Nie pisz głupot. Przecież wiadomo, że gdyby nie Węgrzy to mielibyśmy czy strzelać...

MARSZ NIEPODLEGŁOSCI 2018!
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: MARSZ NIEPODLEGŁOSCI 2018!
-
Ten cały prawy sektor idzie na pasku oligarchów handlujących z donbasem.
Zrozumcie kur... Jedno - nie każdy patriota musi być kibolem. c**** wykładam na sebków w bluzach co nawet nie wiedzą kto to był łupaszko.
Zrozumcie kur... Jedno - nie każdy patriota musi być kibolem. c**** wykładam na sebków w bluzach co nawet nie wiedzą kto to był łupaszko.
-
Jeżeli chodzi o brak zamieszek to na tym marszu największym zagrożeniem nie jest prowokacja ze środowisk lewicowych, tylko zagrożeniem jesteśmy sami dla siebie, prawa strona jest mocno podzielona na różne grupy, którym jak widać nie po drodze ze sobą, z resztą niektórym się coś pojebało we łbach, przypominam, że to jest marsz z okazji ODZYSKANIA NIEPODLEGŁOŚCI PRZEZ POLSKĘ, a nie marsz dla skrajnie prawicowych ekip z całej Europy, możecie sobie mnie zlinczować, ale jeżeli miałby obok mnie iść facet, który woli innych facetów, ale faktycznie jest patriotą, chce dobrze dla naszego kraju, nie promuje dewiacji i dąży do rozwoju Państwa to wolę takiego geja, niż ultra prawicowego szczurka w bluzie z red is bad, którego patriotyzm kończy się na haśle "j**** lewaków". Sam jestem prawicowcem, ale musimy sobie jasno powiedzieć, to jest marsz dla Polaków, dla Polaków którzy są dumni z tego skąd pochodzą, którzy cieszą się z tego, że są wolni.
-
Nie chcę cię obrazić ale co ma "szeroko rozumiany klimat NS" do 11/11 ??? podaj mi chociaż jedną rzecz łączącą NS z 11/11 ?
Mam nadzieję, że to nie prawda z tymi ukrami i npd - brak mi słów, nawet nie wiem jak to skomentować.
Jeszcze słówko o tych naszych braciach z Węgier -nie mam nic do nich ale też ten trend na stadionach zaczyna mnie wkurwiać.
Oczywiście ta przyjaźń jest podparta faktami historycznymi ale ludzie bez przesady.
KU... najpierw transparenty, że Kosowo jest serbskie - c*** mnie to interesuję jakie jest może być nawet kolumbijskie.
Węgrzy to nasi braci - znasz kogoś z Węgier ? masz tam rodzinę ? jeśli tak, to ok :)
KU... stajemy się tak odmóżdżonym narodem, że ręce opadają. Robimy "coś" tylko po to aby być trendy, bo inni tak robią itd bez żadnej refleksji nad tym co robimy.
Braćmi to my jesteśmy, Polacy !!! nawet zjeby z kibice.net :)
Do zobaczenia na MN
-
-
a po co mają wiedzieć ?? jak mają fajne bluzy, jest ich 20tu fajnych chłopaków i mają 20 fajnych kominiarek :)
pstryknął sobie zdjęcia z fajnego telefonu i potem będą się podniecać, że byli fajną bandą na MN.
-
Znam temat od podszewki. Zająłem się nim w ogolniaku na olimpiadzie z histy.Oregano pisze: ↑06.11.2018, 23:31Gdybyś trochę poczytał, to wiedziałbyś, że ich wkład w nasza walke z bolszewikami był niewielki i propagandowy (anty rosyjski), a Ukraincy podczas całej walki (wyzej wspominam o agresji sowieckiej na Polskę i Bitwie Warszawskiej) walczyli o własne interesy. Pamiętasz może walki o Lwów? Już wtedy Ukraińcy stosowali wyjatkowe brutalne metody, podczas tej wojny.
