Komentarze - 17-20 sierpnia
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze - 17-20 sierpnia
Cracovia na sektorze z ŁKSem w Krakowie.Już rodowici zapomnieli kto zaprosił kolorowych z ajaxu na mecz w Tychach,gdzie im to tak bardzo nie odpowiadało? Kino
-
A od kiedy niby to ŁKS był przeciwko kolorowym? Jakiś czas temu z ekipą osiedlową Limanki biegał Murzyn, natomiast jeden z ich ważniejszych fanatyków z Kozin, który zginął niedawno w wypadku był z pochodzenia Arabem.
-
Jakbym dobrze pogrzebał w kompie znalazłbym dużo zdjęć ze wspólnych imprez z chłopakami z ŁKS gdzie w tle widać swastyki itp. wiem że to było ” scia" lat temu i inaczej to wszystko wyglądało jak teraz.
-
Kolego w zawsze się musisz dojebac:) masz jakiś kompleks? Jak otwierasz lodówkę to też widzisz Zagłębie? Nie moczysz się w łóżku jak Cię hzl goni w śnie ? W dziale dolnośląskim też płaczesz i zawsze masz najwięcej do napisania na temat Zagłębia.
Forumowy malkontent.
-
-
To prawda ze Ukry chca chca stworzyc klub Dynamo Wroclaw?Jesli to prawda to mam nadzieje ze kibice Slaska cos ztym faktem zrobia.
Podtrzymam tu na duchu kazdego ktory zbladzil
-
wjazd psowKibicenetforum pisze: ↑19.08.2018, 06:50Jak zakonczyla sie spinka Rakowa z Belchatowem w Czestoxhowie?
-
Nie mierz wszystkich swoją miarą.TERROR_EUDEZET pisze: ↑19.08.2018, 03:28Myślisz, że psom się chcę siedzieć na jakiś forach, gdzie typy sobie cisną po rodzinie, a inne egzemplarze zakładają tematy o wspomnieniach gangstera. Uwierz, że psy poszły teraz trochę do przodu z wiedzą i mają dane, adresy osób co latają. A to, że pozwalają na to i owo to tylko dla swojego dobra, bo gdy potrzebują informacji na dany temat o 6 pluton wjeżdża do domu, gościa zawijają, tam mu dają propozycję, że albo mówisz, albo przybijamy Ci za to, to i to. I uwierz, każdy zdrowo myślący człowiek, mający rodzinę nie zostawi jej na 5-10 lat na poczet jakiś ku*** zasad "brat za bratem" lub czegoś podobnego. Bo mu będą jego "przyjaciele" dupczyć kobitę, dzieciak będzie miał 7 wujków, a on sobie będzie na świetlicy tv oglądał. W wierność kobity też nie wierz, że na kilka lat wybierzę życie w celibacie. Zresztą tak mi się wydaję, że każdy kto lata zdaję sobie sprawę, że pewnego ranka przyjdą po niego. Byś nie zrozumiał mnie źle, ja zachowania psów nie pochwalam. Jeśli ktoś lubi się napierdalać i napierdala się tylko z chętnymi na to samo, nie leję przypadkowych ludzi to niech sobie żyję jak najlepiej. Tylko jak już w grę wchodzą przemyty imigrantów, sprzedawanie dzieciakom dopalaczy, no to temu jestem przeciwny.halodrol pisze: ↑19.08.2018, 01:48Taka luźna myśl: jak sobie chcecie coś wyjaśniać na privach to weźcie pod uwagę, że nie wiecie czy piszecie z uczestnikiem zdarzeń czy z psem, który specjalnie podsyca napinkę, żeby potem spokojnie przeczytać coś typu: "nie p******, że byliście bez sprzętu bo Kowalski miał butle a Nowak jak s********* zgubił maczetę"
-
Kolego w zawsze się musisz dojebac:) masz jakiś kompleks? Jak otwierasz lodówkę to też widzisz Zagłębie? Nie moczysz się w łóżku jak Cię hzl goni w śnie ? W dziale dolnośląskim też płaczesz i zawsze masz najwięcej do napisania na temat Zagłębia.
Forumowy malkontent.
[/quote]
Nie mam " kolego" żadnego kompleksu tylko widziałem jak podniecaliście się wyjazdem Miedzi do Gdańska. Nie trzeba było długo czekać aby zobaczyć wasz najazd na Kraków. Osobiście pisałem, że pół Polski czeka po tym waszym "szczekaniu" na wyjazd do Krakowa, uspokajaliście, że będzie dobrze. Było :)
Forumowy malkontent.
