Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
No cóż nie jest tajemnicą, że Łks w mocnej defensywie w Łodzi i to się w najbliższym czasie raczej nie zmieni. Mają swoje problemy teraz tak jak RTS miał po jędrasie. Tutejsi net-chuligani z Łks też już zamilkli na dobre, nawet ich czołowy swego czasu e-fajter czyli Adi z bajkowego też już przestał się udzielać.
WŁ
-
Nie powielaj bzdur internetowych wojowników. Jedno osiedlowe starcie o niczym nie świadczy, i kto jak kto ale Wy doskonale powinniście o tym wiedzieć. Milion razy było powtarzane że raz my, raz wy, ale widzę że gimnazjum dalej snuje teorie o jakiejś defensywie.Pinio pisze: ↑21.08.2018, 22:20No cóż nie jest tajemnicą, że Łks w mocnej defensywie w Łodzi i to się w najbliższym czasie raczej nie zmieni. Mają swoje problemy teraz tak jak RTS miał po jędrasie. Tutejsi net-chuligani z Łks też już zamilkli na dobre, nawet ich czołowy swego czasu e-fajter czyli Adi z bajkowego też już przestał się udzielać.
-
Kiedyś w Rzeszowie jakiś student z UA śmigał w koszulce bandery ale spotkał chłopaków na rynku którym parszywy ryj bandery na koszulce się nie spodobał więc musiał ją ściągnąć,podeptać i wyrzucić do śmieci.
-
Akurat to starcie osiedlowym nie było ;)
-
No to pokaż to ''wy'' bo od dłuższego czasu nic nie robita. A teorie z gimnazjum to Ty pociskasz pisząc, że to było osiedlowe starcie.DK08 pisze: ↑21.08.2018, 22:42Nie powielaj bzdur internetowych wojowników. Jedno osiedlowe starcie o niczym nie świadczy, i kto jak kto ale Wy doskonale powinniście o tym wiedzieć. Milion razy było powtarzane że raz my, raz wy, ale widzę że gimnazjum dalej snuje teorie o jakiejś defensywie.Pinio pisze: ↑21.08.2018, 22:20No cóż nie jest tajemnicą, że Łks w mocnej defensywie w Łodzi i to się w najbliższym czasie raczej nie zmieni. Mają swoje problemy teraz tak jak RTS miał po jędrasie. Tutejsi net-chuligani z Łks też już zamilkli na dobre, nawet ich czołowy swego czasu e-fajter czyli Adi z bajkowego też już przestał się udzielać.
WŁ
-
Panowie, skoro dekiel08 i wid08 twierdza ze to bylo osiedlowe starcie, tzn ze bylo. Niewazne jest jaka prawda, wazne co te farmazoniarze napisza, a kto glupi, to ich kupi.
-
O ku*** wiedzew się nazjezdzal ze wszystkich podmiiejskich dziur by najebać kilku chłopów z Limanki i będą się tym spuszczać jakby cała bandę eŁksu najebali, to miasto derbowe więc raz na wozie raz pod wozemPinio pisze: ↑21.08.2018, 22:20No cóż nie jest tajemnicą, że Łks w mocnej defensywie w Łodzi i to się w najbliższym czasie raczej nie zmieni. Mają swoje problemy teraz tak jak RTS miał po jędrasie. Tutejsi net-chuligani z Łks też już zamilkli na dobre, nawet ich czołowy swego czasu e-fajter czyli Adi z bajkowego też już przestał się udzielać.
-
troche więcej tych wpierdoli od Widzewa było Nocniku.
-
Jedna czy tam dwie akcje a spuszczaja sie niektorzy jak by tych akcji bylo conaj mniej ze 20.I to jeszcze tych ktorzy pewnie w zadnych akcjach nie uczestnicza.
Odkad jestem na forum to juz konkretnie zgasilem kilka osob takze moze zapanuje tu jakas normalnosc w koncu choc narazie do tego jeszcze dluga droga.
Odkad jestem na forum to juz konkretnie zgasilem kilka osob takze moze zapanuje tu jakas normalnosc w koncu choc narazie do tego jeszcze dluga droga.
Podtrzymam tu na duchu kazdego ktory zbladzil
-
Ty to jesteś prze kocur. Ten szalik st.pauli to nie stracił byle kto tylko sam Uwe. Wiec szacun chłopie.Hmiel pisze: ↑22.08.2018, 08:36Jedna czy tam dwie akcje a spuszczaja sie niektorzy jak by tych akcji bylo conaj mniej ze 20.I to jeszcze tych ktorzy pewnie w zadnych akcjach nie uczestnicza.
-
No tak czyli Widzew już rządzi w Łodzi bo najebali kilku chłopaków z Limanki teraz możecie wydać koszulki czerwona limanka i spuszczać się do końca roku a wy już zapomnieliście jak straciliście najważniejsza flagę chuligańska na rzecz lokalnego rywala :D? I te drzwi w autokarze o kur**
-
Nocnik idź rób z siebie debila gdzie indziej.
-
Hmiel kolejny konkretniak na forum.
Sztywniusio koleżko, że tak już kilka osób zgasiłeś na forum.
