Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
To jest właśnie dyskusja z widzewiaczkami. Typowe intelektualne debile. Jak brak argumentów, to od razu wyzwać go od troll, wyjebać go z forum. Przekaz ma być jednoznaczny. Wielki potężny Widzew, największa frekwencja w Polsce , a jednocześnie pizdy , które nie mogą sobie poradzić podobno w/g nich z niszowym klubikiem.
Megalomania Widzewa osiągnęła znowu swój maksymalny poziom ;) To dobry znak :)
Tak samo było przed:
Parkiem 3 maja,
Potokiem,
Stratą Robotniczego,
Poddębicami,
Stratą Awanturników :)
Zawsze to samo, ŁKS nie istnieje, ŁKSu nie ma, i nagle JEP!
A potem .. Szok i niedowierzanie :)
Ps. Apropos wyjazdow to już dziewczyny z Widzewa zapomnialy jak nedawnp do Nowego miasta Lubawskiego pojechalo nas 760 osob, a „Czerwona armia” ledwo uzbierala 600 chlopa :)
Tak samo było przed:
Parkiem 3 maja,
Potokiem,
Stratą Robotniczego,
Poddębicami,
Ps. Apropos wyjazdow to już dziewczyny z Widzewa zapomnialy jak nedawnp do Nowego miasta Lubawskiego pojechalo nas 760 osob, a „Czerwona armia” ledwo uzbierala 600 chlopa :)
Tbm
-
Antoni.Kierka
raz na 10 lat to nawet polonia legie obije i pojedzie w wiekszej liczbie na wyjazd i JEP a p**** dintre dalej sie podneica poddebicami sprzed 10 latdintre pisze: 16.09.2018, 20:50 Megalomania Widzewa osiągnęła znowu swój maksymalny poziom ;) To dobry znak :)
Tak samo było przed:
Parkiem 3 maja,
Potokiem,
Stratą Robotniczego,
Poddębicami,
I Awanturnikami ....
Haha, w chuligance to Wy jestescie Polonią, zresztą nawet macie sztamę ;)
Tbm
-
Antoni.Kierka
Polonia ktora was regularnie i notorycznie obija a ty dalej sobie zyj poddebicami hahadintre pisze: 16.09.2018, 21:06 I Awanturnikami ....
Tak jak mowilem, megalomania na odpowiednim poziomie. Do zobaczenia po Waszej kolejnej epokowej wtopie! :)
Tbm
-
Królewska Dzielnica
Różnica jest taka, że Widzew taką liczbę wziął za porażkę a wy za wasz szczyt możliwości. Każdy ogarnięty kibol nie będący jakimś jebanym glutem sprzed monitora wie, że rywalizacja w Łodzi obok śląska jest najbardziej wyrównana. Ale o liczbach wyjazdowych i o tym gdzie Widzew w tym momencie jest chuligańsko a gdzie ŁKS to nie p****** głupot.dintre pisze: 16.09.2018, 20:50 Megalomania Widzewa osiągnęła znowu swój maksymalny poziom ;) To dobry znak :)
Tak samo było przed:
Parkiem 3 maja,
Potokiem,
Stratą Robotniczego,
Poddębicami,
-
widzewiak_z_gor
Ku przypomnieniu, epokowy internetowy troublemakerze, multikontomegalomanie, rodowity cymbale.dintre pisze: 16.09.2018, 21:19 Tak jak mowilem, megalomania na odpowiednim poziomie. Do zobaczenia po Waszej kolejnej epokowej wtopie! :)
https://m.youtube.com/watch?v=xsdSPAIdD1U
-= Kobiety sa z Wenus, faceci z Marsa a kibice z Młyna. =-
Jak zwykle gdy robi się normalnie wpierdala się jakiś patus i rozpierdala temat.
Zastanówcie się trochę co piszecie bo zarówno jedni jak i drudzy pierdolicie jak dzieci m trzepaku kogo Tata silniejszy.
ŁKS pojechał w 130 osób i ktoś pisze że to poziom 3ligi, może i tak ale pokaż mi geniuszu ekipę w tejże lidze która regularnie jeździ w tyle typa. W ex są ekipy dla których to sufit.
