Nie nakręcacie się tak bo znowu zrobi się tu gliwicka wojna. Ja tylko pytam czy Torcida rzeczywiście ma zamiar wykupić Piastowi bilety na sektory miejscowych kibiców?blakuś pisze: 20.09.2018, 22:09A co spalenie flag na stadionie wroga nie było na plus? Może wyłamanie płotu i stanie przy nim to akcja na + ? :)jeden post pisze: 20.09.2018, 21:47 Na ostatnich derbach tez mialo byc plus dla Torcidy a jak bylo to zapytaj kolegow. Nieoficjalnie ile osob mialo/wybralo sie do Gliwic na mecz
Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Tak, jak co derby. Teraz sprawdz ile razy je wykupili.Ratek pisze: 21.09.2018, 05:56
Nie nakręcacie się tak bo znowu zrobi się tu gliwicka wojna. Ja tylko pytam czy Torcida rzeczywiście ma zamiar wykupić Piastowi bilety na sektory miejscowych kibiców?
Gdybyście w ten dzień zjedli solidne śniadanko, to u Was tez plot moze by padl a tak to tylko potrzesliscie ;) spalenie flag na plus, trzepanie plotem tez oczywiscie na plus. ŁAŁŁŁŁblakuś pisze: 20.09.2018, 22:09
A co spalenie flag na stadionie wroga nie było na plus? Może wyłamanie płotu i stanie przy nim to akcja na + ? :)
-
Martini Player
Wyląduj człowieku,bo odfrunąłeś już dawno temu. Średnia Ruchu z Mysłowic to 60 ???? Wiesz co to jest średnia ???Naród Slonski pisze: 20.09.2018, 22:25 Napisolem ze jakościowo Gieksa do przodu, a co do liczb to Mysłowice średnio 60 OSÓB, wy też nie na kozdym szpilu mocie ta stówa, jak niejest to tajemnica to napisz wiela było Wczoraj Mysłowic na Szpilu.
płot to c*** najlepszy jest ich protest w którym bierze udział 200 osób, protestują bo chaja to wina działaczy bo pozwolili Nam wnieść ich flagi a oni tak prosili działaczy żebys trzepali dokładnie bo flagi napewno będą. No i byłyblakuś pisze: 20.09.2018, 22:09A co spalenie flag na stadionie wroga nie było na plus? Może wyłamanie płotu i stanie przy nim to akcja na + ? :)jeden post pisze: 20.09.2018, 21:47 Na ostatnich derbach tez mialo byc plus dla Torcidy a jak bylo to zapytaj kolegow. Nieoficjalnie ile osob mialo/wybralo sie do Gliwic na mecz
Przynajmniej na wyjazdy nie muszą jeździc.
-
jeden post
Myślę że nie ma sensu ciągnąc tego tematu. Dla ciekawskich to na ostatnich derbach na nasze sektory tez wybierali się z gorszej strony miasta a final byl jaki byl :)
O Nasze wyjazdy również sie nie martw juz wcześniej byla okazja porozmawiac to bawiliscie sie w gpsy i drony.
O Nasze wyjazdy również sie nie martw juz wcześniej byla okazja porozmawiac to bawiliscie sie w gpsy i drony.
-
grindercrusher
Odbiegając od monotematycznej polemiki.Co słychać u Odry Wodzisław ? Jest tu ktoś od nich? Jakieś liczby wyjazdowe, osiągnięcia? To samo dotyczy się Naprzodu Rydułtowy, Concordii Knurów, Górnika Radlin. Coś działają na własną rękę? Jak ogólnie wygląda sytuacja na "południu" województwa ? (o GKSie Jastrzębie i ROWie Rybnik napisano już wszystko)
Polecam stronę https://www.facebook.com/UltrasOdraWodzislaw08/
Tam znajdziesz relacje i fotki zarówno ze spotkań u siebie jak i wyjazdów po boiskach i klepiskach okręgówki.
Tam znajdziesz relacje i fotki zarówno ze spotkań u siebie jak i wyjazdów po boiskach i klepiskach okręgówki.
-
grindercrusher
Dzięki.M.O.W. pisze: 21.09.2018, 21:27 Polecam stronę https://www.facebook.com/UltrasOdraWodzislaw08/
A grudzien tez dalej ma ochrone i sprawa jest w toku ze smiga sobie jak chce i gdzie chce?
-
Naród Slonski
Panowie pytanie do kogoś z Zawiercia i Okolic, Warta Zawiercie Ma jakiś zorganizowanych kibiców, Mają jakieś sympatię Pro Ruch albo Pro Zagłębie czy to porostu zwykle pikniki że siatkówki?
