Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Dzięki za odp. Pytałem dlatego że na Zawiszę i Gks Tychy chyba takiego nie ma.
-
-
-
Sama to ty jesteś.PolowaPolski pisze: ↑12.08.2018, 20:32Doszlo kiedys do bezposredniego starcia samej Zawiszy z Widzewem?
-
Czy ŁKS robił jakieś gadżety anty resovia bo słyszałem o takich? Podeśle ktoś link żeby można je zobaczyć?
-
-
KMWTW, czy coś więcej ktoś napisze?
-
Limanka Jamajka :)
-
widzew wpadł na zbiorke limanki
-
Łks kolejny raz w przewadze nie daje rady... :)
dobrze, że tym razem od razu się nie zwinęliście ;)
dobrze, że tym razem od razu się nie zwinęliście ;)
WASZA NIENAWIŚĆ UMACNIA NASZĄ WIARĘ
-
Raz plecy, raz do przodu. Życie toczy się dalej.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
Panowie, to jest miasto derbowe.
Raz wygrywa Widzew, raz przegrywa ŁKS.
Raz wygrywa Widzew, raz przegrywa ŁKS.
-
ostatnio często to powtarzacie, a póki co "na fali" jest jedna strona :)
WASZA NIENAWIŚĆ UMACNIA NASZĄ WIARĘ
-
-
A Wy nie powtarzaliście swego czasu? Przecież z rok temu, czy półtora sami pisaliście, że ŁKS jeśli chodzi o ekipę to ma od Was lepszą. Z doświadczenia wiem, że takie zwycięstwa klapki na oczy Wam zakładają i zaczynacie żyć z nosem zadartym do góry, a potem trafia gong prosto w twarz i wybudza z tego zaślepienia.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
Kurła chyba musimy mieć zajebistą ekipe skoro nasza największą porażką jest wjazd na osiedlową zbiórke :)
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie
-
-
Takze tegoTERROR_EUDEZET pisze: ↑31.07.2018, 15:46No to jest miasto derbowe, obecnie Widzew trochę na plus, ale za tydzień oni mogą pozaliczać plecy.
Mijaja tygodnie...
Ale chyba nie ma co gdybac, prawda?
-
Po c*** takie głupoty piszesz??
-
Tak właśnie toczy się życie w mieście derbowym... Raz jedna ekipa góruje raz druga. Teraz prym wiedzie Widzew W jakimś stopniu pewnie przyczyniły się do tego liczne zatrzymania kiboli ŁKSu lub przymusowa emigracja właśnie przed tymi zatrzymaniami. Wcześniej Widzew miał dołek też z tego powodu. Za kilkadziesiąt dni będzie wyskakiwać jedna z najważniejszych osób na Widzewie na wolność... Możliwe że kilka gorszych miesięcy przed ŁKSem ale jak to bywa raz do tyłu raz do przodu, raz my raz oni.
-
Panowie wstrzymajcie się z komentarzami. Poczekajmy na oficjalną relację uw1908, reanimacjitrupastop oaz nikodem wspartą konkretnym głosem z wielkopolski w postaci floriana t. 

-
Kilku chłopaków z Widzewa i ŁKSu zatrzymanych więc na razie wstrzymajcie się od komentarzy.
Nasza porażka, po honorowej walce.
-
Przyznaję świadomie panie i władco. Nie byłem tam. Natomiast chętnie posłucham od ciebie bo zawsze wszędzie jesteś, wszystkich bijesz, wszędzie jeździsz. I walczysz tutaj. Kibol 8w1
-
Ile by razy Łks wpierdolu nie zaliczył, to i tak stracone przez nas flagi (zwłaszcza w drugim przypadku okoliczności chujowe), będą stanowić , główny atut "siły" naszego rywala, trochę może słusznie, bo to jednak największy atrybut kibica, za dwa tygodnie nikt nie będzie pamiętał że Marek Zdzisiek i Jarek wylądowali na szczękówce, a o flagach będzie się pamiętać długo, brakuje przysłowiowej kropki nad i.
https://t.me/pump_upp
-
No to zbieraj ekipę i poluj na flagi :) jak brakuję Ci kropki nad i.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
dobra narazie to Ty zbierz ekipe i sie odgryz za wczoraj. nie mozna zyc tylko flagami. raz na wozie raz pod. wazne ze walka honorowa.TERROR_EUDEZET pisze: ↑14.08.2018, 17:51No to zbieraj ekipę i poluj na flagi :) jak brakuję Ci kropki nad i.
