To prawda.. Ale gdyby były to wasza znajomość z Lechem nie zostałaby swego czasu tak efektownie umocniona..
Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
-
widzewiak_z_gor
Multikonto znowu w natarciu. Ten sam banał, te same specjalnie robione błędy językowe.
Sponsor forum ma zabawę w tym temacie, dalej będzie robił tutaj zamieszanie, żeby tylko oczernić kibiców Widzewa i ŁKSu.
Na szczęście to tylko internet. W normalnym życiu masz gówno do powiedzenia, nawet twoja kasa łożona na to śmieszne forum i zachcianki kumpli nie zmienią tego, że jesteś sam.
Sponsor forum ma zabawę w tym temacie, dalej będzie robił tutaj zamieszanie, żeby tylko oczernić kibiców Widzewa i ŁKSu.
Na szczęście to tylko internet. W normalnym życiu masz gówno do powiedzenia, nawet twoja kasa łożona na to śmieszne forum i zachcianki kumpli nie zmienią tego, że jesteś sam.
-= Kobiety sa z Wenus, faceci z Marsa a kibice z Młyna. =-
Ile ŁKS było wczoraj na meczu swoich zgód w Gdyni?
-
***1908***
Ile Widzewa z Elana na Błękitnych?
j**** zydzew stara k****!
1
-
old school CRBB
Abr1908 pisze: 21.09.2018, 18:18Sektor ma 900 miejscMichał1990Polska pisze: 21.09.2018, 17:45 widzę że ŁKS bedzie miał dobry długi weekend w Łodzi.
Jutro szpil z Tyskimi a we wtorek Lech ( ponad 2 tys maja przyjechać ).
We wtorek... Urlopy idą się j****
Obecnie nie ma de fakto żadnego sektora gości
Wszyscy goście są u nas jeśli się dogadamy
A zgody będą siedzieć tam gdzie się dogadamy i w liczbie w jakiej się dogadamy
Patrz mecz z Tychami
W Bełchatowie jest jakiś fc Lksu?
-
showmustgoon
Kobity naszykowane na przyjazd Amiki ?
-
NoMatterWhat
Co pojmujesz przez slowo fc?
Kilka osób jeździ z Bełchatowa i okolic na nasze mecze, natomiast nie ma żadnego oficjalnego FC.
Wczoraj w SPORTOWYM SERCU ŁODZI na meczu z naszą wieloletnią zgodą z Tychów 4512 widzów:

HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
serce miasta
ile Tychów?
-
Fanatycy Widzewa
- Kontakt:
Widzew wczoraj w Siedlcach.

-
nowak.tomek
Ile Lecha ma odwiedzić stadion ŁKS-u?
Bo to smutne że nawet z tyskimi nie zapelniacie stadionu ...
***1908*** pisze: 24.11.2018, 16:40 Zes porównanie zapierdolil jak c***. Ty jesteś mocno przyjebany. Porównujesz chlopa z normalna firma do “skruszonego gangstera“ który rozkurwil się na swoich bo nie leżało mu siedzenie. I tak samo jak kolega spierdalaj obejrzeć mecz bo właśnie leci.“wyjazdowiczu“
-
Osiedlowy Wataszka
c*** ci do tego ciekawski tomaszku,zajmij sie swoim podworkiem.Nie jestem z ŁKS-u ani Widzewa,ale za wpierdalanie sie w nie swoje sprawy jest wór k**** hehe.nowak.tomek pisze: 23.09.2018, 10:36 Ile Lecha ma odwiedzić stadion ŁKS-u?
