Kibicowskie Podkarpacie
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Kibicowskie Podkarpacie
Biedna Stalówka to nie ona zaczęła tą zgodową hipokryzję oni nigdy nie bili Krosna i Stali Rzeszów.
Jak się koalicje na trasie złapią będzie wesoło przypomina mi się od razu Motor Lech ŁKS.Czekam na koalicje RR,Stalowa,Motor tak 20-30 km od siebie będzie wesoło
Jak się koalicje na trasie złapią będzie wesoło przypomina mi się od razu Motor Lech ŁKS.Czekam na koalicje RR,Stalowa,Motor tak 20-30 km od siebie będzie wesoło
Resovia z Siarką ? No ciekawie się robi. Jeszcze niech Mielec do nich dołączy.
Korona ze Stalówką? Niech jeszcze Mielec dołączy!SSW1938 pisze: 13.08.2018, 21:50 Resovia z Siarką ? No ciekawie się robi. Jeszcze niech Mielec do nich dołączy.
-
Carcassonne
Apel do Mielca : dołączcie! !
SSW1938 pisze: 13.08.2018, 21:50 Resovia z Siarką ? No ciekawie się robi. Jeszcze niech Mielec do nich dołączy.
Mielca nikt nie chce a Jasło nie dołączyło to tego cyrku pomimo propozycji i bardzo dobrze. Jak widać są ekipy które wolą być w swoim cieniu jak ktoś wyżej pisał, niż się zeszmacic.
-
mortarthor
Tak więc odpowiedź już masz (nie wiem czy chodziło Ci o Toruń, czy o mecz "u siebie" w Boguchwale, no ale taki u siebie, że wielu wyjazdy ma bliżej, a mimo to szczekają burki jedne
-
mortarthor
Sorry nie można edytować a chciałem odnieść się do tych co płaczą, że Stalówka nie jeździ sama bo inaczej ich liczby byłyby chu * we.
Primo. Od tego są zgody / układy by się wspierać.
Secundo. Kiedyś nie było z nami Stali RZ. I Karpat. Jeszcze wcześniej nie było Polonii i Łady i... Cały czas nr1 w rankingu wyjazdowym Podkarpacia i czołówka ligi.
Dziękuję za uwagę
Primo. Od tego są zgody / układy by się wspierać.
Secundo. Kiedyś nie było z nami Stali RZ. I Karpat. Jeszcze wcześniej nie było Polonii i Łady i... Cały czas nr1 w rankingu wyjazdowym Podkarpacia i czołówka ligi.
Dziękuję za uwagę
mortarthor pisze: 13.08.2018, 23:28Tak więc odpowiedź już masz (nie wiem czy chodziło Ci o Toruń, czy o mecz "u siebie" w Boguchwale, no ale taki u siebie, że wielu wyjazdy ma bliżej, a mimo to szczekają burki jedne)
Chodziło Mi o Toruń, lecz niestety ale psy pokierowaly Was inna droga. :)
-
taksobiewpadlem
A gdzie mieli dołączyć ? Do koalicji gdzie są Karpaty czy do koalicji gdzie jest Stal Sanok? HahaKRYZYS pisze: 13.08.2018, 22:43SSW1938 pisze: 13.08.2018, 21:50 Resovia z Siarką ? No ciekawie się robi. Jeszcze niech Mielec do nich dołączy.
Mielca nikt nie chce a Jasło nie dołączyło to tego cyrku pomimo propozycji i bardzo dobrze. Jak widać są ekipy które wolą być w swoim cieniu jak ktoś wyżej pisał, niż się zeszmacic.
-
koniuszko m
CO do łamania za PO to chyba cię poniosło z Resovią,zawsze była honorowa w przeciwieństwie do Stalówki,to tak w ramach sprostowania ,bo tu brednie piszesz ..Karewer. pisze: 13.08.2018, 14:16 Siarka obecna z Resovią w Boguchwale przy okazji meczu z nami, więc na pewno pozytywne. Jeszcze niech jadą do katowic, żeby ich GKS z KSG przygarnęło, bo przecież miłość kwitnie. Śmieszy mnie wypominanie nam ukladu ze Stalą Rzeszów i Karpatami, a Resovia co robi? Wącha się z Siarką, którą tyle razy "łamali" za czasów PO. ku*** co za hipokryzja. Nie poszło z Motorem, to teraz na śląsku będą szukali zrozumienia.
-
bez-napinki
Są w ogóle jakieś foty Stalówki w Toruniu? Umknęło mi to całkowicie, jaka liczba Stalówki?
