Ile zajeła podróż z Poznania feralnego dnia ? Kurczaku przeznaczonego na ubój ?puste miasto pisze: ↑07.08.2018, 17:11Juz sie jedno auto zrobiło? Niedlugo napiszecie ze same janki tam były a za rok ze to oni nas pogonili. Nie strasz nie strasz bo się zesrasz jak ostatnio w Żorach. ;)Kato_wice pisze: ↑07.08.2018, 16:26Skoro GieKSa jednym autem z Fc Żory wypierdalała przed wasza zebrana bandą Jastrzebie&Piast i musieliscie w nich odpalić rakietę na terenie gdzie sprzęt nie jest używany to jesteście zwykłymi pizdami. W tej sprawie GieKSa dzwila do Jastrzębia z pewną propozycją ale nic nie wyszło niestety, za ten sprzęt pusty łbie i tak będzie kara.puste miasto pisze: ↑07.08.2018, 15:19
Ile razy pisaliscie ze K caly czas lata i uwaga (haha) nas trzyma.. A teraz ze sam odbił czyli nie zmienia sie nic. c**** wiecie. Rudno? Opowiastka? Wypierdalali jak GieKSa w Żorach :) Londynu nie ma co komentowac i sie zgodze bo jak skomentujesz ze pod stadionem w******* a na lotnisku odmawiacie? Co zenujace to to ze napisaliscie ze to my odmawiamy wam haha...
Na Kopcu kazdy wie jak bylo nie ma co tego dręczyc lataliscie z kijami zostaliscie pogonieni a po meczu skladem pojechaliście na Kopca i Szobki. Na tego slabego Piasta cala 32 zapelniliscie. Nie mamy do was startu i kazdy normalny to wie ale odpierdalacie taka krzywizne i cisniecie takie farmazony ze szkoda tu cos pisać. Wypominasz Kodokan gdzie wpadliscie na sprzecie - powod do dumy?
Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
-
Ile KSG w Legnicy ? Bo sektor chyba niepełny ?
-
-
jakbym tu zaczął wypisywać akcje co się dzieją na bieżąco to klawiatura by mi się wytarła. Tak wiem, nie macie czym się szczycić po za malowaniem grafów w nocy. bez odbioru pusty łbie farmazoniarzu.
-
Założyć wam temat "Gliwice i powiat gliwicki"?
Też tu mieszkam, ale ku*** ileż można pierdolić o tym samym????
Też tu mieszkam, ale ku*** ileż można pierdolić o tym samym????
-
Górnik jedzie do Gdyni?
-
A czemu ma nie jechać jak nie ma zakazu? Jedzie :)
-
Ruszają zapisy na wyjazd do Gdyni!
Koszt biletu na mecz: 25 zł!
Zapisy w Galerii Zabrzańskiej do piątku do godziny 18:00!
Na mecz ruszamy pociągiem rejsowym!
Każdy ma obowiązek kupić we własnym zakresie bilet weekendowy za 81 zł!
Zbiórka na wyjazd do Gdyni w sobotę o godzinie 9:50 na dworcu PKP w Zabrzu.
Odjazd pociągu o godzinie 10:25.
Zajmujemy wagony na końcu składu!
Torcida on Tour!
-
Pytanie do Kibiców Gieksy czy dobrze widziałem że Dziś trenowaliscie na Paco Team?
-
-
pognijecie 15 lat w 2 lub 1 lidze i zobaczymy jaka bedzie frekwencja na cichej. Narazie 2 sezony spadku i spadek o 50 % frekwencjiUdenhout88 pisze: ↑04.08.2018, 19:57donhichot pisze: ↑01.08.2018, 09:59tak mocno walczycie, że na mecze ligowe chodzi was 2x mniej niż Ruchu w 2 lidze. Wy to się możecie co najwyżej porównać do Rakowa Częstochowa, ta sama półka.Oberschlesien14 pisze: ↑01.08.2018, 09:10https://www.facebook.com/GKSKatowice64/ ... 5762411273
6 lat temu GKS w przeciwieństwie do Ruchu walczył mocno o swój klub aby nie upadł lub nie grał w Ekstraklasie na kupionym miejscu. :)
Dzisiaj w Chorzowie 3321 widzow wiec jak to jest z ta frekwencja?