Dintre
Ktoś z Widzewa musiał Cię nieźle obić ze aż takie głupoty p*********. Porównując Widzew do Poloni wystawiana super świadectwo Waszej ekipie która ostatnio dostała lanie. Więc gdzie Wy jesteście chuligansko? Nie odpisuj bo raczej nic mądrego nie napiszesz.
A teraz czas dla nethoolsow. Start.
Zastanówcie się trochę co piszecie bo zarówno jedni jak i drudzy pierdolicie jak dzieci m trzepaku kogo Tata silniejszy.
ŁKS pojechał w 130 osób i ktoś pisze że to poziom 3ligi, może i tak ale pokaż mi geniuszu ekipę w tejże lidze która regularnie jeździ w tyle typa. W ex są ekipy dla których to sufit.
Dintre
Ktoś z Widzewa musiał Cię nieźle obić ze aż takie głupoty p*********. Porównując Widzew do Poloni wystawiana super świadectwo Waszej ekipie która ostatnio dostała lanie. Więc gdzie Wy jesteście chuligansko? Nie odpisuj bo raczej nic mądrego nie napiszesz.
A teraz czas dla nethoolsow. Start.
Nas na zbiórce dzisiaj ok 40 osób w tym 5 Skarżysko ( Dzięki!)
Zajmujemy miejsce starego młyna.
Radomsko przyjeżdża mniej więcej w 30 minucie w 84 osoby. Gdy zaczynają wchodzić do klatki wykorzystujemy niewielką ilośc ochrony na stadionie, przeskakujemy ogrodzenie mlynu i wybiegamy w około 30 osób koroną stadionu w ich kierunku. Dochodzi do krótkiego starcia na koncu prostej przy barierce głównie na dole sektora, po czym wyjeżdżają psy z dwóch stron,gazujac i solidnie obstawiajac oba sektory. W przerwie wykorzystujemy zamieszanie i zawijamy ze stadionu aby uniknąć konsekwencji.
Fajny klimat jak za starych lat.
https://youtu.be/_DcTyuSq480
1:05
Zajmujemy miejsce starego młyna.
Radomsko przyjeżdża mniej więcej w 30 minucie w 84 osoby. Gdy zaczynają wchodzić do klatki wykorzystujemy niewielką ilośc ochrony na stadionie, przeskakujemy ogrodzenie mlynu i wybiegamy w około 30 osób koroną stadionu w ich kierunku. Dochodzi do krótkiego starcia na koncu prostej przy barierce głównie na dole sektora, po czym wyjeżdżają psy z dwóch stron,gazujac i solidnie obstawiajac oba sektory. W przerwie wykorzystujemy zamieszanie i zawijamy ze stadionu aby uniknąć konsekwencji.
Fajny klimat jak za starych lat.
https://youtu.be/_DcTyuSq480
1:05
-
ktotamwie1
To kolejny kolezka spod wiaty, który przygodę z kibicowaniem zaczął od skrojenia Naszych flag, ale przecież skrojona oprawa derbowa to pikus, żaden przypal. Wspomniany wyjazd na który pojechaliście w niewiele większej liczbie od Nas pokazuje, ze Nasza podłoga jest Waszym sufitem - 760 osób to chyba największa Wasza liczba od kiedy jeździcie po kartofliskach, nie wiem czemu podajecie ciagle ten przykład porównując swoją frekwencję do naszej, skoro Nasz ostatni wyjazd do Torunia to ponad 2 tysięcy wiary - wiec zamknijcie już te kocie mordy zazdrośnicy, w najbliższej przyszłości Nam nie dorównacie pod względem frekwencji.widzewiak_z_gor pisze: 17.09.2018, 06:45Ku przypomnieniu, epokowy internetowy troublemakerze, multikontomegalomanie, rodowity cymbale.dintre pisze: 16.09.2018, 21:19 Tak jak mowilem, megalomania na odpowiednim poziomie. Do zobaczenia po Waszej kolejnej epokowej wtopie! :)
https://m.youtube.com/watch?v=xsdSPAIdD1U
-
Weteran1946
