Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
lecz się ty chorby p****** :)
ŁKS INTERNET HOOLIGANS
rozpierdol pisze: ↑14.09.2017, 08:44Na forum też same wariaty.Wywodzący się z kibolskiego grona Radicaal,znający ludzi z całej kibolskiej Polski Nikoś,siejący TERROR w ŁDZ łodzianin98,zapraszający na zbiórki MW10,no i mający w zanadrzu pińcet kont władca tematu entliczek.
-
Nie wiem po c*** taka szydera z tym zdrowiem psychicznym i fizycznym kiedy Ty jako szary mieszkaniec tygodnia byś nie wytrzymał na Limance, czy na WP.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-

Tymczasem nowa koszulka tych niekserujących prawilnych icków

A żeby ktoś nie gadał, że to przypadek pojedynczy to jeszcze to dodam

-
-
zdjęć młyna dalej nie ma, no ale cóż, czekamy ;)
zastanawia mnie jeszcze jedno:
jakiś czas temu wydaje mi się że widziałem na waszym stadionie flagę poddębic, wczoraj wisiała flaga lutomierska i zastanawiam się czy w tych miejscowościach rzeczywiście macie fan cluby i jakichkolwiek aktywnych kibiców czy to tak ku pamięci tych co byli z tych miejscowości, mimo że już tam nie mieszkają od dłuższego czasu.
zastanawia mnie jeszcze jedno:
jakiś czas temu wydaje mi się że widziałem na waszym stadionie flagę poddębic, wczoraj wisiała flaga lutomierska i zastanawiam się czy w tych miejscowościach rzeczywiście macie fan cluby i jakichkolwiek aktywnych kibiców czy to tak ku pamięci tych co byli z tych miejscowości, mimo że już tam nie mieszkają od dłuższego czasu.
-
Cipa? Jak narazie to ty wojujesz ale na internecie podmiejski hoolsieesgrts1 pisze: ↑22.08.2018, 18:21c**** wiesz i jesteś zwykła cipa popytaj lepiej kolegów kto od was był cipko no oczywiście wy się nie spuszczaliscie jak pół bandy siedziało i robiliście nam wjazdy a z tym wozem to u was narazie cały czas podNocnik pisze: ↑22.08.2018, 05:07O ku*** wiedzew się nazjezdzal ze wszystkich podmiiejskich dziur by najebać kilku chłopów z Limanki i będą się tym spuszczać jakby cała bandę eŁksu najebali, to miasto derbowe więc raz na wozie raz pod wozemPinio pisze: ↑21.08.2018, 22:20No cóż nie jest tajemnicą, że Łks w mocnej defensywie w Łodzi i to się w najbliższym czasie raczej nie zmieni. Mają swoje problemy teraz tak jak RTS miał po jędrasie. Tutejsi net-chuligani z Łks też już zamilkli na dobre, nawet ich czołowy swego czasu e-fajter czyli Adi z bajkowego też już przestał się udzielać.
-
odpowiem ci, zanim propaganda Łksu zacznie działaćHarry12 pisze: ↑23.08.2018, 16:59zastanawia mnie jeszcze jedno:
bodajże trochę ponad rok temu z Lutomierska na debiucie ich flagi były w Łodzi 3 czy tam 4 osoby i rzadko kiedy jest ich na Łksie więcej, ot ich realny potencjał.
na wyjazdy z reguły jeździ jeden wypłoszony typek, ale nie mieszka i nie mieszkał nigdy nawet w samym Lutomiersku
Wiesz co się liczy ? Szacunek Widzewskiej Dziczy !
