województwo Zachodniopomorskie
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: województwo Zachodniopomorskie
Wiem, że Złocieniec był ich FC, ale bodajże zostali rozwiązani i część wiary z Olimpu poszła z sympatiami w kierunku Legii. Jeżeli coś pomieszałem to przepraszam zainteresowanych.
Troche zluzuj bo podjechaliscie z Pogonia na jedna Gwardie. Co mieli wyskoczyc na luzaku na 2 ekipy??skoro nie widzisz roznicy i uwazasz ze to cos zlego to sa telefony i zaproponujcie bitke banda na bande Kotwica-Gwardia/Arka.
Przez Pogoń to oni byli ganiani wiele razy :)
Opowiedzcie lepiej jak to Pogoń z Was łacha ciągnęła i Wam liście wypłacała to jest ciekawa historia
Bojowa Kotwica jak zawsze na internetach.Wczoraj okazja była to stać Was było tylko standardowe płotem potrzesc.Jak tam nowe filmy na youtuba nagrane ?
Pogoń to Wam kazała pompki robić ...
Już skończyłeś odpowiadać na pytania?
Już skończyłeś odpowiadać na pytania?
Wydzwanial od Was jakiś dzban który niedawno wyskoczył i chciał z Twoimi kolegami wpaść na mecz do Nas i porozmawiać i wyjaśnić nieścisłości 
z resztą chyba nawet gdzies pisał na forum i pytał o kontakt poszukaj sobie
W Zlociencu wszystko jest dziwne:) jeżdżą na Lecha Legie i na Gwardie więc wszystko u nich możliwe:)hfK pisze: 25.11.2018, 18:43 Wydzwanial od Was jakiś dzban który niedawno wyskoczył i chciał z Twoimi kolegami wpaść na mecz do Nas i porozmawiać i wyjaśnić nieścisłościz resztą chyba nawet gdzies pisał na forum i pytał o kontakt poszukaj sobie
-
bez litosci
Pierwsze słyszę, nie widziałem nawet takiego zapytania na forum, ale mogło umknąć, nieważne. Dużo osób odbiło od lokalnego kibicowania, m. in. ja, więc w sumie nic mnie nie zdziwi.hfK pisze: 25.11.2018, 18:43 Wydzwanial od Was jakiś dzban który niedawno wyskoczył i chciał z Twoimi kolegami wpaść na mecz do Nas i porozmawiać i wyjaśnić nieścisłościz resztą chyba nawet gdzies pisał na forum i pytał o kontakt poszukaj sobie
Co do tego, że ze Złocieńca jeżdzą na te 3 w/w kluby, co w tym dziwnego? Ci co byli na Gwardii nie jeżdzą na Legie, a to, że w takim małym mieście jest mix większych klubów to raczej normalne, wszędzie tak jest, nawet na Kotwicy :)
-
sobotni wyjazd
Po fotach w galerii 12zawodnik pl wygląda jakby Gwardia atakowała przyjezdnego gdy ten jest już trzymany przez ochronę.
Tak było, czy po prostu ze zdjęć tak niefortunnie to wygląda?
Jedno z nich:

Tak było, czy po prostu ze zdjęć tak niefortunnie to wygląda?
Jedno z nich:

Pogonii to nie wiem ale Pogoni Szczecin 50 osób.
Jedyne co Ty widzisz to strach w oczach kiedy dzwonimy do was.
Jakie liczby po obu stronach?
Według relacji Kotwicy 230 osób w tym Pogoń Szczecin 50 osób, MKS Karlino 27 osób oraz KKS Kalisz 14 osób.
Widać również że flaga już nie wisiała na płocie, więc żadne 5 czy 6 metrów nie dzieliło owego śmiałka od jej zdobycia tak jak niektórzy twierdzą.
A Karlino to nie poszło czasem w fan clubowanie Legii? Kiedyś chyba Kotwa poszła właśnie w stronę Pogoni a Karlino w stronę Legii. Tylko nie pamiętam czy to było po rozpadzie zgody PS-L czy zgody Kotwica-Karlino?
-
Wnuk Edwarda
NiePique pisze: 26.11.2018, 23:58 A Karlino to nie poszło czasem w fan clubowanie Legii? Kiedyś chyba Kotwa poszła właśnie w stronę Pogoni a Karlino w stronę Legii. Tylko nie pamiętam czy to było po rozpadzie zgody PS-L czy zgody Kotwica-Karlino?
-
szwadron97
Pierwsze słyszę żeby Karlino kibicowało Legii a znam nawet dobrze ten region w Kołobrzegu był i dalej jest FC Legii a poza tym jak rozpadła się zgoda Pogoń Legia to nie było nic między Kotwicą a PogoniąPique pisze: 26.11.2018, 23:58 A Karlino to nie poszło czasem w fan clubowanie Legii? Kiedyś chyba Kotwa poszła właśnie w stronę Pogoni a Karlino w stronę Legii. Tylko nie pamiętam czy to było po rozpadzie zgody PS-L czy zgody Kotwica-Karlino?
