MARSZ NIEPODLEGŁOSCI 2018!

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Slavia_ZSC

Re: MARSZ NIEPODLEGŁOSCI 2018!

Post autor: Slavia_ZSC » 16.11.2018, 13:00

Lucjan80 pisze:
15.11.2018, 20:19
A co wam przeszkadza ktoś kto w Boga nie wierzy (czy poprostu ma innego czy tez innych ) ?
Czy jak ktoś nie jest chrześcijaninem śle szanuje chrześcijaństwo to już Polakiem patriota nie może być ?
W dzisiejszych czasach jak informacje są dostępne wszendze w necie i każdy może przeczytać co się wyprawia w Watykanie i w polskim klerze dziwi was ze ludzie się odwracają od kościoła ?
Ja z Polski wschodniej jedtem i wiecie co ?
Proponuje pojeździć kilka km za wschodnia granice to zobaczycie gdzie trafiają dary z caritasu
Byłem dziesiątki razy po paliwo i szlugi,mnóstwo sytuacji burdele itd swoje widziałem np biskupa w burdelu w Włodzimierzu Wołyńskim ale to c*** w porównaniu co odpierdala pewna szycha kościelna z Hrubieszowa na swoich wypadach do Sokala na Wołyniu
Szkoda gadać o tych sprawach bo wiara to każdego osobista sprawa .
Ps rozwód kościelny 17 tys zl w piec tygodni
To jest przykład moralności
Oczywiście, że może być patriotą. A propo reszty, to zawsze myślałem (tak mnie uczono), że wierzy się w Boga, a nie w księdza. Za komuny mało było prlowskich wtyk w klerze? Pewnie do tej pory siedzą na wysokich stanowiskach - znowu wychodzi brak lustracji. Nie można negować wszystkie co dobre w kościele i klerze przez pryzmat paru wybryków. Wszędzie trzeba stosować jakąś miarę i proporcję. Inaczej wchodzisz w lewacką narrację i wyznajesz naukę Stalina, że wszyscy dookoła winnego są winni. No chyba nie myślisz, że jak jakiś ksiądz-pedofil skrzywdzi dziecko to jaj jestem winny bo jestem katolikiem, a nie tylko on jako sprawca?
Boli mnie, gdy wyrzucam dodatki z gAZETY, widząc oczami myśli padające lasy. „Dom” wyrzucam – dąb pada. „Turystykę” – lipa. „Komunikaty” – świerki jak zimowe kwiaty. „Auto-moto” – jak maszty upadają sosny. „Supermarket” – to modrzew, klon – „Nieruchomości”. „Mój Komputer” – i buk się korzeniem nakrywa. A z każdym precz dodatkiem ich żywicą krwawię.

"NOCNA ZMIANA", "OSZOŁOM"

iparts.pl
kapitan_swir_planeta

Post autor: kapitan_swir_planeta » 16.11.2018, 14:03

Pozwolę sobie zacytować

Obrazek
Banda antykomuna!

Oporowian

Post autor: Oporowian » 16.11.2018, 16:12

FlorianT pisze:
16.11.2018, 15:22
Tak sie zastanawiam gdzie niektorych z was hodowali skoro myslicie, ze kombatant z AK, czy tez ludzie ktorzy jakims cudem przezyli rzezie na Kresach lub KL Auschwitz, staneliby obok neobandreowca czy adolfa z npd?? I to w imie obrony bialej rasy... Brak slow!!
W szkolach powinny byc obowiazkowe wizyty w Piasnicy, Palmirach, Ponarach, na Wołyniu czy w innych miejscach kazni naszych dziadkow.
Temat Ukraiński właściwie bardzo ciekawy, szczególnie zastanawia mnie relacje na przestrzeni najbliższych 10 lat. Białoruś podażą za Rosją czy Ukraina może być dla nas jakimkolwiek sojusznikiem ?
mam wrażenie ze ludzie z ukrainny w Polsce asymilują sie bardo dobrze ale nastawienie ukrainców w ukrainie do nas to już inna bajka. Tyle te k**** nam krwi napsuły a jeszcze trzeba tolerować ich chamski rząd i te grupy anty-polskie.