Lodzer'mensch pisze:ŁKS został założony jako Polski klub i jest to na dokumentach, zresztą żydzi którzy byli w pierwszym zarządzie, i z racji możliwości pomagali przy rejestracji klubu również byli Polakami a nie kur**wa izraelitami koleszko wszechwiedzący
-
Widzew zawsze prawdę ci powie.... Ciekawa teoria, szczególnie że sam osobiście znam co najmniej 10-15 osób aktywnie jeżdżących z samego Lutka (taki zbieg okoliczności ;)).bmjmtWŁ pisze: ↑23.08.2018, 18:35odpowiem ci, zanim propaganda Łksu zacznie działaćHarry12 pisze: ↑23.08.2018, 16:59zastanawia mnie jeszcze jedno:
bodajże trochę ponad rok temu z Lutomierska na debiucie ich flagi były w Łodzi 3 czy tam 4 osoby i rzadko kiedy jest ich na Łksie więcej, ot ich realny potencjał.
na wyjazdy z reguły jeździ jeden wypłoszony typek, ale nie mieszka i nie mieszkał nigdy nawet w samym Lutomiersku. ot wypuszcza vlepki i tworzy pozory fan clubu a realnie jeżeli coś tam czasem się zadzieje to za sprawą Łksu z Konstantynowa. generalnie duża przewaga Widzewa, Łks działa czasem z doskoku jak ktoś tam zajedzie z Łodzi lub Konstantynowa.
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
Zamiast się tu napinać to weź terrora, UW i paru innych i ruszcie w miasto sobie odbić wpierdole na Teo i Limance :DReanimacjiTrupaStop pisze: ↑23.08.2018, 12:11Nie wiem, może dlatego że nie minęły nawet 24 godziny od meczu i jest środek tygodnia? Po każdym meczu są galerie z widocznym młynem, i z tego też będzie, no ale reanimacyjna hipokryzja nakazuje dojebać się bez powodu, w końcu w internecie mogą sobie odbić straconych awanturników. :)
WŁ
-
Już Ci nie będę mówił kogo Ty sobie masz wziąć, by odbić flagi.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
Od razu 100-150 napisz, co się będziesz hamował :). Niech koledzy się pochwalą liczbami z ostatnich wyjazdów, np. z Krakowa, a nie - nikogo nie było :). Nieciecza i Głogów? 1 osoba :). Debiut flagi? 2 czy tam 3 osoby z czego jedna została wyjebana na powrocie z koszulki. Boli, co?
nas nie interesuje, znaczy się chodzi o to, że yyy...
-
MW może w tym temacie mi odpiszesz ?? Ile wy tam macie do sprzedaży tych biletów skoro podajecie liczbę widzów 4358 a tym czasem pod koniec meczu jeszcze około 1300 biletów w kasach ??
Osobiście uważam że to wasze manipulowanie zdjęciami aby pokazać jak w c*** was tam przychodzi to troszkę słabe jest. Jak mieliście prawie komplety to zdjęć z widokiem całej trybuny od c**** było z różnych kątów. Ten wasz art repo cykał fotek od c**** i galerie miały po 100 zdjęć. Jak liczba jednak słaba to wykadrowane 2 sektory gdzie co mecz sprzedajecie komplet biletów a pozostałych sektorów nie ma.
Najpierw kurek z gazem odkręcamy cssssssssss, a teraz razem biegamy. Amiką Wronki jesteście od lat !!!
-
:D Ty śmieszku :D ty weź waszego guru mmska, sorry hwła, przepraszam shakire i ruszajcie w świat. On zawsze wszędzie jest, wszystkich klepie, głownie tutaj ale jednak. Może załapiesz się do bandy. Jak nie to dostaniesz zjeby pod zegarem. Stoi tam, gdzie zawsze, już nawet tutaj tłumaczył. Bez odbioru hooligansy.Pinio pisze: ↑23.08.2018, 19:43Zamiast się tu napinać to weź terrora, UW i paru innych i ruszcie w miasto sobie odbić wpierdole na Teo i Limance :DReanimacjiTrupaStop pisze: ↑23.08.2018, 12:11Nie wiem, może dlatego że nie minęły nawet 24 godziny od meczu i jest środek tygodnia? Po każdym meczu są galerie z widocznym młynem, i z tego też będzie, no ale reanimacyjna hipokryzja nakazuje dojebać się bez powodu, w końcu w internecie mogą sobie odbić straconych awanturników. :)
-
Jaką to trzeba być kurwą bez honoru żeby hasła typu "serce Łodzi" lub "władcy miasta włókniarzy" kserować.
Mi by wstyd bylo zalozyc szalik Widzewa np z haslem Uliczni wojownicy.
Mi by wstyd bylo zalozyc szalik Widzewa np z haslem Uliczni wojownicy.
