WF ja tam do Legii nic nie mam, ale irytuje mnie taka gadka że zmotywujcie swoich prezesów, WF nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale gdyby klub nazywał się np Legia Bydgoszcz (lub dowolne większe miasto, inne niż Warszawa) nie mielibyście takie przewagi ekonomicznej nad innymi klubami jaką macie (bo nie mielibyście tylu sponsorów,,takiego stadionu itd) więc to jest system naczyń połączonych i taki tekst jak napisałeś jest kompletnie bez sensu, a brak przewagi ekonomicznej = brak przewagi sportowej (oczywiście nieraz istnieją wyjątki ale dość rzadko).WF. pisze: 17.08.2018, 22:24 Jakie tu zatroskanie o wyniki Legii... "piłkarzyki powinni znowu dostać po liściu, "kibice (L) powinni to, albo tamto", "wstyd"... ;))
Śmiesznie się to czyta.
Zmotywujcie odpowiednio swoich prezesów, piłkarzy czy tam kogo chcecie, żeby to wasze kluby zdobywały mistrzostwo albo chociaż PP. Wypłącajcie liście, zrzucajcie się na premie czy nie wiem co ;) I powodzenia ;) Podbijajcie Europę! Zróbcie więcej niż Legia w ostatnich latach w europejskich pucharach. Piłkarsko i kibicowsko. Nabijcie punktów. Nie przynieście wstydu.
Piłkarze Legii od dobrych kilkunastu miesięcy - jak nie lepiej - są żałośnie słabi, a wasi piłkarze są jeszcze słabsi. Do kogo pretensje?
A do tych gości, których kluby tułają się po trzecich ligach to wylewajcie żale w klawiaturki, no trudno taki wasz smutny los.
pozdrawiam