bylo normalnie to musiałeś sie spruć zydowski naplecie , zawsze mieliście lepsza frekwencję wiec na h** sie spinasz cioto
Megalomani zawsze w formie. Z chęcią poczytam TE WIELKIE porażki w ostatnim czasie. I nie fatyguj się pisząc o obiciu 5 osób, tylko te wielkie porażki wypisz. :) :)Wacław pisze: 17.09.2018, 19:02Misiu złoty,na obecną chwilę to fakty są takie,że od dłuższego czasu na łódzkim podwórku dostajecie w p**** na każdym kroku. Jesteście w mega wielkim odwrocie. Na wasze pocieszenie zostaje tylko i wyłącznie pisanie i wspominanie tego co było kiedyś.Ja też Ci mogę wypisać tu i teraz wasze wielkie porażki,ale po co,czy to coś zmieni w kontekście tego co było kiedyś i co jest teraz? A co do liczb u siebie czy wyjazdowych to byś nawet nie poruszał tego tematu i się nie ośmieszał,chyba że lubisz ;) I na koniec,Łódź to duże miasto gdzie jedni jak i drudzy mają bardzo dobre ekipy H i wiadomo, że raz jedni raz drudzy,ale ostatnie czasy pokazują, że górą jest tylko i wyłącznie jedna ekipa z Łodzi.dintre pisze: 16.09.2018, 20:50 Megalomania Widzewa osiągnęła znowu swój maksymalny poziom ;) To dobry znak :)
Tak samo było przed:
Parkiem 3 maja,
Potokiem,
Stratą Robotniczego,
Poddębicami,
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
NoMatterWhat
Jedna z wiekszych porazek ŁKSu jestes ty, nieudolny podszywaczu.
Mam nadzieje ze czytales z zaciekawieniem.
Na meczu w Niepolomicach byly zgody? GKS T.?
Mam nadzieje ze czytales z zaciekawieniem.
Na meczu w Niepolomicach byly zgody? GKS T.?
Limanka, Pietryna, Ruda, Aleksandrów, Fala, Częstochowa, turniej na teofilowie, powrót z Płocka, powrót z Łęcznej, Crazy Canibals, Derby 2006. Tak na szybko z pamięci i wcale nie musiałem się cofać do lat 90 jak wy, by dopisać sobie wygraną :) a jeszcze parę by się znalazło ;)
Czyli w ostatnim czasie nie ma nic nowego? I to jest to bycie w mega odwrocie? Internetowa armia widzewa w formie, a rzeczywistość swoje.Pique pisze: 17.09.2018, 20:47 Limanka, Pietryna, Ruda, Aleksandrów, Fala, Częstochowa, turniej na teofilowie, powrót z Płocka, powrót z Łęcznej, Crazy Canibals, Derby 2006. Tak na szybko z pamięci i wcale nie musiałem się cofać do lat 90 jak wy, by dopisać sobie wygraną :) a jeszcze parę by się znalazło ;)
Oglądałem ostatnio filmik z derbów 99. Wisiały tam flagi XX LO w barwach jednych i drugich. Pytania dwa - jak tam obecnie to wygląda i czy są jeszcze w Łodzi lub okolicach inne szkoły z taką rywalizacją. Pozdro bandyci. Może znajdą się zwykli kibice i udzielą normalnej odpowiedzi.
Kończyłem XX LO z 10 lat temu, wtedy niepodważalnie ŁKS choć było kilka jednostek Widzewa. O ile dobrze wiem chodził tam jeden z waszych ultrasów, kilka osób od Was z Chojen i Górniaka. Ze strony ŁKS-u byli i ludzie z bandy i ultrasi i zwykli wyjazdowicze. Wiem że jeszcze 3 lata temu rządził tam ŁKS - miałem młodszego znajomego - jak jest teraz? Pewnie tak samo ale może ktoś ma świeższe informacje.
W czasach kiedy byly te derby, w XX L.O na kilkaset osob było, słownie: czterech widzewiaków ( w tym jeden z Tuszyna). Reszta ŁKS! Teraz nie wiem, ale można sie domyslac skoro to rejony typowo Ełkaesiackie.