-
Co do zdjęć to proponuję bym do samego autora napisał dlaczego raz daję takie, a raz takie. Ewentualnie żeby Ci prywatnie udostępnił zdjęcia całej trybuny.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
Ej xero ku*** , Łódź Kocha Sport było chyba pierwsze od razem trenujemy sport i kto jest jebanym xeroboyem frajerzy
-
Jan Niezbędny pisze: ↑23.08.2018, 20:07Od razu 100-150 napisz, co się będziesz hamował :). Niech koledzy się pochwalą liczbami z ostatnich wyjazdów, np. z Krakowa, a nie - nikogo nie było :). Nieciecza i Głogów? 1 osoba :). Debiut flagi? 2 czy tam 3 osoby z czego jedna została wyjebana na powrocie z koszulki. Boli, co?
to jak w końcu 10 czy 15 masz aktywnych kolegów z lutomierska? :D
nie wierzę, że w takiej malutkiej miejscowości, w której jest sliny FC Widzewa na każdym meczu widoczny w dobrej liczbie, (jak ktoś mi nie wierzy długo nie trzeba szukać dowodów na ich stronie na fb) ktoś jeździ sobie na łks i nikt o nich nie słyszał poza kibicaminet a tym bardziej nie widział, choćby na jakichkolwiek zdjęciach :)
-
-
Sorry, że przerywam merytoryczną dyskusję, ale czy Resovia będzie mogła przyjechać na najbliższy mecz na Widzew?
-
Tak, jadą. Gdzieś czytałam o 260 osobach, więc bez szału, jak bedzie okaze się w sobotę.
-
No coś Ty. To kłamstwo i Widzew był pierwszy i oni od zawsze byli i mieli zawsze pół Polski i do tego jeszcze nie jest prawdą, że ŁKS siedział pod zegarem jak u siebie bo oni zawsze są naj i to wtedy byli już widzewiacy tylko jeszcze się bali afiszować w Łodzi. Ale nie jest Ci wstyd latać z ciuchach wzorowanych na Nas? Łódź Kocha Sport, motyw Jack Daniels itd., itp.. To może jeszcze pogadamy o gadżetach anty?Tata psychopata pisze: ↑23.08.2018, 21:30Masz 100% racji!
Maj 2013r.
https://www.youtube.com/watch?v=X15eZOTkNtQ
-
Pisałaś ''bez odbioru'' i znowu szczekasz żydowska pało z Karolewa. Ile razy jeszcze zrobisz z mordy d*** parchu zanim odejdziesz stąd na dobre?
WŁ
-
-
Kiedyś po zdobyciu przez Lechię flagi "Władcy Północy" miałem rozmowę z kibicami ŁKSu, którzy w mniejszym lub wiekszy stopniu udzielają sie w swoim klubie. Zgodnie stwierdziliśmy, że ewentualne przerobienie fan "Rodowici Łodzianie" lub "Władcy Miasta Włókniarzy" przez wroga byłoby żenujące. Obie nazwy przylgneły do określonych środowisk kibiców, że groteskowym wydaje sie ich używanie przez lokalnego rywala.
Koszulki z motywem Jack Daniel's wyjaśniałem, więc zainteresowani znajdą. Swoją drogą, to jest tak powszechny symbol, że cieżko o uznanie za plagiat.
Koszulki z motywem Jack Daniel's wyjaśniałem, więc zainteresowani znajdą. Swoją drogą, to jest tak powszechny symbol, że cieżko o uznanie za plagiat.
-
Nocnik pisze: ↑23.08.2018, 17:03Cipa? Jak narazie to ty wojujesz ale na internecie podmiejski hoolsie
-
-
Nie działa.UW1908 pisze: ↑24.08.2018, 10:37http://www.widzewtomy.net/wp-content/ga ... A0844.J PG
Teraz się zaczniemiłego dnia kibole
-
-
Przestań się pruc bo jesteś zwykłym łbem który wiedzę czerpie z internetu. Stwierdzasz ze prowadzący doping to jakiś brudas, każdy od WAS który choć trochę ma pojęcie wie dokładnie kto to jest bo go kojarzą. Tylko takie pizdy jak Ty zadają głupie pytania bo myślą że zablysna.
