Komentarze - 10-13 sierpnia
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze - 10-13 sierpnia
cieszy oko fakt,że tanzystor bawi się jak u siebie. a ci co bronią tej sytuacji są skończonymi fletami. kto myśli inaczej palec do budki ...
-
-
jestem juz na forum jakis czas dlugi czas przygladalem sie dyskusji na tym forum kture nota bene jest odwzierciedleniem Polskiej sceny kibicowskiej bo to jak by nie bylo jedyne ogolnopolskie forum kibicowskie.
juz wiele razy korcilo mnie by wpisac sie tutaj ale dzis po przeczytaniu posta 'esgrts' przelala sie czara goryczy.
skoro nie zatrzymuja sie bo psy bo sanki to poco wogule jezdza na te mecze?jaki to ma sens?wedlug mnie zadnego bo kiedys kibice nie kalkulowali nie wazne bylo czy psy czy nie psy.kazdy dazyl do konfrontacji a dzis?pojechac pospiewac i wrocic.
Lechia pokazala ze mozna wykrecic awanture na wyjezdzie a wszyscy ci ktorzy pisza ze niedalo rady bo psy to powinni udac sie na kibicowska emeryture i dac sobie spokoj z wyjazdami.mowa o calych ekipach.naprawde nie maja najmiejszego sensu te wycieczki ktore dzis sie odbywaja.w tym juz niema pasji tak jak kiedys.jeszcze gdzies na zagraniczny wyjazd to co innego ale po Polsce gdzie za ochrone robi ta znienawidzona przez wszystkich policja?szkoda czasu i kasy skoro potem napisze jeden z drugim ze nic sie niedalo bo psy.zostancie w domach lepiej bo sam doping i jednakowe koszulki to nie jest esencja kibicowania.a pilkarzyki i tak to maja w d**** bo i tak nic nie graja,nie maja umiejentosci i zaden doping im w tym aspekcie niepomoze.
Podtrzymam tu na duchu kazdego ktory zbladzil
-
Na Wiśle sytuacja dość niefortunna lekko mówiąc odnośnie tego "osobnika". I żadne tłumaczenia że siedział tam a nie gdzie indziej czy mowa o monitoringu nic nie zmieni. Taka sytuacja jak dla mnie niedopuszczalna by spokojnie cały mecz na stadionie przesiedział jakiś zbok i jeszcze dobrze się bawił. Fakt że mogło by to się stać na każdym stadionie ale myślę że nie na jednym by ta sprawa była szybko ogarnięta.
Kiedyś walczyłem, dziś liczy się przede wszystkim rodzina, i taka kolej rzeczy jest u fanatyka...
-
Cracovia jakieś kontakty ma w ochronie w Szczecinie? :d
-
Podejść pod sektor gości,żeby jechać po Roliku to nie był problem ,za to gorzej już ogarnąć transiora, bo to kamery,inny sektor itp...
U nas na meczu z Lechem łeb, który wystawił d*** do kiboli Kolejorza dostał pocisk od całego Młyna,potem dostał jeszcze dosadną reprymendę i w życiu na stadionie nikt go nie zobaczy.
Mówienie,że Wisła nic nie zdziałała w Europie to kabaret,nie było miasta gdzie grali,żeby miejscowe władze nie srały w zbroję przed najazdem Wiślaków.
U nas na meczu z Lechem łeb, który wystawił d*** do kiboli Kolejorza dostał pocisk od całego Młyna,potem dostał jeszcze dosadną reprymendę i w życiu na stadionie nikt go nie zobaczy.
Mówienie,że Wisła nic nie zdziałała w Europie to kabaret,nie było miasta gdzie grali,żeby miejscowe władze nie srały w zbroję przed najazdem Wiślaków.
ŚLĄSK&MOTOR
-
no to zawiesic wyjazdy i tyle albo jezdzic grupami po 50-100 osob bez psow tak jak Lechia wykrecila dym.
