Na Górniku wg mnie Ruda Śląska, Gliwice, Piekary - niekoniecznie w tej kolejności zresztą ciężko ocenić z Piekar jeździ mniej osób ale gdyby tak np wybrać po 20 osób to niewiem czy Piekary by nie wygrały. ROW to zgoda a nie fc z racji właśnie tego że się chłopcy się wyrobili w ostatnich latach 40-50 osób do tańców się znajdzie i np po 40 osób niejedna ekipa by się na nich przejechała. Jeśli chodzi o Ruch to Ruda Śl zapewnegigi pisze: 24.09.2018, 23:44 Najmocniejszy chuligansko fan club Ruchu Chorzów to? I to samo pytanie o Górnik Zabrze . Z góry dzięki za odpowiedź ;)
Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
-
Blood&Honor
Tak sie wyrobil ten Row, że bez zaboli do nikogo nie wyjdą.
-
ObiektywnyFANATYK
Z tego co ja słyszałem to Żabole z Piekar są otwarci i chętni do sprawdzenia kibiców Ruchu z tego miasta jednak Ci drudzy nie są chętni na takie spotkanie._Piast1945 pisze: 25.09.2018, 22:48Ja w latach okolo 2000 slyszałem ze Piekary Śląskie byly jednym z najlepszych fan klubow zaboli takie cos obilo mi sie o uszy ale obecnie to na duzy minus dla zaboli z Piekar Ruch chuligansko tam rządzi.Emigrancik spoRtowy pisze: 25.09.2018, 05:14 Ruch -Ruda Śląska ,Mikołów ,Siemce
Górnik -Ruda Śląska ,Gliwice kiedyś zapewne Knurów
-
ObiektywnyFANATYK
No to zmień informatorów.Nerva1 pisze: 27.09.2018, 21:50No to złe słyszałeś. Bo ja słyszałem zupełnie coś innegoObiektywnyFANATYK pisze: 27.09.2018, 20:21Z tego co ja słyszałem to Żabole z Piekar są otwarci i chętni do sprawdzenia kibiców Ruchu z tego miasta jednak Ci drudzy nie są chętni na takie spotkanie._Piast1945 pisze: 25.09.2018, 22:48
Ja w latach okolo 2000 slyszałem ze Piekary Śląskie byly jednym z najlepszych fan klubow zaboli takie cos obilo mi sie o uszy ale obecnie to na duzy minus dla zaboli z Piekar Ruch chuligansko tam rządzi.
-
lesnydzban
Przecież nie tak dawno temu było starcie w Piekarsch na korzyść Ruchu.
Górnik organizuje wyjazd do Gliwic?
Przypomnij kolego co to za akcja, gdzie i kiedy.
Z góry dzięki!
Z góry dzięki!
-
Brygada1964
Korona Chorzów Row Rybnik w niedziele fajny mecz się zapowiada
-
jak.wodospady
Polonia wpuszcza na Modrzewskiego gości? Bo jutro grają z Slavią a w środę Puchar podokręgu z Szombierkami.
-
Noga z Familoka
Tak wpuszczają. Slavia będzie w 300 a Szombierki w 700 wiec ładuj już kamerę i tankuj KIAjak.wodospady pisze: 29.09.2018, 00:34 Polonia wpuszcza na Modrzewskiego gości? Bo jutro grają z Slavią a w środę Puchar podokręgu z Szombierkami.
-
ulicznapsychologia
TRŚL wybiera się dziś na Szombierki.
-
lesnydzban
Chyba przebrani w kloszardow.
twoja stara będzie obciągać
Pakt anty sprzet na Mysłowicach juz nie obowiązuje?
-
Naród Slonski
Według mnie dobry szpil Kibiców ski dzisiej w Rybniku, oby ino wojewoda na Wiosna wos wpuścił do Nos na Stadion.
działo się cos?Naród Slonski pisze: 30.09.2018, 21:02 Według mnie dobry szpil Kibiców ski dzisiej w Rybniku, oby ino wojewoda na Wiosna wos wpuścił do Nos na Stadion.
-
Dex Dexter
Jedynie stara od kokacoli umilała czas jego kolegom podczas podróży
-
Sebastian75
Row Rybnik - Ruch Ruchu okolo 400 zamknieci w klatce tragedia to wyglada. Młyn Row Rybnik chyba najlepszy w historii sporo Torcidy jak i sporo Gieksy z rożnych fan klubów jak GzG ,LGT, Mysłowice i inne sporo osob przyjechało z Katowic, Zabrza.
-
bez-napinki
"Starcie" na Rudzie Śląskiej sprzed kilku lat, koalicja spod znaku G jak widać na filmiku - ucieka.
Nas 440 w Rybniku na ROW-ie z flagami: Psycho Fans, Radlin, Racibórz, Rybnik/Niewiadom, Żory, ŚP Herman.
-
Dex Dexter
Śmierdziuchy mają ciężko uwierzyć że ktoś mimo upływu lat i tych kilometrów możepozostać wiernym swoim barwom.