Tylko w moim odczuciu nacjonaliści ukraińscy to wróg ? z niedowierzaniem czytałem przed marszem ze grupy pro banderowskie maja iść w Warszawie, ale co gdyby to okazało się prawdą ? ja sobie tego nie wyobrażam i każdemu poznanemu ukraincowi mówię j**** upa i bandere. Moja rodzina od strony matki domy zostawiała jak uciekała przed śmiercią na Wołyniu. Polityka polityką, ale sprawy honorowe powinny być rozstrzygane na nasza korzyść w relacjach polsko-ukrainski, jak jest ? chyba nie do końca na nasza korzyść .

Lwów jest Polski.

Azow

Post autor: Azow » 16.11.2018, 17:00

Oporowian pisze:
16.11.2018, 16:12
FlorianT pisze:
Tak sie zastanawiam gdzie niektorych z was hodowali skoro myslicie, ze kombatant z AK, czy tez ludzie ktorzy jakims cudem przezyli rzezie na Kresach lub KL Auschwitz, staneliby obok neobandreowca czy adolfa z npd?? I to w imie obrony bialej rasy... Brak slow!!
W szkolach powinny byc obowiazkowe wizyty w Piasnicy, Palmirach, Ponarach, na Wołyniu czy w innych miejscach kazni naszych dziadkow.
Temat Ukraiński właściwie bardzo ciekawy, szczególnie zastanawia mnie relacje na przestrzeni najbliższych 10 lat. Białoruś podażą za Rosją czy Ukraina może być dla nas jakimkolwiek sojusznikiem ?
mam wrażenie ze ludzie z ukrainny w Polsce asymilują sie bardo dobrze ale nastawienie ukrainców w ukrainie do nas to już inna bajka. Tyle te k**** nam krwi napsuły a jeszcze trzeba tolerować ich chamski rząd i te grupy anty-polskie.

Tylko w moim odczuciu nacjonaliści ukraińscy to wróg ? z niedowierzaniem czytałem przed marszem ze grupy pro banderowskie maja iść w Warszawie, ale co gdyby to okazało się prawdą ? ja sobie tego nie wyobrażam i każdemu poznanemu ukraincowi mówię j**** upa i bandere. Moja rodzina od strony matki domy zostawiała jak uciekała przed śmiercią na Wołyniu. Polityka polityką, ale sprawy honorowe powinny być rozstrzygane na nasza korzyść w relacjach polsko-ukrainski, jak jest ? chyba nie do końca na nasza korzyść .

Lwów jest Polski.
A Breslau Niemiecki.
Ave Legia !

obiektywnyFAN

Post autor: obiektywnyFAN » 16.11.2018, 17:11

Nurni F. pisze:
15.11.2018, 17:41
ze stadionu pisze:
15.11.2018, 14:31
Nikt nie odmawia zasług Szturmowcom, tego co zrobili dla MN (...)
Co zrobili dla MN? Chyba, że masz na myśli jakieś dawniejsze lata, bo jakoś o ich sensownej działalności na rzecz MN (na przykład organizacyjnej, promocyjnej) nie wiele można było usłyszeć, przynajmniej jeśli idzie o ostatnie dwa, trzy lata.
To, że gdyby nie oni to by tego marszu w ogóle nie było.

Oporowian

Post autor: Oporowian » 16.11.2018, 19:21

Azow pisze:
16.11.2018, 17:00
Oporowian pisze:
16.11.2018, 16:12
FlorianT pisze:

Lwów jest Polski.
A Breslau Niemiecki.
trafna uwaga, Wrocław był dłużnej niemiecki niż Polski. Lwów jednak to kawał naszej historia i żal pozostaje

DOLNOSLAZAK

Post autor: DOLNOSLAZAK » 16.11.2018, 19:50

I jest odpowiedz skad taka nagonka i zamieszanie z Marszem N......
9 listopada zostala przeglosowana nowa ustawa Bankowa...piwo dlatego, kto znajdzie w medialnym scieku info o tym. Jaki wplyw ma ta ustawa na przecietnego Kowalskiego?