-
Zrozumiecie ze są inne czasy niż kiedyś . Kiedyś się śmigało na wyjazd po 50 osób rejsówka bez biletu i jakoś było . Kiedyś pies cię złapał dostałeś wjebane w suce i do domu wracałeś . Teraz wybiegniesz z autokaru lub z pociągu a cię złapią odrazu jedziesz na dołek potem łapiesz albo karę i zakaz albo jakiś wyrok . Nikomu nie jest spieszno do puchy lub wyłapać jakaś karę finansową ,wyrok . Ktoś zaraz napisze to po co jeździć skoro każdy kalkuluje żeby się nie wdupic na minę niestety ale są czasy jakie są i nic już tego nie zmieni . Jeśli ktoś dalej żyje starymi czasami to pora się obudzić .
-
Emigrancik spoRtowy pisze: ↑12.08.2018, 20:42Zrozumiecie ze są inne czasy niż kiedyś . Kiedyś się śmigało na wyjazd po 50 osób rejsówka bez biletu i jakoś było . Kiedyś pies cię złapał dostałeś wjebane w suce i do domu wracałeś . Teraz wybiegniesz z autokaru lub z pociągu a cię złapią odrazu jedziesz na dołek potem łapiesz albo karę i zakaz albo jakiś wyrok . Nikomu nie jest spieszno do puchy lub wyłapać jakaś karę finansową ,wyrok . Ktoś zaraz napisze to po co jeździć skoro każdy kalkuluje żeby się nie wdupic na minę niestety ale są czasy jakie są i nic już tego nie zmieni . Jeśli ktoś dalej żyje starymi czasami to pora się obudzić .
Te Inne czasy to takie pieprzenie kilka ekip pokazało że to nie od czasów zależy ostatnio Lechia pokazała ze mozna jechac bez psów !, bawić sie na terenie wroga! ba wpaść im pod stadion i sie z nimi lać. Wszystko da sie wykręcić. Trzeba sie tylko postarać a da sie wszystko zrobić i robić to samo co w tamtych czasach różne ekipy pokazały w tych czasach że sie da inne ekipy są UŚPIONE.
-
jak nikomu nie jest spieszno to po co jezdzi?ja nie jezdzilem w starych czasach ale wiem co sie dzialo wtedy.teraz jezdzic a nie oklepac komus mordy to lipa.takze sory winetou ale nie piszcie ze teraz sa fajne wyjazdy bo fajny doping itd.do mnie to nie trafia.
no Piast masz racje wszystko sie da ale trzeba chciec a nie wymawiac sie ze psy i kamery.dla chcacego nic trudnego.proponuje by od nastepnej kolejki te wieksze ekipy jezdzily grupami po 50-100 osob nigdzie nei rozglaszajac ze jada i wtedy psy tego nie rozkminia.albo wroci huliganka i awantury jak za starych czasow albo to juz wszyswtko zmierzy w kierunku Angli choc tam chyba wiecej sie dzieje niz w Polsce.nie muwie juz o awanturach na stadionach ale w miastach czy pod kasami.Lechia pokazala ze wszystko sie da nawet w tych czasach.no ale co ekipa sie nie chce prawda?:)) kiedys huligani to byli huligani nie bylo podzialow wszyscy jechali wszyscy spiewali wszyscy sie napierdalali.
no Piast masz racje wszystko sie da ale trzeba chciec a nie wymawiac sie ze psy i kamery.dla chcacego nic trudnego.proponuje by od nastepnej kolejki te wieksze ekipy jezdzily grupami po 50-100 osob nigdzie nei rozglaszajac ze jada i wtedy psy tego nie rozkminia.albo wroci huliganka i awantury jak za starych czasow albo to juz wszyswtko zmierzy w kierunku Angli choc tam chyba wiecej sie dzieje niz w Polsce.nie muwie juz o awanturach na stadionach ale w miastach czy pod kasami.Lechia pokazala ze wszystko sie da nawet w tych czasach.no ale co ekipa sie nie chce prawda?:)) kiedys huligani to byli huligani nie bylo podzialow wszyscy jechali wszyscy spiewali wszyscy sie napierdalali.
