielicznych więc chętnie wysłuchamy argumentów.
Tak więc badziewia nie oglądam / włączam!
-
o widać pan noga sam się wyłonił ty to skończyłeś szkołe ale policyjną ruro jebanaNa_lajcie pisze: ↑15.12.2018, 10:13To jakim cudem ja studia ukończyłem ???? Racja, nie jestem w ekipie ale śmiało mogę o sobie mowić jako o fanatyku. Nie no...rozjebałeś system z samego rana ??MENTOL1 pisze: ↑15.12.2018, 09:28To widac ze ty nie jesteś w ekipie lub nie jestes fanatykiem taki fanatyk z lat 90 to nie myślał o nauce od dziecka tylko mecze i klimat kibicowski pieprzą jakieś pisanie i naukę. Znam wielu takich i wiem jak teraz sie zachowują caly czas sterydy treningi interesy ... a pisać to oni nie umieją zresztą ja też będy robie jak oni bo wiem jak to jest byc fanatykiem.Na_lajcie pisze: ↑14.12.2018, 13:31
Mnie też nurtuje jedno pytanie.