Ekipa przeciepów i drugiej szansy w wielkim szoku.Zrozumiałe.
Ekipa przeciepów i drugiej szansy w wielkim szoku.Zrozumiałe.
Zatrzymanie Pawła M., ps. "Misiek", jednego z najsłynniejszych kiboli w Polsce, nie byłoby możliwe, gdyby nie zeznania dwóch ważnych szalikowców Ruchu Chorzów, którzy poszli na współpracę z prokuraturą.
Jeśli takie info wyszło z prokuratury, to źródło przecieku jezt gdzie indziej- zapewne niebawem wyjdzie info o wtyczce w szeregach Wisły albo kolejnej 60, tym razem z Wisły.Wtaszka pisze: 01.10.2018, 18:28 Zatrzymanie Pawła M., ps. "Misiek", jednego z najsłynniejszych kiboli w Polsce, nie byłoby możliwe, gdyby nie zeznania dwóch ważnych szalikowców Ruchu Chorzów, którzy poszli na współpracę z prokuraturą.
I nie pisze tego złośliwie...
Mnie tu rozpierdala jedna sprawa.
Sami prawilni patrioci, a co chwilę ląduje link z Wyborczej, która ma abonament.
Darmowe wejścia to jakieś 3-5 na miesiąc.
Zaraz ktoś napisze, że trafił z tym czy tamtym linkiem... hahaha
Sami prawilni patrioci, a co chwilę ląduje link z Wyborczej, która ma abonament.
-
Sebastian75
Jak moze byc falszywe jak przez nich wpadli inni i wiedza o tym zainteresowani.Chomik666 pisze: 02.10.2018, 14:27 Oczywiście nikt nie bierze pod uwagę że takie info (fałszywe naj częściej)
A nie rozpierdala cię to że podważasz czyjeś bycie patriotą z powodu tego że wkleja link do Wyborczej?kokacola pisze: 02.10.2018, 13:03 Mnie tu rozpierdala jedna sprawa.
Na czym wg Ciebie polega patriotyzm?
Kolejne "pierdolenie" poniżej na portalu branżowym.
https://gol24.pl/skruszeni-pseudokibice ... r/13542155
https://gol24.pl/skruszeni-pseudokibice ... r/13542155
-
bez-napinki
supcio!
cieszysz się?
cieszysz się?
Cieszy mnie to,że się nie napinasz -jak masz w nicku ....
Jak Oli nasz nadworny teoretyk frekwencji i statystyk wrzucał linki z wyborczej na co ja zwracałem uwagę skąd to jest i autor czyli największa rura z lokalnej wyborczej to pisze to cicho. Dopiero oburzenie jak o Ruchu ktoś wrzucił. Łot cała logika
-
jak.wodospady
Dziś gra Polonia Bytom z Szombierkami Bytom w ramach Pucharu Polski podokręg Bytom,dzieje się tam coś ciekawego? Mecz chyba bez gości ale wiadomo pikniki z Szombrów pewnie będą chcieli wejść na trybuny a Polonia lubi obijać pikników tak jak to zrobili w Skoczowie w tamtym sezonie czy w tym sezonie na rezerwach Rakowa.
-
Sebastian75
GieKSa odmawiala wszystkich walk?? Okolo 7 ustawek i walk banda na bande do tego kilka większych walk z wami, kilka mniejszych. żadna ekipa na Śląsku czy nawet w Polsce nie ma tyle walk z Ruchem a ty piszesz ze odmawialismy walk.
-
bez-napinki
A czemu o flagi nie chcieliście się bić?
Bez napinki gowno wiesz ze jesli twierdzisz ze GKS nie chcial sie bic. Ale widocznie masz gowno wiedziec.
Byłeś na rozmowie czy ,powtarzasz coś zasłyszanego.
-
iamcriminal
to jak to było chłopaki z GKS, chcieliście się bić samodzielnie o flagi czy nie? słyszałem nawet że młodym zakazaliście się o nie bić.
-
Naród Slonski
Ci co byli w Silesia to wiedzą, teraz Niech każdy trenuje bo zaproszenia prędzej czy później będą.
-
_Piast1945
Ruch Gks i Ksg używają sprzętu to jak moze dojsc do zaproszen do walki najpierw musicie tą chorobe Krakowską wyleczyc.
Opierając się tylko na relacji Zagłębia daleko zajedziesz. Potem jakoś już nie robili transparentów jak mieli regularne "trudne sprawy" w swoim mieście.kutanol pisze: 04.10.2018, 09:02 Jak to jest, że Ruch nie może się z wami spotkać, mimo, że teoretycznie chcecie walczyć, Zagłębie nie spotkało się z wami, bo najpierw wasze 4 czy tam 5 fur łapią psy, a potem proponujecie inne terminy bo brakuje wam specyfików, a Ruch z Zagłębiem się umawia i do walki dochodzi bez problemu ?