Jeśli chodzi o siatkarskich kibiców to pikniki, na piłkarskiej Warcie cisza.
Słuchy dochodzą że gieksa idzie na rekord frekwencji w tym roku
-
Naród Slonski
Niema co się śmiać z innych jak mamy jeszcze większe kłopoty niż ich frekwencja, ale to prowda tragicznie to u nich wygląda
-
Oberschlesien14
I tak chodzi nas za dużo na tych szmaciorzy w naszych koszulkach
-
Naród Slonski
Jak bych miol nieść na szpil bo Chujowo grają to bym się nie bawił w kibicowania ale takie czasy pokozaly ile u Nos jest fanatyków od 3 sezonów durh jesteśmy na dole a poniżej 4000 klocków nie łączymy, mie dziwi że mocie znane nazwiska, Miasto WOM pomogo a dalej nie mocie wyników.
-
Naród Slonski
Jak mosz na myśli Wy czyli Ruch to chyba przespoles ostatnie dwa lata 
Widac kto tu sie wpisuje, jezeli frekwencja sie interesujecie,szkoda klawiatury na was 60siatki
POGONIONYCH u was roznie z tym bywało!
Najmocniejszy chuligansko fan club Ruchu Chorzów to? I to samo pytanie o Górnik Zabrze . Z góry dzięki za odpowiedź ;)
Ruda Śląska - Ruch i Górnik maja tam moim zdaniem najlepsze bandy ;)gigi pisze: 24.09.2018, 23:44 Najmocniejszy chuligansko fan club Ruchu Chorzów to? I to samo pytanie o Górnik Zabrze . Z góry dzięki za odpowiedź ;)
-
Naród Slonski
Tak jak kolega Napisol Ruda jest ich sporo ale Liczbowo Siemce też Bardzo Mocne
Ruch - Ruda Śląska, Mikołów
Górnik - Ruda Śląska, Gliwice
Górnik - Ruda Śląska, Gliwice
-
Emigrancik spoRtowy
Ruch -Ruda Śląska ,Mikołów ,Siemce
Górnik -Ruda Śląska ,Gliwice kiedyś zapewne Knurów
-
Konrado Moreno
Jeśli chodzi o Mikołów jako nr3 to chyba jako BPM czyli z Łaziskami, Orzeszem i okolica bo w innym wypadku to raczej Katowice się lepiej prezentują. Świony też robią dobrą robotę. Wg mnie Ruda, Siemce, Katowice, BPM, Świony
Dzięki Panowie za odpowiedź.
-
_Piast1945
Ja w latach okolo 2000 slyszałem ze Piekary Śląskie byly jednym z najlepszych fan klubow zaboli takie cos obilo mi sie o uszy ale obecnie to na duzy minus dla zaboli z Piekar Ruch chuligansko tam rządzi.Emigrancik spoRtowy pisze: 25.09.2018, 05:14 Ruch -Ruda Śląska ,Mikołów ,Siemce
-
niezbanowany
Przecież Jastrzębiu nie przeszkadzały nawet poglądy kibiców Ruchu z Radlina, na pewno dużo bardziej skrajne od tych z Piastaprzypalowiec z forum pisze: 25.09.2018, 23:42 Pytanie do kibicow Piasta czy to prawda ze po meczu z Odra O zrobiły sie ponownie podziały u was? Stara gwardia która do dziś dobrze zyje z Polonia czy Odrą nie byla zadowolona z bluzg na swoja byla zgode? I czy uklad z Jastrzebiem zakonczyl kontakty miedzy wami a Odrą W?
Jastrzebie - ostatni bastion polskosci na slasku nie ma nic przeciwko ze w bojowce Piasta lataja osoby co wychwalaja Hitlera ?
-
pożeracz słonecznika
A Rybnik jako fan club Górnika? Niebieskie południe Ruch? I jak wygląda to obecnie z Kętami? Działają mocniej?
A niebieskie konfidenckie Jaworzno ?
A niebieskie Żory aka farmazony?
A niebieskie Żory aka farmazony?
-
Qwerty1312
Kolege wyżej chyba zabolało ze nikt nie uwzględnił FC Gks Katowice jako jednego z 3 liczących sie na Gorniku.
Patrzac na transparenty i flagi na meczu Piast jastrzebie raczej dzisiaj ten uklad przerodzi sie w zgode.