I mówisz o ZURL
Banda antykomuna!
-
W skrócie - Winnicki z parobkami tak mocno weszli w politykę że nacjonalistów niedlugo będą od nazistów wyzywać
[link]
[link]
-
ale jeżeli miałby obok mnie iść facet, który woli innych facetów, ale faktycznie jest patriotą, chce dobrze dla naszego kraju, nie promuje dewiacji i dąży do rozwoju Państwa to wolę takiego geja
Moim zdaniem to pedalow trzeba leczyc albo trzymac z daleka od zdrowej tkanki narodu, tak samo jak narkomanow czy pedofila. Albo walczymy o to zeby nie bylo u nas drugiej Holandii i zostalo wiecej normalnosci albo jest przyzwolenie na wszystkie dewiacje.
jest ich 20 fajnych chłopaków i mają 20 fajnych kominiarek
tak mi sie skojarzylo z klasykiem...
[link]
nie uznajemy słowa kompromis, to już zbyt blisko do kompromitacji.
-
Po co na nasz marsz mieli by przyjeżdżać fanatycy bandery upa ...oni chyba nie lubią Polaków to co mają z nami świętować ?
-
Śledziłem wczoraj tę zajmującą wymianę zdań i zastanawiałem się, czy się odezwać. Może bardziej z myślą o reszcie Czytelników, niż niektórych dyskutantach, jako gość zajmujący się od kilku lat dużym projektem dot. ukraińskiego nacjonalizmu, napiszę tylko kilka słów.
Sicz Karpacka jest najbardziej szowinistycznym (a spośród trzech głównych ichnich nurtów nacjonalizmu - praktycznie jedynym) ugrupowaniem, także jako jedyne, otaczającym Szuchewycza wręcz kultem. Jest również powiazana ze "Swobodą", czyli - znów - jedyną obecnie ichnią partią, która wyraża zainteresowanie polskimi powiatami na zachód od Sanu oraz kilkanaście dni temu w obwodowej radzie lwowszczyzny (coś w rodzaju naszego sejmiku wojewódzkiego) razem z "liberałami" od Poroszenki przeforsowali usunięcie lwów z Kwater Orląt na Łyczakowie, co spróbują zrobić 11.11. Tak się składa, że przy proteście innego, największego, nurtu ukraińskich nacjonalistów, który to protest został już podsumowany przez pojebanego szefa tamtejszego IPN, Wiatrowycza (podlegającego pod rząd), jako "haniebny".
Jednym słowem, nie wchodząc w dygresje, Czarny Blok wsparty w zeszłym roku przez NS i neo-NS z różnych państw podjarał się i stanął nad przepaścią (to była już inna jakość, niż wcześniejsze inicjatywy AN). W tym roku właśnie zrobili krok do przodu.
"Zorientowanych" w klimatach NS informuję, że jak najbardziej są środowiska ukraińskie i rosyjskie utrzymujące kontakty, ale nie są one szowinistyczne (ew. są, jeżeli za szowinizm uznamy ogólny panslawizm). Sicz Karpacka nie ma z tym nic wspólnego. No i przez lata różne formy "nacjonalistycznych międzynarodówek" nie kontaktowały się z NPD. No to mamy "młodą NPD", która teraz raczej chowa flagi kajzerowskich Niemiec, a wyjmuje "trzeciej drogi" (w razie potrzeby ---> "wujek Google" ;).
Ogólne wrzucanie wszystkich gości danej narodowości do jednego wora nie ma tu znaczenia. Czarny Blok ściąga nam na Święto Niepodległości siły, które łączy jedno - od zawsze były - i pewnie w dużym stopniu są - "noderowane" przez Abwehrę/BND. Jeżeli ktoś chce zakładać, że celem kogoś takiego ma być "świętowanie stulecia odzyskania przez Polskę niepodległości" - powodzenia. Sam fakt, że - inaczej, niż w zeszlych latach - info o najbardziej kontrowersyjnych uczestnikach Bloku wyciekło przed Marszem jasno wskazuje, że chodzi o jego rozpierdolenie.