-
Weteran1946
A tobie zeby emigrant kobite zgwałcił prujący sie cwelu
-
ciekawskiciekaw
Za takie słowa to frajerze powinieneś być rozjebany przez swoją ekipe. Dla mnie to twoja kariera tutaj się skończyła wraz z tym wpisemNerva1 pisze: 23.09.2018, 11:00 Dintre ty córkę szykuj . Jest rozjebana to akurat więcej kutasow Kolejorza wejdzie. A syn ci wyrośnie na pedała
-
Weteran1946
Wychowasz jak swoje pecie
Sami się określa. Ale jak dla Mnie bez szału.
ja nie wiem po co wy w ogole dyskutujecie z tymi widzewiaczkami typu esgrts wacek i inne placki jak oni co w drugim poscie napierdalaja farazony poczytałem ich podnietę na temat "akcji" na legie i farmazon pogania farmazon i tak w tym temacie nie wiem czy to jedna ta sama osoba czy jakies gamonie co nie maja z zżyciem robic jakiegoś zajecia pasji :)
-
Fanatycy Widzewa
- Kontakt:
Jesteśmy wczoraj na wyjeździe w Siedlcach w około 200 osób (147 biletów).
W 1 stronę między Łodzią a Warszawą jedną z naszych grup wyjazdowych próbuje zaatakować Legia. Szybka wysiadka kiboli Widzewa, jednak w związku ze sporym balastem który mieli na plecach po krótkich ustaleniach pada hasło 'do następnego' i kordon Widzewiaków próbuje ruszyć w drogę do Siedlec. Przejeżdżając kilkaset metrów tył kolumny wyjazdu Legii wychodzi na drogę i blokuje przejazd kibolom RTSu. Szybka reakcja Widzewiaków i dochodzi do około 25sekundowego starcia które kończy się ucieczką legionistów i kilkoma KO.
Dementujemy również informacje jaką podał jeden z kibicowskich portali na fb, że to my próbowaliśmy umilić podróż legionistom. Dokładnych opisów, liczb i zajść nie będziemy podawać w tym miejscu. Internet swoje , ulica swoje :-)
Na samym meczu melduje się nas około 200. Sporo osób dopisuje się do listy na miejscu, wpuszczanie jest powolne w związku z czym swój doping oraz oflagowanie rozpoczynamy od drugiej połowy. Widzew wygrywa 1:0 i od wczoraj jesteśmy liderem swojej ligi.
-
Łódzki Klub Sportowy
7egia to chyba teraz 3 liga h.
-
WidzewskaCharyzma
Legia to przynajmniej coś robi, jest aktywna (nie wstydem jest dostać w*******), a jest wiele ekip, o akcjach których pamiętają najstarsi górale, nie będę wymieniał których, ale strasznie wysoko głowy mają.7egia to chyba teraz 3 liga h.
https://t.me/pump_upp
[youtube][/youtube]
O ku*** znowu odplynales i jak zwykle jak to wy nie umiecie czytać tylko wyrywać słowa z kontekstu gdzie ku*** pisałem że podnietę mam na akcje na a2 u ciebie w głowie bitą ruro, każdy widział to swoimi oczami kto był a ty mogłeś być tylko na barlickim pić winaFjk pisze: 23.09.2018, 14:53 ja nie wiem po co wy w ogole dyskutujecie z tymi widzewiaczkami typu esgrts wacek i inne placki jak oni co w drugim poscie napierdalaja farazony poczytałem ich podnietę na temat "akcji" na legie i farmazon pogania farmazon i tak w tym temacie nie wiem czy to jedna ta sama osoba czy jakies gamonie co nie maja z zżyciem robic jakiegoś zajecia pasji :)
Ty pewnie z Widzewa skoro odpowiadasz pytaniem na pytanie:]
-
NoMatterWhat
Pozwol, ze odrzuce Twoje zainteresowanie moja osoba.
Loczki krec z kim innym.
Czy na ŁKSie tez jest system liczenia nowych kibicow?
Loczki krec z kim innym.
Czy na ŁKSie tez jest system liczenia nowych kibicow?
