Jakiej ty ku*** downie odpowiedzi oczekujesz? Każda rozjebunda traktowana jest odpowiednio i nie ma wstępu na mecze.
Coś ty weryfikator ds przyśpiewek na stadionach jest?
Poza tym słabo by ci to wychodziło downie, bo wersja brzmi "Górnik Gieksa dwa pedały hej hej" i raczej rzadko zmieniana jest wersja tej przyśpiewki.
Czyli jak ktoś z Gieksy/Górnika się rozjebał (nie wiem o jakie zdarzenie chodzi), to Górnik Gieksa i policja, a jak z Ruchem lata pies po murawie (2004 rok - mecz z ŁKS), potem Grudzień, teraz jakaś kolejna rozjebunda, to już ok, bo wiadomo, że każda rozjebunda traktowana jest odpowiednio ? Chodzi mi właśnie o jebaną hipokryzję. Jak ktoś wyżej napisał - kiedyś się śpiewało "wróg numer jeden, policja wróg numer jeden", a dziś jedni oskarżają drugich o współpracę, kiedy sami mają coś za uszami.
I zanim następnym razem zaczniesz wyzywać i wymądrzać się jak brzmi dana przyśpiewka, to przynajmniej sprawdziłbyś czy masz rację.
Co do przyśpiewki zwracam honor, na meczu był zbyt duży chaos i nawet nie wychwyciłem tej nuty.
Dalej nie rozumiem sensu pytania, Ci śpiewali "Ruch i Wisła i policja", a Ci "Górnik Gieksa i policja", no i? Jaki widzisz w tym problem? (oprócz tego, że ktoś się rozjebał). Gdyby brać WSZYSTKIE przyśpiewki dosłownie, to 99% ekip nie mogłaby śpiewać "jesteśmy ZAWSZE tam...".
AntyTvn, jedyne co wnosisz na tym forum to to, że prujesz się pajacu do Widzewa. Naprawdę nikogo nie interesujesz, wiedzy żadnej nie masz, więc wytrzyj gila, pakuj tornister i spać.
Ty za to Rozjebusie z kurnika wnosisz tyle że połowa twoich postów to ubliżanie innym . Korzenie z Byczyny ;-))
Mam pytanie dlaczego Bks Stal Bielsko gra w okręgówce?
[link]
Swoją drogą niezła lipa, że nawet na III ligę nie ma hajsu. Miasto przecież biedne nie jest, inwestorów też nie brakuje, no ale jest ten wrzód w postaci Podbeskidzia.
ten podział na 4 grupy dla 4poziomu rozgrywek bo własnie gwóźdź do trumny dla mniejszych/biedniejszych klubów... ku*** # grupa dwie drużyny z Gorzowa na przykład, jadą do Bielska czy na Górny Śląsk po 500 km niemal, to jakby do Wa-wy jeździć czy nawet Białegostoku a wiadomo jak to ze sponsorami na 4poziomie, tu mamy przykład BKS-u że miasto woli Podbeskidzie ale ile jest maist które nie dadza więcej bo po prostu nie ma kasy w budżecie?? j**** PZPN
Jakiej ty ku*** downie odpowiedzi oczekujesz? Każda rozjebunda traktowana jest odpowiednio i nie ma wstępu na mecze.
Coś ty weryfikator ds przyśpiewek na stadionach jest?
Poza tym słabo by ci to wychodziło downie, bo wersja brzmi "Górnik Gieksa dwa pedały hej hej" i raczej rzadko zmieniana jest wersja tej przyśpiewki.
Co do przyśpiewki zwracam honor, na meczu był zbyt duży chaos i nawet nie wychwyciłem tej nuty.
Dalej nie rozumiem sensu pytania, Ci śpiewali "Ruch i Wisła i policja", a Ci "Górnik Gieksa i policja", no i? Jaki widzisz w tym problem? (oprócz tego, że ktoś się rozjebał). Gdyby brać WSZYSTKIE przyśpiewki dosłownie, to 99% ekip nie mogłaby śpiewać "jesteśmy ZAWSZE tam...".
Naucz się czytać ze zrozumieniem, albo nie odpowiadaj na posty.