-
Twoja ekipa zapewne pokazuje co weekend ze da sie cos wykrecic ?_Piast1945 pisze: ↑12.08.2018, 20:56Emigrancik spoRtowy pisze: ↑12.08.2018, 20:42Zrozumiecie ze są inne czasy niż kiedyś . Kiedyś się śmigało na wyjazd po 50 osób rejsówka bez biletu i jakoś było . Kiedyś pies cię złapał dostałeś wjebane w suce i do domu wracałeś . Teraz wybiegniesz z autokaru lub z pociągu a cię złapią odrazu jedziesz na dołek potem łapiesz albo karę i zakaz albo jakiś wyrok . Nikomu nie jest spieszno do puchy lub wyłapać jakaś karę finansową ,wyrok . Ktoś zaraz napisze to po co jeździć skoro każdy kalkuluje żeby się nie wdupic na minę niestety ale są czasy jakie są i nic już tego nie zmieni . Jeśli ktoś dalej żyje starymi czasami to pora się obudzić .
Te Inne czasy to takie pieprzenie kilka ekip pokazało że to nie od czasów zależy ostatnio Lechia pokazała ze mozna jechac bez psów !, bawić sie na terenie wroga! ba wpaść im pod stadion i sie z nimi lać. Wszystko da sie wykręcić. Trzeba sie tylko postarać a da sie wszystko zrobić i robić to samo co w tamtych czasach różne ekipy pokazały w tych czasach że sie da inne ekipy są UŚPIONE.
-
Wydawało mi się, że jeżdżą bo chcą wspierać swój klub na wyjeździe. Chyba o to w tym wszystkim chodzi? Skoro jeździsz teraz to czemu wraz z kolegami nic nie wykręcisz? Ile ty masz synku lat? Myślisz, że psy nie rozkminią? Żadne stare czasy Ci nie wrócą bo na to nie ma szans i trzeba się z tym pogodzić. Skąd możesz wiedzieć, że kiedyś H to było H skoro nie jeździłeś?
-
Na Wiśle piękny patriotyczny klimat. Flagi Polski na trybunach i piekny trans na płocie, ale widać ważniejszy jest inny "trans" czy "pedal", jak go tu nazywacie, z Wysp Brytyjskich. Miałem nadzieję na chociaż jeden komentarz, choćby negatywny, a tu nic, byle jak zwykle do.ebac Wiśle.
Valo, jak ty taki antypedalski to przypomnisz o jakiej ksywie chłopaka mieliscie przez lata w scislej czolowce?
Valo, jak ty taki antypedalski to przypomnisz o jakiej ksywie chłopaka mieliscie przez lata w scislej czolowce?
"Jak mnie słyszysz?
Ja Wisła, Ja Wisła!"
Ja Wisła, Ja Wisła!"
-
zamiast rozliczać scenę kibicowską zainwestuj w słownik i korepetycje bo kaleczysz język w taki sposób że oczy krwawiąHmiel pisze: ↑12.08.2018, 19:39jestem juz na forum jakis czas dlugi czas przygladalem sie dyskusji na tym forum kture nota bene jest odwzierciedleniem Polskiej sceny kibicowskiej bo to jak by nie bylo jedyne ogolnopolskie forum kibicowskie.
juz wiele razy korcilo mnie by wpisac sie tutaj ale dzis po przeczytaniu posta 'esgrts' przelala sie czara goryczy.
skoro nie zatrzymuja sie bo psy bo sanki to poco wogule jezdza na te mecze?jaki to ma sens?wedlug mnie zadnego bo kiedys kibice nie kalkulowali nie wazne bylo czy psy czy nie psy.kazdy dazyl do konfrontacji a dzis?pojechac pospiewac i wrocic.
Lechia pokazala ze mozna wykrecic awanture na wyjezdzie a wszyscy ci ktorzy pisza ze niedalo rady bo psy to powinni udac sie na kibicowska emeryture i dac sobie spokoj z wyjazdami.mowa o calych ekipach.naprawde nie maja najmiejszego sensu te wycieczki ktore dzis sie odbywaja.w tym juz niema pasji tak jak kiedys.jeszcze gdzies na zagraniczny wyjazd to co innego ale po Polsce gdzie za ochrone robi ta znienawidzona przez wszystkich policja?szkoda czasu i kasy skoro potem napisze jeden z drugim ze nic sie niedalo bo psy.zostancie w domach lepiej bo sam doping i jednakowe koszulki to nie jest esencja kibicowania.a pilkarzyki i tak to maja w d**** bo i tak nic nie graja,nie maja umiejentosci i zaden doping im w tym aspekcie niepomoze.