Cyt.
Sytuacja jest dość klarowna. Sejm RP właśnie przegłosował ustawę zakładającą przejmowanie banków bez ich zgody w oparciu o niejasne przepisy. Kto chce zostać na placu boju (czyt. na rynku), musi współpracować z władzą i płacić tyle, ile się należy. Czyli coś się jednak zmieniło, bo kiedyś za pozycję płaciło się donosami.

Do pewnego momentu byliśmy pozytywnie nastawieni do działań rządu względem banków. Przejęcie Pekao uznajemy za dobry ruch, który być może uchronił wielu Polaków przed dużymi problemami. Niestety, politycy mają znacznie większe apetyty. Chcą więcej znacjonalizowanych spółek, bo oznaczają one kolejne stanowiska, na które można mianować swoich ludzi (i wziąć jakiś procent z ich wynagrodzenia).

Taką dostaliśmy powyborczą odmianę po 8 latach rządu, który dążył raczej do prywatyzacji – też mającej jeden cel: „ukraść jak najwięcej”.

Jeśli chodzi o kwestie związane ściśle z podsłuchaną rozmową oraz ostatnimi dniami – z pewnością czeka nas demonizowanie Leszka Czarneckiego w media prorządowych. Ogromna panika wokół jego banków tworzy też okazje do szybkiego zarobku, ale staramy się w tym przypadku trzymać z daleka. Obecne wyceny nie wzięły się znikąd – problemem banków Czarneckiego nie są już jedynie ryzykowne aktywa i sprawy w sądach, ale także (a może przede wszystkim) nastawienie władz państwowych.

Ciekawi nas jedynie kogo jeszcze Czarnecki nagrał oraz kto najbardziej skorzysta na prawie przegłosowanym 9 listopada. Ładny przekręt zafundowali politycy Polakom na 100-lecie Niepodległości.

Bączyński

Post autor: Bączyński » 16.11.2018, 20:02

trafna uwaga, Wrocław był dłużnej niemiecki niż Polski. Lwów jednak to kawał naszej historia i żal pozostaje
Bzdura,najdłużej Wrocław był czeski-grubo ponad 400 lat.Niemiecki 200 lat.

imperium311

Post autor: imperium311 » 16.11.2018, 20:27

ApokaLipsa pisze:
15.11.2018, 17:33
A co do Szturmowcow, AN, Niklot. Swoim paradowaniem 1 maja chyba jasno dają do zrozumienia po której są stronie.
Po stronie milionów pracowników tyrających po co najmniej 8 godzin na dobę minimum 5 dni w tygodniu, a nierzadko i w weekendy, za głodowe stawki.
Powróci stare prawo - Narodowy Socjalizm odrodzi się...

rzutkarny

Post autor: rzutkarny » 16.11.2018, 20:49

DOLNOSLAZAK pisze:
16.11.2018, 19:50
9 listopada zostala przeglosowana nowa ustawa Bankowa...piwo dlatego, kto znajdzie w medialnym scieku info o tym. Jaki wplyw ma ta ustawa na przecietnego Kowalskiego?
Chyba żartujesz. Od razu napierdalali o tym, a GóWno na czele. Zresztą nic nie zostało jeszcze przegłosowane.
Tutaj masz to opisane nie przez propagandę jednej czy drugiej strony, a stricte z punktu widzenia ekonomicznego [link]
DOLNOSLAZAK pisze:
z pewnością czeka nas demonizowanie Leszka Czarneckiego w media prorządowych.
Czarnecki to jest ku*** SBcka, konfident TW Ernest. I za samo to c*** mu do ryja. O jego współczesnej działalności to wystarczy poczytać o oferowanych przez jego banki polisolokatach służących do dymania normalnych ludzi. Niczym się śmieć nie różni od Waltera, Kulczyka, Solorza i reszty tych złodziei, którzy zrobili pieniądze rozkradając Polskę.