-
niezbanowany
-
uciekający qrczak
A ty kolego walisz Prismem na kilometrQwerty1312 pisze: 26.09.2018, 11:02 Kolege wyżej chyba zabolało ze nikt nie uwzględnił FC Gks Katowice jako jednego z 3 liczących sie na Gorniku.
Przypomnij mi kiedy graliśmy z Odrą, bo nie kojarzę w ostatnich 10 latach takiego meczu, a mogłem coś pominąć z racji mojej częstej nieobecności w kraju. Natomiast Odrą W była z nami tylko w Zabrzu z tego co kojarzę.niezbanowany pisze: 25.09.2018, 23:47Przecież Jastrzębiu nie przeszkadzały nawet poglądy kibiców Ruchu z Radlina, na pewno dużo bardziej skrajne od tych z Piastaprzypalowiec z forum pisze: 25.09.2018, 23:42 Pytanie do kibicow Piasta czy to prawda ze po meczu z Odra O zrobiły sie ponownie podziały u was? Stara gwardia która do dziś dobrze zyje z Polonia czy Odrą nie byla zadowolona z bluzg na swoja byla zgode? I czy uklad z Jastrzebiem zakonczyl kontakty miedzy wami a Odrą W?
Jastrzebie - ostatni bastion polskosci na slasku nie ma nic przeciwko ze w bojowce Piasta lataja osoby co wychwalaja Hitlera ?
Chodzi o mecz Odra - Jastrzębie gdzie wspieraliśmy swojego układowicza. Przed meczem Odra atakuje pojedyncze auta Piasta. Na meczu pierwsza bluzga Odra na Jastrzębie, wiec poszła odpowiedz w ich stronę.PGliwice pisze: 26.09.2018, 22:03Przypomnij mi kiedy graliśmy z Odrą, bo nie kojarzę w ostatnich 10 latach takiego meczu, a mogłem coś pominąć z racji mojej częstej nieobecności w kraju. Natomiast Odrą W była z nami tylko w Zabrzu z tego co kojarzę.niezbanowany pisze: 25.09.2018, 23:47Przecież Jastrzębiu nie przeszkadzały nawet poglądy kibiców Ruchu z Radlina, na pewno dużo bardziej skrajne od tych z Piastaprzypalowiec z forum pisze: 25.09.2018, 23:42 Pytanie do kibicow Piasta czy to prawda ze po meczu z Odra O zrobiły sie ponownie podziały u was? Stara gwardia która do dziś dobrze zyje z Polonia czy Odrą nie byla zadowolona z bluzg na swoja byla zgode? I czy uklad z Jastrzebiem zakonczyl kontakty miedzy wami a Odrą W?
-
_Southern_Poland_
Taaaa? Z neta wysuwasz takie "rewelacje"?_Piast1945 pisze: 25.09.2018, 22:48Ja w latach okolo 2000 slyszałem ze Piekary Śląskie byly jednym z najlepszych fan klubow zaboli takie cos obilo mi sie o uszy ale obecnie to na duzy minus dla zaboli z Piekar Ruch chuligansko tam rządzi.Emigrancik spoRtowy pisze: 25.09.2018, 05:14 Ruch -Ruda Śląska ,Mikołów ,Siemce
-
jeden post
Nie ma żadnych podziałów, Odra nikogo nawet od nas nie dotknęła więc nie wiem o jakim ataku ty piszesz. Chyba atak bezradności jak dzwonilismy do nich.skinner pisze: 27.09.2018, 11:30Chodzi o mecz Odra - Jastrzębie gdzie wspieraliśmy swojego układowicza. Przed meczem Odra atakuje pojedyncze auta Piasta. Na meczu pierwsza bluzga Odra na Jastrzębie, wiec poszła odpowiedz w ich stronę.PGliwice pisze: 26.09.2018, 22:03Przypomnij mi kiedy graliśmy z Odrą, bo nie kojarzę w ostatnich 10 latach takiego meczu, a mogłem coś pominąć z racji mojej częstej nieobecności w kraju. Natomiast Odrą W była z nami tylko w Zabrzu z tego co kojarzę.niezbanowany pisze: 25.09.2018, 23:47
Przecież Jastrzębiu nie przeszkadzały nawet poglądy kibiców Ruchu z Radlina, na pewno dużo bardziej skrajne od tych z Piasta
-
palaczzaba
Wszystko fajnie tylko jak będą się zachowywać osoby z sąsiednich okolicznych fc, które z jednej i drugiej strony wspomagają rywalizacje na tym terenie