Błażej pisze: 19.08.2018, 11:51
Swojego czasu flagi Stomilu dokładnie 2 były widoczne na Częstochowskim Wlokniarzu
Swego czasu to GKM miał zgodę z Włókniarzem a teraz Stomil z GKMem bije piony z Rakowem także ten ;)
dawno i nie prawda, pozmieniało się na przestrzeni lat i takie zachowania chyba juz nikogo nie dziwią
Takie pytanie.Która ekipa w Polsce pierwsza zaśpiewała ,,jesteśmy zawsze tam"?Teraz jak wiadomo śpiewają to wszyscy na wyjazdach, ale jestem ciekawy kto to wymyślił?
Tylko bez spiny.Pozdro dla kiboli.
Grzesiek1908 pisze: 19.08.2018, 16:24
Takie pytanie.Która ekipa w Polsce pierwsza zaśpiewała ,,jesteśmy zawsze tam"?Teraz jak wiadomo śpiewają to wszyscy na wyjazdach, ale jestem ciekawy kto to wymyślił?
Czym jechało 100 osob Ruchu że musieli wyjść 15 minut przed końcem meczu Elany? Domyślam się, że pociągiem na który się spieszyli bo chyba nie ma innej przyczyny takiego pośpiechu?
Oberschlesien14 pisze: 19.08.2018, 19:08
Czym jechało 100 osob Ruchu że musieli wyjść 15 minut przed końcem meczu Elany? Domyślam się, że pociągiem na który się spieszyli bo chyba nie ma innej przyczyny takiego pośpiechu?
Pewny wynik był to postanowili ruszyć wcześniej żeby tłoku uniknąc.
Podobno Polonia świdnica i Górnik wałbrzych trafieni na trasie?
Koalicjia GKS&BKS w 30 głów uatrakcyjnia powrót poloni Świdnica z meczu w Ząbkowicach. Trafiamy 5 fur świdniczan którzy miło nie będą wspominać tego powrotu.
Śląsk czy fan cluby?
Barwieiuk pisze: 19.08.2018, 21:18
Podobno Polonia świdnica i Górnik wałbrzych trafieni na trasie?
Koalicjia GKS&BKS w 30 głów uatrakcyjnia powrót poloni Świdnica z meczu w Ząbkowicach. Trafiamy 5 fur świdniczan którzy miło nie będą wspominać tego powrotu.
Śląsk czy fan cluby?
Bielawa jak i Nowa Ruda to FC Śląsk
Polonia Świdnica trafiona jak wracali ze swojego meczu z Ząbkowic
Liczby z d***, podkoloryzowane na ich strone. Nas 18 osob a koalicji 7-8 fur, zatrzymujemy sie i wychodzimy po wczesniejszym pogonieniu obczajki. Nasza porazka.
Panowie z Łodzi,nie rozwalajcie tematu,macie chyba temat Łódzki.
Obydwie ekipy sportowe z Łodzi mają topowe bandy i tyle w temacie. Życie toczy się dalej.
turms_gorski pisze: 20.08.2018, 14:45
Zbliżenie ŁKS-u i Cracovii na pewno po myśli poznańskiej (rodzina się powiększa), analogicznie "przygarnia" koalicja Lechii i Śląska.
I wśród Portowców znalazł się jeden gołodupiec na szczęście został szybko sprowadzony na ziemię.
Co było przyczyną napierdalanki między swoimi ze Szczecina? To że gościu koszulki nie chciał zdjąć?