Komentarze 7-9.09

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

SmOk_KsP

Post autor: SmOk_KsP » 09.09.2007, 23:42

Niestety nigdy....przeciez nie ma nas w warszawie. :roll: ......Jesli masz ochote podyskutowac to wjezdzaj na priva, nie bedziemy tematu rozmywać.
Możesz mnie chamem zwać, możesz mnie w morde lać, lecz od StolicY won bo krew sie będzie lać !!!

iparts.pl
Konwiktorska 6

Post autor: Konwiktorska 6 » 10.09.2007, 01:45

sikor(L) pisze:
SmOk_KsP pisze:Twoje sarkazmy tupu Komenda Stołeczna Policji sa dowodem twoich kompleksow jak sądze. A co do "gadania" to zwróć uwagę że to twój kolega po szalu ( z sochaczewa )zaczą temat.
dlatego to było również do niego

już nawet nie można pożartować :( wyluzuj stary nie mam żadnych kompleksów :lol: A mam jedno pytanie kiedy wyciągniecie noże?
:lol: :lol:
pora zapisywać co lepsze wasze teksty, bo aż żal je puszczać w niepamięć :lol: będzie co wspominać za pare lat :lol:
żal dupe człowiekowi ściska jak czytam te pierdoły. My uzyliśmy sprzętu? My go co najwyżej odrzuciliśmy, bo sprzęt to przywieźli ze sobą twoi koledzy po szalu z Falenicy. a nie przepraszam z Pruszkowa. O paron! Z Sochaczewa. Zresztą jeden chu...
Od zakończenia meczu, strony Polonii i inne kibicowskie są wręcz zalewane "kumatymi" legionistami, którzy masowo próbują wmówić wszystkim sztandarowe teksty po grilowaniu z nami:
1.Użyliśmy sprzęt na jedynie honorowych i bohaterskich panów z Ł3
2.Było nas (w zależności od tego ile już mineło czasu od starcia) od dwóch do nawet czterech razy więcej od was
3.Nasz najlepszy skład na waszych młodziezowców, pikników, starców i matek z dziećmi

Prawdą jest, że nie potraficie się przyznać do porażek z nami. Od dawna dostajecie w starciach z Polonią, czy to na trasie, czy na mieście, czy po naszym meczu, solidny łomot, nie zależnie od tego jakim jesteście składem. A już szczytem waszej bezczelności było gdy po naszym powrocie z Grajewa teletubis dostali taki wpier....ol na Muranowie że wynosili sie nawzajem na rękach, to wyście zawyli na alarm że to wcale nie TB, potem że było nas 3razy więcej, a i oczywiście że my z siekierami na wasze gołe pięści.

Zero szacunku dla was.
Koniec mojego wypowiadania się w tej jałowej dyskusji.
Tym bardziej że mnie, jako kibica Polonii, podobno nie ma.
Obrazek

sikor(L)

Post autor: sikor(L) » 10.09.2007, 01:52

Konwiktorska 6 pisze: Prawdą jest, że nie potraficie się przyznać do porażek z nami. Od dawna dostajecie w starciach z Polonią, czy to na trasie, czy na mieście, czy po naszym meczu, solidny łomot, nie zależnie od tego jakim jesteście składem.
rozjebałeś mnie :lol:

co do noży to chodziło mi tylko o napis, który ostatnio pojawił się w Warszawie
Duma Stolicy , MP 06 Anty Legia
"c*** z zasadami - Legie potniemy nożami"

też kończę gadać z wami bo nie ma o czym
"Warszawskie dzieci pójdziemy w bój,
Za każdy kamień twój stolico damy krew."

lelunpolelun

Post autor: lelunpolelun » 10.09.2007, 02:02

Pozytywny pisze:Gości z Turka koło 50 osób, coś tam się drą, ale słabo to było słychać.
Było nas równo 65 osób ;) Byliśmy strasznie ściśnięci, więc może ginęliśmy na sektorze. A co do dopingu, ciężko było żebyście nas usłyszeli, ale z drugiej strony spodziewałem się po Śląsku znacznie więcej. Widać potencjał jest, ale jakoś nie trybi to wszystko tak, jakbyście sobie (chyba) tego życzyli.
I jeszcze jedno, nie z Turka tylko z TURKU!
Pozdrawiam.

