Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Nie chce zadawać pytań jak małe dziecko (oczywistych dla was) ale jaki stosunek zgody Legii (ZS,OE) mają stosunek do Radomiaka?Coś w stylu jak kiedyś Pogoń-Zagłebie czy taka kosa bez cisnienia?
-
[/quote]
Przypierdalasz sie nie pierwszy raz wiec...
Nie ubliżaj mi jak ja Tobie nie ubliżam, Panie z Zagłebia Dąbrowskiego gdzie 90% Waszej populacji zapierdala na Śląsku majac po łokcie wegiel na rekach. Niby nie Ślązaki tylko Zagłebiaki. Ale jak ma być inaczej jak w Sosnowcu nie ma ŻADNEGO PRZEMYSŁU. Nie Ślązak a w kopani fedruje, to gorzej niż warszawski słoik :)
[/quote]
Albo nie jesteś ze śląska, albo chodzisz do gimnazjum, ewentualnie mozesz być ograniczony psychicznie, ludzie z zagłębia jeżdżą na śląsk do pracy tak samo jako hanysy jeżdżą do pracy na zagłębie. Powiem Ci więcej, pracuje Górnik z Ruchem, Zagłębie z Katowicami, Tychy z Bielskiem i wiele innych przykładów i jedyne co z tego jest, to dobra znajomość i często radość, że można pogadać na przerwie z kimś kumatym.. Ale kibice,net żyją tylko awanturami ;)
Przypierdalasz sie nie pierwszy raz wiec...
Nie ubliżaj mi jak ja Tobie nie ubliżam, Panie z Zagłebia Dąbrowskiego gdzie 90% Waszej populacji zapierdala na Śląsku majac po łokcie wegiel na rekach. Niby nie Ślązaki tylko Zagłebiaki. Ale jak ma być inaczej jak w Sosnowcu nie ma ŻADNEGO PRZEMYSŁU. Nie Ślązak a w kopani fedruje, to gorzej niż warszawski słoik :)
[/quote]
Albo nie jesteś ze śląska, albo chodzisz do gimnazjum, ewentualnie mozesz być ograniczony psychicznie, ludzie z zagłębia jeżdżą na śląsk do pracy tak samo jako hanysy jeżdżą do pracy na zagłębie. Powiem Ci więcej, pracuje Górnik z Ruchem, Zagłębie z Katowicami, Tychy z Bielskiem i wiele innych przykładów i jedyne co z tego jest, to dobra znajomość i często radość, że można pogadać na przerwie z kimś kumatym.. Ale kibice,net żyją tylko awanturami ;)
-
ku*** nigdy tego nie skumam, ja jakoś przez x lat pracowałem z kilkoma aktywnymi kibicami innych klubów i ani ja nie szukałem z nimi kontaktu ani oni, a wręcz przy gorszych dniach były spięcia. Wiem, że są osoby które se gadają w pracy z wrogiem, ale dla mnie to mocno pojebane.
-
Komicznie to wygląda na tym filmiku jak przybija układ Elana ze Stalą w Rzeszowie po czym kierują się w stronę bocznego płotu na sektorze gości i ograniczają się do bluzgów i napinki w kierunki Resovii. Kibicowski XXI wiek.....
-
Komiczny to ty jesteś synu skoro zabierasz głos, jest XXI wiek dlatego wykrecenie czegoś na meczu jest gwarancja zjechania na zakład, tym bardziej że obie te strony jeszcze mają nie zakończone sprawy po rynku dopiero wychodząc z sanek ale ty kumaczu bd twierdził że komiczne względnie akcja zrobiona pod napinke i wyjaśnianie kiedy która strona odbierze telefony i przestanie bic hipokryzja bo są filmy. Nie na yt kto rzucał i jak w akcji na rynku ale ty nie bd miał. Dostępu do tych nagrań trzymaj się i nie odpowiadaj
-
No nie do końca. My nie mamy żadnej zgody, ani układu z Cracovią, a uwierz mi że nie znajdziesz po białej stronie Łodzi nikogo, kto rzuciłby się na jakiegoś Cracoviaka z pięściami. Także ostrość kosy w tym przypadku wynosi 0.jestesmywaszastolica pisze: ↑22.08.2018, 22:25Z małym entuzjazmem stukam w klawisze, bo tłumaczenie banałów nie jest dla mnie jakąś rozrywką.
