Misiek88 pisze: 02.12.2018, 21:34
JGang, można już gdzieś przeczytac Wasza relacja z Aten?
Relacja Jude Gangu z wojażu do Aten gdzie przy okazji meczu AÉK - Ajax, zabawili się z miejscowymi dzikusami (26/27.06.18)
Jesteśmy obecni w 60 osób składu w Atenach, gdzie po pięciu godzinach harców w mieście wjeżdżamy w "getto". Dochodzi do kilku minutowego spięcia, po czym we wszystko mieszają się psy. Aek dobrze wie jaka ekipa była na przodzie do końca. Panathinaikosu kilkanaście osób, którzy w naszej opinii nie zachowali się jak powinni.
Dzisiaj tj drugiego grudnia zakończono współpracę hools pomiędzy Jude Gang (Cracovia) a Amsterdam Casuals (Ajax).
"Atakujemy AEK, widząc ich znaczną liczebną przewagę Panathinaikos i Ajax niestety wymiękają.
My zostajemy i walczymy sami dalej, wjazd psów kończy zabawę."
Polish Power pisze: 06.12.2018, 11:53
Panathinaikos tez c**** pokazał w dwumeczu z Wisłą w 2005 r, oprócz tego ze na kontn Wisły wpłynęły bodajże 2 flagi greków.
Panathinaikos przechwalony ale takie ekipy jak Aris,Aek,Olympiakos to nie mozna lekceważyć
Wklejam tu, bo w nie mogę znaleźć tematu o Francji. https://www.magnapolonia.org/czlonkowie ... kamizelek/
Generalnie dla mnie społeczeństwo francuskie jest dobrze zmanipulowane, ale nie ulega wątpliwości, że Macron znika ze sceny.
WSO pisze: 22.02.2019, 13:20
Sevilla-Slavia Praga znow blisko polskiej granicy.... czyżby wyjazdowe zero Hiszpanów
Nie przyjadą albo przyjadą z lotniska na stadion w dużej eskorcie. Byłem w tamym roku w Hiszpanii i odwiedziłem jeden mecz sevilli. Na język polski są bardzo wyczuleni obcinali nas cały czas nas 2 i dwie panny. Wiec maja juz chyba w głowie to, że praga jest blisko polski i nie tylko Śląsk będzie czekał na nich.