Tom@s Płock
ban

Post autor: Tom@s Płock » 10.09.2007, 02:21

tamish pisze:a co do meczu w Katowicach pozdro dla kolegi z wisły ktrory wieszał flagi na zegarze :D respekt

Zaliczam - :twisted: :twisted: :twisted: aj ten Konik

Ps: Sprostowanie do liczby Wisły i Górnika, było nas 650-700 osób
Stworzony by żyć dla niej - WISŁA PŁOCK!

Terror_BOSS

Post autor: Terror_BOSS » 10.09.2007, 10:20

Polonia rzadzi i bije Legie a jak ;) hehe niedlugo najwieksza sila w polsce kuwra smieszni jestescie jebnijcie sie w leb i zastanowcie co wy piszecie a zastanawiajac sie przypomnij sobie wszystkie starcia z nami i ochlon!

Konwiktorska 6

Post autor: Konwiktorska 6 » 10.09.2007, 11:11

Przypominam sobie i się rozgrzewam :lol:
no debil poprostu :roll:
Obrazek

1925

Post autor: 1925 » 10.09.2007, 11:17

a mozecie uwagi na priwach wymieniac ??

chora_krowa

Post autor: chora_krowa » 10.09.2007, 11:35

sikor(L) pisze:
Konwiktorska 6 pisze: Prawdą jest, że nie potraficie się przyznać do porażek z nami. Od dawna dostajecie w starciach z Polonią, czy to na trasie, czy na mieście, czy po naszym meczu, solidny łomot, nie zależnie od tego jakim jesteście składem.
rozjebałeś mnie :lol:

co do noży to chodziło mi tylko o napis, który ostatnio pojawił się w Warszawie
Duma Stolicy , MP 06 Anty Legia
"c*** z zasadami - Legie potniemy nożami"

też kończę gadać z wami bo nie ma o czym
Juz sie podnieciles?
Trzeba bylo wziasc farbe i to gowno zamazac ,
a Ty jeszcze w podpisie sobie to dales :roll: :roll:

ps. gdzie sie taki pojawil?

KSP-MP

Post autor: KSP-MP » 10.09.2007, 11:40

Terror_BOSS pisze:Polonia rzadzi i bije Legie a jak ;) hehe niedlugo najwieksza sila w polsce kuwra smieszni jestescie jebnijcie sie w leb i zastanowcie co wy piszecie a zastanawiajac sie przypomnij sobie wszystkie starcia z nami i ochlon!
To ci przypominam 2 ostatnie Rondo starzynskiego przed meczem Polonia Warszawa-Zaglebie Sosnowiec nasz powrut z Grajwewa po meczu z Łks-em Łomza ale wy nigdy nie umiecie przyznac sie do porazki a co do wydazen na stacji tesin niepokalanow niech sie wypowiadaja te osoby co tam byly a nie ludzie co wogole nie maja pojecia co tam sie dzialo np. Terror_BOSS bo patrzac na to co on pisze to napewno go tam nie bylo

MoPic

Post autor: MoPic » 10.09.2007, 11:41

Terror_BOSS pisze:Polonia rzadzi i bije Legie a jak ;) hehe niedlugo najwieksza sila w polsce kuwra smieszni jestescie jebnijcie sie w leb i zastanowcie co wy piszecie a zastanawiajac sie przypomnij sobie wszystkie starcia z nami i ochlon!
Przesadziles nieco z tym rzadzeniem i najwieksza sila w Polsce, zdarza sie.
Nie bylo mnie na wyjezdzie, a tym bardziej w Teresinie, a na opowiesciach nie bede sie opieral wiec weekend ten pozostawie bez komentarza...
Ale chcialbym sie jednak dowiedziec czy porazka nasza nazywasz bieganie po osiedlach, Starowce i niewiadomo gdzie jeszcze za malolatami lub pojedynczymi chlopakami, przypalanie ich racami lub strzelanie do nich bliskiej odleglosci z paint balla czy tez wydarzenia przed naszym meczem z Sosnowcem, po Grajewie, gdy byla u nas Saragossa, itp. itd. ?

I niechialbym tego omawiac na PW tylko i wylacznie dlatego, ze nasi drodzy przyjaciele z Lazienkowskiej bardzo lubia zrobic sobie dobrze jak powiedza wszytkim, ze wklepali Polonii (choc nie jest to tak czeste jak opowiadaja), do ktorej - bo jest cienka jak d*** weza - nie przywiazuja zadnej wagi i chcialbym w koncu uslyszec lub przeczytac prawde: "Tak, dostalismy po d****, od tych czarnych pedalow, ktorzy nie prezentuja zadnej sily i ktorych staramy sie osmieszac na kazdym kroku przed cala Polska..."