[/quote]
Nie mam " kolego" żadnego kompleksu tylko widziałem jak podniecaliście się wyjazdem Miedzi do Gdańska. Nie trzeba było długo czekać aby zobaczyć wasz najazd na Kraków. Osobiście pisałem, że pół Polski czeka po tym waszym "szczekaniu" na wyjazd do Krakowa, uspokajaliście, że będzie dobrze. Było :)
-
Skończ baranie pisać bzdury, bo jedynie się ośmieszasz. Na ŁKS-ie nie było, nie ma, i nie będzie kolorowych, w przeciwieństwie do reanimacji gdzie awantury kręcił skośnooki.
-
MONSTER1945 pisze: ↑19.08.2018, 00:55nikt nie wjechałprzypalowiec z forum pisze: ↑18.08.2018, 22:09Niezly cyrk, Odra na ostatnich derbach w Zabrzu obecna z Piastem,Piast uklad z Jastrzebiem.. Ktos sensownie to wytłumaczy ?
Piast z Jastrzębiem wracając z meczu Naprzód Rydłutowy-Piast Gliwice II
-
Mieli przez 2 sezony, bo po wygraniu c klasy nie pozwolono im na awans (wszyscy zawodnicy spoza EU) i strzelili focha. Potem chyba wszystko się rozpadło, a czy sa plany reaktywacji, to nie wiem. pamiętam, że tłumaczyli się, że ich barwy nie są na cześć bandery, tylko białych spodenek nie mogli doprać, więc zmienili na czarne, a czerwone koszulki pasowały...Juz od dawna maja
-
A Raków Częstochowa ktory ich wspiera z Chemikiem, GKM Grudziadz i akcja na FC Widzew,Artur Polska pisze: ↑18.08.2018, 23:40Wisła Płock- zgoda
ŁKS Łomża - układ
Hutnik NH- układ
Polonia Bydgoszcz- zgoda
Lechia Gdańsk- układ
Jeziorak ?
-
to już przeszłość.Swiatowid pisze: ↑19.08.2018, 10:11Juz od dawna maja
http://www.90minut.pl/skarb.php?id_klub ... d_sezon=87
-
Trwa nadalKibicenetforum pisze: ↑19.08.2018, 06:50Jak zakonczyla sie spinka Rakowa z Belchatowem w Czestoxhowie?
-
Nie rozumiem tego zdziwienia. Przedstawiciele każdej ekipy czytają to forum, czytają także ten temat w którym Stomil wykreował się na prekursorów nowoczesnego chuligaństwa w Polsce, w końcówce lat 90-tych. Efekt jest taki, że chętni o układy walą do nich drzwiami i oknami.
-
Swojego czasu flagi Stomilu dokładnie 2 były widoczne na Częstochowskim Wlokniarzu
-
TERROR_EUDEZET pisze: ↑19.08.2018, 03:28Myślisz, że psom się chcę siedzieć na jakiś forach, gdzie typy sobie cisną po rodzinie, a inne egzemplarze zakładają tematy o wspomnieniach gangstera. Uwierz, że psy poszły teraz trochę do przodu z wiedzą i mają dane, adresy osób co latają. A to, że pozwalają na to i owo to tylko dla swojego dobra, bo gdy potrzebują informacji na dany temat o 6 pluton wjeżdża do domu, gościa zawijają, tam mu dają propozycję, że albo mówisz, albo przybijamy Ci za to, to i to. I uwierz, każdy zdrowo myślący człowiek, mający rodzinę nie zostawi jej na 5-10 lat na poczet jakiś ku*** zasad "brat za bratem" lub czegoś podobnego. Bo mu będą jego "przyjaciele" dupczyć kobitę, dzieciak będzie miał 7 wujków, a on sobie będzie na świetlicy tv oglądał. W wierność kobity też nie wierz, że na kilka lat wybierzę życie w celibacie. Zresztą tak mi się wydaję, że każdy kto lata zdaję sobie sprawę, że pewnego ranka przyjdą po niego. Byś nie zrozumiał mnie źle, ja zachowania psów nie pochwalam. Jeśli ktoś lubi się napierdalać i napierdala się tylko z chętnymi na to samo, nie leję przypadkowych ludzi to niech sobie żyję jak najlepiej. Tylko jak już w grę wchodzą przemyty imigrantów, sprzedawanie dzieciakom dopalaczy, no to temu jestem przeciwny.halodrol pisze: ↑19.08.2018, 01:48Taka luźna myśl: jak sobie chcecie coś wyjaśniać na privach to weźcie pod uwagę, że nie wiecie czy piszecie z uczestnikiem zdarzeń czy z psem, który specjalnie podsyca napinkę, żeby potem spokojnie przeczytać coś typu: "nie p******, że byliście bez sprzętu bo Kowalski miał butle a Nowak jak s********* zgubił maczetę"
Ale ty jesteś kurwą, udając kibica milicyjna pało i wypisując takie rzeczy.A twoje pisanie o tym że wy jako psy nie przeglądacie takich for w poszukiwaniu informacji, jest ujadaniem bo może upierdolić wam się źródło informacji i będziecie musieli jej szukać inaczej.
