Po 1 to Ruch sie pisze z duzej litery,po 2 Mikolow jest niebieski a Piotrowice hmm...przeczytaj text z wlepki z grafem tej przed ostatniej.Nieporownuj Batorego z Mikolowem czy Piotrowicami.Po 3 Czy wy zawsze musicie wrzucic swoje 3 grosze
+GKSK-CE+ pisze:Vlepki ruchu jak dla mnie smieszne... rownie dobrze my albo KSG moglibysmy wydac vlepki Trójkolorowy Chorzow Batory...
A jesli chodzi o same projekty to styl niemal identyczny jak nasz w tamtym roku, jednym slowem obrazek....wyciecie...tekst...brush...koniec
zostaw ich, Ruda Śląska też jest niebieska więc po co ta dyskusja? każdy wie jak jest w jakich miastach i jakiekolwiek pisanie o trójkolorowym Mikołowie czy Niebieskim to jest czysty żart.
Jak dla mnie vlepka fajna...Szydera na całego ....
Jasne jest ze kibicom Widzewa sie nie podoba.....i chyba troche ich ubodla bo rozpisują sie jak talalaa
+GKSK-CE+ Twoja wypowiedz ja dla mnie jest śmieszna. Oczywiście Ty robisz najlepsze vlepki, w każdej umieszczasz ok. 20 efektów i są wypaśne na maxa. Może pokaż swoje prace, bo nie wiem czy mam z Ciebie sie śmiać czy płakać...
+GKSK-CE+ pisze:Vlepki ruchu jak dla mnie smieszne... rownie dobrze my albo KSG moglibysmy wydac vlepki Trójkolorowy Chorzow Batory...
A jesli chodzi o same projekty to styl niemal identyczny jak nasz w tamtym roku, jednym slowem obrazek....wyciecie...tekst...brush...koniec
zostaw ich, Ruda Śląska też jest niebieska więc po co ta dyskusja? każdy wie jak jest w jakich miastach i jakiekolwiek pisanie o trójkolorowym Mikołowie czy Niebieskim to jest czysty żart.
jak te wasze hasło brzmi: "Ruda Śląska Cała Trójkolorowa" jak dla mnie ty wy jesteście śmieszni z tym hasełkiem. A taka prawda że Ruda Śl jest podzielona miej więcej pół na pół ( z jednostkami Poloni i GKS )
A co do Mikołowa: jest grupa żaboli którzy są z powiatu Mikołowskiego, z samego Mikołowa żaboli można policzyć na palcach jednej ręki. Więc można śmiało powiedzieć że Mikołów jest Niebieski.
A co do postu +GKSK-CE+ nieiwdze jakoś zorganizowanej grupy kibiców KSG-GKS na Batorym a w PiotRowicach taka grupa istnieje, zresztą na swoim forum płaczecie że pół PiotRowic jest pomalowane przez Ruch ( zresztą 2 bardzo fajne grafy "PiotRowice i PSYCHO FANS zostały stworzone przez NP )
a Kto powiedział ze Dobre vlepy musza byc przebajerowane efektami PROSTOTA jest nieraz Ładniejsza a z reszta kazdy ma swoj gust a co do Mikołowa to dobrze wiecie jak jest! a wlepki jedne z lepszych jakie widzialem
Gosciu przyczepiles sie niewiadomo czego i jeszcze wbijasz ze niby caly klub sie napina? napinacze sa wszedzie ,ale w Gieksie ty pełnisz role głownego napinacza
vlepki projektowal Tlen. jego gg podane na makiecie. profesjonalna robota, bardzo dobrze nam sie z nim wspolpracowalo, zadnych problemow. i co wazne szybki termin realizacji. polecam tego grafika.
a to wykonane vlepy:
wykonanie oczywiscie Ultrastyl. tyle juz tutaj napisano o tej firmie, ze chyba specjalnie oryginalny nie bede. zadowolony jestem z wykonania, terminu realizacji i oczywiscie z ceny zamowienia. przez caly czas dobry kontakt z wykonawca co tez na pewno jest plusem. polecam Ultrastyl. My kolejna serie na pewno zrobimy wlasnie tam
jak narazie to Ty sie spinasz że vlepy Ruch-u śmieszne [/quote]
a moze wyraza swoją opinie??nie kazdemu musi sie podobac to co Tobie sie podoba...Mikolow 100% ??Smilowice,Borowa Wies??temat wlepki wiec trzymajmy sie tematu...sorki za offa
ADAMOO pisze:jak narazie to Ty sie spinasz że vlepy Ruch-u śmieszne quote]
a moze wyraza swoją opinie??nie kazdemu musi sie podobac to co Tobie sie podoba...Mikolow 100% ??Smilowice,Borowa Wies??temat wlepki wiec trzymajmy sie tematu...sorki za offa
jak wyżej napisałem żaboli idzie spotkać w wioskach powiatu Mikołowskiego, ale w samym Mikołowie to są jednostki które się nie ujawniają ( oprócz jedengo pana )