Na koniec - skalę parodii dopełnia drobiazg, że ukraińskie nacjonalistyczne środowiska w czasie wojny w Donbasie sformowały oddziały wielkości:
- "Azow" - pułku
- Prawy Sektor - 5 batalionów liniowych i 3 rezerwowe
- UNSO - 54 samodzielnego batalionu rozpoznawczego 30 wydzielonej brygady zmechanizowanej
- OUN - batalionu (liczebnie - kompanii)
- Dirlewanger Skinheads - kompanii w składzie batalionu "Ajdar"
- Sicz Karpacka - plutonu
Zostają ściągnięci tu akurat ci pajace, którzy w czasie ataku na ich państwo tuptają sobie w glanach z pochodniami i werblami po Zakarpaciu (nawiasem dobry tu był tekst, jak to na tym Zakarpaciu atakują Rosjan i Rosjanki...). Ale kilka polskich powiatów łyknęłi by chętnie. Tak jak pajace z "młodej NPD" - Wrocław (o czym mówią otwarcie).
I tak to wygląda z nieco szerszej perspektywy, "w telegraficznym skrócie" ;)
Sicz Karpacka jest najbardziej szowinistycznym (a spośród trzech głównych ichnich nurtów nacjonalizmu - praktycznie jedynym) ugrupowaniem, także jako jedyne, otaczającym Szuchewycza wręcz kultem. Jest również powiazana ze "Swobodą", czyli - znów - jedyną obecnie ichnią partią, która wyraża zainteresowanie polskimi powiatami na zachód od Sanu oraz kilkanaście dni temu w obwodowej radzie lwowszczyzny (coś w rodzaju naszego sejmiku wojewódzkiego) razem z "liberałami" od Poroszenki przeforsowali usunięcie lwów z Kwater Orląt na Łyczakowie, co spróbują zrobić 11.11. Tak się składa, że przy proteście innego, największego, nurtu ukraińskich nacjonalistów, który to protest został już podsumowany przez pojebanego szefa tamtejszego IPN, Wiatrowycza (podlegającego pod rząd), jako "haniebny".
Jednym słowem, nie wchodząc w dygresje, Czarny Blok wsparty w zeszłym roku przez NS i neo-NS z różnych państw podjarał się i stanął nad przepaścią (to była już inna jakość, niż wcześniejsze inicjatywy AN). W tym roku właśnie zrobili krok do przodu.
"Zorientowanych" w klimatach NS informuję, że jak najbardziej są środowiska ukraińskie i rosyjskie utrzymujące kontakty, ale nie są one szowinistyczne (ew. są, jeżeli za szowinizm uznamy ogólny panslawizm). Sicz Karpacka nie ma z tym nic wspólnego. No i przez lata różne formy "nacjonalistycznych międzynarodówek" nie kontaktowały się z NPD. No to mamy "młodą NPD", która teraz raczej chowa flagi kajzerowskich Niemiec, a wyjmuje "trzeciej drogi" (w razie potrzeby ---> "wujek Google" ;).
Ogólne wrzucanie wszystkich gości danej narodowości do jednego wora nie ma tu znaczenia. Czarny Blok ściąga nam na Święto Niepodległości siły, które łączy jedno - od zawsze były - i pewnie w dużym stopniu są - "noderowane" przez Abwehrę/BND. Jeżeli ktoś chce zakładać, że celem kogoś takiego ma być "świętowanie stulecia odzyskania przez Polskę niepodległości" - powodzenia. Sam fakt, że - inaczej, niż w zeszlych latach - info o najbardziej kontrowersyjnych uczestnikach Bloku wyciekło przed Marszem jasno wskazuje, że chodzi o jego rozpierdolenie.