-
Zwykła milicyjna parówka
-
nikt nie wjechałnew1 pisze: ↑19.08.2018, 10:24MONSTER1945 pisze: ↑19.08.2018, 00:55przypalowiec z forum pisze: ↑18.08.2018, 22:09
Niezly cyrk, Odra na ostatnich derbach w Zabrzu obecna z Piastem,Piast uklad z Jastrzebiem.. Ktos sensownie to wytłumaczy ?
Piast z Jastrzębiem wracając z meczu Naprzód Rydłutowy-Piast Gliwice II
-
Coś ciekawego się wczoraj działo na E75 w okolicach Portu Radomsko? Przejeżdżając wczoraj po 21 zauważyłem w c*** policji.
-
Nie mam " kolego" żadnego kompleksu tylko widziałem jak podniecaliście się wyjazdem Miedzi do Gdańska. Nie trzeba było długo czekać aby zobaczyć wasz najazd na Kraków. Osobiście pisałem, że pół Polski czeka po tym waszym "szczekaniu" na wyjazd do Krakowa, uspokajaliście, że będzie dobrze. Było :)Egon1983 pisze: ↑19.08.2018, 10:16Kolego w zawsze się musisz dojebac:) masz jakiś kompleks? Jak otwierasz lodówkę to też widzisz Zagłębie? Nie moczysz się w łóżku jak Cię hzl goni w śnie ? W dziale dolnośląskim też płaczesz i zawsze masz najwięcej do napisania na temat Zagłębia.
Forumowy malkontent.
[/quote]
Cała kibicowska Polska, w tym Zagłębie, nie śmiało się z liczby Miedzi w Gdańsku (80os. i piątek to naprawdę dobry wynik jak na ekipę tego pokroju) tylko ze stylu - dosyć alternatywnego - tego ich wyjazdu , gdzie w klatce gości dominowały dzieci z kolonii czy obozów. Potem jeszcze te dzieciaki zrobiły oprawę - od której - UWAGA - ultrasi Miedzi w swej relacji się odcięli pisząc że nie mieli z tym nic wspólnego. Mecz Miedzi wyjazdowy, klatka gości i na niej oprawa a kibice tej drużyny się od tego odcinają i że to nie ich - tu jest ten cały kabaret.
Zagłębia w piątek na Cracovii ok. 70 osób. Miedzianki na Wiśle 3 tygodnie wczesniej tez w piatek w ich DEBIUCIE ekstraklasowym na wyjeździe była podobna liczba ok 70 plus mocne wsparcie Śląska. W tym sezonie Miedź z Zagłębiem prezentują się podobnie wyjazdowo.
Jednak jeszcze sporo Miedź musi podziałać żeby dorównać marce Zagłębia - tak to widzę obiektywnym okiem i myślę że większość bezstronnych się ze mną zgodzi.
-
Nie pisz bzdur bo Miedzi było w Krakowie 200,w tym 40 Slask i 11 Promień.Nie pisz więc,że było ich tylu co ZL,bo chyba z matematyka coś nie tak u ciebie.
-
Ile lat Zagłębie gra w ekstraklasie ? Ile razy byli na Cracovii w ostatnich latach ? Jakie mają ciśnienie na Cracovię ? Dodatkowo wyjazd w piątek. Dla Miedzi pierwszy czy drugi wyjazd w historii w ekstraklasie kolejno na Wisłę i Lechię to prawdziwe święto i wyzwanie. I te 200 osób to dobry wynik. Miedź pewnego pułapu po prostu nie przeskoczy choćby nie wiadomo jak się mobilizowali. Dlatego porównywanie tych dwóch wyjazdów Zagłębia i Miedzi jest zupełnie bez sensu co nie zmienia faktu, że od Zagłębia wymaga się więcej. Ile Rakowa w Głogowie i Sandecji w Niecieczy ?