Jakie Legia może mieć relacje z Motorem, skoro ten od dobrych kilkunastu lat jest po innej stronie barykady niż nasz obóz ?
Wiadomą rzeczą jest, że dla nas z różnych względów Motor nie jest jakąś topową kosą, co więcej dużo osób ma do nich szacunek, ale nie oznacza to, że jest między nami neutral.
Zresztą ogólnie ta całą nomenklatura jest już dostatecznie spierdolona, co w ogóle znaczy neutral ?
Ja rozumiem, że stosunek neutralny może mieć Izolator Boguchwała do Chemika Police, czy tam Ruch Ryki do Nafty Jedlicze, ale bez przesady jak mogą mieć topowe polskie kluby do siebie taki stosunek ?
Naturalną rzeczą jest, że można nie mieć ciśnienia na jakiś klub, tutaj na upartego można pod to podpiąć stosunek Legii do Motoru, czy tam mieć po prostu wyjebane na niego w stylu relacje Legii z Sanovią Lesko, z całym szacunkiem do osób z Leska.
Dla mnie sprawa jest prosta albo ma się zgodę, czy tam popularny dzisiaj układ, albo jest kosa - z różnymi stopniami ostrości ;)
Łódzki Klub Sportowy
-
Jeśli byłeś tam ty i przybijałeś ten układ to już wiem że jedną ekipę reprezentowały niedojebane szczurki którzy zamiast słowa będziesz piszą skrót "bd"Farmonouse pisze: ↑26.08.2018, 03:12Komiczny to ty jesteś synu skoro zabierasz głos, jest XXI wiek dlatego wykrecenie czegoś na meczu jest gwarancja zjechania na zakład, tym bardziej że obie te strony jeszcze mają nie zakończone sprawy po rynku dopiero wychodząc z sanek ale ty kumaczu bd twierdził że komiczne względnie akcja zrobiona pod napinke i wyjaśnianie kiedy która strona odbierze telefony i przestanie bic hipokryzja bo są filmy. Nie na yt kto rzucał i jak w akcji na rynku Dostępu do tych nagrań trzymaj się i nie odpowiadaj
to chyba ty nie miałeś w ręku słownika poprawnej polszczyzny idioto to po pierwszeale ty nie bd miał
Po drugie ćwierćinteligencie, naucz się pisać, potem dopiero możesz szczekać, groźna koszulka układowa z chuligańskim hasłem nie zrobi z ciebie lamusie bohatera. Ja twierdzę tylko jaka jest rzeczywistość,dobrały się dwie śmieszne ekipy,jeszcze śmieszniej wyglądało ich przybicie układu. A o zjechaniu na zakład i sankach powiedz do chłopaków z Wisłoki którzy wykręcili awanturę w Przemyślu? Można? Pytam się ku*** niedojebie mózgowy od "bd" czy można? Ale co wy możecie o tym wiedzieć jak wy przybijaliście układ w groźnych koszulkach i z kalkulatorami w rękach.ty kumaczu bd twierdził
OPEL - najwidoczniej już zapomnieliście jak krzyczeliście "barwy Resovii nosi ta ku*** z Cracovii" a w odpowiedzi dostawaliście "Arka Gdynia was jebała"
-
-
Pisałem o tym co tu i teraz, a nie o tym co było kiedyś.
Łódzki Klub Sportowy
-
Triada i jej przydupasy i cala rozumiana koalicja to takie obecne układy h tyle tylko że na kadrze bo dawne układy na lidze to były bardziej mecze bez ciśnienia aniżeli wspólne polowania.