Na koniec - skalę parodii dopełnia drobiazg, że ukraińskie nacjonalistyczne środowiska w czasie wojny w Donbasie sformowały oddziały wielkości:
- "Azow" - pułku
- UNSO - 54 samodzielnego batalionu rozpoznawczego 30 wydzielonej brygady zmechanizowanej
Zostają ściągnięci tu akurat ci pajace, którzy w czasie ataku na ich państwo tuptają sobie w glanach z pochodniami i werblami po Zakarpaciu (nawiasem dobry tu był tekst, jak to na tym Zakarpaciu atakują Rosjan i Rosjanki...). Ale kilka polskich powiatów łyknęłi by chętnie. Tak jak pajace z "młodej NPD" - Wrocław (o czym mówią otwarcie).
I tak to wygląda z nieco szerszej perspektywy, "w telegraficznym skrócie" ;)
A co tam w komentarzach na Onecie?
-
-
''Kolejnym atakiem w naszą stronę jest rzekome zapraszanie na Marsz „banderowców”. Doskonale pokazuje to, że kierujący Marszem Niepodległości nie są w stanie funkcjonować bez rzucania kłamliwych epitetów w inne organizacje, na tej samej zasadzie co Gazeta Wyborcza niemogąca funkcjonować bez wskazywania na prawo i lewo „faszystów”. Rosjanie, Ukraińcy, Niemcy wam przeszkadzają? I wy oskarżacie Karpacką Sicz o szowinizm? Ta ukraińska organizacja za jeden z fundamentów postawiła sobie walkę z szowinizmem i oficjalnie współpracuje z węgierską mniejszością przeciwko prowokacjom szowinistów z takich partii jak Swoboda (vide: [link]). Oskarżacie ją o „banderyzm”? Tyle w niej „banderyzmu” co w Młodzieży Wszechpolskiej, czyli nic. Organizatorom przeszkadza dzisiaj niemiecka organizacja Junge Nationalisten? Ciekawe, że ci sami ludzie zapraszali jej działaczy na swoje konferencje.'' Także c*** wam w d*** szowinisci i hipokryci polscy,ktorzy wsyztskim innym zarzucają to,ze ''biednych Polakow'' nie lubią i czczą swoich bohaterów.. Zyjcie dalej swoja spaczona historią i pozniej nie dziwcie sie,ze kazdy Polske zawsze j**** o podbija dogadując się za jej plecami....
-
Brawo Fox w końcu ktoś mądrze napisał. Te całe małe organizacje robią wszystko aby dalej być marginesem, bo tylko wtedy sobie radzą - większe rzeczy i zrobienie rzeczywiście czegoś innego i dobrego dla dobra kraju ich przerasta.
-
Każdy ukrainiec to banderowiec - Sebizm Patriotyczny tu tałzen ejtin
-
Mnie to bardziej interesuje kto za to płaci. Wszyscy wiedza ze każdy oligarcha ma swoja prywatna armie. Kazdy oligarcha należy do żydowskiej sekty chabad-lubawicz. Ci od Kołomyjskiego to w przerwie miedzy harcami 88 pewnie budują Nowa Jerozolimę w Dniepropietrowsku:).Foxx pisze: ↑07.11.2018, 09:26
- "Azow" - pułku
Wszyscy musza zrozumieć jaki rozpierdol jest na Ukrainie. Juz Roman Dmowski 100 lat temu miał bardzo ciekawe zdanie na temat krainy U. Wg paru źródeł SBU(Służba Bezpieczeństwa Ukrainy) penetruje Polskę, co wiadomo nie jest trudne. Taki redaktor Sakiewicz z gazety polskiej przyjmuje nagrody od nich. Dziwne kontakty i wizyty na Ukrainie pojawiają się przy śmierci Leppera. Do tego Amber Gold czy Otwarte Dialogi mające prawdopodobnie kasę z Ukrainy.