DOLNOSLAZAK

Post autor: DOLNOSLAZAK » 16.11.2018, 21:06

Rzut karny to byl cytat.
Strona Bankier.pl zobacz do kogo nalezy.

ApokaLipsa

Post autor: ApokaLipsa » 17.11.2018, 07:30

DOLNOSLAZAK pisze:

Cyt.
Sytuacja jest dość klarowna. Sejm RP właśnie przegłosował ustawę zakładającą przejmowanie banków bez ich zgody w oparciu o niejasne przepisy. Kto chce zostać na placu boju (czyt. na rynku), musi współpracować z władzą i płacić tyle, ile się należy. Czyli coś się jednak zmieniło, bo kiedyś za pozycję płaciło się donosami.

Do pewnego momentu byliśmy pozytywnie nastawieni do działań rządu względem banków. Przejęcie Pekao uznajemy za dobry ruch, który być może uchronił wielu Polaków przed dużymi problemami. Niestety, politycy mają znacznie większe apetyty. Chcą więcej znacjonalizowanych spółek, bo oznaczają one kolejne stanowiska, na które można mianować swoich ludzi (i wziąć jakiś procent z ich wynagrodzenia).

Taką dostaliśmy powyborczą odmianę po 8 latach rządu, który dążył raczej do prywatyzacji – też mającej jeden cel: „ukraść jak najwięcej”.

Jeśli chodzi o kwestie związane ściśle z podsłuchaną rozmową oraz ostatnimi dniami – z pewnością czeka nas demonizowanie Leszka Czarneckiego w media prorządowych. Ogromna panika wokół jego banków tworzy też okazje do szybkiego zarobku, ale staramy się w tym przypadku trzymać z daleka. Obecne wyceny nie wzięły się znikąd – problemem banków Czarneckiego nie są już jedynie ryzykowne aktywa i sprawy w sądach, ale także (a może przede wszystkim) nastawienie władz państwowych.

Ciekawi nas jedynie kogo jeszcze Czarnecki nagrał oraz kto najbardziej skorzysta na prawie przegłosowanym 9 listopada. Ładny przekręt zafundowali politycy Polakom na 100-lecie Niepodległości.
[link]

Artykuł z przed kilku miesiecy. Nie wiem czy te dwie sprawy są zawarte w tej ustawie, ale widać jak popis współpracuje ku chwale ue. W tv pokażą ich skłóconych, a za plecami i tak robią swoje