Po tych derbach dwoch z nch zaliczylo w*******. I w sumie zaknczyl swoj zywot kolejny wielki F.C Widzewa :)
Po tych derbach dwoch z nch zaliczylo w*******. I w sumie zaknczyl swoj zywot kolejny wielki F.C Widzewa :)
Tbm
Nie chodziłem tam do LO, ale miałem tam sporo kumpli. W moich licealnych latach (plus minus 10 lat temu) było to liceum ŁKSu, o ile się nie mylę chodziło tam też sporo młodych zawodników ŁKSu (kilku piłkarzy na pewno). Wypuszczali też wtedy swoje gadżety, wiem, że były vlepki, chyba też coś więcej, ale nie chcę kłamać. Były tam jakieś jednostki Widzewa, ale wszelkie ich próby zaistnienia były szybko kończone, w końcu było tam mnóstwo osób z Rudy i Rokicia. O tym jak jest teraz nie będę się wymądrzać, bo mam szczątkowe informacje, ale chyba by Ci się te wieści nie spodobały, mjRTS...
A tak z ciekawości, czy ktoś wie może kiedy ostatni raz zawisła B-Cz-B flaga XX lo?
mjRTS, wrzucisz fotki?
A tak z ciekawości, czy ktoś wie może kiedy ostatni raz zawisła B-Cz-B flaga XX lo?
mjRTS, wrzucisz fotki?
Nie da się chyba edytować, a co do pytania o inne licea w okolicy z rywalizacją - ciekawie było w IX LO gdy chodził tam B. od nas, był tam nie licząc kilku zwykłych kibiców ŁKS praktycznie sam - prawie cała szkoła wtedy za Widzewem a tłukł was tam niemiłosiernie - ile barw wyjebał, ile solówek wygrał to jego. Wydaje mi się - dawno to już było - że nie chodziliście już wtedy tam w barwach z jego powodu.
Eternidad, a Ty chodziłeś do XX lo z A. C. z Rokicia i P. P. z Rudy? Mówię po inicjałach, bo używali różnych ksywek. Pamiętasz jakie gadżety ŁKSu związane z XX lo były wypuszczane wtedy?
-
Weteran1946
Piqe ty naprawde gilem jestes , wymieniłeś tez stare avanti a komuś cisniesz ze to my Poddębicami żyjemy ? Dla mnie najlepszy był Potok i wasi starzy decyzyjni płakali ( dosłownie

)zeby im nie skakać po kolanach hehehe ale z kad ty to mozesz gilu wiedziec , ktoś cie gilu podpusci a ty odrazu ( jak ty to napisałeś " to tak na szybkiego ")derbowe miasto i tyle nacie swoje 5 minut , ale 5 głównych flag to troche jest " pamiętacie czy juz zapomnieliście "
rzekoma sytuacja o której piszesz mniej więcej jak dawno temu była?Eternidad pisze: 17.09.2018, 21:48 Nie da się chyba edytować, a co do pytania o inne licea w okolicy z rywalizacją - ciekawie było w IX LO gdy chodził tam B. od nas, był tam nie licząc kilku zwykłych kibiców ŁKS praktycznie sam - prawie cała szkoła wtedy za Widzewem a tłukł was tam niemiłosiernie - ile barw wyjebał, ile solówek wygrał to jego. Wydaje mi się - dawno to już było - że nie chodziliście już wtedy tam w barwach z jego powodu.
kilku moich znajomych kończyło IX LO i z tego co wiem Łksiaki nie mieli tam łatwo :)
WASZA NIENAWIŚĆ UMACNIA NASZĄ WIARĘ
-
gringocwel
Lata 2007-2010 ;)FWC pisze: 17.09.2018, 22:10rzekoma sytuacja o której piszesz mniej więcej jak dawno temu była?Eternidad pisze: 17.09.2018, 21:48 Nie da się chyba edytować, a co do pytania o inne licea w okolicy z rywalizacją - ciekawie było w IX LO gdy chodził tam B. od nas, był tam nie licząc kilku zwykłych kibiców ŁKS praktycznie sam - prawie cała szkoła wtedy za Widzewem a tłukł was tam niemiłosiernie - ile barw wyjebał, ile solówek wygrał to jego. Wydaje mi się - dawno to już było - że nie chodziliście już wtedy tam w barwach z jego powodu.
kilku moich znajomych kończyło IX LO i z tego co wiem Łksiaki nie mieli tam łatwo :)
W Zgierzu więcej kibiców Lksu czy Widzewa ?