-
Jakiś tam układ funkcjonował przez chwilę Legia-Pogoń-Olimpia-Zaglebie-Bielsko a tak to na większą skalę to chyba Widzew-Ruch zmienił dużo na scenie wspólne akcje itd
-
Pamiętam sytuacje jakieś 10-11 lat temu jak byliście na Cracovii do was z ich sektorów wyskoczyło paru pod płot tylko czy czasem to nie była Arka?opel pisze: ↑26.08.2018, 06:19No nie do końca. My nie mamy żadnej zgody, ani układu z Cracovią, a uwierz mi że nie znajdziesz po białej stronie Łodzi nikogo, kto rzuciłby się na jakiegoś Cracoviaka z pięściami. Także ostrość kosy w tym przypadku wynosi 0.jestesmywaszastolica pisze: ↑22.08.2018, 22:25Z małym entuzjazmem stukam w klawisze, bo tłumaczenie banałów nie jest dla mnie jakąś rozrywką.
Jakie Legia może mieć relacje z Motorem, skoro ten od dobrych kilkunastu lat jest po innej stronie barykady niż nasz obóz ?
Wiadomą rzeczą jest, że dla nas z różnych względów Motor nie jest jakąś topową kosą, co więcej dużo osób ma do nich szacunek, ale nie oznacza to, że jest między nami neutral.
Zresztą ogólnie ta całą nomenklatura jest już dostatecznie spierdolona, co w ogóle znaczy neutral ?
Ja rozumiem, że stosunek neutralny może mieć Izolator Boguchwała do Chemika Police, czy tam Ruch Ryki do Nafty Jedlicze, ale bez przesady jak mogą mieć topowe polskie kluby do siebie taki stosunek ?
Naturalną rzeczą jest, że można nie mieć ciśnienia na jakiś klub, tutaj na upartego można pod to podpiąć stosunek Legii do Motoru, czy tam mieć po prostu wyjebane na niego w stylu relacje Legii z Sanovią Lesko, z całym szacunkiem do osób z Leska.
Dla mnie sprawa jest prosta albo ma się zgodę, czy tam popularny dzisiaj układ, albo jest kosa - z różnymi stopniami ostrości ;)
-
Resovia.
Nie pamiętam, by ŁKS miał zatargi z KSC.
Wszyscy piszą o Lechu, a zapominają o chłopakach z Tychów.
Nie pamiętam, by ŁKS miał zatargi z KSC.
Wszyscy piszą o Lechu, a zapominają o chłopakach z Tychów.
-
Tak jak pisał wcześniej opel całe ciśnienie było spowodowane głównie przez Resovie i Arke. Kolejna sprawa to sprzęt który jeszcze wtedy budził więcej emocji i nie był uznawany przez kibicowska Polskę więc pewnie nie było ekipy która by nie zaśpiewała tam 'co się należy i gdzie' krakowskim nożownikom. Stąd wymiana uprzejmości.
Czasami mam wrażenie że w niektórych głowach czas się zatrzymał. To był 2006 rok, minęło 12 lat od tamtego meczu, na trybunach zmieniło się całe pokolenie, kibicowska Polska wygląda trochę inaczej i trzeba przestać patrzeć przez pryzmat tego co było 15lat temu.
Tak czy siak, czy z Resovia czy bez niej, na ŁKSIE odkąd chodzę na mecze zawsze byli ludzie jeżdżący na Cracovie i chodzący w ich barwach. Do tej pory się to nie zmieniło, mimo że przez ostatnie kilkanaście lat zgrzytów nie brakowało. Teraz kontakt wydaje się dużo bardziej naturalny że względu na koniec przyjazni z Sovia i zgodę z Tyskimi i Lechem.
Czy dla Was to układ czy nie, to sobie oceńcie sami.
Czasami mam wrażenie że w niektórych głowach czas się zatrzymał. To był 2006 rok, minęło 12 lat od tamtego meczu, na trybunach zmieniło się całe pokolenie, kibicowska Polska wygląda trochę inaczej i trzeba przestać patrzeć przez pryzmat tego co było 15lat temu.
Tak czy siak, czy z Resovia czy bez niej, na ŁKSIE odkąd chodzę na mecze zawsze byli ludzie jeżdżący na Cracovie i chodzący w ich barwach. Do tej pory się to nie zmieniło, mimo że przez ostatnie kilkanaście lat zgrzytów nie brakowało. Teraz kontakt wydaje się dużo bardziej naturalny że względu na koniec przyjazni z Sovia i zgodę z Tyskimi i Lechem.