-
I ty nazywasz się kibicem? Ciota na trybunach ci nie przeszkadza? Co za czasy... Kilka lat wstecz dobrze do stadionu by nie podszedł i już by wiedział, że ma spierdalać w podskokach. Zresztą nie mój cyrk. Następnym razem do młyna go zaproście, albo na wyjazd zabierzciePsiak pisze: ↑12.08.2018, 21:26Na Wiśle piękny patriotyczny klimat. Flagi Polski na trybunach i piekny trans na płocie, ale widać ważniejszy jest inny "trans" czy "pedal", jak go tu nazywacie, z Wysp Brytyjskich. Miałem nadzieję na chociaż jeden komentarz, choćby negatywny, a tu nic, byle jak zwykle do.ebac Wiśle.
-
Najpierw wskaż gdzie nspisalem ze mi ciota na trybunach nie przeszkadza a ppóźniej napisz czy podobala Ci się oprawa.
"Jak mnie słyszysz?
Ja Wisła, Ja Wisła!"
Ja Wisła, Ja Wisła!"
-
Nie jeździłem ale się wypowiem. Teraz też pewnie nie jeździ, bo woli czytać na forum. Nie wstyd ci, chłopcze?
-
Gwoli scislosci to nie pedal tylko typowe niestety w Krakowie angielskie kawalerskie. Maja taki pokurwiiny zwyczaj i kazdy kto sie porusza po miescie czesto moze "podziwiac" takich pokurwiencow
za kim jestes?
-
Usunął bym, że Krakowskie. Anglicy tak się bawią w innych turystycznych miastach nie tylko w Polsce. Ale Kraków bardzo sobie upodobali. Jakis czas temu czytałem,.że niektóre puby/bary w Krakowie odmawialy wejscia Anglikom ponieważ zachowują się jak bydło i robią straszny syf, co akurat jest prawdą.
-
Podczas naszego wyjazdu do Gdyni, w internecie pojawiła się informacja, że jakaś koalicja próbowała nas zaatakować, a my nie wyszliśmy z pociągu. Jest to jeden, wieki FARMAZON, co mogę potwierdzić jako uczestnik tego wyjazdu.
Na mecz do Gdyni postanowiliśmy pojechać pociągiem rejsowym. Niestety między Lesznem a Lipnem przeszła nawałnica, która powaliła metalową konstrukcję budowanego wiaduktu. Rusztowanie uszkodziło sieć trakcyjną i przejazd pociągów został wstrzymany. W wyniku tych wydarzeń 3 pracowników budowlanych zostało rannych.
Po długim oczekiwaniu w końcu odpowiednim służbom udaje się udrożnić przejazd i możemy ruszać w dalszą podróż. Nasz pociąg miał blisko 260 minut opóźnienia i nie było najmniejszych szans, aby zdążyć nawet na końcówkę meczu.
Potwierdzeniem moich słów, jest link, który wklejam poniżej:
[link]
Jako ciekawostkę mogę przybliżyć fakt, że dokładnie 7 lat temu również zaliczyliśmy nie dojazd koleją na mecz, z przyczyn od nas niezależnych. Wówczas podróżowaliśmy pociągiem specjalnym na mecz z Legią w Warszawie. Na wysokości miejscowości Baby doszło do katastrofy kolejowej.
[link]
Jak widać kibicowskie wyjazdy często niosą za sobą nieoczekiwane sytuacje.
DR.MARTENS - DENTAL PLAN
Na mecz do Gdyni postanowiliśmy pojechać pociągiem rejsowym. Niestety między Lesznem a Lipnem przeszła nawałnica, która powaliła metalową konstrukcję budowanego wiaduktu. Rusztowanie uszkodziło sieć trakcyjną i przejazd pociągów został wstrzymany. W wyniku tych wydarzeń 3 pracowników budowlanych zostało rannych.
Po długim oczekiwaniu w końcu odpowiednim służbom udaje się udrożnić przejazd i możemy ruszać w dalszą podróż. Nasz pociąg miał blisko 260 minut opóźnienia i nie było najmniejszych szans, aby zdążyć nawet na końcówkę meczu.
