Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
polskipodróżnik
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Prosta odpowiedż nie mają wsparcia koalicji to siedzą cichutko tak samo jest z innymi ekipami na śląsku.Śmieszy mnie napis Rowu władcy regionu tylko że nie mają podjazdu sami do ekip z regionu.Tak to wygląda.Tak jak Katowice tak samo Rybnik bez koalicji nic nie zdziałają.
Ciężko napisać poprawnie nazwę?polskipodróżnik pisze: 04.10.2018, 09:42 Prosta odpowiedż nie mają wsparcia koalicji to siedzą cichutko tak samo jest z innymi ekipami na śląsku.Śmieszy mnie napis Rowu władcy regionu tylko że nie mają podjazdu sami do ekip z regionu.Tak to wygląda.Tak jak Katowice tak samo Rybnik bez koalicji nic nie zdziałają.
-
Naród Slonski
Napisać że Ruch nieznaczy Nic to bardzo oderwane od rzeczywistości, może od kilku miesięcy mamy swoje problemy i macie akcje na plus ale Nie piszcie że My nieznaczymy Nic my już mieliśmy większą lipe po ŁKSie potem po Grudniowe więc to kwestia czasu aż wszystko wróci do porządku.
W tych czasach i te młode pokolenie to raczej już lepiej nie będzie tylko będzie zanikać powoli wszystko.Naród Slonski pisze: 04.10.2018, 11:12 Napisać że Ruch nieznaczy Nic to bardzo oderwane od rzeczywistości, może od kilku miesięcy mamy swoje problemy i macie akcje na plus ale Nie piszcie że My nieznaczymy Nic my już mieliśmy większą lipe po ŁKSie potem po Grudniowe więc to kwestia czasu aż wszystko wróci do porządku.
-
Naród Slonski
Może i masz Rację, może i napewno zabawki w tym też niepomagaja bo dużo ludzi odbija od Kibicowania przez sprzęt, ale jest dużo Miast gdzie naprawdę jest potencjał, dziesiątki młodych trenuje akurat podaję tu przykład Chorzowa i jego Fan Clubow ale mam też styczność z ludźmi z KsGks i wiem że tam jest podobnie, jestem już Kibolem starej daty i przykro się patrzy na tą nową scenę kibicowska.
-
polskipodróżnik
Dokładnie zgadzam się w 100% wszystko schodzi na psy teraz to tylko biznes nic więcejNaród Slonski pisze: 04.10.2018, 13:50 Może i masz Rację, może i napewno zabawki w tym też niepomagaja bo dużo ludzi odbija od Kibicowania przez sprzęt, ale jest dużo Miast gdzie naprawdę jest potencjał, dziesiątki młodych trenuje akurat podaję tu przykład Chorzowa i jego Fan Clubow ale mam też styczność z ludźmi z KsGks i wiem że tam jest podobnie, jestem już Kibolem starej daty i przykro się patrzy na tą nową scenę kibicowska.
-
Naród Slonski
Nie do końca mi chodziło że to Młodzi rozpierdala scenę, Teraz dużo Młodych którzy są lepsi od Starszych kolegów powinno wywierać nacisk na anty sprzęt, z tym że są rozmowy zgadza się i oby to był dobry znak.
Już nie chodzi nawet o sprzęt ale o mentalność większości młodzieży teraz popatrzeć na młyn to aż się serce kraję jak widzi się tych mamisynków.Naród Slonski pisze: 04.10.2018, 13:50 Może i masz Rację, może i napewno zabawki w tym też niepomagaja bo dużo ludzi odbija od Kibicowania przez sprzęt, ale jest dużo Miast gdzie naprawdę jest potencjał, dziesiątki młodych trenuje akurat podaję tu przykład Chorzowa i jego Fan Clubow ale mam też styczność z ludźmi z KsGks i wiem że tam jest podobnie, jestem już Kibolem starej daty i przykro się patrzy na tą nową scenę kibicowska.