To były lata chyba 2005-2008 ale nie dam sobie ręki urwać.gringocwel pisze: 17.09.2018, 22:48Lata 2007-2010 ;)FWC pisze: 17.09.2018, 22:10rzekoma sytuacja o której piszesz mniej więcej jak dawno temu była?Eternidad pisze: 17.09.2018, 21:48 Nie da się chyba edytować, a co do pytania o inne licea w okolicy z rywalizacją - ciekawie było w IX LO gdy chodził tam B. od nas, był tam nie licząc kilku zwykłych kibiców ŁKS praktycznie sam - prawie cała szkoła wtedy za Widzewem a tłukł was tam niemiłosiernie - ile barw wyjebał, ile solówek wygrał to jego. Wydaje mi się - dawno to już było - że nie chodziliście już wtedy tam w barwach z jego powodu.
Widzew i to dobry skład.Nasi też tam są ale już się nie afiszują jak kiedyś.
Tbm
Czerwony Zgierz to pewnie ich najmocniejsze miasto, oczywiście oprócz Łodzi.
Pamięta ktoś z Widzewa powrót PRAWDOPODOBNIE z KSZO i awanture w Stąporkowie? Autokar, sklad mieszany, kilku starszych, był w tym autokarze nawet Marcin masazysta.. W nocy na wichurze awantura z miejscowymi gdzie w ruch poszły krzesła z knajpy i właściciel prosił żeby po awanturze mu je odnieść :)) (bylo trochę ganianek miedzy blokami a część osób wzięła krzesła na wynos)
Pamięta ktoś kiedy i z kim byl to mecz??
Pierwsze dwa wymienione miejsca są z ostatniego czasu, gdy spotkały się czołowe osoby z obu stron. Chociaż na Limance było więcej takich spotkań ;) Tak więc p****** sobie dalej internetowy wojowniku, a rzeczywistość po raz kolejny brutalnie was weryfikuje :)MW10 pisze: 17.09.2018, 20:51Czyli w ostatnim czasie nie ma nic nowego? I to jest to bycie w mega odwrocie? Internetowa armia widzewa w formie, a rzeczywistość swoje.Pique pisze: 17.09.2018, 20:47 Limanka, Pietryna, Ruda, Aleksandrów, Fala, Częstochowa, turniej na teofilowie, powrót z Płocka, powrót z Łęcznej, Crazy Canibals, Derby 2006. Tak na szybko z pamięci i wcale nie musiałem się cofać do lat 90 jak wy, by dopisać sobie wygraną :) a jeszcze parę by się znalazło ;)
-
Master2000
powrót z KSZO. Rok 2001 lub 2002D2item pisze: 18.09.2018, 06:53 Pamięta ktoś z Widzewa powrót PRAWDOPODOBNIE z KSZO i awanture w Stąporkowie? Autokar, sklad mieszany, kilku starszych, był w tym autokarze nawet Marcin masazysta.. W nocy na wichurze awantura z miejscowymi gdzie w ruch poszły krzesła z knajpy i właściciel prosił żeby po awanturze mu je odnieść :)) (bylo trochę ganianek miedzy blokami a część osób wzięła krzesła na wynos)
Zatrzymalismy sie na uzupełnienie płynów. Gdy juz ruszalismy poleciały w autokar kamienie i później wracaliśmy do Łodzi z klimatyzacja. Cześć osób wyleciało, pogoniło miejscowych i tyle. Z nami chyba jedna radiolka, ale z tego co pamietam zero reakcji ze strony mundurowych.