Nazwę miast pisze się z dużych liter szmaciorzu. Czytaj wyborcza głównie i lykej wszystki
Wyborcza nie wyborcza ale kłamstwa tu nie ma
Pangrzegorz jak tam wasi kibice w Bielsku dalej poprawiają torebki w sektorze zamiast pomoc trzem wariatom ktorzy mieli jaja i wyskoczyli. Reszta pewnie nie chciala sobie ubrudzic koszulek z armaniego
Noga z familoka - przecież to jest ten typ co kiedyś napinał się na forum i jakiś typ podszył się pod kogoś z jego ekipy i na PW pisał mu żeby na meczu podbił do ekipy pogadać a Noga z familoka się zesrał i zaczął przepraszać i że on tylko się zagrywa na forum. Były wstawiane zdjęcia jego wiadomości. Jak ktoś przeszuka ten temat to powinien jeszcze je znaleźć. Niektórzy jeszcze to pamiętają bo dobra szydera potem była z niego. Pod tym nickiem jesteś spalony. Zapomniałeś już?
Więcej informacji w temacie śląskim
Jak ktoś ma więcej cierpliwości to może sobie poszukać żeby się pośmiać. To było jakieś 1.5 roku temu. Ubaw pierwszej klasy
W bytomiu i chorzowie bez zmian - cicha zgoda i policja ich brat ;)
Dokładnie kolego a we Wrocławiu kradną koguty z kurników a w Szczecinie wiercą dziury w statkach.Czytaj więcej tej wyborczej ale chyba pomyliłeś fora w takim razie bo my tu szechtera nie lubimy
"Z Elbląga wyruszamy w godzinach porannych ze sporym zapasem czasowym. W niedzielne popołudnie na sektorze gości zasiadło 48 Olimpijczyków, od drugiej połowy wspierało nas także 109 fanatyków Zagłębia Sosnowiec. Dzięki za wsparcie".
"Na naszym stadionie meldujemy się w liczbie 1100 osób, (niestety sporo osób odbiło się od bramy z powodu braku biletów w kasach) w tym 200 BBraci z Zagłębia".
Nie chcę już wzniecać napinki w tym temacie, ale oczy przecieram ze zdziwienia i nie wierzę. Czy GKS Jastrzębie wrzuca "oświadczenie", w którym prostuje swoje poprzednie "oświadczenie"?! Ja pierdolę, myślałem, że jeśli chodzi o "oświadczenia" to Wisły już nikt nie przebije. Jednak się udało. Świat kibicowski zwariował...
"Z Elbląga wyruszamy w godzinach porannych ze sporym zapasem czasowym. W niedzielne popołudnie na sektorze gości zasiadło 48 Olimpijczyków, od drugiej połowy wspierało nas także 109 fanatyków Zagłębia Sosnowiec. Dzięki za wsparcie".
"Na naszym stadionie meldujemy się w liczbie 1100 osób, (niestety sporo osób odbiło się od bramy z powodu braku biletów w kasach) w tym 200 BBraci z Zagłębia".
To na okręgówce kasują za bilety tak z ciekawości ile?
Nie chcę już wzniecać napinki w tym temacie, ale oczy przecieram ze zdziwienia i nie wierzę. Czy GKS Jastrzębie wrzuca "oświadczenie", w którym prostuje swoje poprzednie "oświadczenie"?! Ja pierdolę, myślałem, że jeśli chodzi o "oświadczenia" to Wisły już nikt nie przebije. Jednak się udało. Świat kibicowski zwariował...
Jastrzebie to ekipa która grając w niższych ligach kibicowsko była mało aktywna, zrobili układ z niebieskim południem, pan S. który był za to odpowiedzialny zmienił barwy na niebieskie , chorzowscy oczywiście go przyjęli.Układ padł Jastrzębie awansowało i pojawili się nowi "chuligani" i kozaczenie, układ z kurczakaki ktorzy nie jeżdża na wyjazdy glupio się tlumacząc a prawda jest taka że poprostu są obsrani bo byli by j***** od Szczecina po Sośnicę w Gliwicach.Teraz wytłumaczyli wszystkim ich Polskość ale cos nie pykło i musileli jednak sprostować oświadczenie goniąc z fb typa który to pisał.Kabarecie trwaj !
Jastrzebie to ekipa która grając w niższych ligach kibicowsko była mało aktywna, zrobili układ z niebieskim południem, pan S. który był za to odpowiedzialny zmienił barwy na niebieskie , chorzowscy oczywiście go przyjęli.Układ padł Jastrzębie awansowało i pojawili się nowi "chuligani" i kozaczenie, układ z kurczakaki ktorzy nie jeżdża na wyjazdy glupio się tlumacząc a prawda jest taka że poprostu są obsrani bo byli by j***** od Szczecina po Sośnicę w Gliwicach.Teraz wytłumaczyli wszystkim ich Polskość ale cos nie pykło i musileli jednak sprostować oświadczenie goniąc z fb typa który to pisał.Kabarecie trwaj !