Potwierdzeniem moich słów, jest link, który wklejam poniżej:
[link]
Jako ciekawostkę mogę przybliżyć fakt, że dokładnie 7 lat temu również zaliczyliśmy nie dojazd koleją na mecz, z przyczyn od nas niezależnych. Wówczas podróżowaliśmy pociągiem specjalnym na mecz z Legią w Warszawie. Na wysokości miejscowości Baby doszło do katastrofy kolejowej.
[link]
Jak widać kibicowskie wyjazdy często niosą za sobą nieoczekiwane sytuacje.
DR.MARTENS - DENTAL PLAN
NIEZALEŻNY GŁOS SYMPATYKA ZABRZAŃSKIEGO GÓRNIKA
-
czemu wiec nikt go nie wyniosl na kopach ze stadionu?jak to zobaczylem to myslalem ze to gdzies na St.Pauli a tu takie rzeczy na Wisle sie dzioeja.naprawde wstyd i jakie to ma za znaczenie czy to pedal czy tranzystor czy przebieraniec.w Krakowie tez powinniscie na miescie porzadki robic skoro piszesz ze czesto mozna takich zjebow ogladac.Gdzie ta Polska co kiedys takie dziwolagi baly sie chodzic po Polskich ulicach.
W Krakowie kiedys to normalni ludzie bali sie chodzic po ulicach i osiedlach.ale pamietam taki mini reportaz o Angolach robiacych syf w Krakowie wypowiadal sie tam jakis dosyc konkretny typ i mowil ze beda robic porzadki z nimi ale jak tam dalej to wygladalo to niewiem.w kazdym badz razie ja jak bym zobaczyl takie cos na ulicy to nawet bym sie nie zastanawial tylko od razu napierdalal po glowach.
-
Ci co piszą żeby robić porządek z takimi turystami na mieście to albo mieszkają na jakiejś wiosce co ma 1000 mieszkańców, albo są jebnieci. Innego wyboru nie ma.
-
ku*** gosciu napierdalac to ty możesz kapucyna w domu. Czasy w których ludzie bali się chociaż po ulicach w każdym dużym mieście już minęły i nie wrócą. Nie jesteśmy w Białorusi albo c*** wie gdzie. Ludzie przyjeżdzają na wakacje do duzych miast, wypoczywają, imprezują itd tak samo jak Polacy wyjeżdżają na wakacje do innych krajów i robią to samo.To się dzieje i tak to będzie wyglądać. Jak matka ci da pieniądze to tez może gdzieś pojedziesz i zobaczysz trochę innego świata i ku*** otworzysz oczy trochę szerzej. Jak ty byś zobaczył na ulicy to byś napierdalal hahahah chuliganie dobrze ze ich nie widziałeś bo pewnie jednym strzałem byś trzech rozjebal. Co za dzbany tu się wypowiadają to jest ku*** szokHmiel pisze: ↑12.08.2018, 22:57czemu wiec nikt go nie wyniosl na kopach ze stadionu?jak to zobaczylem to myslalem ze to gdzies na St.Pauli a tu takie rzeczy na Wisle sie dzioeja.naprawde wstyd i jakie to ma za znaczenie czy to pedal czy tranzystor czy przebieraniec.w Krakowie tez powinniscie na miescie porzadki robic skoro piszesz ze czesto mozna takich zjebow ogladac.Gdzie ta Polska co kiedys takie dziwolagi baly sie chodzic po Polskich ulicach.
W Krakowie kiedys to normalni ludzie bali sie chodzic po ulicach i osiedlach.ale pamietam taki mini reportaz o Angolach robiacych syf w Krakowie wypowiadal sie tam jakis dosyc konkretny typ i mowil ze beda robic porzadki z nimi ale jak tam dalej to wygladalo to niewiem.w kazdym badz razie ja jak bym zobaczyl takie cos na ulicy to nawet bym sie nie zastanawial tylko od razu napierdalal po glowach.
-
No ''Hmiel'' to do końca normalny nie jest. Wojownik zza monitora nikogo się nie boi, kordony psów mu nie straszne, a u siebie na wiosce pewnie kłania się w pas posterunkowemu.
''Znasz już koszernej demokracji smak
A tolerancji knebel dławi, gdy chcesz krzyczeć
Poczucie ciągłej winy, w którym chcą byś trwał
By cię uciszyć ksenofobią szantażują kraj...''