Znowu temat rozwalacie a skoro dwie pierwsze wymienione są stare to sorry ale chyba nie w temacie jesteś co do Potoku to jakoś sobie nie przypominam żeby ktoś płakał od nas i błagal o litość owszem parę osób skatowaliscie nasza porażka i tyle było minęło nie ma sensu już o tym pisać i znowu gówno burze tu urządzaćWeteran1946 pisze: 17.09.2018, 22:09 Piqe ty naprawde gilem jestes , wymieniłeś tez stare avanti a komuś cisniesz ze to my Poddębicami żyjemy ? Dla mnie najlepszy był Potok i wasi starzy decyzyjni płakali ( dosłownie)zeby im nie skakać po kolanach hehehe ale z kad ty to mozesz gilu wiedziec , ktoś cie gilu podpusci a ty odrazu ( jak ty to napisałeś " to tak na szybkiego ")derbowe miasto i tyle nacie swoje 5 minut , ale 5 głównych flag to troche jest " pamiętacie czy juz zapomnieliście "
To są te wasze WIELKIE ZWYCIĘSTWA w OSTATNIM CZASIE? Podsumowując kolejny raz internetowa propaganda armii czerwonej legła w gruzach.Pique pisze: 18.09.2018, 07:23Pierwsze dwa wymienione miejsca są z ostatniego czasu, gdy spotkały się czołowe osoby z obu stron. Chociaż na Limance było więcej takich spotkań ;) Tak więc p****** sobie dalej internetowy wojowniku, a rzeczywistość po raz kolejny brutalnie was weryfikuje :)MW10 pisze: 17.09.2018, 20:51Czyli w ostatnim czasie nie ma nic nowego? I to jest to bycie w mega odwrocie? Internetowa armia widzewa w formie, a rzeczywistość swoje.Pique pisze: 17.09.2018, 20:47 Limanka, Pietryna, Ruda, Aleksandrów, Fala, Częstochowa, turniej na teofilowie, powrót z Płocka, powrót z Łęcznej, Crazy Canibals, Derby 2006. Tak na szybko z pamięci i wcale nie musiałem się cofać do lat 90 jak wy, by dopisać sobie wygraną :) a jeszcze parę by się znalazło ;)
Jesteśmy w mega wielkim odwrocie (!), ku*** ze śmiechu monitor poplułem! :)
-
ktotamwie1
Nie kompromituj się kolego, chyba ze dalej w głowie szukasz kolegów spod wiaty, którzy trenują w octopusie hehe :) limanka, pietryna, skasowany bus Teofilowa - w miarę świeże akcje, a odbilbys piłeczkę i podał sytuacje w których to ŁKS był strona zwycięska w okresie po skrojeniu flag? Czy może sile swojej ekipy mierzycie akcjami sprzed 5-10 lat? Zrobcie update systemu pajace, od razu stracicie różowe okulary.MW10 pisze: 18.09.2018, 10:23To są te wasze WIELKIE ZWYCIĘSTWA w OSTATNIM CZASIE? Podsumowując kolejny raz internetowa propaganda armii czerwonej legła w gruzach.Pique pisze: 18.09.2018, 07:23Pierwsze dwa wymienione miejsca są z ostatniego czasu, gdy spotkały się czołowe osoby z obu stron. Chociaż na Limance było więcej takich spotkań ;) Tak więc p****** sobie dalej internetowy wojowniku, a rzeczywistość po raz kolejny brutalnie was weryfikuje :)MW10 pisze: 17.09.2018, 20:51
Czyli w ostatnim czasie nie ma nic nowego? I to jest to bycie w mega odwrocie? Internetowa armia widzewa w formie, a rzeczywistość swoje.
