Pomyśleć by można, że Odra Opole "odpuszczająca" wyjazdy i "celnie trafiona" w związku z tym jest gdzieś na szarym końcu tabeli, a tu proszę. Miejsce 5, zaraz za Rakowem.
GKS Tychy? Piątek.
Stal Mielec? Piątek.
GKS Katowice? Środa.
Raków? Piątek.
W sobotę mieliśmy dwa wyjazdy - ŁKS (92 osoby) i Stomil (180).
Raków?
JEDEN wyjazd nie w sobotę albo niedzielę. Do Chojnic (62 osoby).
Na czym polega więc to odpuszczanie wyjazdów?
Nie żartuj. Na naszą jedną relację gdziekolwiek przypadają 3 wasze.Zresztą zdaje się że to wy na hasło Chemik lecicie zawsze z wypiekami do klawiatury, od kibice.net przez fejsbuki i inne gówna
Smoki. Pamiętaj o smokach.robicie grafy anty na murach u siebie w mieście
To w sumie całkiem zabawne, że w tym KK "capnęliśmy" tylko "dwóch nastolatków", prawda? Jakiś złośliwy człowiek (na pewno nie ja, bo jestem tylko internetowym napinaczem) mógłby stwierdzić, że to zaskakujące, że "pierwsza siła chuligańska Opolszczyzny", czy co to tam za transparent mieliście na którymś meczu, wystawia na szwank zdrowie "dwóch nastolatków". Gdybyście tylko wiedzieli, prawda? Hehe.a jak capnęliście dwóch nastolatków u nas na szkole to aż o tym śpiewaliscie na meczu
Jak już cię oddelegowali na front walki internetowej to jedna rzecz mnie zawsze nurtowała. Czemu na mecze przyjeżdżacie np w 30 minucie i wychodzicie w 53? Zupełnie, jakby nie wiem, nie interesowała was piłka czy coś. Albo, drugi pomysł, na przykład, nie wiem, tak tylko głośno myślę, jakby nie na rękę było wam jechać i wracać w przewidywalnych godzinach. Śmieszna sprawa. Czego ci napinacze w internecie nie wymyślą, nie?
Tak czy inaczej dalszą dyskusję z kolegą B sobie odpuszczę. Wiem przecież co napisze, bo pisze ciągle to samo. Od lat. A życie swoje.