Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Dwa pytania mnie nurtują:
1. Czy jest w Polsce ekipa która nie wystawia młyna, a działa jedynie sportowo ?
2. Jak wygląda sytuacja Stali Gorzów ? Bo niby ekipy ultras/sportowe zawiesiły/zakończyły działalność, a ostatnimi czasy szarpią się z płotem i robią oprawy jebiące Stilon.
1. Czy jest w Polsce ekipa która nie wystawia młyna, a działa jedynie sportowo ?
2. Jak wygląda sytuacja Stali Gorzów ? Bo niby ekipy ultras/sportowe zawiesiły/zakończyły działalność, a ostatnimi czasy szarpią się z płotem i robią oprawy jebiące Stilon.
-
Banda dzieciaków o zapędach mocno konfidenckich, nie warci większej uwagi. Całość tej "ekipy" to stan typowo agonalny.Pikol46 pisze: ↑22.09.2018, 23:51Dwa pytania mnie nurtują:
KS Stal 1947 Gorzów
-
Daj spokój, po co się z dzieckiem bić w internecie... to kolejny typ "z Ruchu", który się w każdym temacie i z każdym postem napina, nie mając nic mądrego do powiedzenia.WileTheBest pisze: ↑22.09.2018, 23:30Tej, Nerva, „kolejowej k****” powiadasz? A co ty na to, że twój Ruch miał z tą „kolejową kurwą” układ jakieś 18 lat temu i flaga Kolejorz wisiała na Ruch - Inter na Śląskim? Myślisz, że cweltifa tylko w Poznaniu ma kluby (różne, nie tylko sztuk walki, muzyczne np., żebyś się nie przyjebał, że przykład, który ci podam, to c***, bo to nie jest klub SW) i akcje robi? A np. Pilon w Toruniu będący wylęgarnią brudów to c***, tak? Żeby nie było, że spinam się tutaj w stronę Elany i Apatora, podaję tylko przykład innego lewackiego klubu w zupełnie innym mieście i regionie niż Poznań (tak, wiem, Pilon to nie jest klub SW, ale jest klubem spędu wszelkiej maści lewarów).
j**** lewackie k**** i tyle.
-
Czy miałby ktoś TMK z sierpnia i mógłby wrzucić lub wysłać pw wywiad z Podbeskidziem?
CBF
-
Czy była taka ekipa, która w czasie wyjazdu została OBITA(obita, a nie próba obicia) dwa razy lub więcej? Jeżeli był to ktoś może opiszę ?
-
Nie mylisz sie.
-
Arka na wyjeździe do Warszawy, gdy zostali zdegradowani za korupcję. Przyjechali w malej ilości do Warszawy (2007 chyba) i zbierali manto przed jak i po meczu.
Ślàsk kiedyś dostał na wjeździe jak i wyjeździe z Warszawy ( 30 min rożnicy) od dwóch różnych ekip z L.
Ślàsk kiedyś dostał na wjeździe jak i wyjeździe z Warszawy ( 30 min rożnicy) od dwóch różnych ekip z L.
-
i coś od nas.
mieliśmy taki wyjazd koszmar. Nie duża grupa wyjazd na południe - 4 ataki i strata skórki, 5 fleków, 3 szalików i flagi. Dodatkowo kilka osób pociętych w tym ŚP Plechu 3 koski w ramię. 2 ataki jednego klubu i jeszcze inni po razie, Dodatkowo afera z sokistami.
po drugiej stronie medalu, Pogoń Lębork na Warmii miała 3 ataki. Pod kasami, na murawie i jeszcze pod busem.
mieliśmy taki wyjazd koszmar. Nie duża grupa wyjazd na południe - 4 ataki i strata skórki, 5 fleków, 3 szalików i flagi. Dodatkowo kilka osób pociętych w tym ŚP Plechu 3 koski w ramię. 2 ataki jednego klubu i jeszcze inni po razie, Dodatkowo afera z sokistami.
po drugiej stronie medalu, Pogoń Lębork na Warmii miała 3 ataki. Pod kasami, na murawie i jeszcze pod busem.
-
Która ekipa śpiewała ,,Kibice net.... na c*** mam jechać na wyjazd ! na forum napisze co w radiu usłysze w kafejce nie dadzą mi w ryja"
był tez film na youtubie jak ktoś ma to niech wrzuci.
był tez film na youtubie jak ktoś ma to niech wrzuci.

KAWAŁ C.H.U.J.A
-
-
Śląsk na Polonii W z 10 lat temu
Walka z lewactwem imperatywem moralnym.
-
Czy historia zna takie przypadki, gdzie dwie kosy ustawiają się razem na trzecią ekipę? Dzięki za poważne odpowiedzi!
-
Kiedyś Zagłębie S. jechało gdzieś na północ Polski.