-
Przy obecnym stanie zabunkrowania waszych fan, oraz fakt że na wyjazd zabieracie praktycznie tylko "Ulicznych Wojowników" oraz jakieś okazyjne bezwartościowe, to ciężko będzie o tą kropkę nad i, zawsze działaliście zachowawczo i to zwykle przynosi wam korzyści, raz jedyny kiedy to byłem zszokowany waszą postawą, gdzie bez kalkulacji ( a wiem że zanim do tej awantury doszło w waszym obozie były burzliwe dyskusje wyjść czy nie), wyszliście po meczu kadry na autostradzie, tyle że skończyło się to dla was jak dla nas w Potoku, gdzie też wiedzieliśmy ilu was jest, a mimo tego podjęliśmy rękawice (też nas to sporo kosztowało).No to zbieraj ekipę i poluj na flagi :) jak brakuję Ci kropki nad i.
Także ile ekipy by się nie zebrało + wahadła które za wami jadą od samej Łodzi czynią fakt wykrojenia wam tej fany, jakby to powiedzieć niemal "niemożliwym", wiem jest jeszcze gps,glonass i drony, czego tam jeszcze potrzeba żeby zajebać flagę?
-
No to zapierdol tylko tych "Ulicznych Wojowników". Podejrzewam, że jakby ta fana padła łupem to byś się do usranej śmierci nad tym faktem spuszczał. Myślisz, że te Twoje z Aleksandrowa i ta niedoszła debiutancka jakimiś mega trafami są? Dla mnie jedyną wartość stanowią, już spalona Widzew Łódź i Awanturnicy, pozostałe dwie to taki gratis, 4 w cenie 2.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
Skończ pierdolić swoje przemyślenia, bo robisz z siebie tylko kretyna.
Pokaż mi farmazoniarko gdzie napisałem, że byłem w czasie wyjazdu na limance i biłem waszych?
-
Już się tak nie denerwuj. Wszędzie jesteś, wszystko wiesz, wszystkich bijesz i wszędzie jeździsz. Szacun bandziorku.
-
jak nie masz nic ciekawego do napisania to nie pisz nic. idz na trening, zbij jakiegos sasiada za miedzą, wykroj jakies barwy..UW1908 pisze: ↑14.08.2018, 19:05Już się tak nie denerwuj. Wszędzie jesteś, wszystko wiesz, wszystkich bijesz i wszędzie jeździsz. Szacun bandziorku.
-
To samo możesz napisać do 99%tutejszej szajki. Dobrze,
że ty jesteś taki ą, ę madafaka. Szanuje. Wszyscy tu się biją, jeżdżą, kroją i nawołują siebie nawzajem żeby wziąć się za siebie, samemu faktycznie siedząc przed tv z chipsami w gębie. Nara, bawcie się kumkumy.
że ty jesteś taki ą, ę madafaka. Szanuje. Wszyscy tu się biją, jeżdżą, kroją i nawołują siebie nawzajem żeby wziąć się za siebie, samemu faktycznie siedząc przed tv z chipsami w gębie. Nara, bawcie się kumkumy.
-
Napisał ten kumkum co się jarał dorwaniem jakiegoś gimbusa i wali farmazony 

-
Panowie Eternidad, WhiteFanatic, wielka szkoda, że tak rzadko udzielacie się na tym forum. Może w końcu zapanował by tu choć względny porządek, ale z drugiej strony nie dziwie się Wam, bo zbyt często poziom tych słownych przepychanek nethoolsów z obu stron barykady po prostu przekracza wszelakie granice debilizmu. Cieszmy się przede wszystkim tym, że starcie odbyło się honorowo i oby bez większych konsekwencji dla walczących.