A tolerancji knebel dławi, gdy chcesz krzyczeć
Poczucie ciągłej winy, w którym chcą byś trwał
By cię uciszyć ksenofobią szantażują kraj...''
-
woldemor nie mierz wszystkich swoja miarka takie cos jest nie dopuszczalne na Polskich trybunach i dla przykladu powinno sie wypierdalc takich osobnikow a na ulicach napierdalac.widze ze wiekszosc ludzi ztad naskoczyla na mnie ale tak jak napisalem w pierwszym poscie to forum jest odwzwierciedleniem sceny kibicowskiej.no nic tu po mnie w takim razie.
-
chlopie gdzie ty zyjesz?taka cwelice mozna opluc ewentualnie zlisciowac.to nie czasy 20 lat temu,ze sie 11 listopada wjezdzalo na spokojnie do domu dla uchodzcow,wypierdalalo wszystkie szyby i dojezdzalo mieszkancow.wszedzie kamery i prawo inne.chcialo by ci sie zapierdalac np.trojaka za obicie takiego przebieranca?
-
a zeby na przykladzie meczowym.ktos ostanio wspomnial wjazd pod nasze kasy Stali Rzeszow.kiedy wylamalismy brame i ruszylismy za Stala psy zaczely do nas celowac z shotgunow kiedy wąs dowodca prewencji meczowej powiedzial "a h** niech sie napierdalaja"i ustapili nam miejsca kiedy wjezdzalismy do parku !!umiesz sobie to wyobrazic teraz?kiedy wracalismy po robocie i obiciu Stali na stadion,zgredy i tzw pikniki staly pod kryta i bili nam brawo nie ogladajc meczu!!!!
-
To posluchaj dzbanie .... nastepnym razem jak przyjda np. Teczowi kolesie i zaczna sie lizac na trybunach ( nie daj Boże zakupia przed meczem barwy TsW ) to tez bedziesz wtedy pierdy sadzic ze nie bylo tematu i "everything is ok" ??woldemort1 pisze: ↑12.08.2018, 23:16ku*** gosciu napierdalac to ty możesz kapucyna w domu. Czasy w których ludzie bali się chociaż po ulicach w każdym dużym mieście już minęły i nie wrócą. Nie jesteśmy w Białorusi albo c*** wie gdzie. Ludzie przyjeżdzają na wakacje do duzych miast, wypoczywają, imprezują itd tak samo jak Polacy wyjeżdżają na wakacje do innych krajów i robią to samo.To się dzieje i tak to będzie wyglądać. Jak matka ci da pieniądze to tez może gdzieś pojedziesz i zobaczysz trochę innego świata i ku*** otworzysz oczy trochę szerzej. Jak ty byś zobaczył na ulicy to byś napierdalal hahahah chuliganie dobrze ze ich nie widziałeś bo pewnie jednym strzałem byś trzech rozjebal. Co za dzbany tu się wypowiadają to jest ku*** szokHmiel pisze: ↑12.08.2018, 22:57czemu wiec nikt go nie wyniosl na kopach ze stadionu?jak to zobaczylem to myslalem ze to gdzies na St.Pauli a tu takie rzeczy na Wisle sie dzioeja.naprawde wstyd i jakie to ma za znaczenie czy to pedal czy tranzystor czy przebieraniec.w Krakowie tez powinniscie na miescie porzadki robic skoro piszesz ze czesto mozna takich zjebow ogladac.Gdzie ta Polska co kiedys takie dziwolagi baly sie chodzic po Polskich ulicach.
-
Hmiel i inne wariaty co piszą czemu nie zostali wyjebani te gejki angielskie to dla mnie ciężkie gangstery z was ostre zawodniki z was Panowie , coraz mniej takich można spotkać dobrze ze jesteście szacunek
-
Ja pamiętam jak był mecz z Motorem u nas i zajechaliśmy koło biedronki w kilka fur by je tam zostawić. Wtedy wjechały autokary Motoru, my pod biedronką i wpada 3 kryminalnych, jeden wypala do nas " jak coś krzykniecie to po meczu, a wy do pudła"Arkan pisze: ↑13.08.2018, 00:17a zeby na przykladzie meczowym.ktos ostanio wspomnial wjazd pod nasze kasy Stali Rzeszow.kiedy wylamalismy brame i ruszylismy za Stala psy zaczely do nas celowac z shotgunow kiedy wąs dowodca prewencji meczowej powiedzial "a h** niech sie napierdalaja"i ustapili nam miejsca kiedy wjezdzalismy do parku !!umiesz sobie to wyobrazic teraz?kiedy wracalismy po robocie i obiciu Stali na stadion,zgredy i tzw pikniki staly pod kryta i bili nam brawo nie ogladajc meczu!!!!