Stalówki w Toruniu około 130 os. w tym Łada, i chyba Stal.
Czy kibice Igloopolu będą mogli pojawić się na derbach w sobotę?
-
mortarthor
130 w tym 15 Łada i 4 Stal Rz.bez-napinki pisze: 14.08.2018, 09:31 Są w ogóle jakieś foty Stalówki w Toruniu? Umknęło mi to całkowicie, jaka liczba Stalówki?
http://www.elanowcy.pl/fotoelana/thumbn ... ?album=403
+ na 12zawodnik też jest galeria.
-
Kalafior18p
Kibice Sokoła zapowiadaja, że Wisloka będzie mieć jutro atrakcje. Ciekawie ciekawie
-
bez-napinki
Dzięki!mortarthor pisze: 14.08.2018, 16:51130 w tym 15 Łada i 4 Stal Rz.bez-napinki pisze: 14.08.2018, 09:31 Są w ogóle jakieś foty Stalówki w Toruniu? Umknęło mi to całkowicie, jaka liczba Stalówki?
http://www.elanowcy.pl/fotoelana/thumbn ... ?album=403
+ na 12zawodnik też jest galeria.
-
Igloopol1978
Nie. Mamy zakaz za ostatnie derby.
Z tego co widziałem na jednym ze zdjęć z meczu jedna osoba w klatce, ale lepiej żeby się wypowiedział ktoś z Siarki.info z TMK pisze: 14.08.2018, 17:48 Siarka Tarnobrzeg była w Elblągu i w jakiej ewentualnie liczbie?
Skąd te rewelacje?Kalafior18p pisze: 14.08.2018, 17:36 Kibice Sokoła zapowiadaja, że Wisloka będzie mieć jutro atrakcje. Ciekawie ciekawie
-
sluchacz_klasyki
Polonia jedzie na Igloopol jutro?
-
Maraton uśmiechu
Kalafior18p pisze: 14.08.2018, 17:36 Kibice Sokoła zapowiadaja, że Wisloka będzie mieć jutro atrakcje. Ciekawie ciekawie
Skąd źródło tych rewelacji? Wysłali list intencyjny do przedstawicieli H na Wisłoce i dostałeś kserokopie? Cholera wy czasem nie macie świadomości tego co piszecie i jak ludzie się z was śmieją.
-
Morganfrii
Słuchy chodzą , że zawiesili działalność więc nie spodziewałbym się ich nigdzie na swoich wyjazdach.
Do poziomu Czuwaju się chyba nie zniżyli?
-
taksobiewpadlem
Cały Przemyśl na chwile obecną bardziej nadawał by się na jakieś fc , bo jedni i drudzy już praktycznie ledwo dyszą i kwestią czasu jest jak całkowicie wyginie tam kibicowanie.
A może tak napiszecie relację z pobytu w Rzeszowie podczas ostatniego meczu z Widzewem . Resovia w Rybniku, a Wy na osiedlach po Rzeszowie śmigacie ! o wizycie na stadionie Resovii nie wspomnę ... co tam szukane było - flagi ?
A ja mam małą prośbę. Przestań komentować rzeczy które nie powinny cię obchodzić. Jeżeli byłeś w Rzeszowie następnym razem pójdź i sprawdź, jeżeli byłeś na wyjeździe to się nie interesuj i trzymaj takie rzeczy dla siebie. Nie odpisuj, bo się nie wdaje w dyskusję.LUFCIK82 pisze: 16.08.2018, 06:10 A może tak napiszecie relację z pobytu w Rzeszowie podczas ostatniego meczu z Widzewem . Resovia w Rybniku, a Wy na osiedlach po Rzeszowie śmigacie ! o wizycie na stadionie Resovii nie wspomnę ... co tam szukane było - flagi ?
Bez odbioru.
A po co pisać jakąkolwiek relację?LUFCIK82 pisze: 16.08.2018, 06:10 A może tak napiszecie relację z pobytu w Rzeszowie podczas ostatniego meczu z Widzewem . Resovia w Rybniku, a Wy na osiedlach po Rzeszowie śmigacie ! o wizycie na stadionie Resovii nie wspomnę ... co tam szukane było - flagi ?
-
Dobry chłopaczyna
Wisłoka trafia Karpaty i kroi barwy, farmazon czy prawda? Można kogoś z zainteresowanych o odpowiedź?