MCMX
-
Za to co napisałeś Życze ci k**** żebyś żył 100 lat...i żeby nawet na sekunde ci c*** z d*** nie wyszedłUW1908 pisze: ↑05.08.2018, 21:06
Seweryn, to, że Ciebie nikt nigdy nie złapię bo wstyd to nie znaczy, że gnój w koszulce Widzewa ma nie być upokorzony. Albo liść albo lanie i plucie. Bał się dostać w ryja to zrobił co zrobił. Dla mnie mało ważne ile ma lat, jeśli za młodu robi takie rzeczy to za dorosłego sprzeda. Czym skorupka za młodu...
RTS WIDZEW - WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY
-
Łks kolejny raz w krótkim odstępie czasu poniżony na własnym terenie przez Widzew który ponoć może się poszczycić jedynie frekwencją a tak wogóle to Widzew w Łodzi nie istnieje bo większość dojeżdża ze wsi. Takie bajki to sobie możecie wciskać Zawiszy i włocławskiej patologii. A teraz 3,2,1 start i napiszcie znowu o flagach itd.
UW a ty kurewko śmiałeś się ostatnio z jakiegoś gimnazjalisty a teraz cwelasie zamiast zamknąć ryj to dalej jebiesz te swoje pierdy durniu.
UW a ty kurewko śmiałeś się ostatnio z jakiegoś gimnazjalisty a teraz cwelasie zamiast zamknąć ryj to dalej jebiesz te swoje pierdy durniu.
WŁ
-
Coś się nerwowy ostatnio zrobiłeś, masz kogoś za plecami?, chcesz o tym porozmawiać?No to zapierdol tylko tych "Ulicznych Wojowników". Podejrzewam, że jakby ta fana padła łupem to byś się do usranej śmierci nad tym faktem spuszczał. Myślisz, że te Twoje z Aleksandrowa i ta niedoszła debiutancka jakimiś mega trafami są? Dla mnie jedyną wartość stanowią, już spalona Widzew Łódź i Awanturnicy, pozostałe dwie to taki gratis, 4 w cenie 2.
Skończ pierdolić swoje przemyślenia, bo robisz z siebie tylko kretyna.
Radziłbym ci przestudiować swoje posty, "sądzę ciebie podług siebie", od luźnych uwag masz priv, naucz się kultury, a to są moje prywatne spostrzeżenia, nie twój interes.
-
Było honorowo i to się liczy i jak ktoś już tu pisał teraz ŁKS przeżywa co my po jedrasie a to nie koniec jeszcze
-
I tylko dzięki takiej postawie odpuszczę sobie sarkazm i ironię dla całej rzeszy pojebow...WhiteFanatic pisze: ↑14.08.2018, 17:34Kilku chłopaków z Widzewa i ŁKSu zatrzymanych więc na razie wstrzymajcie się od komentarzy.
Szacun za takie podejście mimo bycia po drugiej stronie barykady !!
-
Czego potrzeba, żeby zajebał flagę? Leszczy z DHW którzy będą ich pilnować :) ale takich obrońców chuligańskich flag to macie chyba tylko Wy. Awanturnicy to nie była flaga jakiś lamusów z fc Drezdenko czy innej wsi.WidzewskaCharyzma pisze: ↑14.08.2018, 18:28Przy obecnym stanie zabunkrowania waszych fan, oraz fakt że na wyjazd zabieracie praktycznie tylko "Ulicznych Wojowników" oraz jakieś okazyjne bezwartościowe, to ciężko będzie o tą kropkę nad i, zawsze działaliście zachowawczo i to zwykle przynosi wam korzyści, raz jedyny kiedy to byłem zszokowany waszą postawą, gdzie bez kalkulacji ( a wiem że zanim do tej awantury doszło w waszym obozie były burzliwe dyskusje wyjść czy nie), wyszliście po meczu kadry na autostradzie, tyle że skończyło się to dla was jak dla nas w Potoku, gdzie też wiedzieliśmy ilu was jest, a mimo tego podjęliśmy rękawice (też nas to sporo kosztowało).No to zbieraj ekipę i poluj na flagi :) jak brakuję Ci kropki nad i.
Także ile ekipy by się nie zebrało + wahadła które za wami jadą od samej Łodzi czynią fakt wykrojenia wam tej fany, jakby to powiedzieć niemal "niemożliwym", wiem jest jeszcze gps,glonass i drony, czego tam jeszcze potrzeba żeby zajebać flagę?
Tbm