Liczba samej Kotwicy na derbach bardzo słaba, trzeba przyznać.Adacho pisze: 26.11.2018, 15:59 Według relacji Kotwicy 230 osób w tym Pogoń Szczecin 50 osób, MKS Karlino 27 osób oraz KKS Kalisz 14 osób.
Pewnie była selekcja i pojechali Ci co mieli.Ktoś zna liczby KSG?
-
Pozorymylą
Może pomyliłeś z Wielimem ?Pique pisze: 26.11.2018, 23:58 A Karlino to nie poszło czasem w fan clubowanie Legii? Kiedyś chyba Kotwa poszła właśnie w stronę Pogoni a Karlino w stronę Legii. Tylko nie pamiętam czy to było po rozpadzie zgody PS-L czy zgody Kotwica-Karlino?
Jaki problem żeby Gwardia się zmierzyła z Pogonią ? Podpowiem Ci-strach:)
\
Chyba logiczne że przy ograniczonej puli biletów nie wszyscy mogli jechać na mecz. Było przyznanych 150 biletów na początku udało się wynegocjować 220.
Karlino zawsze Pogoń A Wielim to LegiaPozorymylą pisze: 27.11.2018, 10:09Może pomyliłeś z Wielimem ?Pique pisze: 26.11.2018, 23:58 A Karlino to nie poszło czasem w fan clubowanie Legii? Kiedyś chyba Kotwa poszła właśnie w stronę Pogoni a Karlino w stronę Legii. Tylko nie pamiętam czy to było po rozpadzie zgody PS-L czy zgody Kotwica-Karlino?
Za czasów zgody śmigali też na (L) wiadomo po rozpadzie poszli w stronę Pogoni aczkolwiek paru chłopaków dalej śmiga na Legię:-)
O to mi chodziło, że jest tam kilka osób z dużą dozą sympatii do L, a że Karlino to nie jest duża ekipa myślałem, że większość także skierowała swoje sympatie w stronę stolicy. Ale widzę, że nie więc nie ma tematu. Dzięki za odpowiedzi.LWB'ZSZ pisze: 28.11.2018, 13:55 Za czasów zgody śmigali też na (L) wiadomo po rozpadzie poszli w stronę Pogoni aczkolwiek paru chłopaków dalej śmiga na Legię:-)
-
szwadron97
Ta odpowiedź doczyla Wielima Szczecinek a nie Karlina więc twój komentarz śmiesznyPique pisze: 29.11.2018, 00:24O to mi chodziło, że jest tam kilka osób z dużą dozą sympatii do L, a że Karlino to nie jest duża ekipa myślałem, że większość także skierowała swoje sympatie w stronę stolicy. Ale widzę, że nie więc nie ma tematu. Dzięki za odpowiedzi.LWB'ZSZ pisze: 28.11.2018, 13:55 Za czasów zgody śmigali też na (L) wiadomo po rozpadzie poszli w stronę Pogoni aczkolwiek paru chłopaków dalej śmiga na Legię:-)
-
Wnuk Edwarda
Twój bardziej, zdecydowanie. Daj spokójszwadron97 pisze: 29.11.2018, 08:26Ta odpowiedź doczyla Wielima Szczecinek a nie Karlina więc twój komentarz śmiesznyPique pisze: 29.11.2018, 00:24O to mi chodziło, że jest tam kilka osób z dużą dozą sympatii do L, a że Karlino to nie jest duża ekipa myślałem, że większość także skierowała swoje sympatie w stronę stolicy. Ale widzę, że nie więc nie ma tematu. Dzięki za odpowiedzi.LWB'ZSZ pisze: 28.11.2018, 13:55 Za czasów zgody śmigali też na (L) wiadomo po rozpadzie poszli w stronę Pogoni aczkolwiek paru chłopaków dalej śmiga na Legię:-)
-
szwadron97
Z czym masz problem?Wnuk Edwarda pisze: 29.11.2018, 18:28Twój bardziej, zdecydowanie. Daj spokójszwadron97 pisze: 29.11.2018, 08:26Ta odpowiedź doczyla Wielima Szczecinek a nie Karlina więc twój komentarz śmiesznyPique pisze: 29.11.2018, 00:24
O to mi chodziło, że jest tam kilka osób z dużą dozą sympatii do L, a że Karlino to nie jest duża ekipa myślałem, że większość także skierowała swoje sympatie w stronę stolicy. Ale widzę, że nie więc nie ma tematu. Dzięki za odpowiedzi.
-
Wnuk Edwarda
LWB'ZSZ jest ze Szczecinka, więc skoro pisał w trzeciej osobie to o Karlinie nie Wielimiu.