Nigdy nie pisałem że w Octopusie trenuje ŁKS, więc skończ pisać bzdury chłopku małorolny spod Zgierza. Limanka fakt wasze zwycięstwo i temu nie zaprzeczam, natomiast Pietryna odbyła się jakiś czas temu, tak samo jak wykrojenie wam najważniejszych fan (w tym chuligańskiej). Od tamtej pory złapaliście jeszcze busa (!) i to ma być ten "mega wielki odwrót" ŁKS-u? No ku***, przecież jak ktoś to czyta to może pierdolnąć ze śmiechu. Dla porównania można wspomnieć o złapanych przez nas autach na Dąbrowie (bodajże w marcu), Rokocińskiej, czy obiciu was w Pabianicach.ktotamwie1 pisze: 18.09.2018, 11:10Nie kompromituj się kolego, chyba ze dalej w głowie szukasz kolegów spod wiaty, którzy trenują w octopusie hehe :) limanka, pietryna, skasowany bus Teofilowa - w miarę świeże akcje, a odbilbys piłeczkę i podał sytuacje w których to ŁKS był strona zwycięska w okresie po skrojeniu flag? Czy może sile swojej ekipy mierzycie akcjami sprzed 5-10 lat? Zrobcie update systemu pajace, od razu stracicie różowe okulary.MW10 pisze: 18.09.2018, 10:23To są te wasze WIELKIE ZWYCIĘSTWA w OSTATNIM CZASIE? Podsumowując kolejny raz internetowa propaganda armii czerwonej legła w gruzach.Pique pisze: 18.09.2018, 07:23
Pierwsze dwa wymienione miejsca są z ostatniego czasu, gdy spotkały się czołowe osoby z obu stron. Chociaż na Limance było więcej takich spotkań ;) Tak więc p****** sobie dalej internetowy wojowniku, a rzeczywistość po raz kolejny brutalnie was weryfikuje :)
Tylko totalny idiota może pierdolnąć tekstem że ŁKS jest w "mega wielkim odwrocie" nie potrafiąc wymienić 2-3 zdarzeń które miałyby o tym świadczyć. Z megalomanii jesteście znani w całym kraju, a to działa tylko i wyłącznie na naszą korzyść. Minie kilka miesięcy i kolejny raz będziecie sprowadzeni na ziemię, jak to już WIELE razy bywało.
Sorry, myślałem że post był skierowane do mnie.
Resztę podtrzymuję.
Resztę podtrzymuję.
Jeżeli chodzi o pietrynie fakt 2 lata temu i limanke teraz to brały udział ekipy obu stron i są to w ostatnim czasie jedyne doślę spotkania ekip i macie w nich plecy niestety a o akcjach osiedlowych czy łapanie 1 lub 2 aut to nawet szkoda tu pisać i jakbyś był blisko bandy swojej to byś wiedział że narazie nie jest u was kolorowo zatrzymania wyjazdy, ogólnie w każdej ekipie w kraju przychodzi kryzys i nikt mądry nie napisze ze was nie ma ale na dzień dzisiejszy to niestety ale macie plecy z nami i taka prawda wiadomo że wkoncu znowu się coś wam idą i tak w kółko wkoncu to miasto derboweDK08 pisze: 18.09.2018, 11:43Nigdy nie pisałem że w Octopusie trenuje ŁKS, więc skończ pisać bzdury chłopku małorolny spod Zgierza. Limanka fakt wasze zwycięstwo i temu nie zaprzeczam, natomiast Pietryna odbyła się jakiś czas temu, tak samo jak wykrojenie wam najważniejszych fan (w tym chuligańskiej). Od tamtej pory złapaliście jeszcze busa (!) i to ma być ten "mega wielki odwrót" ŁKS-u? No ku***, przecież jak ktoś to czyta to może pierdolnąć ze śmiechu. Dla porównania można wspomnieć o złapanych przez nas autach na Dąbrowie (bodajże w marcu), Rokocińskiej, czy obiciu was w Pabianicach.ktotamwie1 pisze: 18.09.2018, 11:10Nie kompromituj się kolego, chyba ze dalej w głowie szukasz kolegów spod wiaty, którzy trenują w octopusie hehe :) limanka, pietryna, skasowany bus Teofilowa - w miarę świeże akcje, a odbilbys piłeczkę i podał sytuacje w których to ŁKS był strona zwycięska w okresie po skrojeniu flag? Czy może sile swojej ekipy mierzycie akcjami sprzed 5-10 lat? Zrobcie update systemu pajace, od razu stracicie różowe okulary.MW10 pisze: 18.09.2018, 10:23
To są te wasze WIELKIE ZWYCIĘSTWA w OSTATNIM CZASIE? Podsumowując kolejny raz internetowa propaganda armii czerwonej legła w gruzach.
Tylko totalny idiota może pierdolnąć tekstem że ŁKS jest w "mega wielkim odwrocie" nie potrafiąc wymienić 2-3 zdarzeń które miałyby o tym świadczyć. Z megalomanii jesteście znani w całym kraju, a to działa tylko i wyłącznie na naszą korzyść. Minie kilka miesięcy i kolejny raz będziecie sprowadzeni na ziemię, jak to już WIELE razy bywało.