1925 pisze:
Dbwa, Nie cisnij mu tak bo jeszcze zaraz "chlopak" na sama mysl sie rozplynie ...
Żeby czasem nie wspomnieć, co tobie się rozpływa... w ustach.
UW1908 pisze:Chłopak z Retki, Polak z krwi i kości. Znany u Nas dużo bardziej niż Ty i reszta was stąd u siebie.
No, z pewnością jest od was. Ta broda, ten nos...;)
Nos to miałbyś obity gdyby Ciebie spotkał.
MW10 no nie sądze, choć może aktualnie mieszka tam, zawsze kojarzyłem go z Retką. Może zawsze z nimi się buja
A tak poważnie pytam, jest w c*** Ukraińców w Polsce zaczynają trzodzic jak wy chuligani się na to zaopatrujecie? Widzicie w tym problem czy nie? Mam wrażenie że nas zaleje fala tych banderowcow.
Jak podaje profil kibiców Stali Rzeszów Hetmanska69.pl na wczorajszym meczu Resovia- Elana po stronie gości obecnych blisko 400 osób z biało niebieskiego Rzeszowa ;l
skad tyle wzieli jak od kilku lat stac ich na ok 100 osobowa grupke?
Nie kompromituj sie chlopcze . Stal od kilku dobrych lat na derbach robi 2x większą liczbe od was ...
Nas pod 4 stówki, a jak masz takie "dobre oko" to kropkuj fotki ...
Trybuny na stadionie Stali sa spore to fakt, Resovi w granicach 3 stowek , zupełnie bez napinki.
Zreszta co to za znaczenie ile kogo ważne ze chlopaki chodza na mecze a nie siedza pod blokiem i wala wino...
A nie chodziło czasem o typa co stoi obok prowadzącego doping? A wy tu gamonie chwalicie się wiedzą skąd jest K. :lol:
Skąd jest K. to każdy wie gamoniu. Pisałem o kimś innym w kim kumacze tutaj widzą araba czy jakiegoś innego bruda. Natomiast ciekawe, gdzie ty się podziewasz Rafale J. ? Boli co się stało i odbijasz na forum zgrywając nadal szefa?nie odpisuj bandziorku. Sprzątajcie tu sami.
Trollu co tam jeszcze było w użyciu? Czołgi czy helikoptery? To już jak uzgodnisz z shakirą to napiszcie. Co jeden to lepszy widzę.
Lepiej napisz przez co ty chuliganisz szefie wszystkich szefów widzewa. Kondonie? Ciekawe określenie kondomie, nie internetowy, życiowy. Śpij dobrze bandyto.
Elana chciała750 wejściówek ;) po ich stronie obecna Stal Rzeszów w dobrej liczbie i Karpaty Krosno. Zobaczymy jaką liczbę podadzą
Do tego kilka osob z Ruchu. Wszystkich grubo ponad 300 osob z tego co wiem. Liczbami nie bede rzucal bo nie mam uprawnien ;)
Panowie z LKSu a raczej dzieciarnia z LKSu dajcie spokoj juz z tym przywlaszczaniem nazwy. Serce Lodzi bylo uzyte pierwszy raz jako nazwe stadionu Widzewa. To sie przyjelo i rozeszlo po Polsce. Mozecie walczyc w necie ale to nic nie da bo poszlo w swiat a wasz klub tego oficjalnie nigdy nie uzyje bo to by byla ich kompromitacja.
To ze 10 lat temu ktos uzyl takiego zwrotu w pisence to troche malo i miejscie do siebie pretensje ze nie podlapaliscie tego wczesniej.
Chodzi nas na mecze 3 a nawet 4 razy wiecej niz was i to bez rozdowania darmowych biletow.
Tylko nie wyjezdzajcie mi z szydery z karnetow i tym ze frekwecja to nie wszystko bo ostatnimi czasy na miescie tez nie macie za wesolo
A w jaki sposób ma nas chodzić 3 czy 4 razy więcej? Mamy do dyspozycji 1 trybunę, a chodzi nas więcej w środę na mecze niż na klubach w ekstraklasie. Poczekajmy aż będzie cały stadion, wtedy się policytujemy.
PS. Karnetów na ŁKS-ie nikt nie rozdaje za darmo w przeciwieństwie do reanimacji gdzie w zakładach pracy robią ankiety kto chce karnet (między innymi w waszych firmach partnerskich). TO jedynie wasze pobożne życzenie. :)
Z was jest przede wszystkim szydera z hipokryzji, całe życie próbujecie wmawiać co to ten wielki rts nie znaczy, a potem przychodzi szybkie sprowadzenie na ziemie w postaci wyjebania najważniejszych flag. Teraz jedno starcie na osiedlu wygrane, i wrócił wielki rts, a za chwile będzie ponowne sprowadzenie na ziemię.
PS. Już pewnie zapomnieliście jak pod prąd spierdalaliście jak dzikie zające?
Ty to głupi jesteś ze c*** nikt nie pisał o darmowych karnetach tylko biletach które wala urzędach co mecz znowu flagi ja jebe jeszcze Poddębice wyciągnij ostatnie czasy to macie plecy jak się spotykamy i tyle a że ktoś tam spierdalal pod prąd tylko wy wiecie gdzie zresztą kit z tym doszło do starcia nie niech będzie tobie że starcia osiedlowe prawda jest taka że na obecną chwilę nie macie do nas podjazdu i tyle żyj dalej tym co było parę lat temu
Wczoraj w Sportowym Sercu Łodzi pojawiło się 4358 kibiców, co nie jest złą liczbą biorąc pod uwagę że mecz był rozgrywany o godzinie...
W czym????
Już nawet i określenie "serce Łodzi" podrabiacie?
Degrenglady łksu część dalsza...
Rok 2009, wychodzi pieśń Jacka Bieleńskiego, a w jej tekście:
ŁKS-em bije serce Łodzi
kto się tu urodził ten wie o co chodzi
dobrze jest i znowu się uda
galera nie takie widziała już cuda
czasem się wygrywa czasem się przegrywa
taka klubu Łodzi historia prawdziwa
Dziękuję, dobranoc. Reanimacja kolejny raz zaorana.
W takim razie wyszukaj sobie kawałek Sektorowej Sekty nagranego jako zapowiedź Derbów Ślaska w lutym 2009 roku.
Trochę dziwne hasło na tych koszulkach Stali z Elaną wczoraj układ zrobili a na koszulkach że kilka bitew za nami
Przed układem jeszcze co była akcja na rynku w Rzeszowie to Stal była z Elaną więc juz jedna bitwa jest ;) a czy było więcej wspólnych akcji Stali z Elaną to nie przypominam sobie