Najlepsze jest to, jak Łks zyskuje takich obrońców z nikąd (czyt. z pizdy), ciągnie w końcu defendorsa do swoich.
Sztywniusio koleżko, że tak już kilka osób zgasiłeś na forum.
Najlepsze jest to, jak Łks zyskuje takich obrońców z nikąd (czyt. z pizdy), ciągnie w końcu defendorsa do swoich.
-
Ekipa ŁKSu czeka na Widzew, ale dla Dk08 to osiedlowe starcie :D
Dk08, myślałem, że jesteś z jednym z tych "bardziej kumatych" z Łksu na tym forum, lecz widać myliłem się
Dk08, myślałem, że jesteś z jednym z tych "bardziej kumatych" z Łksu na tym forum, lecz widać myliłem się
WASZA NIENAWIŚĆ UMACNIA NASZĄ WIARĘ
-
Krążą słuchy, że pokłosiem ostatnich wydarzeń Limanka leje po mordach innych kibiców ŁKSu. Jeżeli to prawda, to czy zaliczacie takie starcia "na plus"?
NA ZGIERSKIEJ ZIEMI WYCHOWANI - Z WIDZEWEM NA ZAWSZE ZWIĄZANI
-
-
-
Krążą słuchy, że ze Zgierza śmieję się cała Łódź. Jeśli to prawda to jak mieszkańcy się do tego odnoszą?
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
Jesteś forumowym trefnisiem, w dawnych czasach zdobyłbyś fortunę na robieniu z siebie głupka. A tak tylko się z Ciebie śmieją.TERROR_EUDEZET pisze: ↑22.08.2018, 14:27Krążą słuchy, że ze Zgierza śmieję się cała Łódź. Jeśli to prawda to jak mieszkańcy się do tego odnoszą?
-
Nie ze mnie pierwszego, nie ostatniego.mądrala pisze: ↑22.08.2018, 14:53Jesteś forumowym trefnisiem, w dawnych czasach zdobyłbyś fortunę na robieniu z siebie głupka. A tak tylko się z Ciebie śmieją.TERROR_EUDEZET pisze: ↑22.08.2018, 14:27Krążą słuchy, że ze Zgierza śmieję się cała Łódź. Jeśli to prawda to jak mieszkańcy się do tego odnoszą?
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
Kolego, jeżeli byłeś na miejscu, lub rozmawiałeś z kimś kto był, wiesz dobrze kto czekał na waszych chłopów.
Zresztą nie ma co ciągnąć tego tematu na forum, było już wszystko napisane, teraz niepotrzebnie gimnazjaliści się przekrzykują o przejmowaniu miasta.
-
c**** wiesz i jesteś zwykła cipa popytaj lepiej kolegów kto od was był cipko no oczywiście wy się nie spuszczaliscie jak pół bandy siedziało i robiliście nam wjazdy a z tym wozem to u was narazie cały czas podNocnik pisze: ↑22.08.2018, 05:07O ku*** wiedzew się nazjezdzal ze wszystkich podmiiejskich dziur by najebać kilku chłopów z Limanki i będą się tym spuszczać jakby cała bandę eŁksu najebali, to miasto derbowe więc raz na wozie raz pod wozemPinio pisze: ↑21.08.2018, 22:20No cóż nie jest tajemnicą, że Łks w mocnej defensywie w Łodzi i to się w najbliższym czasie raczej nie zmieni. Mają swoje problemy teraz tak jak RTS miał po jędrasie. Tutejsi net-chuligani z Łks też już zamilkli na dobre, nawet ich czołowy swego czasu e-fajter czyli Adi z bajkowego też już przestał się udzielać.
-
Ja pierdolę już się zaczyna ..
Kilka normalnych osób z ŁKS przyznalo że porażka honorowa , normalni z Widzewa też nie mieli z tego jakiejś polewki itd...
Ale musiał nastąpić wysyp ambitnych netowych hoolsow ...
Jak my dostajemy w******* to jest pierdolenia 600 stron ale jak wy to od razu teksty że to miasto derbowe i raz my raz wy ...
Kilka normalnych osób z ŁKS przyznalo że porażka honorowa , normalni z Widzewa też nie mieli z tego jakiejś polewki itd...
Ale musiał nastąpić wysyp ambitnych netowych hoolsow ...
Jak my dostajemy w******* to jest pierdolenia 600 stron ale jak wy to od razu teksty że to miasto derbowe i raz my raz wy ...
-
Za dopalacze juz jak za dragi wiec uwazaj bo widze, ze wpierdalasz tego syfu na potege.
Co jest najleprzego w Zgierzu??
Tramwaj do Łodzi
ŁKS ŁÓDŹ
-
Mam ciekawsze rzeczy do roboty niz sleczec na forum i przekrzykiwac sie,twoje denne riposty tez mi kolo h*** lataja a czy h*** wiem czy niewiem to akurat nie ty bedziesz ocenial.na spokojnie pisze: ↑22.08.2018, 10:52Ja pierdolę, czy ty typie czytasz czasami samego siebie???Hmiel pisze: ↑22.08.2018, 08:36Jedna czy tam dwie akcje a spuszczaja sie niektorzy jak by tych akcji bylo conaj mniej ze 20.I to jeszcze tych ktorzy pewnie w zadnych akcjach nie uczestnicza.
