Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

maxforte

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: maxforte »

MW10 pisze: 05.09.2018, 13:33 Chłopy z bandy już myślą o wyprowadzce z miasta na myśl wielkiego Rtsu co to ma 15 tysięcy pikoli z wuwuzelami.
a to juz wszyscy zdrowi?
iparts.pl
WM'87

Post autor: WM'87 »

ZamknijDrzwi pisze: 04.09.2018, 07:28 Nikt kto myśli logicznie nie drwi z waszej frekwencji,każda normalna osoba wie,ze frekwencje robi się przez Januszów,bo samymi fanatykami stadionu nie wypełnisz. Tylko chodzi mi o to,ze duży napływ nowych kibiców,którzy zaczynają coraz śmielej wypowiadać i wtrącać się w sprawy kibicowskie. Patrz ostatni mecz Wasz z Resovią ile lamentu było w internecie,ze akcja nie potrzebna,ze po co race itd.? Zaraz napiszesz,ze były to jednostki,możliwe,ale mówmy sobie szczerze,ze w 90 procentach,klub będzie bardziej stał 10 tysiącami pikników,niż za 5 tysiącami fanatyków.
Czy jednostki to nie wiem. Internet to takie miejsce gdzie jedna osoba moze narobic duzo szumu (patrze np ten temat :) )
Lament byl zawsze i to sie nie zmieni. Nie mam pojecia za kim klub bedzie stal. Mysle jednak ze zdaja sobie sprawe ze to ci bardziej zaangazowani kibice nakrecali karnety, nakrecaja mlodych i wiele innych spraw w kolo klubu. Jesli chodzi o karnety to klub nawet nie robil dobrego marketingu na karnety a ciagneli to kibice i widac z dobrym efektem. Klub raczej pamieta kto byl przy odrodzeniu a kto pojawil sie dopiero na nowym stadionie. Publicznie musza krytykowac takie zachowanie (race) a jak jest naprawde?
Jestem mega zaskoczony ze 95% stadionu potrafi zlapac sie za bary i poskakac troche wiec chyba nie jest tak zle jak tu sie pisze.

Obiecywali poprawe po wakacjach a tu forum w formie jak nigdy :)
konmetkol

Post autor: konmetkol »

tak ...pewnie szkoda ze was z nowymi partnerkami nie było jak za starych czasów turnieju "Orła" jeśli pamiętasz dziewczyno o czym mówię
Zgierz

Post autor: Zgierz »

Po co ta dyskusja? Zrobili turniej, koniec kropka.
Gdy my na swoim turnieju wystawimy Karolew bądź Koziny, czy to cokolwiek zmieni w rozkładzie sił na tych osiedlach? Absolutnie nic.
Podobnie ma się sprawa w ich przypadku z Radogoszczem, Żabieńcem, Chojnami czy (o zgrozo) Łęczycą.
Arbiter elegantiarum

Post autor: Arbiter elegantiarum »

Pinio pisze: 04.09.2018, 23:23 O widzę, że ten śmieszny GKS Bełchatów też był na turnieju. Łks to się wącha dosłownie z każdym kto jest anty Widzew, doszło do tego, że wzieli pod swoje skrzydła przerzutów z Górnika Łęczyca.
I tu cie zaskoczę nikt z tego turnieju nie ma i nie mial nic wspolnego z gorsza strona lodzi przerzutow to szukac sobie mozesz u siebie po szalu bo kto normalny stoi pod swoja flaga by potem ja ukrasc z magazynkku i spalić i za jakis czas wciskac ze zostala skrojona
FWC

Post autor: FWC »

nigdy nie było mowy o ŁKSie w Łeczycy, dopóki w mieście nie powstał konflikt na linii Górnik - Widzew.
nagle się urodzili i biorą udział w turniejach kibicowskich, dobre :)
co do GKSu Bełchatów to fajnie że w końcu przestaliście się ukrywać :)
mądrala

Post autor: mądrala »

Mnie to ciekawi jedna rzecz, kiedy ci banici się skonfrontują z prawdziwą Łęczycą i głośno powiedzą, że w Łęczycy jest Łks :)
ktotamwie1