-
Nie mam " kolego" żadnego kompleksu tylko widziałem jak podniecaliście się wyjazdem Miedzi do Gdańska. Nie trzeba było długo czekać aby zobaczyć wasz najazd na Kraków. Osobiście pisałem, że pół Polski czeka po tym waszym "szczekaniu" na wyjazd do Krakowa, uspokajaliście, że będzie dobrze. Było :)Egon1983 pisze: ↑19.08.2018, 10:16Kolego w zawsze się musisz dojebac:) masz jakiś kompleks? Jak otwierasz lodówkę to też widzisz Zagłębie? Nie moczysz się w łóżku jak Cię hzl goni w śnie ? W dziale dolnośląskim też płaczesz i zawsze masz najwięcej do napisania na temat Zagłębia.
Forumowy malkontent.
[/quote]
A Ty zamiast klepać w klawiaturę, mogłeś w związku z tym "działać" w piatek, cwaniaczku. Zajmijcie się mobilizacją dzieci i harcerzy na mecz do Białegostoku.
-
Czy ktoś z Lechii może napisać, co się stało z chłopem od Was podczas wyjazdu do Zabrza?
-
Gladiatorzy z ROWu znowu posrani
-
co Ty w ogóle p*********?
-
-
Smutne musisz mieć życie cisnąć 20 latkowi od psa. Uwierz nie jesteś c*** wie jaką personą, że specjalnie dla Ciebie psy się rejestrują na jakimś forum. Śmieszne.OVERMARS pisze: ↑19.08.2018, 11:51TERROR_EUDEZET pisze: ↑19.08.2018, 03:28Myślisz, że psom się chcę siedzieć na jakiś forach, gdzie typy sobie cisną po rodzinie, a inne egzemplarze zakładają tematy o wspomnieniach gangstera. Uwierz, że psy poszły teraz trochę do przodu z wiedzą i mają dane, adresy osób co latają. A to, że pozwalają na to i owo to tylko dla swojego dobra, bo gdy potrzebują informacji na dany temat o 6 pluton wjeżdża do domu, gościa zawijają, tam mu dają propozycję, że albo mówisz, albo przybijamy Ci za to, to i to. I uwierz, każdy zdrowo myślący człowiek, mający rodzinę nie zostawi jej na 5-10 lat na poczet jakiś ku*** zasad "brat za bratem" lub czegoś podobnego. Bo mu będą jego "przyjaciele" dupczyć kobitę, dzieciak będzie miał 7 wujków, a on sobie będzie na świetlicy tv oglądał. W wierność kobity też nie wierz, że na kilka lat wybierzę życie w celibacie. Zresztą tak mi się wydaję, że każdy kto lata zdaję sobie sprawę, że pewnego ranka przyjdą po niego. Byś nie zrozumiał mnie źle, ja zachowania psów nie pochwalam. Jeśli ktoś lubi się napierdalać i napierdala się tylko z chętnymi na to samo, nie leję przypadkowych ludzi to niech sobie żyję jak najlepiej. Tylko jak już w grę wchodzą przemyty imigrantów, sprzedawanie dzieciakom dopalaczy, no to temu jestem przeciwny.halodrol pisze: ↑19.08.2018, 01:48Taka luźna myśl: jak sobie chcecie coś wyjaśniać na privach to weźcie pod uwagę, że nie wiecie czy piszecie z uczestnikiem zdarzeń czy z psem, który specjalnie podsyca napinkę, żeby potem spokojnie przeczytać coś typu: "nie p******, że byliście bez sprzętu bo Kowalski miał butle a Nowak jak s********* zgubił maczetę"
Ale ty jesteś kurwą, udając kibica milicyjna pało i wypisując takie rzeczy.A twoje pisanie o tym że wy jako psy nie przeglądacie takich for w poszukiwaniu informacji, jest ujadaniem bo może upierdolić wam się źródło informacji i będziecie musieli jej szukać inaczej.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
Chyba coś jednak przesadzasz i znacznie. p********* głupotynowa19ts06huta pisze: ↑19.08.2018, 11:46, gdzie nie pojdziesz wszedzie ukrole, bylem turystycznie po 5 latach i szok, Polakow ciezko bylo spotkac w okolicy zoo i hali.