-
Oho, jak zwykle Valona stary dewiant będzie rozkminiał, kto się czym podnieca na forum gdzie głównie chłopy siedzą! To co p********* to może jedynie podniecać twojego starego milicjanta, z którym ponoć kontaktów nie utrzymujesz. Załatw sobie z ciapatymi chłopkami homo-party, jeszcze starą milicyjną radsona zgolcie na łyso i będzie imprezka jak się patrzy, a nie na ogólnopolskim forum szukasz dla swych zboczeń poklasku.
"Rzeczywistość z d*** opisywana przez pizgaczy" - Matka Kurka
"Blogi internetowe zagrażają demokracji" - Barack Hussein Obama

"Blogi internetowe zagrażają demokracji" - Barack Hussein Obama

-
w******* był od Widzewa czy nie? ja to tam było?
-
Wlasnie oto to chodzi ale teraz nowoczesne pokolenie kibicow to pierdoli i potem taki wynalazki przychodza.w latach 90siatych czy jeszcze z 10-15nascie lat temu to taki wynalazek by sie bal wychylic nie muwiac o przyjsciu na stadion.ts1998 pisze: ↑13.08.2018, 01:20To posluchaj dzbanie .... nastepnym razem jak przyjda np. Teczowi kolesie i zaczna sie lizac na trybunach ( nie daj Boże zakupia przed meczem barwy TsW ) to tez bedziesz wtedy pierdy sadzic ze nie bylo tematu i "everything is ok" ??woldemort1 pisze: ↑12.08.2018, 23:16ku*** gosciu napierdalac to ty możesz kapucyna w domu. Czasy w których ludzie bali się chociaż po ulicach w każdym dużym mieście już minęły i nie wrócą. Nie jesteśmy w Białorusi albo c*** wie gdzie. Ludzie przyjeżdzają na wakacje do duzych miast, wypoczywają, imprezują itd tak samo jak Polacy wyjeżdżają na wakacje do innych krajów i robią to samo.To się dzieje i tak to będzie wyglądać. Jak matka ci da pieniądze to tez może gdzieś pojedziesz i zobaczysz trochę innego świata i ku*** otworzysz oczy trochę szerzej. Jak ty byś zobaczył na ulicy to byś napierdalal hahahah chuliganie dobrze ze ich nie widziałeś bo pewnie jednym strzałem byś trzech rozjebal. Co za dzbany tu się wypowiadają to jest ku*** szokHmiel pisze: ↑12.08.2018, 22:57
czemu wiec nikt go nie wyniosl na kopach ze stadionu?jak to zobaczylem to myslalem ze to gdzies na St.Pauli a tu takie rzeczy na Wisle sie dzioeja.naprawde wstyd i jakie to ma za znaczenie czy to pedal czy tranzystor czy przebieraniec.w Krakowie tez powinniscie na miescie porzadki robic skoro piszesz ze czesto mozna takich zjebow ogladac.Gdzie ta Polska co kiedys takie dziwolagi baly sie chodzic po Polskich ulicach.
woldemort napisze ze otworzyc oczy szerzej to niech jedzie do holandi i otworzy oczy ile tam pedalstwa albo do francji czy angli ile multikulti i niech poszerza horyzonty.i jeszcze napisze ze dzbany sie tu wpisuja.
Polska niestety przez takie podjescie zacznie byc co raz bardziej przyjazna roznym wynalazkom a co gorsza stadiony.narazie sa to pojedynncze przypadki ale juz widze ze to zmierza w zlym kierunku.
ja jak bym zobaczyl taki wynalazek na stadionie to wjechal bym z buta i h** niech mnie zawijaja.pamietajcie ze trzeba sie poswiecic dla sprawy bo bez tego to h** to wszysko strzeli.