Post autor: ktotamwie1 »

ktotamwie1 pisze: 04.09.2018, 13:22 Chłopie napisałeś ze galeria łódzka na styku a Piotrkowska ŁKSu? Chyba kolejny rodowity z Piotrkowa.. wydawało mi się ze zarówno pietryna jak i galeria są położone mniej więcej na tej samej szerokości geograficznej, czyli są tak naprawdę na styku i nikt poza większymi grupkami raczej się tam nie afiszuje w barwach klubowych. Manu rzeczywiście położone na ełkaesiackim osiedlu ale tez mieszkając w Łodzi przeszło 8 lat nie zauważyłem tam często spacerujących, pojedynczych osób w barwach.. raczej zorganizowane akcje pokazania się na rynku manu - to tylko moje prywatne spostrzeżenia a mieszkam praktycznie na pograniczu „stref wpływów”. Pozdro
Gdzie tu napisałem ze pietryna i galeria są na osiedlach ełkaesiackich? Przeczytałem drugi raz to i jak nic wychodzi ze napisałem, iż zarówno pietryna jak i galeria są na granicy wpływów obu klubów - to moje zdanie, ale nie pisałem ze są na ełkaesiackich osiedlach farmazonoarzu a nad tym spuszczasz się od dwóch stron
wp08

Post autor: wp08 »

ŁKS był w Bełchatowie np ponad niż 1500
ktotamwie1

Czym? Tym, ze podaje fakty z którymi nie możecie polemizować polmozgi spod wiaty?
Weteran1946

Post autor: Weteran1946 »

Ty tez powinieneś , większość osob po obu stronach tez powinna pożegnać sie z tym forum ( ja tez )
esgrts1

Post autor: esgrts1 »

Jak tam Chuligany z rado z ŁKS bo od niedzieli gdzie mieli wypas ekipę ni widu nie slychu a niektórzy to nawet już się nie udzielają po złapaniu szybko od niedzieli przestali być kibolami😂😂😂
teofil

Post autor: teofil »

UW1908 pisze: 06.09.2018, 23:49
esgrts1 pisze: 06.09.2018, 22:50 Jak tam Chuligany z rado z ŁKS bo od niedzieli gdzie mieli wypas ekipę ni widu nie slychu a niektórzy to nawet już się nie udzielają po złapaniu szybko od niedzieli przestali być kibolami😂😂😂
Gdzie ty baranie miałeś napisane, że z Radogoszcza wypas ekipa co? Byli, są i będą, niewielu ale są. Wiadomo, na codzień nie będą latać po osiedlu w barwach. Ja rozumiem, że wielki Widzew z Retkinii czy z Teo, gdzie mają szaliki czy inne koszulki latają no ale to jest Widzew.
Może nie wypas ekipa ale według MW10 bardzo konkretna a na dodatek w okazjonalnych koszulkach. Znając tych kilku pejsów z Radogoszcza muszę przyznać że mamy odmienne zdanie na określenie "bardzo konkretna ekipa"
autor: MW10 » 05.09.2018, 10:03
Widać oprawa konfidenci z aparatami wiecznie żywa. Na wasze nieszczęście zarówno w drużynie z Chojen, Żabieńca, jak i Radogoszcza zagrały bardzo konkretne ekipy z tych właśnie rejonów w okazjonalnych koszulkach.
NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat »

Wyglada na to, ze ktorys z nich na pewno nie byl na turnieju, a zdaja relacje z niego.

Brak organizacji, ehh.

Musicie ustalac miedzy soba, co puszczac w eter. Np w privach, ze idziecie w zaparte w propagande.

No bo sami widzicie, na kogo wychodzicie.
mądrala

Post autor: mądrala »

Nikogo nic nie boli, po prostu wszyscy z lepszej strony Łodzi nie mogą przestać drzeć łacha z waszych:
MW10 pisze: 05.09.2018, 10:03 [...]. Na wasze nieszczęście zarówno w drużynie z Chojen, Żabieńca, jak i Radogoszcza zagrały bardzo konkretne ekipy z tych właśnie rejonów w okazjonalnych koszulkach. [...]

..."bardzo konkretnych ekip" z Żaby czy Chojen, ale zwłaszcza Rado :D
Antoni.Kierka

Post autor: Antoni.Kierka »

hahaha ale beka nocnik niedojeb zapomnial sie przelogowac na inne konto i sam siebie cytuje hahahaha
ziemniak28

Post autor: ziemniak28 »

haha co za zjeb haha
ktotamwie1

Znowu nie trzymasz ciśnienia, ale to u Was normalne :)
ktotamwie1

Wziac* kołku :)
LksNaZawsze

Post autor: LksNaZawsze »

Chomik666 pisze: 07.09.2018, 18:46 "
Ciekawe czy po takim ośmieszeniu, LksNaZawsze jeszcze się tu pokarze :)
Tak tak pokaRZe
ŁęczycaMiastoWidzewa

Post autor: ŁęczycaMiastoWidzewa »