-
Baczyński jeśli jest tak jak piszesz to zwracam Miedzi honor. Ze wszystkim innym co napisałem trudno się nie zgodzić.
-
Swego czasu to GKM miał zgodę z Włókniarzem a teraz Stomil z GKMem bije piony z Rakowem także ten ;)
dawno i nie prawda, pozmieniało się na przestrzeni lat i takie zachowania chyba juz nikogo nie dziwią
-
Posrana to jest twoja stara parowo.
Rozwin swoja wypowiedz bo pierdolic farmazony to kazdy szczurek potrafi...
-
-
Takie pytanie.Która ekipa w Polsce pierwsza zaśpiewała ,,jesteśmy zawsze tam"?Teraz jak wiadomo śpiewają to wszyscy na wyjazdach, ale jestem ciekawy kto to wymyślił?
Tylko bez spiny.Pozdro dla kiboli.
-
Z tego co pamiętam to Legia.Grzesiek1908 pisze: ↑19.08.2018, 16:24Takie pytanie.Która ekipa w Polsce pierwsza zaśpiewała ,,jesteśmy zawsze tam"?Teraz jak wiadomo śpiewają to wszyscy na wyjazdach, ale jestem ciekawy kto to wymyślił?
-
ZUS popierdala po facebookach, żeby wyśledzić lewe L4 a Ty kolego uważasz, że smutni panowie nie śledzą portali kibicowskich... . Nie bądź frajer, naiwność rozumiem wynika z wieku... .TERROR_EUDEZET pisze: ↑19.08.2018, 15:15Smutne musisz mieć życie cisnąć 20 latkowi od psa. Uwierz nie jesteś c*** wie jaką personą, że specjalnie dla Ciebie psy się rejestrują na jakimś forum. Śmieszne.OVERMARS pisze: ↑19.08.2018, 11:51TERROR_EUDEZET pisze: ↑19.08.2018, 03:28
Myślisz, że psom się chcę siedzieć na jakiś forach, gdzie typy sobie cisną po rodzinie, a inne egzemplarze zakładają tematy o wspomnieniach gangstera. Uwierz, że psy poszły teraz trochę do przodu z wiedzą i mają dane, adresy osób co latają. A to, że pozwalają na to i owo to tylko dla swojego dobra, bo gdy potrzebują informacji na dany temat o 6 pluton wjeżdża do domu, gościa zawijają, tam mu dają propozycję, że albo mówisz, albo przybijamy Ci za to, to i to. I uwierz, każdy zdrowo myślący człowiek, mający rodzinę nie zostawi jej na 5-10 lat na poczet jakiś ku*** zasad "brat za bratem" lub czegoś podobnego. Bo mu będą jego "przyjaciele" dupczyć kobitę, dzieciak będzie miał 7 wujków, a on sobie będzie na świetlicy tv oglądał. W wierność kobity też nie wierz, że na kilka lat wybierzę życie w celibacie. Zresztą tak mi się wydaję, że każdy kto lata zdaję sobie sprawę, że pewnego ranka przyjdą po niego. Byś nie zrozumiał mnie źle, ja zachowania psów nie pochwalam. Jeśli ktoś lubi się napierdalać i napierdala się tylko z chętnymi na to samo, nie leję przypadkowych ludzi to niech sobie żyję jak najlepiej. Tylko jak już w grę wchodzą przemyty imigrantów, sprzedawanie dzieciakom dopalaczy, no to temu jestem przeciwny.
-
Wielkie dzięki za info.bimbercolo pisze: ↑19.08.2018, 16:34Z tego co pamiętam to Legia.Grzesiek1908 pisze: ↑19.08.2018, 16:24Takie pytanie.Która ekipa w Polsce pierwsza zaśpiewała ,,jesteśmy zawsze tam"?Teraz jak wiadomo śpiewają to wszyscy na wyjazdach, ale jestem ciekawy kto to wymyślił?
-
duzo piosenek jest kopiowanych od Legiibimbercolo pisze: ↑19.08.2018, 16:34Z tego co pamiętam to Legia.Grzesiek1908 pisze: ↑19.08.2018, 16:24Takie pytanie.Która ekipa w Polsce pierwsza zaśpiewała ,,jesteśmy zawsze tam"?Teraz jak wiadomo śpiewają to wszyscy na wyjazdach, ale jestem ciekawy kto to wymyślił?