Chyba
Chyba
-
szwadron97
Karlino jest pro Kotwica więc jeżeli za czasów zgody PS LW Karlina nic nie łączyło z Pogonią to jakim cudem ktoś z tamtąd na Legię jeździł Szczecinek czy Kołobrzeg nie Kotwica to zgodzę sięWnuk Edwarda pisze: 29.11.2018, 22:22 LWB'ZSZ jest ze Szczecinka, więc skoro pisał w trzeciej osobie to o Karlinie nie Wielimiu.
Chyba
-
Wnuk Edwarda
Przecież miałeś napisane, że Karlino zawsze było z Pogonią. Podczas negatywnych relacji na linii Szczecin - Kołobrzeg też. Serio, daj już spokójszwadron97 pisze: 29.11.2018, 23:22Karlino jest pro Kotwica więc jeżeli za czasów zgody PS LW Karlina nic nie łączyło z Pogonią to jakim cudem ktoś z tamtąd na Legię jeździł Szczecinek czy Kołobrzeg nie Kotwica to zgodzę sięWnuk Edwarda pisze: 29.11.2018, 22:22 LWB'ZSZ jest ze Szczecinka, więc skoro pisał w trzeciej osobie to o Karlinie nie Wielimiu.
Chyba
-
szwadron97
Ty lepiej daj spokój heWnuk Edwarda pisze: 30.11.2018, 00:41Przecież miałeś napisane, że Karlino zawsze było z Pogonią. Podczas negatywnych relacji na linii Szczecin - Kołobrzeg też. Serio, daj już spokójszwadron97 pisze: 29.11.2018, 23:22Karlino jest pro Kotwica więc jeżeli za czasów zgody PS LW Karlina nic nie łączyło z Pogonią to jakim cudem ktoś z tamtąd na Legię jeździł Szczecinek czy Kołobrzeg nie Kotwica to zgodzę sięWnuk Edwarda pisze: 29.11.2018, 22:22 LWB'ZSZ jest ze Szczecinka, więc skoro pisał w trzeciej osobie to o Karlinie nie Wielimiu.
Chyba
Karlino nigdy nie było pro Kotwica ,nawet z Portowcami ganiali Kotwicę wtedy kiedy Pogoń miała w d**** Kotwicęszwadron97 pisze: 30.11.2018, 03:55Ty lepiej daj spokój heWnuk Edwarda pisze: 30.11.2018, 00:41Przecież miałeś napisane, że Karlino zawsze było z Pogonią. Podczas negatywnych relacji na linii Szczecin - Kołobrzeg też. Serio, daj już spokójszwadron97 pisze: 29.11.2018, 23:22
Karlino jest pro Kotwica więc jeżeli za czasów zgody PS LW Karlina nic nie łączyło z Pogonią to jakim cudem ktoś z tamtąd na Legię jeździł Szczecinek czy Kołobrzeg nie Kotwica to zgodzę się
Karlino zawsze fanclubowało Pogoni, to chyba logiczne że jak nie po drodze było Portowcom z Kotwą, to im również.
Temat województwa można zakończyć, poza Pogonią i jej rodziną, brak innych ekip. Gwardia tragedia, Floty i Wielima nie ma. Wynalazki typu Błękitni czy Barlinek można zbyć uśmiechem. Smutne czasy nastały.
Temat województwa można zakończyć, poza Pogonią i jej rodziną, brak innych ekip. Gwardia tragedia, Floty i Wielima nie ma. Wynalazki typu Błękitni czy Barlinek można zbyć uśmiechem. Smutne czasy nastały.
Wiem, że coś Osadnik Myślibórz jeszcze działa i pytanie, czy to niezależna ekipa czy czyjeś FC? Błękitni Stargard chyba nieaktywni od jakiegoś czasu lub ledwo dyszą, a Pogoń Barlinek to wiem, że już z dobre 5 lat nie działa. Są jeszcze w tym województwie jakieś działające mniejsze ekipy będące czyimś FC lub samodzielne?leniwiec pisze: 02.01.2019, 23:14 Karlino zawsze fanclubowało Pogoni, to chyba logiczne że jak nie po drodze było Portowcom z Kotwą, to im również.
Szkoda mi Floty. Trochę się pokręcili ze swoimi sympatiami i to ich zgubiło. Odcinając się od Pogoni to było pewne, że sami na końcu Polski sobie nie poradzą . Spędziłem kilka fajnych lat w tym mieście i pamiętam, że Pogoń była tam na każdym kroku.
-
zetka_kapy1948
Kiedys Chemik Police (fc Pogoni) mial fajna ekipke i razem z Bugiem Wyszkow rozrabiali.
Pogoń Barlinek prowadzi młyn czy to jakiś jednostkowy wyskok? [ mecz z wczoraj Pogoń Barlinek - Polonia Giżyn link: http://www.ebarlinek.pl/nowosci,sport,1 ... ,1246.html ]