-
-
To dawaj kozaku, jakiemu klubowi kibicujesz?
-
skoro w każdym większym mieście jest coraz więcej takich przypadków (typu multikulti) to ilu w ostatni weekend skasowałeś gangsterze?Hmiel pisze: ↑13.08.2018, 07:52Wlasnie oto to chodzi ale teraz nowoczesne pokolenie kibicow to pierdoli i potem taki wynalazki przychodza.w latach 90siatych czy jeszcze z 10-15nascie lat temu to taki wynalazek by sie bal wychylic nie muwiac o przyjsciu na stadion.ts1998 pisze: ↑13.08.2018, 01:20To posluchaj dzbanie .... nastepnym razem jak przyjda np. Teczowi kolesie i zaczna sie lizac na trybunach ( nie daj Boże zakupia przed meczem barwy TsW ) to tez bedziesz wtedy pierdy sadzic ze nie bylo tematu i "everything is ok" ??woldemort1 pisze: ↑12.08.2018, 23:16
ku*** gosciu napierdalac to ty możesz kapucyna w domu. Czasy w których ludzie bali się chociaż po ulicach w każdym dużym mieście już minęły i nie wrócą. Nie jesteśmy w Białorusi albo c*** wie gdzie. Ludzie przyjeżdzają na wakacje do duzych miast, wypoczywają, imprezują itd tak samo jak Polacy wyjeżdżają na wakacje do innych krajów i robią to samo.To się dzieje i tak to będzie wyglądać. Jak matka ci da pieniądze to tez może gdzieś pojedziesz i zobaczysz trochę innego świata i ku*** otworzysz oczy trochę szerzej. Jak ty byś zobaczył na ulicy to byś napierdalal hahahah chuliganie dobrze ze ich nie widziałeś bo pewnie jednym strzałem byś trzech rozjebal. Co za dzbany tu się wypowiadają to jest ku*** szok
woldemort napisze ze otworzyc oczy szerzej to niech jedzie do holandi i otworzy oczy ile tam pedalstwa albo do francji czy angli ile multikulti i niech poszerza horyzonty.i jeszcze napisze ze dzbany sie tu wpisuja.
Polska niestety przez takie podjescie zacznie byc co raz bardziej przyjazna roznym wynalazkom a co gorsza stadiony.narazie sa to pojedynncze przypadki ale juz widze ze to zmierza w zlym kierunku.
ja jak bym zobaczyl taki wynalazek na stadionie to wjechal bym z buta i h** niech mnie zawijaja.pamietajcie ze trzeba sie poswiecic dla sprawy bo bez tego to h** to wszysko strzeli.
-
Prowokator valo-ny rozpętał znów gówno burze a Wy mu się tłumaczycie.
ABG
-
6 stron z czego 99% pierdolenia o niczym i z 3-4 posty normalne, nawiazujace do tematu. Wy sie juz nawet nie leczcie - za późno.
-
tak jak pisze KOMAR.
zachowajcie sobie pierdolenie o pierdolach na wiadomosci prywatne albo zalozcie osobny temat pt LECZENIE KOMPLEKSOW PRZEZ DOPIERDOLENIE INNEMU UZYTKOWNIKOWI KIBICE NET
zachowajcie sobie pierdolenie o pierdolach na wiadomosci prywatne albo zalozcie osobny temat pt LECZENIE KOMPLEKSOW PRZEZ DOPIERDOLENIE INNEMU UZYTKOWNIKOWI KIBICE NET
niezalezny obserwator polskiej sceny kibicowskiej
-
dziki knur o mnie sie nie boj.smieszne sa takie pytania ile skasowales niech kazdy pilnuje swojego rejonu,trybun,podworka a nie pyta.Poruszylem na forum problem ale oczywiscie znalazlo sie paru co nie widza problemu i jeszcze mi jada od dzbanow.albo sie potworza grupy po miastach co beda robic porzadki albo ja nie widze tego za pare lat.zblizamy sie ku zachodniej Europie w zastraszajacym tempie ale zeby na forum kibicow juz byly takie glosy to naprawde jest wstyd.