Arbiter elegantiarum pisze: 07.09.2018, 19:01
ŁęczycaMiastoWidzewa pisze: 06.09.2018, 16:31
Arbiter elegantiarum pisze: 06.09.2018, 00:55
I tu cie zaskoczę nikt z tego turnieju nie ma i nie mial nic wspolnego z gorsza strona lodzi przerzutow to szukac sobie mozesz u siebie po szalu bo kto normalny stoi pod swoja flaga by potem ja ukrasc z magazynkku i spalić i za jakis czas wciskac ze zostala skrojona
Po 1. Naucz się poprawnej składni zdań.
Po 2. A kto normalny najpierw jest za Widzewem a potem za Górnikiem a na końcu za Łks?
Po 3. Zacytuje ci naszą relację z skrojenia waszych flag "W dniu zawieszenia działalności kibicowskiej 9órnik Łęczyca w dodatku traci flagi z magazynku na rzecz fan clubu Widzewa z Łęczycy ! Dwóch chłopaków wchodzi do klubu pod pretekstem wzięcia flag i ukrycia w innym miejscu zakręcony ciec bez słowa oddaje flagi ! Nie pozdrawiamy naszych koleżanek !!
Ps. Łupem staje się jedna główna flaga "mkaesiacy" i druga mala "acab" !"
Jak widzisz jasno piszemy, że flagi zostały wam zajebane z magazynku ;).
2 primo KTO NORMALY ciśnie na swój lokalny klub , rozpierdala grafy z napisów na celcie Górnik robi kutasy kroi małolatów z barw Górnika by potem jak ręka odjął robi fanty łączone i zgrywa wielki lokalny patriotyzm lecz zrozumiałe restrykcje z Łodzi by wam nie
kręcić afer ze 2/4 waszej ekipy latało na Górnik dowodzonych przez "wykluczonych " hehe
3.
Obrazek
Obrazek

relacje trochę sprzeczne ale cóż jak fanpejdz wsz redagowany przez Wieśka z Brzezin to nie dziwota co do reszty opisu wiarygodny jak donald tusk .
1. Naucz się pisać ;).
2. Wojnę na grafy w naszym mieście zaczeliście wy, w szczegóły nie będę tutaj się zagłebiał co i jak bo powinieneś to wiedzieć.
3. Według mnie obie relacje są w porządku ;).
Pique

Post autor: Pique »

Przerzuty nie mogą chodzić na Górnik i pokazywać się na mieście to płaczą w necie, zupełnie jak kiedyś Warta Sieradz. :)
ŁęczycaMiastoWidzewa

Post autor: ŁęczycaMiastoWidzewa »

Pique pisze: 07.09.2018, 21:31 Przerzuty nie mogą chodzić na Górnik i pokazywać się na mieście to płaczą w necie, zupełnie jak kiedyś Warta Sieradz. :)
Nikt już nie chodzi na Górnik :/. Górnik wycofał się z ligi i w przyszłym roku we wrześniu zaczyna od B-KLASY :/.
dintre

Post autor: dintre »

Ej widzewiaki ilu Was w Bolonii? Żartowałem :) jak kiedyś przestaniecie się bać jeździć na kadrę to dajcie znać! ;)
ReanimacjiTrupaStop

Post autor: ReanimacjiTrupaStop »

dintre pisze: 07.09.2018, 22:36 Ej widzewiaki ilu Was w Bolonii? Żartowałem :) jak kiedyś przestaniecie się bać jeździć na kadrę to dajcie znać! ;)
1400 osób, na fotach nie widać bo akurat w kiblach byli. Standardowo, jutro relację wrzuci fanatycy widzewu że jednak nie 1400 a 1800 się doliczyli.
widzewiak_z_gor

Post autor: widzewiak_z_gor »

Oczywiście ty wracasz właśnie z wyjazdu na Kadrę i piszesz z telefonu.
Podobie jak w trakcie trwania spotkań ŁKSu czy to domowych czy wyjazdowych, najwięcej masz do powiedzenia właśnie tutaj w necie.
esgrts1

dintre pisze: 07.09.2018, 22:36 Ej widzewiaki ilu Was w Bolonii? Żartowałem :) jak kiedyś przestaniecie się bać jeździć na kadrę to dajcie znać! ;)
Nóż ku*** odezwał się ilu was było w Moskwie jak byliśmy a teraz sorry musimy odzyskać chojny zabieniec i radogoszcz mamy priorytety😂
zgierska

Post autor: zgierska »

Widzew obecny...Łks dobrą ekipą... Klimat ok
Abr1908

Post autor: Abr1908 »

Hej Widzew! Jaki tam dzisiaj wynik?! Lipa w c***.