Mógłby ktoś w kilku zdaniach przybliżyć historię kosy ZS-Lechia ?
Dobre wariaty. Patrz synek tata Ci pokaże jak się napierdala... a z Wisły wywalczyły przypadkowe osoby czy też z sektora rodzinnego?
Żadnej Górnik flagi nie traci, piastole z zatorza wjebali się na jedną z działek gdzie zwykły kibic zrobił sobie małe płótno.przypalowiec z forum pisze: 05.10.2018, 13:39 Górnik traci małą flage na rzecz Piasta ? Potwierdzi ktos?
Nigdy tej flaguni nikt na meczu nie widział.
-
bez-napinki
Dobrze, że na Górnik vs Gks / Gks vs Górnik było inaczej.
Napewno nie cisnęli sobie a za miesiąc robili układ, ku*** co Wy chcecie udowadniać?? Znów zakrzywiać rzeczywistość!? Na fanclubsch grafy powstawały, Wisła z c**** wytrysla itd a po miesiącu wpadacie sobie w ramiona...
https://youtu.be/2SLI7eWKhhA Pierwszy link z brzegu, rozmowie ze WTSK śpiewa ten sektor rodzinny?? Jak tak to sorry...
-
Kibic, nie chuligan
"Z 5/6 pazdziernika moglo dojsc do walki Ruch-Lechia. Ci drudzy, bedac od dluzszego czasu na slasku, kontaktowali sie z chorzowskimi w sprawie starcia. Jednak po dluzszej rozmowie Ruch nie wykazuje checi na harce i dochodzi tylko do wyzwisk.Do nastepnego.Z fartem."
Zapytacie: skad to info?
Na podstawie postow bez-napinki i Dex Dexter.
Zapytacie: skad to info?
Na podstawie postow bez-napinki i Dex Dexter.
Kutanol byku a ty nie skumałeś, że to jest komentarz odnośnie walki na słowa dwóch jegomościów, tj. Dex Dexter & bez-napniki? ;)) Można się pogubić w tych forumowych przepychankach, fakt...
-
patriota85
To jest ta flaga zdobyta przez Piasta ?

Wyniesiona z magazynu
Martini Player już zazdrosci że został pominiety !!!
A co?? Jak przeczytałeś tą erotyzmem nasyconą opowieść, to pewnie aż Ci nóżki zaczęły chodzić z podniecenia.
Szczewa duze plecy wczoraj na powiacie pszczyńskim ;)
to pisz gieksiaro
-
TorcidaZory_official
Nie odpisuj mu, szkoda czasu, wiemy kto to pisze, nie ma sensu na wymiane zdań.
Niebieskie Żory niby by wciagnęly nosem Żorska GieKSe ? Chyba na k.net
-
_Southern_Poland_
Browar;-)siemce-R pisze: 08.10.2018, 15:50 Nie pisz ciulstw ,bo momy plecy z Gieksą i Rowem w Żorach po 30 potem był rewanż wygrany z samą Gieksą ale były kontrowersje.
Chopy to nie gańba przyznać się do porażki, ale w dzisiejszych czasach kto to potrafi jeszcze pzeinaczanie faktów, jak np liczby.
-
oberschlesien321
Prawda jest taka że sama Torcida Żory nie ma podjazdu do Niebieskich Żor, zdecydowany progres w ostatnich kilku latach zrobiła Żorska Gieksa, i wynik starcia Ruch GKS na Żorach mógłby być różny.._Southern_Poland_ pisze: 08.10.2018, 18:45Browar;-)siemce-R pisze: 08.10.2018, 15:50 Nie pisz ciulstw ,bo momy plecy z Gieksą i Rowem w Żorach po 30 potem był rewanż wygrany z samą Gieksą ale były kontrowersje.
Chopy to nie gańba przyznać się do porażki, ale w dzisiejszych czasach kto to potrafi jeszcze pzeinaczanie faktów, jak np liczby.