Czy dla Was to układ czy nie, to sobie oceńcie sami.
-
-
Oberschlesien14 nie wiem co może być mocno pojebane w kwestii rozmów w pracy z innymi kibicami. Podstawą jest odgraniczać pracę od kibicowania. Jak jest teraz na zakładach pracy to nie wiem napewno inaczej niż kiedyś choć ja dziś w swoim zakładzie mam ludzi z Górnika, Ruchu, Polonii Bytom i Piasta i nigdy jak pracuje w tym zakładzie 10 lat nie było żadnych spinek czy awantur pomiędzy tymi ludzmi. A powiem Ci że niektórzy są aktywni na płaszczyźnie kibicowskiej od lat. Rozmawia się po prostu i tyle. Lata wstecz gdy przyjmowałem się do pracy na magazyn Tesco na Bojkowie w Gliwicach była masa ludzi aktywnych kibicowsko. Powiem Ci jak jeździliśmy w delegacje np do Teresina to w hotelu np gdzie ja pomieszkiwałem czyli w Łowiczu i Sochaczewie na początku były różne spiny i nawet bijatyki. Pamiętaj jak do mojego pokoju gdzie mieszkałem z 3 kumplami wbili chłopaki z Polonii Bytom i była dobra awantura. A na następny dzień już wspólnie piliśmy i gadaliśmy o życiu kibicowskim, nie wspominając że wspólnie walczylismy z jakimiś kibicami Legii co pojawili się też w tym hotelu co mieszkaliśmy. Dla niektórych skończyło się to nawet zwolnieniem dyscyplinarnym. Teraz pewnie przez różne sytuacje jest inaczej, ale każdy zdrowo myślący człowiek nie będzie sobie przypału robił w zakładzie pracy. To me zdanie
Kiedyś walczyłem, dziś liczy się przede wszystkim rodzina, i taka kolej rzeczy jest u fanatyka...
-
-
Twój post jest tak bezsensowny że nawet nie wiem do czego się odnieść najpierw, napis? Tak, gdzieś był, domyślam się że na Limance bo gdzie by indziej. Myślę że powstał nie 12 lat temu jak piszesz tylko dużo później, gdzie sprzęt i frajerskie numery w Łodzi były w rozkwicie ale może był taki też wtedy, tego nie pamiętam. Ja nigdy nie rozumiałem i dalej nie rozumiem fascynacji Krakoweskim klimatem wiec co mial w głowie gość robiący ten napis nie potrafie Ci wyjaśnić. Dla mnie i każdego innego normalnego chłopaka z ŁKSU był głupi.
Jak się on ma do naszych relacji z Cracovia pewnie Ty mi wyjasnisz skoro wiesz coś więcej niż ja, wal normalnie grubymi faktami żebym nie dał rady nas wybielić przed internetem.
Domyślam się że jesteś z Widzewa bo gdzieś w temacie Łódzkim chyba Twój nick się przewijał, w takim razie wal śmiało, tylko argumentami bo smarowanie się gównem to nie ze mną.
Jak się on ma do naszych relacji z Cracovia pewnie Ty mi wyjasnisz skoro wiesz coś więcej niż ja, wal normalnie grubymi faktami żebym nie dał rady nas wybielić przed internetem.
Domyślam się że jesteś z Widzewa bo gdzieś w temacie Łódzkim chyba Twój nick się przewijał, w takim razie wal śmiało, tylko argumentami bo smarowanie się gównem to nie ze mną.
-
Pytanie do zainteresowanych stron. Jakie relacje na linii Beskid Andrychów- BKS Bielsko?