-
ktotamwie1
Pytanie do kolegów zza miedzy - czy ostatnie dwie oprawy maja potwierdzać, ze ŁKS robi o kilka klas lepsze oprawy niż RTS? Koledzy dalej uważają, ze ŁKS robi jedne z najlepszych opraw w Polsce? Pytam z ciekawości, każdy ma swoje zdanie.
Te trybuny to wypchane na ŁKSie strasznie ... szpilki włożyć nie idzie, mecz zgodowy a tu ludzi jak na sparingu doslownie.
Wypelniliscie chociaz RAZ odkad macie to wybudowane, zeby na tej trybunie byl.scisk a schody ewakuacyjne byly nie przechodne ? .
Mozna mieć gorsze frekwencje, ktoś zawsze musi, ale przy takich meczach, z nowa zgodą , nawet zeby pokazac sie z dobrej strony, to wstyd dla Was.
Powinny byc takie mecze gdzie bez wzgledu na gorsze okresy te trybuny sie wypelnia , czyli mecz zgodowy , awanse , druzyna w gorze tabeli, mecze z odwiecznym wrogiem , i to niezależnie od druzyny.
O dopingu juz szkoda gadać, bo przejeżdżając obok trybuny zatrzymalem sie na chwile zeby zobaczyc zza plotu jak to hula, no i nie jestem w stanie tego pojąć, tak jak w h w łodzi juz bylo pisane ze raz jedni raz drudzy , tak frekwencja , wyjazdy, doping , atmosfera na stadionie to lezy i kwiczy na ŁKSie, o ultras nie wspominam bo jedni i drudzy nic wybitnego nie pokazuja.
Wypelniliscie chociaz RAZ odkad macie to wybudowane, zeby na tej trybunie byl.scisk a schody ewakuacyjne byly nie przechodne ? .
Mozna mieć gorsze frekwencje, ktoś zawsze musi, ale przy takich meczach, z nowa zgodą , nawet zeby pokazac sie z dobrej strony, to wstyd dla Was.
Powinny byc takie mecze gdzie bez wzgledu na gorsze okresy te trybuny sie wypelnia , czyli mecz zgodowy , awanse , druzyna w gorze tabeli, mecze z odwiecznym wrogiem , i to niezależnie od druzyny.
O dopingu juz szkoda gadać, bo przejeżdżając obok trybuny zatrzymalem sie na chwile zeby zobaczyc zza plotu jak to hula, no i nie jestem w stanie tego pojąć, tak jak w h w łodzi juz bylo pisane ze raz jedni raz drudzy , tak frekwencja , wyjazdy, doping , atmosfera na stadionie to lezy i kwiczy na ŁKSie, o ultras nie wspominam bo jedni i drudzy nic wybitnego nie pokazuja.
-
Weteran1946
A czemu nie pisaliście i niedopierdalaliscie sie tak tej frekwencji jak mieliście stary kurnik? A o ultrasów pokaz mi oprawę ( wasza) na nowym stadionie która nas bije na głowę
Nawet na starym stadionie mieliśmy lepsza frekwencję i kazdy kto chodzi chociaz 10 lat na mecze to przyzna i wie ze jest to faktem, i nawet na starym estadio zawsze bylo podkreslane ze jestescie w plecy z frekwencja z nami jesli mowa o meczach u siebie ,czy o wyjazdach nie wspominajac, i szydera zawsze byla, wiec nie wiem gdzie Ty sie uchowałes ze tego nie wiesz, prawdopodobne w Bydogoszczy.Weteran1946 pisze: 25.09.2018, 17:35 A czemu nie pisaliście i niedopierdalaliscie sie tak tej frekwencji jak mieliście stary kurnik? A o ultrasów pokaz mi oprawę ( wasza) na nowym stadionie która nas bije na głowę
Wiadomo ze zawsze sa wzloty i upadki, i jakies slabe mecze tez były na starym obiekcie, z liczbami chujowymi, którymi chwalic sie nie chce.