Przy torach czekał na nich Widzew z którym mieli jakieś harce, kilkanaście kilometrów dalej przy tej samej trasie pociągu czekał ŁKS
Przy torach czekał na nich Widzew z którym mieli jakieś harce, kilkanaście kilometrów dalej przy tej samej trasie pociągu czekał ŁKS
-
Lechia & Arka na Pogoń jadącą na Bałtyk.KociaKarmaKrólów pisze: ↑25.09.2018, 15:16Czy historia zna takie przypadki, gdzie dwie kosy ustawiają się razem na trzecią ekipę? Dzięki za poważne odpowiedzi!
-
Ale i łódzkie (ze zgoda mi ze Śląska) jaki i trójmiejskie ustawialy się osobno.
Sytuacja, że 2 kosy ( na codzień) szukali wspólnych wrogów, to raczej tylko na kadrze.
Sytuacja, że 2 kosy ( na codzień) szukali wspólnych wrogów, to raczej tylko na kadrze.
Niemiec, Moskal nie osiędzie,
gdy jąwszy pałasza,
hasłem wszystkich zgoda będzie
i ojczyzna nasza.
gdy jąwszy pałasza,
i ojczyzna nasza.
-
Wnuk Edwarda pisze: ↑25.09.2018, 19:14Ale i łódzkie (ze zgodami ze Śląska) jaki i trójmiejskie ustawialy się osobno.
gdy jąwszy pałasza,
i ojczyzna nasza.
gdy jąwszy pałasza,
i ojczyzna nasza.
-
Kto Was atakował?(S) pisze: ↑24.09.2018, 18:21i coś od nas.
za kim jestes?
-
jak juz o ustawianiu sie to, kto powiedzmy po 2000 roku dostal baty od ekipy na ktora sie ustawil?
-
Stomil dawno temu miał pecha do Zagłębia Sosnowiec.nrth pisze: ↑25.09.2018, 20:39Kto Was atakował?(S) pisze: ↑24.09.2018, 18:21i coś od nas.
Nie ważne ile masz wyjazdów,ważna jest ilość postów!
-
-
Lechia z Arką ustawiły się wspólnie na Pogoń. Później zresztą Lechia złamała ten niepisany jednodniowy pakt i zaatakowała Arkę.Wnuk Edwarda pisze: ↑25.09.2018, 19:14Ale i łódzkie (ze zgoda mi ze Śląska) jaki i trójmiejskie ustawialy się osobno.
-
Ustawili się wspólnie a atakowali osobno? Może i tak.
gdy jąwszy pałasza,
i ojczyzna nasza.
gdy jąwszy pałasza,
i ojczyzna nasza.
-
2004 po meczy Cracovia-Górnik. Na Wisłokę Dębice czekały 4 ekipy, Gks Katowice w Katowicach przeszukiwali pociągi, w Krakowie na bramkach czekała Cracovia a Wisła na PKP Kraków Płaszów. Unia Tarnów w Tarnowie na PKP moscice. Nikt nie złapał Wisłoka balowała do rana w Zabrzu.
-
KSGKS i ich pierwsza wspolna akcja na Jage.
-
Zagłębie Sosnowiec czekające w Inwałdzie na Wisłę po meczu Lechii w Bielsku Białej
za kim jestes?
-
Początek lat 90tych Lechia z Arką połączyły siły na Pogoń w Trójmieście chyba o to chodzi przy okazji meczu Portowców. Akcja bodajże na stadionie.
-
Sorry, pojebalem o dobre kilkanaście lat. Bije się088 pisze: ↑26.09.2018, 06:59Lechia z Arką ustawiły się wspólnie na Pogoń. Później zresztą Lechia złamała ten niepisany jednodniowy pakt i zaatakowała Arkę.Wnuk Edwarda pisze: ↑25.09.2018, 19:14Ale i łódzkie (ze zgoda mi ze Śląska) jaki i trójmiejskie ustawialy się osobno.
gdy jąwszy pałasza,
i ojczyzna nasza.
gdy jąwszy pałasza,
i ojczyzna nasza.
-
Co do wspólnego działania dwóch kos na trzecią, to weterani wspominają sytuacje, kiedy do Rzeszowa na 3. ligę przyjeżdżała Cracovia (na nieistniejący już Zelmer). Byli jednego dnia atakowani i przez Resovię, i przez Stal (ale raczej osobno).
-
Przy okazji meczu Portowców na Bałtyku w Gdyni,owszem była i Lechia i Arka,(i oczywiście Bałtyk),ale absolutnie nie było to połączenie sił,tylko trzy różne skonfliktowane ze sobą młyny.
Good Night Left Side
-
Z takich co na szybko przychodzi mi do głowy to Stilon&Chemik ustawiali się na Raków oraz Stilon na Chrobry w obydwu przypadkach porażki tych pierwszych którzy zasadzki robili. Elana&Ruch&Widzew&Jeziorak na Stomil i Polonię Bydgoszcz,nie dogadali się w sprawie walki banda na bandę i Ci pierwsi wyjechali przywitać tych drugich. Porażka tej liczniejszej pierwszej koalicji. Legia ze swoimi zgodami też ustawiała się na wracający Lech z Białegostoku i mieli plecy.