HOPF1908

Post autor: HOPF1908 » 17.11.2018, 07:31

Lucjan80 pisze:
15.11.2018, 20:19
A co wam przeszkadza ktoś kto w Boga nie wierzy (czy poprostu ma innego czy tez innych ) ?
Czy jak ktoś nie jest chrześcijaninem śle szanuje chrześcijaństwo to już Polakiem patriota nie może być ?
W dzisiejszych czasach jak informacje są dostępne wszendze w necie i każdy może przeczytać co się wyprawia w Watykanie i w polskim klerze dziwi was ze ludzie się odwracają od kościoła ?
Ja z Polski wschodniej jedtem i wiecie co ?
Proponuje pojeździć kilka km za wschodnia granice to zobaczycie gdzie trafiają dary z caritasu
Byłem dziesiątki razy po paliwo i szlugi,mnóstwo sytuacji burdele itd swoje widziałem np biskupa w burdelu w Włodzimierzu Wołyńskim ale to c*** w porównaniu co odpierdala pewna szycha kościelna z Hrubieszowa na swoich wypadach do Sokala na Wołyniu
Szkoda gadać o tych sprawach bo wiara to każdego osobista sprawa .
Ps rozwód kościelny 17 tys zl w piec tygodni
To jest przykład moralności
Nie myl Boga z klechą i nie siej propagandy bolszewickiej.Jaki jest kościól i księża to my (wierzący) widzimy i damy sobie z tym radę.Komuna wysłała w latach 60-80 kilkanaście tys sałdatów aby od środka r******** KK.Część z nich jeat dzis biskupami księzmi reszta dzienikarzami tworcami itp.Bolszewisko komunistyczny plan rozjebania kościoła polegał na tym aby to zrobic po cichu od srodka.Wiedzieli ze walki na ulicach nie wygrają.Kontynuacją tego jeat to co sie dziś dzieje w tv na ekranach kin i na plebaniach. Chwasty trzeba wyrywać a nie likwidować uprawę.Nikt nie zmusza cie abyś zostal katolikiem ale jeśli chcesz tworzyć Wielką Polskę to musisz szanować i respektować naszą tradycje i kulturę opartą na wierze chrzescijanskiej a nie szeczyć inna lub oficjalnie przeciwstawiać sie jej.W domu rob co chcesz na ulicy przyjmij to co jest.Marsz był pod haslem Bóg Honor Ojczyzna więc albo robimy z mordy d*** albo trzymamy sie planu.Ilu z was wielkich narodowców było przed albo po marszu na mszy w intencji ojvzyzny? Ilu poszło na groby lub mogily poleglych bochatefow i pomodlilo sie za nich? Polska stanie sie Wielka jak prawdziwie uwierzymy i bedziemy bronić tej wiary kutury i traycji ktora od tysiaca lat nam towarzyszy.

ApokaLipsa

Post autor: ApokaLipsa » 17.11.2018, 08:09

imperium311 pisze:
16.11.2018, 20:27
ApokaLipsa pisze:
15.11.2018, 17:33
A co do Szturmowcow, AN, Niklot. Swoim paradowaniem 1 maja chyba jasno dają do zrozumienia po której są stronie.
Po stronie milionów pracowników tyrających po co najmniej 8 godzin na dobę minimum 5 dni w tygodniu, a nierzadko i w weekendy, za głodowe stawki.
To na pewno. W Polsce za najniższą krajową pracuje około 1,5 mln no chyba, że doliczyć towarzyszy Ukraińców pracujących bez umów to wyjdą miliony. Jestem pewien, że ich wersja socjalizmu w końcu ulżyłaby uciśnionym.

Slavia_ZSC

Post autor: Slavia_ZSC » 17.11.2018, 13:26

Do sprawdzenia, kto się domagał rozwiązania marszu.

[link]?
Boli mnie, gdy wyrzucam dodatki z gAZETY, widząc oczami myśli padające lasy. „Dom” wyrzucam – dąb pada. „Turystykę” – lipa. „Komunikaty” – świerki jak zimowe kwiaty. „Auto-moto” – jak maszty upadają sosny. „Supermarket” – to modrzew, klon – „Nieruchomości”. „Mój Komputer” – i buk się korzeniem nakrywa. A z każdym precz dodatkiem ich żywicą krwawię.

"NOCNA ZMIANA", "OSZOŁOM"

Zawsze Nielegalnie

Post autor: Zawsze Nielegalnie » 17.11.2018, 15:20

Szkoda, że żołnierze walczący za Polskę m.in. podczas 2 wojny światowej jechali na tegorocznym MN autami z napisami USA.

Początkowe 100 metrów na Rondzie Dmowskiego pokonałem w ponad godzinę.
kibic swojego portfela

sircharles

Post autor: sircharles » 17.12.2018, 10:01

Stefan Molyneux, gospodarz programu Feeedomain Radio - największego programu o filozofii na świecie - zabiera Cię w fascynującą podróż w głąb prawdziwej Polski. Po dekadach brutalnego ucisku, Polska objawiła się jako światło przewodnie dla europejskich wolności i niepodległości. Przeciwstawiają się Unii, są silni w swojej wierze, zjednoczeni w ich miłości do kraju i wolności, Polacy być może ponownie uratują Europę, jak to tyle razy robili w przeszłości.
[link]

ODPOWIEDZ