-
Nie ma sensu z nimi dyskutować. On jest kimś tam z tyłu szeregu z jakiegoś piasta. Co się dowie na podwórku leci wpisać tutaj.
-
zle widziolscpcom pisze: ↑09.08.2018, 17:48dobrze widziałeśNaród Slonski pisze: ↑09.08.2018, 12:03Pytanie do Kibiców Gieksy czy dobrze widziałem że Dziś trenowaliscie na Paco Team?
cała żyleta ciągnie policji fleta
-
Paco zostało przeniesione do Mysłowic i logiczne, że zostanie zdobyte przez Giekse tym bardziej ze paco było kojarzone z Ruchem Chorzów. Gdzie Matrix będzie trenować? :)Naród Slonski pisze: ↑09.08.2018, 12:03Pytanie do Kibiców Gieksy czy dobrze widziałem że Dziś trenowaliscie na Paco Team?
-
To ty taki obeznany jesteś kumacz a nie wiesz ? :) :)Noga z Familoka pisze: ↑09.08.2018, 20:34Paco zostało przeniesione do Mysłowic i logiczne, że zostanie zdobyte przez Giekse tym bardziej ze paco było kojarzone z Ruchem Chorzów. Gdzie Matrix będzie trenować? :)Naród Slonski pisze: ↑09.08.2018, 12:03Pytanie do Kibiców Gieksy czy dobrze widziałem że Dziś trenowaliscie na Paco Team?
I od bajtla pamiyntom eR niybieskie na bieli.
Bydziesz kochoł ta drużyna tak mi pedzieli
Bydziesz kochoł ta drużyna tak mi pedzieli
-
Dlaczego logiczne, to nie ma niebieskich mysłowic żeby w paco trenowal nadal Ruch? Przecież Ruch to jedna wielka rodzina , "silne" niebieskie Katowice nie maja daleko do Myslowic.Noga z Familoka pisze: ↑09.08.2018, 20:34Paco zostało przeniesione do Mysłowic i logiczne, że zostanie zdobyte przez Giekse tym bardziej ze paco było kojarzone z Ruchem Chorzów. Gdzie Matrix będzie trenować? :)Naród Slonski pisze: ↑09.08.2018, 12:03Pytanie do Kibiców Gieksy czy dobrze widziałem że Dziś trenowaliscie na Paco Team?
-
Z jakich powodów zmieniła się siedziba klubu?
-
Musieli się wynieść, bo w miejscu gdzie odbywały się treningi ma powstać coś innego.
Śląscy Ekstremiści
-
Matrix bedzie trenował w Mikołowie.
-
Każdy kto wypisuje tu nazwiska lub ksywy ludzi ze środowiska kibicowskiego jest dla mnie takim samym kondomem jak osoby rozpierdalające się na milicji....
Ogarnij się się jeden z drugim. Piszcie se te ksywki w prywatnych wiadomościach a nie na ogólnodostępnym forum.... Tym bardziej że 99% z tych co tu rzucają ksywami jest zwykłymi nic nieznaczącymi szczurami....
Ogarnij się się jeden z drugim. Piszcie se te ksywki w prywatnych wiadomościach a nie na ogólnodostępnym forum.... Tym bardziej że 99% z tych co tu rzucają ksywami jest zwykłymi nic nieznaczącymi szczurami....
-
ok szefieRatek pisze: ↑10.08.2018, 21:47Każdy kto wypisuje tu nazwiska lub ksywy ludzi ze środowiska kibicowskiego jest dla mnie takim samym kondomem jak osoby rozpierdalające się na milicji....
jesteś kochana
jesteś znakomita
chłopa masz gita
jesteś znakomita
chłopa masz gita
-
Przecież na oficjalnym profilu Fb. gdzie Matrix jest dosyć rozpoznawalny sam ogłasza się jako trener personalny w w mikołowskim klubie.Ratek pisze: ↑10.08.2018, 21:47Każdy kto wypisuje tu nazwiska lub ksywy ludzi ze środowiska kibicowskiego jest dla mnie takim samym kondomem jak osoby rozpierdalające się na milicji....