-
A gdzie ja pisałem że prowadzący dopin, nawet czytać ku*** nie umiecie a mordy prujecie a skąd wiedzę czerpie to c*** ci do tego niech będzie z internetuLksNaZawsze pisze: ↑24.08.2018, 10:57Przestań się pruc bo jesteś zwykłym łbem który wiedzę czerpie z internetu. Stwierdzasz ze prowadzący doping to jakiś brudas, każdy od WAS który choć trochę ma pojęcie wie dokładnie kto to jest bo go kojarzą. Tylko takie pizdy jak Ty zadają głupie pytania bo myślą że zablysna.
-
To że jesteś gimnazjalnym plackiem to wiedziałem od dawna ale że skończonym c***** to właśnie mnie uswiadomiles w 100% ku*** wstawiać zdjęcie dziecka 2/3 letniego i mieszać w ten kibicowskie kibel to trzeba być lachonem osiedlowym bujanym w betoniarce przez pijanego ojca . Albo ktoś ogarnięty tutaj z ŁKS pogoni ta kurwe albo kiedyś zostanie namierzony jak sewerynek i będzie placz . Za takie akcje c*** ci kolczasty w dupe uw1908
-
Zgadzam się z Tobą.zdeptany trawnik pisze: ↑24.08.2018, 14:37
To że jesteś gimnazjalnym plackiem to wiedziałem od dawna ale że skończonym c***** to właśnie mnie uswiadomiles w 100% ku*** wstawiać zdjęcie dziecka 2/3 letniego i mieszać w ten kibicowskie kibel to trzeba być lachonem osiedlowym bujanym w betoniarce przez pijanego ojca . Albo ktoś ogarnięty tutaj z ŁKS pogoni ta kurwe albo kiedyś zostanie namierzony jak sewerynek i będzie placz . Za takie akcje c*** ci kolczasty w dupe uw1908
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
Już nie płacz. Nikogo tym nie obraziłem, foto lata na necie więc wstawiłem dla ciekawostki. Co mnie obchodzi czy ma rok, 3lata czy 16.zdeptany trawnik pisze: ↑24.08.2018, 14:37
-
Może Ty pedofil jesteś uw1908?? Co chciałeś tym zdjęciem obecnym na forum przestawić?? Chciałeś to porównać to waszego stania z ciapatymi z Ajaxu czy co bo jakoś nie potrafię tego zrozumieć . I nie płacze tylko potwierdzam z całą stanowczością że jesteś zwykłym lachonem z chujem w d**** i tyle . Oby Cię ogarnęła placku bo lipe robisz normalnym z drugiej strony miasta
-
Próbujesz zdobyć poklask w najbardziej prymitywny i kurewski sposób, o to chodzi. Jak nie wrzucasz filmu z Sulejowa którym jarasz się przez tydzień, to teraz zdjęcie Boga winnemu dziecku. Czy ktoś z Widzewa wrzucił zdjęcie jakiegoś dzieciaka z Naszego meczu? Nie widziałem takiej sytuacji. A Ty się podniecasz kimś kto ma ciemniejszą skórę jakbyś pierwszy raz był w mieście i pochodził ze wsi zabitej dechami. Ogarnij się, bo to już trochę niesmaczne się robi. Pamiętaj, że dzieci i kobiet nie warto wciągać w klubowe przepychanki. Skoro Cię nie interesuję kto ile ma lat, to ustaw się już dzisiaj pod podstawówkę i na rozpoczęcie roku szkolnego napierdalaj każdego z Widzewa. Serio, na początku myślałem, że masz nieco więcej oleju w głowie. Widać się myliłem.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
To tylko forum a wy zachowujecie się jakby życie toczyło się tylko tutaj. Idźcie wy wszyscy w c***.
-
-
Nasze dzieciaki
-
Tupnij nóżką jeszcze i się obraź bo nikt Cię nie gloryfikuję.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
TERROR_EUDEZET pisze: ↑24.08.2018, 18:19Tupnij nóżką jeszcze i się obraź bo nikt Cię nie gloryfikuję.
Ty to wkoncu podejdz pod to gniazdo. Bo c**** masz dO gadania a się tu udzielasz.
Choć też nie popieram tego co wstawił UW.