Co do opraw napisalem jasno, i ŁKS i RTS robia oprawy na średnim poziomie, i obydwie ekipy zjechaly z tonu wg mnie w tym aspekcie i zadna niczym sie nie wyroznia i nie robi nic wybitnego, na tle innych ekip w kraju.
-
ktotamwie1
[youtube][/youtube]
Różnica między nami jest taka, ze ja nie mam różowych okularów na czubku nosa jak Wy i potrafię przyznać, ze chłopaki od Nas z Widzewa starają się jak mogą i w miarę możliwości oraz talentu robią oprawy, ale efekt końcowy pozostawia wiele do życzenia jeśli chcemy nawiązać do topowych ekip pod tym względem. Natomiast Ty i twoi koledzy po szalu zawsze próbujecie jakieś farmazony wciskac (chociaż w to wierzycie tylko Wy), ze należycie do najlepszych pod tym względem... chociaż wszyscy widzieliśmy dwie ostatnie oprawy, które pokazują wasza aktualna „forme” w tym aspekcie. Próbujecie wmówić nam megalomanie, ale wychodzi na to, ze to jednak wy macie jakieś kompleksy. Przykładem niech będzie popadnięcie w samozachwyt po słabej oprawie, czy pucowanie się wyjazdem na Drwęcę, Jeden wyjazd na średnio 10 lat gdzie byliście w większej liczbie na wyjeździe. Niby Rodowici Łodzianie, a musza uczyć się podstaw od „wieśniaków” spod Łodzi - i tutaj kolejny przykład waszego zakłamania i mitomanii - chociaż tak naprawdę geograficznie rzecz ujmując w samej Łodzi jest 50/50 :)Weteran1946 pisze: 25.09.2018, 17:35 A czemu nie pisaliście i niedopierdalaliscie sie tak tej frekwencji jak mieliście stary kurnik? A o ultrasów pokaz mi oprawę ( wasza) na nowym stadionie która nas bije na głowę
Taka juz 'stylufka' top 3 :Dyurez pisze: 25.09.2018, 17:30 Te trybuny to wypchane na ŁKSie strasznie ... szpilki włożyć nie idzie, mecz zgodowy a tu ludzi jak na sparingu doslownie.
Co do dopingu to pisał tu ostatnio ktoś z kindziorów, że jak ktoś z Lecha zapytał dlaczego wszyscy nie śpiewają to mu odpowiedzieli, że tu jest ŁKS i tu się wszyscy napierdalają, hahah. Także masz odpowiedź, na Łks same dziki i chuligany, każdy stoi z łapami w kieszeniach i myśli komu by tu napierdolić :D
WŁ
-
showmustgoon
Teraz tylko czekać 9 miechów.
-
ReanimacjiTrupaStop
A co, swoją kobitę wystawiłeś chłopakom?
ku***, znowu temat frekwencji...
-
ldzwdz1910
Z której zgody ten ciemny pan na górze?

Z Amsterdamu, podobno przyjechał z Cracovią. Lech wzorem eŁksy w Tychach stanął z boku.
WŁ
-
wiernyioddany
Ale z Was hipokryci. Zapomnieliscie że i u Nas można było zobaczyć swego czasu ciemnoskórego. Przestańcie żyć do k**** nędzy spinaniem dupska na internetach i wyjdzie z domu, przewietrzcie te swoje małe móżdżki a wyjdzie to na dobre nie tylko dla Was ale i dla pozostałych forumowiczów ;)
---- Łódzkości 1910 Fanatycy ----
Wiernyioddany
Daj spokój to nie ma sensu. Net holigany już sie rozkrecają. Jak ja bym chcial żeby na miesiąc padł Internet, większość z działu Łódzkiego wylądowałoby w Kochanówce.
Daj spokój to nie ma sensu. Net holigany już sie rozkrecają. Jak ja bym chcial żeby na miesiąc padł Internet, większość z działu Łódzkiego wylądowałoby w Kochanówce.