-
Z tego co pamiętam w tej koalicji również był Stilon. Mieli wtedy bodajże jakiś układ/dobre kontakty z Elaną.ślusarz pisze: ↑26.09.2018, 18:39Z takich co na szybko przychodzi mi do głowy to Stilon&Chemik ustawiali się na Raków oraz Stilon na Chrobry w obydwu przypadkach porażki tych pierwszych którzy zasadzki robili. Elana&Ruch&Widzew&Jeziorak na Stomil i Polonię Bydgoszcz,nie dogadali się w sprawie walki banda na bandę i Ci pierwsi wyjechali przywitać tych drugich. Porażka tej liczniejszej pierwszej koalicji. Legia ze swoimi zgodami też ustawiała się na wracający Lech z Białegostoku i mieli plecy.
KS Stal 1947 Gorzów
-
Tak z podkarpackiego podwórka i nie tylko to: Karpaty zaatakowały Sanovie na ich meczu w Zmiennicy i zaliczyli plecy.
Stal Mielec vs Wisła Sandomierz - porażka Mielczan
Stalówka z Resovia pokonują atakująca ich Jage
Stalówka na powrocie z Przemyśla odpiera atak JKS Jarosław następnie ich przeganiajac
-
Kiedy była akcja i gdzie Śląsk jechał kiedy mieli kibica z Lecha w pociągu który zaciągnął hamulec ?
Można prosić link do relacji Śląska z tego meczu...
Można prosić link do relacji Śląska z tego meczu...
-
Resovia&Sanok ustawiaja sie na Stal Rzewzów ktora jedzie na Turniej Karpat ( ze Stalą byly Karpaty i kilku chłopaków ze Sparty Praga ) porażka tych pierwszych
-
-
Ja nie kojarzę w ogóle wspólnej akcji Lechii i Arki na Pogoń, raczej nic takiego nie miało miejsca.
Na meczu Bałtyk - Pogoń były 4 młyny, Lechia, Arka, Bałtyk i Pogoń. Wcześniej Lechia w Gdyni na dworcu godnie przywitała Pogoń i ostro pogoniła ich ekipę, Pogoń po krótkim postawieniu się w tunelu i rzuceniu butelek naginała po torach, kilka osób mocno obitych.
-
Przejazdy incognito na trasie Bydgoszcz - Olsztyn to sportowa działalność? ;)
Dzisiaj jest bardzo ważny dzień,
dzień zemsty za bezsensowne życie.
Dzisiaj to my bawimy się,
a jutro znów będziemy niczym.
GRAMY W FINALE!
dzień zemsty za bezsensowne życie.
Dzisiaj to my bawimy się,
a jutro znów będziemy niczym.
GRAMY W FINALE!
-
Pytanie do kibicow Widzewa,jak wyglądają wasze kontakty z Partizanem,skoro jest tam kilka ostro skonfliktowanych frakcji?
Utrzymujecie kontakty z jedną z nich czy nie wtrącacie sie w ich wewnetrzne sprawy i macie kontakty z wszystkimi?
Utrzymujecie kontakty z jedną z nich czy nie wtrącacie sie w ich wewnetrzne sprawy i macie kontakty z wszystkimi?
-
Ustawka z BKS em, to nie była ustawka honorowa. Ci co mają wiedzieć to wiedza. Bezhonorowa ku*** Sportowapatriota85 pisze: ↑11.09.2018, 17:58Jedna z myślę większy porażek TSP i to ich powrót z Kielc(?) i atak Korony i Naprzodu Jędrzejów, w wyniku którego Podbeskidzie traci 6 flag.info z TMK pisze: ↑11.09.2018, 13:13Chodziło mi ogólnie o wydarzenia "około meczowe" z udziałem Podbeskidzia, także takie gdzie byli atakowani ale nie podjęli rękawicy. O jaką flagę chodzi, którą skroili po meczu Polska-Czechy? Szczakowianki? Co do ustawki z BKS-em, to była walka 12x12.
Nie pamiętam co oni tam dokładnie skroili, ale chyba jakiś Czechów z flagi.
-
Oglądając derby Rzymu, naszło mnie takie pytanie,czy ktoś się orientuję jak to wygląda w takim Rzymie czy Mediolanie gdzie jest jeden wspólny stadion i mecz derbowy czy kibice obu drużyn mają ze sobą jakiś bezpośredni kontakt(głównie jeśli chodzi o dojście na stadion)czy wszystko jest eskortowane przez milicję?i jak to wygląda pod czas meczu na trybunach w teorii neutralnych?jest jakieś ciśnienie,ganianki?
I drugie pytanie,jak wygląda podział biletów na taki mecz?i czy we Włoszech też przed mecz lub po meczu (derbowym) jakieś ganianki po mieście czy raczej wszyscy idą do chaty na makaron?
I drugie pytanie,jak wygląda podział biletów na taki mecz?i czy we Włoszech też przed mecz lub po meczu (derbowym) jakieś ganianki po mieście czy raczej wszyscy idą do chaty na makaron?
LECH MOIM KLUBEM
POZNAN MOIM MIASTEM
POZNAN MOIM MIASTEM