Trep

Post autor: Trep » 10.09.2007, 12:08

Z tego co widze to legioniści nadal żyją legendami i nie mają pojęcia o się dzieje w Warszawie. Zaznaczam że nie jestem kibiem żadnej ze stron ale mieszkam w tym mieście i interesuje się tym co się tu dzieje odnośnie Polonii i Legii. Prawda jest taka że chuligani Legi już od dawna nie mogą dać sobie rady z Polonią i nie pomaga zastraszanie, wywózki do lasów i inne bandyckie metody. Polonia poprostu przestała się bać Legi i coraz lepiej sobie radzi w potyczkach z nimi....

lucahenrykow

Post autor: lucahenrykow » 10.09.2007, 12:21

Zaznaczam że nie jestem kibiem żadnej ze stron ale mieszkam w tym mieście i interesuje się tym co się tu dzieje odnośnie Polonii i Legii.
To dokłądnie tak jak ja.
Może tylko z tym "zainteresowanie" u mnie słabiej ;)

Zdanie natomiast mam z goła odmienne. Nie wiem kto leje kogo, gdzie i kiedy i jak to było wczesniej - zupełnie mnie to nie interesuje. Ale jako "laik" stwierdzam ze tej Polonii faktycznie nie ma w Warszawie (zreszta z sarkazmem jeden z jej kibiców tak tu siebie przedstawia w postach).
L widac wszedzie, na koszilkach, bluzach i w rozmowach ludzi na ulicach, a kibica Polonii tu spotkać to rzadkość.

Trep

Post autor: Trep » 10.09.2007, 12:31

Zgadzam się z tobą że Poloni na mieście nie widać... Ja pisałem tylko i wyłącznie na temat chuliganów a tych nawet jak zobaczysz to się raczej nie zorientujesz że to Poloniści czy Legioniści bo się w Polse przyjeło że chuligani barw nie noszą :) Nie twierdze też że Legia jest słabsza od Polonii bo napewno mają o wiele lepszy potencjał. Chciałem tylko zwrócić uwagę na to że twierdzenie że Legia zawsze leje Polonie to zwykły stereotyp....

chora_krowa

Post autor: chora_krowa » 10.09.2007, 12:34

Trep pisze:Z tego co widze to legioniści nadal żyją legendami i nie mają pojęcia o się dzieje w Warszawie. Zaznaczam że nie jestem kibiem żadnej ze stron ale mieszkam w tym mieście i interesuje się tym co się tu dzieje odnośnie Polonii i Legii. Prawda jest taka że chuligani Legi już od dawna nie mogą dać sobie rady z Polonią i nie pomaga zastraszanie, wywózki do lasów i inne bandyckie metody. Polonia poprostu przestała się bać Legi i coraz lepiej sobie radzi w potyczkach z nimi....
Nie jestes kibicem zadnej druzyny a jednak widzisz cos czego w Warszawie nie da sie zauwazyc :lol:

Ferdydurke

Post autor: Ferdydurke » 10.09.2007, 12:37

A ja proponuję założyć temat warszawski to wszyscy chętni się wyżyją tam,a nie tu w komentarzach i nie będzie w tym temacie już zaśmiecania,sprostowań,ripost i napinki.

ojajebie

Post autor: ojajebie » 10.09.2007, 12:43

a ja proponuje nie zakladac zadnego tematu tylko wyjebac to na allegro.
Strona Polonii nie komentuje zadnych atrakcji sportowych w internecie.
marysia pisze:haha ku*** hehehehe

lucahenrykow

Post autor: lucahenrykow » 10.09.2007, 12:46

Trep pisze:Ja pisałem tylko i wyłącznie na temat chuliganów a tych nawet jak zobaczysz to się raczej nie zorientujesz że to Poloniści czy Legioniści bo się w Polse przyjeło że chuligani barw nie noszą :)
Aha. Chuligani. No ja sie na tym nie znam wiec o tym to nawet sie nie wypowidam.
Ale już kibica w barwach klubowych to da rade zauwzyc, przynajmniej jednej z tych druzyn i ja z kolei o tym mowilem :)

Zablokowany