Ciekawy artykuł. Pewnie zaraz dostanę ripostę że wszystko będzie, już załatwione i pochytane a ja się wpierdalam w nieswoje sprawy....
[link]
-
Czy ja wiem czy się wpierdalasz ? Artykuł ukazuje wprost jak jesteśmy robieni w c**** przez UM Chorzów. Tym bardziej że wybory tuż tuż...fonobar pisze: ↑11.08.2018, 11:26Przecież na oficjalnym profilu Fb. gdzie Matrix jest dosyć rozpoznawalny sam ogłasza się jako trener personalny w w mikołowskim klubie.Ratek pisze: ↑10.08.2018, 21:47Każdy kto wypisuje tu nazwiska lub ksywy ludzi ze środowiska kibicowskiego jest dla mnie takim samym kondomem jak osoby rozpierdalające się na milicji....
Ciekawy artykuł. Pewnie zaraz dostanę ripostę że wszystko będzie, już załatwione i pochytane a ja się wpierdalam w nieswoje sprawy....
[link]
-
Jesteś jednym z tych o których pisałem. ZaloZyles konto w maju a już zdążyłeś najebać tyle postów że zliczyć się nie da....oczywiście nie zabrakło w nich nazwisk osób z regionu.cpcom pisze: ↑11.08.2018, 11:05będzie tak jak mówisz wariacikuRatek pisze: ↑10.08.2018, 21:47Każdy kto wypisuje tu nazwiska lub ksywy ludzi ze środowiska kibicowskiego jest dla mnie takim samym kondomem jak osoby rozpierdalające się na milicji....
Jeśli Cię to bawi i czujesz się kumaty wrzucajac personalia osób których jak się domyślam nigdy na oczy nie widziałeś to twoja sprawa... I nie wariacikuj do mnie bo kolegami nie jesteśmy i nigdy nie będziemy pomimo że prawdopodobnie reprezentujemy te same barwy
-
Gdzie swoje mecze będzie grał Ruch Radzionków?
"padający deszcz, wiatr, całkowity zakaz picia alkoholu spowodował, że nasz doping w 2 poł. nie wyglądał najlepiej"
-
Orzech, juz tam graja
Gůrny Ślůnzek, rostomjyuy Hajmatland!
-
Wiele butów , zostało pogubionych na osiedlach, dzielnicach, szlaku wyjazdowym , nikt o tym nie pisze w internetach , nikt sie nie pucuje z takich ciulstw.puste miasto pisze: ↑13.08.2018, 10:11Dzisiaj w nocy ktoś pogubił buty włożone zostały do skrzynki dla biednych. Ten kto zgubił niech wie ze jego nędzne zycie choc troche pomogło biednym.
Następnym razem uwazajcie na ten krawężnik bo cos z auta wam wypadło
-
-
Kibole ROW-u mogą jechać / jadą (tutaj akurat mam pewność, bo zawsze jeżdżą) do Torunia?
-
Dzisiaj Ruch Radzionków obchodzi 99 urodziny
Dokładnie dziewięćdziesiąt dziewięć lat temu, bo 14 sierpnia 1919 roku, założone zostało w Radzionkowie Towarzystwo Gier i Zabaw, które już dziewięć miesięcy później przyjęło nazwę Ruch. Sprawozdawca z tamtego okresu, tak nakreślił atmosferę tego dnia "...zwołującym zebranie założycielskie był Rudolf Poloczek, który w swoim zagajeniu stwierdził, że wymogiem czasu jest utworzenie w Radzionkowie, podobnie jak w innych miejscowościach na Śląsku, polskiej organizacji sportowej i towarzyskiej, aby z jednej strony przeciwstawić się istniejącej w Radzionkowie niemieckiej organizacji "Spielverein", a z drugiej strony, aby nasza polska młodzież mogła się skupić w jednym związku, który pielęgnowałby ducha polskiego pod względem umysłowym i sportowym...".