Układ z Radlinem datuje się mniej więcej na rok 2005 więc jak my wtedy byliśmy mało aktywni to was chyba w ogóle nie było a po Rybniku to małolaty od nas woziły się w barwach przez nikogo niepokojeni.
A co mają miastowe układy do kibicowskich? Zarabiać mogą razem. W lesie czy na ulicy dadzą Sobie po mordzie, to są zasady których wy nie zrozumiecie dlatego zostaje wam internetowy ferment. :)
11 lat na, układzie z niebieskim południem.Brawo OBPNŚ!
Jeszcze mi się przypomniało, że pierwsze kontakty o których wiem zaczęły się od Polska-Węgry (2003) w kotle kiedy to atakujemy żaboli, a oni mimo przewagi liczebnej bronią się ze sprzętem (niedużo ale kilka kos i parę siekerek było :) ). Drugi atak był już razem z Ruchem i Widzewem. Fajne to były czasy na kadrze, a na Ruch u nas się mówiło zagraniczny układ i że to hanysy ale dobre hanysy i honorowa banda.
Piszesz i opwiadasz o chorzowskich z takim przekonaniem jak Siwiec.
Napisz mi jeszcze o kontaktach z BKSem zanim podbiliscie o układ i was zlali.Tez byly dobre ?
Ja akurat należałem do tych sceptycznych do tamtego układu z Ruchem, a co do czasów bardziej nowożytnych to się nie wypowiem bo nie udzielam się już ładnych parę lat.
P.S. Podawanie ksywek na otwartym forum to czyste frajerstwo także kończę rozmowę z tobą bo jesteś zwykłą pałą.
Byliśmy mało aktywni powiadasz? Parę dobrych walk stoczylismy że Śląskiem, Radomiakiem, Polonia B. I innymi ekipami. Teraz Ty mi powiedz jacy Wy jesteście aktywni sami? Mieliście w ten weekend okazję wykazać się sami mielismy umowione miejsce byliśmy na telefonach. To przekalkulowaliscie i woleliscie zajebac GPS pod samochód chłopaka z FC a jak dojeżdżamy do umownego miejsca w telefonie echo cisza i spokój. O kozaczeniu powiadasz to od was "goru" pisze smsa o tresci "j**** WAS" jak już dojeżdżamy do Jastrzębia. Pozdrawiam.
Byliśmy mało aktywni powiadasz? Parę dobrych walk stoczylismy że Śląskiem, Radomiakiem, Polonia B. I innymi ekipami. Teraz Ty mi powiedz jacy Wy jesteście aktywni sami? Mieliście w ten weekend okazję wykazać się sami mielismy umowione miejsce byliśmy na telefonach. To przekalkulowaliscie i woleliscie zajebac GPS pod samochód chłopaka z FC a jak dojeżdżamy do umownego miejsca w telefonie echo cisza i spokój. O kozaczeniu powiadasz to od was "goru" pisze smsa o tresci "j**** WAS" jak już dojeżdżamy do Jastrzębia. Pozdrawiam.
Torcida nie mogla przyjechac to ROW sie zesral. Który to juz raz...
Internet swoje ulica swoje.Wczoraj mieliście przykład.Nic nie znaczycie.
Wisła skacze śpiewając "Górnik, Gieksa i policja hej hej". Zalatuje to niezłą hipokryzją, biorąc pod uwagę, że niedawno jakaś menda z PF się rozpruła ..
Nie wspominając o byciu milicyjnym klubem ...
A wiesz o tym, że w czasach bycia "milicyjnym" klubem na stadionie Białej Gwiazdy praktycznie co mecz rozlegalo się gromkie "Mo gestapo", " Mundur niebieski..." " Milicjanci to palanci" itd., a średnio co drugi mecz dochodziło do różnorakich zawodów sportowych pomiędzy kibolami i milicjantami, w których czasami udawało nam się zająć 1 miejsce? Odpowiedz, wiesz o tym?! Jeśli tak, to co Ty na to, "w miarę obiektywny"?
Odniosłeś się do najmniej istotnej części mojej wypowiedzi. "Wisła, Ruch i policja", bo ktoś z Ruchu się rozjebał - tak czy nie ?
Jest to dla mnie nieistotna część Twojej wypowiedzi.