-
Znowu muszę coś odpisać. Z tego (jak to nazywasz) obozu Lecha (oczywiście piszesz to, żeby obniżyć rangę ŁKSu) jest też Arka i co się z tym wiąże ?? Jest przez nas nielubiana i z całą pewnością jest naszą kosą. Nie jest natomiast z tego „obozu” Lechia, a nie wiem, czy (nawet teraz po przybiciu zgody z Lechem) znalazłby się ktoś od nas, kto chciałby bić jakiegoś spotkanego na ulicy Gościa w zielonej koszulce. Co do żółtej masz 100% pewności, że wieeeluu takich by się znalazło. Także ten pogląd, że są tylko 3 wyjścia: zgoda/układ/albo kosa - nie jest do końca trafny.VAR1312 pisze: ↑26.08.2018, 14:56Przecież to są 2 zupełnie inne sytuację. ŁKS i Cracovia są w tym samym "obozie", zawiązanym wokół Lecha. Nawet w zeszłym tygodniu was Cracovia w kilka osób wspierała na Reymonta. Legia z Motorem ani żadna ekipa w koalicji Legii czy Motoru nie ma ze sobą nic wspólnego.opel pisze: ↑26.08.2018, 06:19No nie do końca. My nie mamy żadnej zgody, ani układu z Cracovią, a uwierz mi że nie znajdziesz po białej stronie Łodzi nikogo, kto rzuciłby się na jakiegoś Cracoviaka z pięściami. Także ostrość kosy w tym przypadku wynosi 0.jestesmywaszastolica pisze: ↑22.08.2018, 22:25Z małym entuzjazmem stukam w klawisze, bo tłumaczenie banałów nie jest dla mnie jakąś rozrywką.
Łódzki Klub Sportowy
-
Jesteś z ekipy, która zakatowała rympałami 16-latka, zamilcz, bo nie wypada " pachołku Lecha".Miliard pisze: ↑26.08.2018, 20:01Budził u was ten sprzęt tyle emocji,że malowaliście w tamtym czasie napisy w Łodzi "szacunek krakowskim nożownikom"ale po latach jak sytuacja się zmieniła to opisujecie ją tak aby wyjść korzystnie w oczach innych z kibicowskiej Polski...internet wszystko przyjmie!WhiteFanatic pisze: ↑26.08.2018, 14:50Kolejna sprawa to sprzęt który jeszcze wtedy budził więcej emocji i nie był uznawany przez kibicowska Polskę więc pewnie nie było ekipy która by nie zaśpiewała tam 'co się należy i gdzie' krakowskim nożownikom.
-
Odezwał się typ z "ekipy która klamek używa.Beha pisze: ↑27.08.2018, 10:27Jesteś z ekipy, która zakatowała rympałami 16-latka, zamilcz, bo nie wypada " pachołku Lecha".Miliard pisze: ↑26.08.2018, 20:01Budził u was ten sprzęt tyle emocji,że malowaliście w tamtym czasie napisy w Łodzi "szacunek krakowskim nożownikom"ale po latach jak sytuacja się zmieniła to opisujecie ją tak aby wyjść korzystnie w oczach innych z kibicowskiej Polski...internet wszystko przyjmie!WhiteFanatic pisze: ↑26.08.2018, 14:50Kolejna sprawa to sprzęt który jeszcze wtedy budził więcej emocji i nie był uznawany przez kibicowska Polskę więc pewnie nie było ekipy która by nie zaśpiewała tam 'co się należy i gdzie' krakowskim nożownikom.
-
Samego 16 latka czy skład wyjazdy, który najpierw poczestawal gradem kamieni?Beha pisze: ↑27.08.2018, 10:27Jesteś z ekipy, która zakatowała rympałami 16-latka, zamilcz, bo nie wypada " pachołku Lecha".Miliard pisze: ↑26.08.2018, 20:01Budził u was ten sprzęt tyle emocji,że malowaliście w tamtym czasie napisy w Łodzi "szacunek krakowskim nożownikom"ale po latach jak sytuacja się zmieniła to opisujecie ją tak aby wyjść korzystnie w oczach innych z kibicowskiej Polski...internet wszystko przyjmie!WhiteFanatic pisze: ↑26.08.2018, 14:50Kolejna sprawa to sprzęt który jeszcze wtedy budził więcej emocji i nie był uznawany przez kibicowska Polskę więc pewnie nie było ekipy która by nie zaśpiewała tam 'co się należy i gdzie' krakowskim nożownikom.