Na koniec dochodzi jakiś plankton nacjonalistyczny którego nikt sobie na marszu nie życzy, oświadcza ze i tak będzie w pochodzie szedł. Oczywiście z ludźmi niewiadomego pochodzenia. Problem neobanderowcow z Ukrainy jest o wiele bardziej skomplikowany niż uczestnictwo tych śmiesznych nacjonalistów z europy zachodniej.
-
Naprawdę wszyscy to wiedzą? :) To napisz może coś więcej na ten temat, bo np. ja śledząc temat od 5 lat wiem o trzech takich przypadkach, z czego tylko dwa dotyczą ugrupowań nacjonalistycznych (w tym jednego, które się przeciwko "swojemu dobrodziejowi" zbuntowało).sircharles pisze: ↑07.11.2018, 10:56Mnie to bardziej interesuje kto za to płaci. Wszyscy wiedza ze każdy oligarcha ma swoja prywatna armie.
"Jak wszyscy, to babcia też" :) Konkrety? Linki?
Coraz śmieszniej :) Nie wiem, czy Szturmowcy mają odbiorców za debili, ale sami chcieli :)19BN00 pisze: ↑07.11.2018, 10:18''(...) I wy oskarżacie Karpacką Sicz o szowinizm? Ta ukraińska organizacja za jeden z fundamentów postawiła sobie walkę z szowinizmem i oficjalnie współpracuje z węgierską mniejszością przeciwko prowokacjom szowinistów z takich partii jak Swoboda (vide: [link]). Oskarżacie ją o „banderyzm”? Tyle w niej „banderyzmu” co w Młodzieży Wszechpolskiej, czyli nic.(...)
Rejestracja jednej z fur plutonu Siczy Karpackiej:
Po lewej mamy symbol partii politycznej, której flagę widać niżej...

Tu dla odmiany grafika ze Lwowa:

"Nacjonaliści Zakarpacia - byli, są i będą!":

22.01.1939, Roman Szuchewycz na czele szeregów... Siczy Karpackiej:

Żołnierze Siczy Karpackiej z - wtedy - deputowanym "Swobody" w Radzie Najwyższej Jurijem Szuchewyczem - synem Romana, głównym inicjatorem honorowania UPA i zakłamywania historii o Rzezi Wołyńkiej - zanim Szuchewycz senior stanął na czele organizacji dokonującej zbrodni na Polakach poprowadził właśnie Sicz Karpacką.

"W gratisie":
[link]
[link]
-
ale wstawianie grafik to cud miód :D :D Sam mogę takie zrobić . Nacjo Sebizm is on fire jak to się mówi :D
-
To zrób i opublikuj na ich stronach i kontach na vk :) Możesz również spotkać się i ponawijać z Szuchewyczem-juniorem o banderyźmie Młodzieży Wchechpolskiej ;)
-
Roman Szuchewycz odpowiada za wymordowanie ok. 100 tyś Polaków, w wyrafinowany sposób, wielokrotnie ze szczególnym okrucieństwem. Była to, tak jak i jego chłopcy odczłowieczona, antyludzka ku***. Dziś jego syn stwierdza, że Wołyń to nie było ludobójstwo. Wśród maszerujących znajdą się potomkowie pomordowanych jak również Ci, którzy sławią mordujących. heh Dramat.
Odwoływanie się do lub fascynacja narodowym socjalizmem niemieckim i ideologia supremacji aryjskiej rasy, która doprowadziła do podobnej dehumanizacji jej wyznawców jest dla mnie czymś równie popierdolonym, a wśród Panów NS takich osób nie brakuje.
https://www.youtube.com/watch?v=BJwsJGTovK8 Zaproszenie od Szturmowców ze sprzętem. heh
Stwierdzam z przykrością o ile miałem jeszcze jakieś wątpliwości wcześniej, iż Panowie z czarnego bloku nie reprezentują sobą zbyt wiele i ten filmik tylko mnie w tym utwierdził.
