Porównując ze wcześniejszych marszów zdjęcia oraz materiały wideo, to przyznam że frekwencyjnie opadła mi szczęka patrząc na tegoroczny. I tym bardziej szlag mnie trafia że w tym roku z powodu kontuzji nie mogłem w nim uczestniczyć.
Dokladnie.....super atmosfera,bez zgrzytow,nawet psy grzeczne,bez prowokacji,niesamowicie duzo ludzi.
Myslelusmy ze idziemy w polowie a idziemy raczej na przedzie gdy patrze na to co za nami.
Naprawdę takich tłumów to jeszcze na marszu nie widziałem. Wracałem już z marszu pociągiem,to na na stacji na Powiślu jeszcze widziałem masy ludzi dopiero wchodzili na most Poniatowskiego. Szacunek, dla wszystkich co byli. Jest moc i serce się raduję !!!
Koleżanki i koledzy,Polska w Patriotycznej jedności jest jednym z najsilniejszych narodów,nie dajmy się podzielić,kochajmy nasz kraj i nasze barwy... Czołem Wielkiej Niepodległej...
ludzi multum.przejsc w okolicach palacu zeby kogos odnalezsc niemozliwe.telefony nie dzialaly.ekipy widzialem rozne.liczebnoscia w oczy rzucala mi sie Zawisza.inni tez widoczni,nie bede wymienial.sympatyczne momenty to jak starsi ludzie podchodzili do nas z zapytaniem czy aby sa na marszu narodowcow bo z pisem isc nie chca.myslalem ze ten marsz bedzie ugrzeczniony do granic mozliwosci,ale na szczescie byly race i te achtungi ktore mnie zawsze wkurwialy teraz dziwnie radowaly:)
brakowalo mi tylko takiej ilosci transparentow i opraw jak kiedys,ale moze cos przeoczylem.malo celtow,widzialem raptem 2.mam nadzieje ze za rok idziemy sami bez politykow
Resistance pisze: 11.11.2018, 22:46
Czy mi się wydaje czy ten marsz był za cichy? Może akurat byłem w takim towarzystwie zmęczonym życiem. Ewentualnie byli pierwszy raz bo niektóre okrzyki ich bardzo dziwiły.
Nie wydaje Ci się.
Liczba to jakas masakra na plus. Liczba dzbanow nawalonych mniejsza niz rok i dwa lata temu.
Dzieki Hanka za reklame!
Jeśli w tefałenowskich "Faktach" jesteśmy czwartym czy piątym newsem, a wcześniej są tak "ważne" informacje jak ta o stu balonach wypuszczonych w niebo w jakiejś tam polskiej mieścinie, to znaczy, że wszystko poszło jak trzeba, a nawet lepiej :)
Serdeczne dzięki dla każdego, kto dołożył swoją cegiełkę do tego jak ten dzisiejszy dzień wyglądał. Szacunek dla każdego, kto znalazł czas i był dziś na Marszu.
Piękny dzień. Lewactwo zachodnie już pisze o wielkim marszu faszystów. Ciekawe co tym razem powie rozczochrany Belg.
Ale mało brakowało a byłoby o wiele mniej wesoło : https://nczas.com/2018/11/11/banderowcy ... -400-osob/
Jak to było ? PIS PO jedno zło? :)
Na prawdę daliśmy radę! Myślę, że to trochę kwestia przypadku, że wszystko zlało się w całość, ale wyszło zajebiścię DZIĘKI BOGU! Dzięki Wam Wszytskim !!! WIELKA POLSKA NIEPODLEGŁA !