Dokładnie dziewięćdziesiąt dziewięć lat temu, bo 14 sierpnia 1919 roku, założone zostało w Radzionkowie Towarzystwo Gier i Zabaw, które już dziewięć miesięcy później przyjęło nazwę Ruch. Sprawozdawca z tamtego okresu, tak nakreślił atmosferę tego dnia "...zwołującym zebranie założycielskie był Rudolf Poloczek, który w swoim zagajeniu stwierdził, że wymogiem czasu jest utworzenie w Radzionkowie, podobnie jak w innych miejscowościach na Śląsku, polskiej organizacji sportowej i towarzyskiej, aby z jednej strony przeciwstawić się istniejącej w Radzionkowie niemieckiej organizacji "Spielverein", a z drugiej strony, aby nasza polska młodzież mogła się skupić w jednym związku, który pielęgnowałby ducha polskiego pod względem umysłowym i sportowym...".

-
Czy Widzew ma zakaz na ROW ?
-
Nie mamy i teoretycznie powinniśmy się w Rybniku zjawić ale... miejscowi działacze(zapewne pod naciskiem psów) coś kręcą nosem na wieść o tym że chcemy przyjechać dobrą liczbą więc może być różnie.
---- Łódzkości 1910 Fanatycy ----
-
Jak byłem mocno zdziwiony że wojewoda wpuścił Pogoń do Sosnowca do tu już ni c****. Wydaje mi się że po prostu nie będzie zgody.wiernyioddany pisze: ↑14.08.2018, 21:15Nie mamy i teoretycznie powinniśmy się w Rybniku zjawić ale... miejscowi działacze(zapewne pod naciskiem psów) coś kręcą nosem na wieść o tym że chcemy przyjechać dobrą liczbą więc może być różnie.
-
ROW w sumie nigdy nie robił problemów z wejściem, nawet jak z Elaną grali ( wiem że Ruch też wtedy z nimi był ).wiernyioddany pisze: ↑14.08.2018, 21:15Nie mamy i teoretycznie powinniśmy się w Rybniku zjawić ale... miejscowi działacze(zapewne pod naciskiem psów) coś kręcą nosem na wieść o tym że chcemy przyjechać dobrą liczbą więc może być różnie.
Problemem może być sektor gości, ma tylko z 450 miejsc.
-
Mecz jest w środę więc 450 biletów może i wystarczyć aby tylko nie robili problemów z wejściem.blakuś pisze: ↑14.08.2018, 23:09ROW w sumie nigdy nie robił problemów z wejściem, nawet jak z Elaną grali ( wiem że Ruch też wtedy z nimi był ).wiernyioddany pisze: ↑14.08.2018, 21:15Nie mamy i teoretycznie powinniśmy się w Rybniku zjawić ale... miejscowi działacze(zapewne pod naciskiem psów) coś kręcą nosem na wieść o tym że chcemy przyjechać dobrą liczbą więc może być różnie.
Problemem może być sektor gości, ma tylko z 450 miejsc.
-
Klub nigdy problemów nie robił. Problemy robi rybnicka milicja.
Są przyzwyczajeni do spokoju, więc jak ma przyjechać jakaś konkretna ekipa, to rybnicka milicja od razu leci do wojewody, a ten każdy taki wniosek przyklepuje, bo każdy wie jaki jest wojewoda śląski..
Są przyzwyczajeni do spokoju, więc jak ma przyjechać jakaś konkretna ekipa, to rybnicka milicja od razu leci do wojewody, a ten każdy taki wniosek przyklepuje, bo każdy wie jaki jest wojewoda śląski..
KibicŁKS pisze:A ja mam pytanie. Czy pzpn zmniejszy kare Widzewowi jeżeli zszyją flage i zwroca ja Legii??
-
Polonia Bytom na stałe na stadionie Szombierek?:)
Fajnie Was słychać w sąsiedniej Rudzie Śl.
Fajnie Was słychać w sąsiedniej Rudzie Śl.
-
-
I pisze to kibic Ruchu ! :D dzięki za poprawę humoru
-
Prawdopodobnie najbliższe 2 lata PB grać bedzie na Szombrach
Z klubu prekursorów polskiego ruchu kibicowskiego