Odwoływanie się do lub fascynacja narodowym socjalizmem niemieckim i ideologia supremacji aryjskiej rasy, która doprowadziła do podobnej dehumanizacji jej wyznawców jest dla mnie czymś równie popierdolonym, a wśród Panów NS takich osób nie brakuje.
https://www.youtube.com/watch?v=BJwsJGTovK8 Zaproszenie od Szturmowców ze sprzętem. heh
Stwierdzam z przykrością o ile miałem jeszcze jakieś wątpliwości wcześniej, iż Panowie z czarnego bloku nie reprezentują sobą zbyt wiele i ten filmik tylko mnie w tym utwierdził.
-
No trzeba być ciężkim idiotą, żeby w filmiku jak rozumiem zachęcającym do udziału w MN wymachiwać siekierą.
Ilu ich mogło być rok temu w tym Czarnym Bloku? Więcej jak 100 osób?
Ilu ich mogło być rok temu w tym Czarnym Bloku? Więcej jak 100 osób?
Wartości to podstawa
-
A ten czarny blok to co soba reprezentuje? Czego oni szukaja na marszu z tymi swoimi smiesznymi czarnymi tarczami opla? Jeszcze zapraszanie ukraincow to jawna prowokacja. Zapraszanie jakis niemcow na marsz to tez jakis absurd jak dla mnie.
Skonczylo sie zamieszanie z pedalami i prowokacjami rzadowymi na marszu to teraz pojawiaja sie zagrozenia z innej strony.
Skonczylo sie zamieszanie z pedalami i prowokacjami rzadowymi na marszu to teraz pojawiaja sie zagrozenia z innej strony.
-
Z tym "Oplem" to nie jest taka prosta sprawa i kłania się wiedza, że tak powiem, z drugiej strony:

"Szturmowcy" na początku - zwłaszcza z ideolo-podbudową szturm.com.pl nie byli takim złym pomysłem. W ciągu ostatniego roku jednak albo się pugubili, albro ktoś ich zaczął rozgrywać - a najprawdopodobniej jedno i drugie. Cała tegoroczna historia jest zbyt grubymi nićmi szyta. Z tą Siczą Karpacką też ciekawie. Jeszcze na początku roku ganiali za Węgrami ze sprzętem, przed czym oficjalnie ostrzegało budapesztańskie MSZ, a tu faktycznie na ich stronie jest ta ich fotka z flagami ukraińską i węgierską, na którą powołuje się redakcja Autonoma jako przykład braku szowinizmu u fanatyków Szuchewycza :)
"Czarny Blok" rok temu na moje ok. liczył ok. 200 os.

"Szturmowcy" na początku - zwłaszcza z ideolo-podbudową szturm.com.pl nie byli takim złym pomysłem. W ciągu ostatniego roku jednak albo się pugubili, albro ktoś ich zaczął rozgrywać - a najprawdopodobniej jedno i drugie. Cała tegoroczna historia jest zbyt grubymi nićmi szyta. Z tą Siczą Karpacką też ciekawie. Jeszcze na początku roku ganiali za Węgrami ze sprzętem, przed czym oficjalnie ostrzegało budapesztańskie MSZ, a tu faktycznie na ich stronie jest ta ich fotka z flagami ukraińską i węgierską, na którą powołuje się redakcja Autonoma jako przykład braku szowinizmu u fanatyków Szuchewycza :)
-
Ukraińcy też madrzeją. Sami, bez Polaków są praktycznie bez szans. Mogliby teoretycznie -jak przed wojną- współpracować z Niemcami ale zbyt ryzykowne. Nie są potrzebni niemieckiemu rządowi. To nie przedwojnie, Ukraińcy nie przydadzą sie jako mniejszosc destabilizująca sąsiada (Polskę). Niemieccy nacjo-nacjo a nie antyislamscy liberałowie- są zbyt słabi żeby opłacało się z nimi układać. Przecież nie z NPD założoną przez szpicli.Foxx pisze: ↑07.11.2018, 13:39Z tym "Oplem" to nie jest taka prosta sprawa i kłania się wiedza, że tak powiem, z drugiej strony:
Co do postów Kolegów piszących nt sprzętu. Cięzki temat, jednak warto zwrocic uwage na to, że lefty pierwsi użyli przedłuzaczy i gazu. Lefty odmawiają konfrontacji bez sprzętu, więc są nim traktowani przez tych którzy za nimi biegają.