Nie odpowiadalem Tobie więc się nie odzywaj
Dobrze napisane ,choć usłyszeć można od nie jednej obiektywnej osoby, że na dzien dzisiejszy jakościowo GieKSa tam jest nr1, liczbowo przewaga Ruchu, kibice Górnika zaliczyli duży regres, jedynie w koalicji z GieKSa mogą coś zdziałać. Odrodziło się Jastrzębie i ciągle też w malutkich liczbach przewija sie Odra W.oberschlesien321 pisze: 08.10.2018, 20:22Prawda jest taka że sama Torcida Żory nie ma podjazdu do Niebieskich Żor, zdecydowany progres w ostatnich kilku latach zrobiła Żorska Gieksa, i wynik starcia Ruch GKS na Żorach mógłby być różny.._Southern_Poland_ pisze: 08.10.2018, 18:45Browar;-)siemce-R pisze: 08.10.2018, 15:50 Nie pisz ciulstw ,bo momy plecy z Gieksą i Rowem w Żorach po 30 potem był rewanż wygrany z samą Gieksą ale były kontrowersje.
-
włodarek89
J 23 :) Nadaje dalej :)
A w Chorzowie dalej z ucha strzelają, wy tam za niedługo swoje matki posprzedajecie
-
lesnydzban
A Wy konia bijecie bo w końcu coś może zdzialacie wychodząc z kanałów.
Nie, wy tylko sobie to tak tlumaczycie , ale co wam zostalo.
-
Glivitzky1945
liczylem na jakis ambitniejszy pocisk anty-antyperspirantow a tu poziom....zenujacyOberschlesien14 pisze: 12.10.2018, 17:31 https://www.facebook.com/GKSKatowice64/ ... 923380061/ film na weekend ;)
-
Oberschlesien14
Tylko Pytanie. To prawda że film powstał dzięki akcji cegiełka - wielkiej zbiórki kasy wśród kibiców Ruchu?
Patrząc na obrazki z Lublina jest mi po prostu wstyd że nie dało się zebrać wszystkich ekip ponad podziałami i postawić się na drodze pedalstwu. Pewnie by byli tak zesrani że zaraz by rozwiązali marsz. Szkoda. Potencjał jest ino chęci brak.
-
Oberschlesien14
Jeśli chodzi o herby do góry nogami to chyba najwięcej ich jest na Maja w Chorzowie. I nie widzę akurat w tym nic złego, ale strasznie mnie bawi ten mit, że więcej malujemy erek niż własnych herbów, jeśli u was jest to samo
-
PolishFansTV
Oprawa Polonii Bytom na derbach z Szombierkami (13.10.2018 r.)
https://youtu.be/QCK2ij9uCZs
https://youtu.be/QCK2ij9uCZs
Moze lepiej ich nie ruszac jak maja takie zapedy do składania wyjasnienkutanol pisze: 14.10.2018, 19:32 Czasem mam wrażenie, że pewne ekipy utożsamiają się z sukcesem policji ws. Ruchu i tym samym czują się wygranymi. Szkoda tylko, że to "zwycięstwo" nad Ruchem nie wynika z działań owych ekip, a z działań policji. Moim zdaniem to dziwny powód do dumy i zadowolenia, bo jednak lepiej byloby to pokazać w lesie albo na trasie. Teraz Ruch jest słaby jak nigdy, więc może teraz te ekipy zdecydują się na jakąś spektakularną akcję na R lub jego zgody/układy.
-
Udenhout88
pomyliłeś ich chyba z kimś innym - tutaj screen z ich forum na temat zbiórki ww zbiórki:Oberschlesien14 pisze: 14.10.2018, 13:15 Tylko Pytanie. To prawda że film powstał dzięki akcji cegiełka - wielkiej zbiórki kasy wśród kibiców Ruchu?
https://www.facebook.com/GKSKatowice64/ ... =3&theater
nie bardzo jest się czym chwalić.