"Odkad jestem na forum to juz konkretnie zgasilem kilka osob "
Buuuahaha.
Jednak jesteś debilem.
Zgasiłeś to swoich nauczycieli od języka polskiego.
Gamoniu, wszędzie ciebie pełno, c**** wiesz na temat jakichkolwiek, gdziekolwiek potańcówek.
A szczekasz jakbyś był kronikarzem każdej z ekip.
A gasić to ty sobie możesz knota w świeczce jak wychodzisz ze sracza.
Teraz zaciśnij piąstki i popluj sobie teraz.
Ten temat to jeden wielki kabaret i jestes jego czescia.ja tutaj wyjasnilem 2 kwestie a ty uczestniczysz w tym bajzlu.
-
Paziu nie jesteś kibicem, więc nie oceniaj kibicowskich awantur i spierdalaj.
-
a z skad ten pomysl ze nie jestem kibicem?Bo chyba jedynie pisalem ze nie jezdzilem w starych czasach.Ok dla ciebie moge byc kim tam chcesz nie zmieni to faktu ze mam racje w tych kwestiach ktore tutaj poruszylem.Wiem ze to niewygodne ale sory ja tam w bawelne niemam zamiaru owijac i pisze prostu z mostu co sie mi nie podoba.
Nie wiem komu kibicujesz i kim jestes nie oceniam bo cie nie znam ale chyba mam racje piszac ze to forum to juz jest istny kabaret.Ja tutaj nie kieruje akurat w zadna strone swoich sympati czy antypati po prostu pisze jak jest i co mi sie nie podoba.Ktos mi tu zarzucil ze niby pro LKS jestem bo napisalem ze Widzew tutaj pisze o tych 2 akcjach jakby ich bylo conaj mniej ze 20.W druga strone bym to samo napisal bo ludzie piszacy o tym non stop to nawet w tym nie uczestniczyli i wogole nie uczestnicza w niczym takze o czym my mowimy.
Nie wiem komu kibicujesz i kim jestes nie oceniam bo cie nie znam ale chyba mam racje piszac ze to forum to juz jest istny kabaret.Ja tutaj nie kieruje akurat w zadna strone swoich sympati czy antypati po prostu pisze jak jest i co mi sie nie podoba.Ktos mi tu zarzucil ze niby pro LKS jestem bo napisalem ze Widzew tutaj pisze o tych 2 akcjach jakby ich bylo conaj mniej ze 20.W druga strone bym to samo napisal bo ludzie piszacy o tym non stop to nawet w tym nie uczestniczyli i wogole nie uczestnicza w niczym takze o czym my mowimy.
-
Jak już zamierzasz się częściej wpisywać to przynajmniej naucz się w miarę poprawnie pisać. Bo czytając kwiatki typu "a z skad" to aż oczy szczypią.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
Hmiel , czy Ty ukończyłeś jakąś szkołe?
-
-
Co myslisz dzieciaku ze jak w nicku dales cyferki 1312 albo zalozysz koszulke acab to juz jestes wielki osiedlowy prawilniak?To wiedz ze dopiero zycie weryfikuje takze odemnie 3 huje w bok bo ja dotad wstydzic sie za swoja postawe nie musialem i nikt nigdy przeze mnie problemow nie mial.Takze morda krotko gosciu bo z psami to nie mialem i nigdy nie bede mial nic wspolnego.
-
Wczoraj w Sportowym Sercu Łodzi pojawiło się 4358 kibiców, co nie jest złą liczbą biorąc pod uwagę że mecz był rozgrywany o godzinie 17:45 w środę.

HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
Idziecie na rekord, dziewczyny. 4300 huliganów na meczu z 700-tysięcznego miasta, no oczywiście i rodowitego Włocławka, Aleksa i Piotrkowa.
Jak na wasze mozliwości to rzeczywiście jest się czym chwalić.
Jak na wasze mozliwości to rzeczywiście jest się czym chwalić.
-
-
Myślałem, że masz trochę więcej oleju w głowie, ale widać się myliłem.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
Nie śmieszkuj tak, terrorysto, trzeba było na mecz pójść wczoraj, byłoby was 4359 sztuk.
-
Widzew w Rybniku na meczu z ROWem.

-
No w przeciwieństwie do Ciebie na domowe chodzę. Ty tam wydasz dyszkę na WidzewTV, kupisz se 2 robotnicze, chipsy z Tesco i odpalisz forum.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
pytanie do lksu: dlaczego w waszych galeriach na stronach kibicowskich po raz kolejny nie ma ani jednego zdjęcia na którym dobrze widać młyn? przecież to najbardziej interesuje kibiców.
-
Nie wiem, może dlatego że nie minęły nawet 24 godziny od meczu i jest środek tygodnia? Po każdym meczu są galerie z widocznym młynem, i z tego też będzie, no ale reanimacyjna hipokryzja nakazuje dojebać się bez powodu, w końcu w internecie mogą sobie odbić straconych awanturników. :)