Co osobiscie potępiam, sprzęt to przesada nawet w walce z antifą.
Banda antykomuna!
-
Bo, to są właśnie debile, którzy chcą zrobić trochę szumu koło siebie nic więcej ich nie obchodzi.
-
-
24 h na odwołanie
-
Szmata żydówka zakazała marszu
-
No nieźle przecież ta baba już dawno powinna siedzieć a tutaj zakazuje marszu ja p******* co w tym kraju sie dzieje
-
w dalszym ciagu nie moge wyjść z podziwu że tylu kretynów, ktorzy to kurestwo platformerskie wybrali, żyje w stolicy
-
I jeszcze zorganizowała konferencję tylko zapraszając tvn.
-
-
Hanka właśnie wam durnie podziękowała za oddany głos ;) Dalej głosujeciena platformę buehhehe.
ABG
-
w mediach juz przeczuwają ze kroi sie zadyma i oburzenie bo napierdalają od godziny...najlepsze jest to ze od 3 lat wlasciwie sie nic nie dzialo i byl ciągle względny spokój a ta cipa wyskakuje z taką decyzją :)
nie uznajemy słowa kompromis, to już zbyt blisko do kompromitacji.
-
Jeszcze nic nie wiadomo będzie na pewno odwołanie w tej sprawie jest to impreza cykliczna nie sądzę aby jedne człowiek był tak decyzyjny. Po 2 jak Warszawiacy mogli wybrać pO szkoda gadać !
-
Panikujecie jakby Warszawę otoczona "granicą" i nikt z innych miejscowości nie miał tam prawa wjazdu. Marsz się odbędzie !
-
Bo ci żyłka pęknie lewusie.Oregano pisze: ↑07.11.2018, 14:19Czarny Blok r********** ten Marsz, zobaczycie. To może być ostatni marsz w historii. Ta grupa jebanych ćwierćmózgów znowu będzie skakać, rozpierdalać przystanki, wymachiwać tymi tarczami i pokazywać różne gesty sprejować mury hasłami o rasie aryjskiej, do tego ich ziomkowie z Ukrainy i Niemiec beda heilować, a to ku uciesze ścieku, wszystko przed kamerami TVnu. Oni sa po prostu za głupi, by iść w tym marszu i rozumieć jego idee. To sa podworkowi nacjonalisci, tak to nazywam.
Niech ktoś ich wykluczy ze zgromadzenia i pogoni, niech sobie ida we własnym marszu. Sami nazwali uczestników (wszystkich!) i organizatorów - baranami. Niech spierdalaja. Błagam, niech ktoś ich zatrzyma, bo bedzie katastrofa. Ruchy Narodowe dosiegnie taka nagonka, że to może być koniec. Oni sie dadza raz dwa sprowokować, beda robic rozpierdol i pewnie pokloca sie z innymi uczestnikami marszu. Nikt ich tu nie chce.
Niech ktoś zadba o to, żeby tych osobników z IQ poniżej 90, nie było na tym marszu. Niech ida sobie maszerować na "Stalingrad". Na marszu nie ma miejsca dla osób, które kpia z rzezi wolynskiej, brataja się z neonazistami i smieja sie z idei Romana Dmowskiego. w********** !
-
pewnie ze sie odbedzie.a te zakazy czy to we Wroclawiu czy Warszawie napewno beda ze skutkiem odwrotnym i przyjdzie masa ludzi.tak mysle