Porównanie wypadku przy tamtej akcji do krakowskiego podwórka jest co najmniej z d***.
-
Czy są jakieś pozytywne relacje czy kontakty na linii GKS Jastrzębie- Widzew Łódź?
-
Napierdalanie małolata kijem po głowie nazywasz wypadkiem? Wypadek to o jeden kop/strzał za dużo a nie coś takiego...C1365O pisze: ↑27.08.2018, 13:04Samego 16 latka czy skład wyjazdy, który najpierw poczestawal gradem kamieni?
Porównanie wypadku przy tamtej akcji do krakowskiego podwórka jest co najmniej z d***.
-
Czy Ty chcesz mi właśnie powiedzieć, że ta śmierć była z premedytacją?PCHLG pisze: ↑27.08.2018, 19:29Napierdalanie małolata kijem po głowie nazywasz wypadkiem? Wypadek to o jeden kop/strzał za dużo a nie coś takiego...
-
Przypadek to była śmierć Widzewiaka, któremu po walce z przyszłym ukladowiczem pękł krwiak w glowie.
Walenie rympałem 16-latka w łeb (ważył on z 60 kilo?) nie było przypadkiem.
A już wypominanie kamieni przez Widzew brzmi jak kiepski żart.
Walenie rympałem 16-latka w łeb (ważył on z 60 kilo?) nie było przypadkiem.
A już wypominanie kamieni przez Widzew brzmi jak kiepski żart.
-
Wypominanie kamieni Widzewiakowi przez Legionistę brzmi jak jeszcze śmieszniejszy żart. Zawsze jak się z Powiśla szło na sektor za kanałkiem to kamienie latały aż miło. W trenera i piłkarzy na stadionie również.
Tak to można w nieskończoność się oskarżać. Więc dajcie se spokój.
Tak to można w nieskończoność się oskarżać. Więc dajcie se spokój.
-
Z tym negowaniem kamieniowania to proponowałbym być bardziej ostrożnym. Kamienie z waszej (legijnej) strony w latach 90-tych i na początku 2000 ,kiedy to ekipy były prowadzone na piechotę z dworców,Powiśle,Centralny,Gdański były normą. (potem psy się nauczyły czyścić trasy). Osobiście szedłem ze dwa-trzy razy wisłostradą na derby na Łazienkowskiej i już od Śląsko-Dąbrowskiego leciały w naszą stronę kamienie. Baaaa 200-300 metrów od Polonii jest pewien pomnik pod którym ochoczo co roku ,17 września składacie wieńce z wyeksponowaną eLką,pomnik który to swego czasu rozebraliście ,prawie w 100% z kostki brukowej miotając ją w nas.jestesmywaszastolica pisze: ↑28.08.2018, 11:48tak jest Legia jest znana zarówno z kamieniowania, .....
-
No no temat Widzewa to Legia już mokra.
Sytuacja sprzed ukladu, więc kamienie i brechy były normą.
Każdy by wolał, aby Rolik jeździł dalej, a flagi Śląska zawisły do góry kołami na Widzewie. A gadanie tak jakby to co sie stało było zamierzone jest debilizmem.
Sytuacja sprzed ukladu, więc kamienie i brechy były normą.
Każdy by wolał, aby Rolik jeździł dalej, a flagi Śląska zawisły do góry kołami na Widzewie. A gadanie tak jakby to co sie stało było zamierzone jest debilizmem.
-
Jakie są relacje na liniach: Zawisza Bydgoszcz - Apator Toruń oraz Elana Toruń - Polonia Bydgoszcz?
-
A jakie mają być? Kosa. Nawet pomiędzy zwykłymi mieszkańcami miast jest niechęć. Tyfusy (tak nazywała Toruń Bydgoszcz, potem Toruń zaczął tak nazywać Bydgoszcz, kiedyś Toruń miał TYF, TYV rejestracje, temu to przezwisko powstało), krzyżacy (tu znowu wrzuta na Toruń), tak się obie strony konfilktu wzajemnie przezywają, więc bez napinki. Jeśli źle coś napisałem, to niech ktoś z tych dwóch miast poprawi :). Pozdrawiam :).