Jeszcze nie wiem do czego się dojebac... Coś się wymyśli

Jeździłem przed meczem,na rowerze z synem.Nie wszyscy tacy pewni.Myślicie o nas .Dzięki
Magik

Post autor: Magik »

Abr1908 pisze: 08.09.2018, 22:18
Jeździłem przed meczem,na rowerze z synem.Nie wszyscy tacy pewni.Myślicie o nas .Dzięki
Bardzo myślimy.. Mamy nadzieję, że jeszcze jeździsz...

Myślałem, że Ty bardziej mądry jesteś..

PS. Widzew 3-0
Abr1908

Zbytki sobie robie... Wyluzuj

Jest jeden plus... Dzięki starszym pokoleniom.Zwyczaj krojenia wraca na dobre... Jest czym się chwalić

Zadziala to w dwie strony.Niech się uczą.Warunki są trudniejsze.
j**** kamery.
Abr1908

Ktoś tu pisał ostatnio... Jak jest wesoło.Jak pewnie itd.
Ja widzę.Jak kolesie kitraja barwy w spodenki... To wiem ze nie czują się pewnie
To mi wystarczy

Teraz minus

Nie wspomnę.. Gdzie kroimy Was z barw.Między innymi.
NoMatterWhat

A powiedz Abr, wiesz czy moze masz swiadomosc, ze po meczu ŁKSu nikt nie wsiada w 8, 10 w strone centrum w barwach? Dlaczego? To raptem 2 przystanki od sta... od trybuny i nikogo nie ma.

Wy kroicie Jankow, my wolimy sie zmierzyc z kims kto jest do bitki chetny, a przynajmniej pozory takie sprawia.
esgrts1

Abr1908 pisze: 08.09.2018, 22:41 Ktoś tu pisał ostatnio... Jak jest wesoło.Jak pewnie itd.
Ja widzę.Jak kolesie kitraja barwy w spodenki... To wiem ze nie czują się pewnie
To mi wystarczy

Teraz minus

Nie wspomnę.. Gdzie kroimy Was z barw.Między innymi.
Zawsze się tacy znajdą że będą kikrac barwy takie czasy. A czy wiadomo ci coś o szukaniu waszych mega ekip na rado i żubardziu dziś.
I teraz minus
Nie znaleziono ale już wam nie napiszemy czemu
Weteran1946

My Janków kroimy z głównych flag i to sie liczy
1925

Post autor: 1925 »

NoMatterWhat pisze: 08.09.2018, 23:14 A powiedz Abr, wiesz czy moze masz swiadomosc, ze po meczu ŁKSu nikt nie wsiada w 8, 10 w strone centrum w barwach? Dlaczego? To raptem 2 przystanki od sta... od trybuny i nikogo nie ma.

Wy kroicie Jankow, my wolimy sie zmierzyc z kims kto jest do bitki chetny, a przynajmniej pozory takie sprawia.
Myslalem ze Ty madrzejszy jestes .....
Mam Ci zaczac zdjecia robic ze ludzie spod stadionu jada 10 lub 14 i wysiadaja chociazby na stajni dla jednorozcow?
Weteran1946

Rodowity łodzianin , a rabinem jest wasza idol
ldzwdz1910

Post autor: ldzwdz1910 »

1925 pisze: 09.09.2018, 00:09 Mam Ci zaczac zdjecia robic ze ludzie spod stadionu jada 10 lub 14 i wysiadaja chociazby na stajni dla jednorozcow?
Ja bym poprosił, jeśli można.
NoMatterWhat

1925 pisze: 09.09.2018, 00:09
NoMatterWhat pisze: 08.09.2018, 23:14 A powiedz Abr, wiesz czy moze masz swiadomosc, ze po meczu ŁKSu nikt nie wsiada w 8, 10 w strone centrum w barwach? Dlaczego? To raptem 2 przystanki od sta... od trybuny i nikogo nie ma.

Myslalem ze Ty madrzejszy jestes .....
Mam Ci zaczac zdjecia robic ze ludzie spod stadionu jada 10 lub 14 i wysiadaja chociazby na stajni dla jednorozcow?
Zebym to jeszcze od kogos slyszal, to pal szesc. Nie wspominalbym o tym. A o tym samym przystanku mowimy.
Troche fantow wpadlo ale to bardzo okazjonalnie.

W strone Kozin, Teofilowa pelne, nie powiem. W druga jednostki z pochowanymi juz barwami
Weteran1946

Przecież to działa w dwie strony wiec o co tu walczyc
ODPOWIEDZ