-
Artur Polska
Prawda, pięcio osobowa załoga Karpat trafiona przez troszke liczniejszą grupe kibicow Wisłoki która tez kroi ich z barwDobry chłopaczyna pisze: 17.08.2018, 21:10 Wisłoka trafia Karpaty i kroi barwy, farmazon czy prawda? Można kogoś z zainteresowanych o odpowiedź?
-
Dobry chłopaczyna
Plus dla Wisłoki za akcje i dla Karpat za wyjście.Artur Polska pisze: 17.08.2018, 21:15Prawda, pięcio osobowa załoga Karpat trafiona przez troszke liczniejszą grupe kibicow Wisłoki która tez kroi ich z barwDobry chłopaczyna pisze: 17.08.2018, 21:10 Wisłoka trafia Karpaty i kroi barwy, farmazon czy prawda? Można kogoś z zainteresowanych o odpowiedź?
Cos rodzina Stalowki nie moze sie rozkrecic, wiecej porazek niz udanych akcji
jakie te porażki, przytocz :) Obity Górnik Ł, wcześniej pogoniony Sanok w Bykowcach, Jks który spierdala na trasie, więc co z nimi ?subagazi pisze: 17.08.2018, 21:24 Cos rodzina Stalowki nie moze sie rozkrecic, wiecej porazek niz udanych akcji
Ja rozumiem, każdy może zaliczyć plecy ale nie mów że wszystko mają w pizde bo to bzdura. W takim razie napisz porażki koalicji skoro tak wszystko na - .
Też nie przesadzaj, bo swoje działają. Nie ma ekipy, która nie ponosi porażek - raz na wozie, raz pod wozem i to się tyczy każdego, więc nie siej prowokacji. Fajnie, że co tydzień praktycznie coś się dzieje - Podkarpacie to bardzo gorący teren i tu duży plus dla ekip, że działają mimo, że czasy są jakie są.subagazi pisze: 17.08.2018, 21:24 Cos rodzina Stalowki nie moze sie rozkrecic, wiecej porazek niz udanych akcji
Patrząc obiektywnie na to co napisałeś, to prawda wygląda tak, że Bykowce czy wyjazd JKS do Nowej Sarzyny były w czasach gdzie Stal i Karpaty działaly tylko we 2 ekipy. A co do pleców 'LA familii' to chyba flagowym przykładem jest wjazd na murawę przez Wisłoke i słaba reakcja gospodarzy, atak RR na Karpaty wracające z Lublina (chociaż tu relacje są różne). Wiadomo, są mocni jak na nasze podwórko i gdy się zbiorą to nie mają konkurencji w regionie, tak jak napisałeś mieli też akcje na + ale statusu nietykalnego hegemona w regionie przypisać im nie można.veb pisze: 17.08.2018, 21:49jakie te porażki, przytocz :) Obity Górnik Ł, wcześniej pogoniony Sanok w Bykowcach, Jks który spierdala na trasie, więc co z nimi ?subagazi pisze: 17.08.2018, 21:24 Cos rodzina Stalowki nie moze sie rozkrecic, wiecej porazek niz udanych akcji
Ja rozumiem, każdy może zaliczyć plecy ale nie mów że wszystko mają w pizde bo to bzdura. W takim razie napisz porażki koalicji skoro tak wszystko na - .
Porażka to koleżanki z osiedla na ciebie wołają.subagazi pisze: 17.08.2018, 21:24 Cos rodzina Stalowki nie moze sie rozkrecic, wiecej porazek niz udanych akcji
-
Janusz kwiatek
Brzozów, Krzeszów?
Za kim?
Coś tam sie w ogóle dzieje kibicowsko?
Za kim?
brzozów - fc ResoviaJanusz kwiatek pisze: 19.08.2018, 08:31 Brzozów, Krzeszów?
Za kim?
Krzeszów to fc Stalówki, mają swoją flage "Sekcja Krzeszów"Janusz kwiatek pisze: 19.08.2018, 08:31 Brzozów, Krzeszów?
Za kim?
Brzozów kolego, tak trudno z duzej litery pisac ?Eros pisze: 19.08.2018, 09:30brzozów - fc ResoviaJanusz kwiatek pisze: 19.08.2018, 08:31 Brzozów, Krzeszów?
Za kim?
A w Strzyżowie i Lutczy jak to wygląda?
-
Dobry chłopaczyna
Swego czasu Strzyżów jeździł na Sovie, teraz może coś się pozmieniało. Lutcza raczej pustynia, ewentualnie jednostki.