Września 100% Lech Poznań!
-
Z tego co starsi w Toruniu mówią ze Tyfusy na Bydgoszcz się mówi kiedyś w była tam epidemia tej choroby. Co do relacji to wiadomo że kosa.WileTheBest pisze: ↑29.08.2018, 11:04A jakie mają być? Kosa. Nawet pomiędzy zwykłymi mieszkańcami miast jest niechęć. Tyfusy (tak nazywała Toruń Bydgoszcz, potem Toruń zaczął tak nazywać Bydgoszcz, kiedyś Toruń miał TYF, TYV rejestracje, temu to przezwisko powstało), krzyżacy (tu znowu wrzuta na Toruń), tak się obie strony konfilktu wzajemnie przezywają, więc bez napinki. Jeśli źle coś napisałem, to niech ktoś z tych dwóch miast poprawi :). Pozdrawiam :).
-
Muszę się tu z Tobą zgodzić,chodzi głównie o to przypierdalanie się Widzewa o kamienie,owszem tak była specyfika,sam parokrotnie tak od Was jak i od Widzewa przyjąłem kamienie na ryj...chciałem dać klapsa w Twoją stronę,ale to ostatnie zdanie a pro po metali,skinów i sprzętu jest bardzo mądre,więc się powstrzymałem :-) z fartem!!!jestesmywaszastolica pisze: ↑29.08.2018, 00:32Ale jak sam zauważyłeś były to lata 90-początek 2000 i w tamtych czasach była to absolutna norma. Tylko, że tu nie chodzi o trasę przemarszu-przejazdu, tylko regularne kamieniowanie sektora gości, niezależnie od tego czy to Legia, czy jakikolwiek inny klub.
Dodatkowo nie mówimy tu tylko o "specyficznych" latach 90, tylko również o okresie późniejszym, kiedy to praktycznie w całej Polsce się to ucywilizowało, a Widzew jak napierdalał kamulcami, tak robił to dalej.
Także przypierdalanie się do Legii, akurat przez Widzewiaka o kamienie jest ultra śmieszne, to tak jakby kibic Pogoni ścigał metalowców na Wiśle, kibic Śląska przyjebał się do Polonii o łysych na stadionie, a Cracovii miał pretensje do Lechii o sprzęt
ps. nie byłbym sobą jakby nie przypominał Wam rzutu kępą trawy ;)
-
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, może to Wam kalkulator na Torwarze nie pozwolił wyjść na liczby? Długo się tak można przerzucać w internecie i do niczego to nie prowadzi. Prędzej czy później dojdzie do spotkania, a wynik jest sprawą otwartą.
-
Dziś mija 30-ta rocznica zgody Górnika z Wisłoką .
-
Pewnie my wam je podrzuciliśmy w Kwidzynie czy w Żyrardowie. Sorry, wybaczcie nam...jestesmywaszastolica pisze: ↑28.08.2018, 11:48tak jest Legia jest znana zarówno z kamieniowania, jak i z klamek.
-
Tak sobie tłumacz 
-
Od dziś Elanę i Widzew łaczy zgoda.
-
Na meczu zgodowym Elana Toruń - Widzew byli też obecni kibice Unii Leszno.
Jakiś czas temu Pogoń Szczecin i Górnik Zabrze nie miały ciśnienia wobec siebie, a nawet więcej, było między ekipami dość pozytywnie. Spekulowano już nawet tutaj (jak zwykle) o robieniu klimatu pod przyszłą zgodę :).
Na ostatnim meczu słyszałem bluzgi, a może mi się tylko wydawało... Coś się znacząco zmieniło?
Jakiś czas temu Pogoń Szczecin i Górnik Zabrze nie miały ciśnienia wobec siebie, a nawet więcej, było między ekipami dość pozytywnie. Spekulowano już nawet tutaj (jak zwykle) o robieniu klimatu pod przyszłą zgodę :).
Na ostatnim meczu słyszałem bluzgi, a może mi się tylko wydawało... Coś się znacząco zmieniło?